Summer time

Heisann alle sammen!
Tusen takk for kjempe mange koselige tilbakemeldinger på innlegg og sånt, blir kjempe glad. Og når jeg sier mange betyr det mesteparten av dere, men det er alltid noen som skal komme med frekkheter, men jeg bryr meg ikke, jeg bare sletter det med en gang. Og til dere som slenger denne dritten : Vi har ip addresser så det er lett og se hvem du er vettu;) Bare husk det hvis du kommer med for mye dritt, så vet jeg hvem du er:) NOK med det, men mens jeg snakker om sånne ting, kan ikke mine søte lesere, altså dere bli medlem av denne facebook gruppen og gjøre intruksene der?  http://www.facebook.com/ansiktmotmobbing - For oss som er IMOT mobbing.

Beklager ujevn blogging altså, det skal bli bedre. Men idag har jeg ikke gjort stort, jeg sto opp nå fordi jeg merket at solen var i ansiketet på meg, gjennom vinduet og da måtte jeg stå opp. fordi det er ikke ofte solen skinner så ofte i april, i oslo er det vell? Så nå skal jeg oppdatere dere med litt mote og skjønnhetstips for sommeren, så etter det går nok jeg ut og koser meg litt ute, på cafe og shoppinnnnnng! 

SIden sminkemoten er så naice i sommer og moten er enda naicere , tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om de forskjellige tingene her på bloggen. Så jeg kommer til og lage en egen kategori som jeg da kaller Sminke og klær, som dette innlegget er lagret i. Så sjekk innom snart igjen , og se om det har kommet noe da vettu.

Småbilder av sommeren / Vårens trender:

En rar blanding spør du meg, hehe!

DA, begynner dagen min! Vi snakkes senere idag, garantert!

Hva syntes du om trenden i klær etter det du har sett på bildene?
Likte du det du så?

Hva er dine planer for dagen?
Hva er dine planer for påsken? 
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits