Klær og mote - Hverdag

Hei alle sammen!

Som alle jenter elsker jeg klær, det er så naice og fint! Og så er det så mye av det og.og det blir bedre for hvert år. Så jeg har fått mange forespørsler om hva slags klær jeg liker. Så jeg har tenkt til og visehva jeg liker   sånn ca her på bloggen. Jeg kan jo også fortelle det i ord: TRENDKLÆR! Men dere vil SE, så dere skal få se. 

På skolen har jeg på meg klær som dette:

En stressende dag:


 Og ja jeg har alt på bildet, utenom den cardiganen. Fant ikke akkuratt den jeg hadde, men den er helt lik.
Det varierer jo veldig fra hva jeg har på meg selv når jeg har dårlig tid, men dette er da et eksempel.

En vanlig dag:

Har alle tingene her og, men smykkene er bare en annen farge og sånt, men jeg har det.
Så som dere sikkert ser, varierer klesstilen min veldig fra dag til dag. Men jeg elsker og pynte meg litt. Eller kle meg ordentlig. 


Hva annet vil dere vite om hvordan jeg kler meg?
Likte dere det jeg har på meg til hverdags?

 

KONKURRANSE// Vinn Fam Irvoll + Arts & Craft

 

Heisann og god morgen!

Som mange av dere sikkert har fått med dere har det komment en ny kolleksjon hos Arts&Craft som heter Fam Irvoll + Arts & Craft, som er helt nydelig.. Det er så søte smykker der. Faller pladask..


Og på bloggen til søte Christoffer Gunnestad har han en konkurranse hvor man kan vinne avbildet kjede, til verdi av 596,- norske kroner! Alt du trenger og gjøre er og klikke deg inn på siden hans og gjøre alt som står der så er du med i konkurransen. Lykke til!

Siden til Christoffer Gunnestad den er: http://www.christoffergunnestad.no/

Da skal jeg stikke på shopping med mamma! Snakkes senere som sagt igår, med alle innkjøpene!
Hva er dine planer for dagen?
Hva syntes du om Fam Irvoll + Arts & Craft?

 

Min sommergarderobe - Sommeren 2011

Heisann folkens!
Det blir bare kaldere og kaldere for tiden, men heldighvis slipper jeg det om 3 dager i en uke:-) Hehe!

Jeg har blitt heelt hekta på weheartit.com og mote.. Eller mote har alltid vært my thing, men weheartit er best ! Iallefall hvis du magler inspirasjonn til hva du skal blogge om eller noe, så bare går du inn der:-)

Gleder meg til denne uken som kommer, og gleder meg til sommeren.. Kjenner at sommergarderoben allerede er overfull.. Dårlig tegn, men når det er så mye fint i butikkene for tiden er det vanskelig og holde seg una.. f eks Ralph Lauren sin sommer kolleskjon er elsk. Det kan vi snakke om senere, hehe.. Men nå tenkte jeg at jeg kunne dele noen søte bilder fra weheartit.com♥


Den skjorten jeg har på her, er bare  en liten del av min egen sommergarderobe nå.

Men siden jeg nå bare viste inspobilder, så tenkte jeg at hvis dere gjerne vil, så kan dere legge igjen en kommentar om dere vil se MIN sommergarderobe! Det hadde vært utrolig morsomt og dele den med dere, men vil se om dere gjerne vil det før jeg gjør det, i tilfelle noen av dere leser ikke liker det! Men uansett.. Legg igjen en kommentar hvis du vil det. Husk.. Alle som kommenterer får en kommentar tilbake.

Men nå må jeg løpe ut, skal treffe pappa♥

Vil du gjerne se min garderobe? Hva syntes du om mote?

Gleder du deg til sommer? Er du godt forberedt i moten i sommern 2011?
 

Bursdags gave: Juicy Couture

Heisann!
Kjempe lenge siden jeg har blogget nå, og det irriterer.. Men nå kan jeg blogge og da skal jeg slutte og syte!

Jeg har jo snart bursdag.. Og da har man jo gjerne en ønskeliste. Så siden dere lurer på hva jeg ønsker meg til bursdag og sånt, tenkte jeg at jeg kunne dele noe av det med dere..

Idag eller akkuratt nå tenkte jeg og vise dere det jeg ønsker meg fra Juicy Couture.
♥ Bukse, jakke eller et helt sett fra juicy Couture

♥ Smykker fra juicy couture, og anheng

Det er da bare litt av ønskelisten min..
Dere tenker sikkert at jeg er bortskjemt , siden dette bare er litt av det jeg ønsker meg.. Men nej jeg er ikke det.. Det er 50% salg på all juicy på Paleet, så da koster det bare 300 for en bukse.. Jeg dør! Men tror nok jeg hadde fått det uansett, hehe! Bursdager vett.

Hva er typisk for deg og ønske deg til burdagen?
Hva syntes du om Juicy Couture?


Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits