29.12.2012

Hei dere nydelige lesere ♥
Idag er jeg syk og føler meg som en shitbag. Har feber og må være innendør til jeg er helt frisk, fordi jeg må være frisk innen nyttårsaften. 
Så slenger med et bilde fra idag:)Q: Hva er dine planer for nyttårsaften? Gleder du deg?

Dagens Innkjøp

Hallo alle sammen!
Tusen takk for alle kommentarer det siste døgnet, dere er søte!
Har jo alltid hatt mange lesere, men dere har ikke vært så ivrige etter å kommentere. Men det gjør ingenting! Tusen takk hvertfall:)

MEN idag var jo alle butikkene åpne igjen, så Charlotte og jeg gikk en tur i bogstadveien og ned til Steen og Strøm for og kjøpe noen ting. Og selfølgelig endte jeg opp med noe.
 
Disse to varene fra the Balm. Jeg elsker the Balm. Det er kvalitet og du føler deg aldri oversminket.

Betty-Lou Manizer, som er et solpudder som du kan bruke som highligther og som vanlig solpudder.. 249,- 
Også kjøpte jeg denne " Balm Shelter" som er en type foundation, som gir huden fuktighet og farge, og som jevner ut og dekker. Jeg har i farge Light clair. Også kun 249,-

Er veldig fornøyd med dagens innkjøp, fordi the Balm sin sminke er som jeg sa kvalitet og det ser ikke fake ut. Så ja. Anbefaler virkelig produktene dems.

Ellers idag har jeg vært ute og spist en sen Lunch med noen av jentene og handlet enda mere i bogstadveien:)

Q: HAR DU PRØVD NOEN AV the Balm SINE PRODUKTER? HVA SYNTES DU OM DAGENS INNKJØP? HVA HAR DU GJORT IDAG?


Julegaver del 1

Da legger jeg ut bilder av julegavene mine 2012, men dette er kun del 1 av 4! Fordi jeg hadde kun med noe av sminken jeg fikk i julegave hjem, fordi kjæresten til søsteren min tok med seg de andre gavene hjem til dem, så de skal jeg hente etterpå!


Someday parfymen til Justin Bieber  *smelt*


Sminkepung til å ha hverdagssminken i..


Yves Saint Laurent Tryllepen og leppestift.

Touche Èclat
Radiant Touch. Farge: 1.5 Luminous Silk


Slik ser den ut. Den er utrolig bra. Den dekker alt du vil dekke, og er super bra og fin som highlighter også:) Anbefales! Men viktig at den er i riktig farve, hvis ikke tror jeg ikke den er like bra!
Den mest fantastiske leppestiften du kan tenke deg. Jeg elsker fargen, den er ikke helt nude, fordi det syntes jeg fort kan bli litt fjortizz og den er heller ikke helt pink. Den er en mellomting, noe jeg liker veldig godt. Og den fremhever leppene dine veldig, og sitter hvertfall 2 timer før du må ta på et nytt lag, men jeg pleier alltid å ta på litt leppomade over, så den sitter lenger:)

( Dette bildet er ikke redigert, jeg har bare tatt fokus på leppene og tatt lys på alt i bakgrunnen og gjort det skurrete) ELSKER DEN♥Også den beste maskaraen. Elsker virkelig alt fra Yves Saint Laurent. Det sitter lenge, det blir ikke for "wow du har sminket deg mye" og det er bare perfèct!


 
Forsto ikke helt hva den het, men det står med skrift: Yves Saint Laurent Mascara; Volume effect faux cils.

Det var da del en av fire. Gled dere til resten, this is just the beginning. Er så sykt fornøyd med alle gavene jeg fikk! Ååh ♥ Men julen er jo heldigvis ikke om gaver da. Men om kjærlighet og familietid. 

Q: HVA SYNTES DU OM GAVENE SÅ LANGT? HAR DU HATT EN FIN JUL? HAR DU PRØVD NOEN AV YVES SAINT LAURENT SINE PRODUKTER? POLYVORE.COM

Hei dere.. Håper dere har hatt en fin jul, og at dere koser dere masse nå i romjulen! Familietid og familie er viktig, sett pris på all tid du har med familie. Og kos deg ekstra i julen!

Men akkuratt nå sitter jeg på bussen hjem fra besteforeldrene mine, som bor i Kongsvinger/Kirkenær. Der har jeg vært siden juleaften, og hygget meg masse! God mat, familietid, gaver og nye minner og se tilbake på.
Og siden de bor så langt vekk fra Oslo, så må jeg sitte på bussen en stund, og da har jeg jo selfølgelig med pc, men så er det jo problemet om å ha noe å gjøre på pcen. Så jeg gikk inn på polyvore.com, og begynte å eksperimentere litt der, og lage noen antrekk og slikt til dere.
Så hvis dere liker det, skal jeg begynne å ha det ofte.

 strikkegenseren er fra HM faktisk, jakken fra Zara og jeans fra Acne, og sko fra Hunter, med lommebok fra Marc Jacobs. Det er ikke akkuratt den lommeboken jeg har fra Marc Jacobs da, men det var den eneste de hadde der.

Her er det ikke alt jeg har. Har ikke akkuratt den strikkegenseren, eller akkuratt de bootsene, men de er veldig like.
Mine boots er fra ASH ( Lille Vinkel Sko ) og strikkegenseren fra København et sted..
Grønnebukser fra Zara. Smykke fra BikBok og Veske fra Longchamp!

VIL DERE HA FLERE AV DISSE ANTREKKENE? 

God jul

Ville bare titte innom bloggen, og ønske alle dere som stadig titter innom bloggen en fantastisk jul ♥
Oppdaterer dere med bilder og hva jeg har fått av gaver senere! 

Juleball med Uranienborg 2012

Hei alle sammen.
Beklager at det er en stund siden sist. Men har vært utrolig opptatt de siste ukene...

Men igår hadde jeg en av de beste kveldene på lenge! Har aldri kost meg så mye før. Hele trinnet var samlet og vi spiste, koste oss, masse taler og senere dro vi videre til Oscar, der hvor vi også koste oss alt for mye. Elsker trinnet mitt, de er de beste ♥
Nå tenker jeg bare å dele masse bilder fra kvelden, og skal prøve og fikse sammen en video fra kvelden, senere!

Takk for en helt utrolig kveld hele 10ende på Uranienborg, jeg er så takknemlig for alle årene vi har hatt sammen, og alle de flotte vennskapene våres, gleder meg til flere, elsker dere ♥ 

Vil du være med i musikkvideo?

KONTAKT MEG PÅ FACEBOOK i innboks
http://www.facebook.com/geena.hvidsten

Dette er seriøst, men kan ikke si noe som helst før jeg vet evt hvor mange som vil være med:) 

P.I.N.K
IKKE bry dere om alt rotet.. det var da jeg ryddet rommet, så det ser IKKE såånn ut nå

KOUTURE

Hei igjen!
Jeg må bare fortelle om en butikk jeg elsker. Jeg syntes det er den fineste butikken i hele Oslo/Norge altså. For det første, så er det den eneste butikken du kan gå inn i, og hvor de ansatte smiler til deg og er kjempe glade. Det er helt utrolig. DE jentene, vet hvordan man selger. De er utrolige dyktige, og utrolig utrolig hygglige. Det er helt facinerende. Første gang jeg var der inne, ville jeg ikke gå ut derfra. Fordi varene dems er så fine. De har alt fra Sherry Hill kjoler, til jeans. Og er du usikker på hva du kler, eller hvordan du skal kombinere, så trer du bare inn i prøverommet, så kommer de ansatte i butikken med ting som hadde passet deg osv. Første gangen jeg var der, endte jeg med og kjøpe en SVEA Jakke.Jeg kjøpte den jo fordi jeg trengte den, men jeg vile kjøpe den DER, i butikken dems, fordi de fikk meg til og bli glad for at jeg hadde kjøpt den, og de var rett og slett super herlige.
Jeg anbefaler alle som bor i oslo og besøke butikken. Den ligger inne i Arkaden, som ligger i Karl Johan. I 1 etage. Hvis dere ikke bor i Oslo, så anbefaler jeg dere og sjekke ut nettsiden dems: www.kouture.no !

Så jeg tenkte jeg skulle vise dere litt av utvalget de har i butikken..

 
De har disse fantastiske stud-bhene til kun 399,-!!


Og denne kjolen, fra Dry Lake, som jeg holdt på og kjøpe igår, men jeg skal kikke litt mere på kjolene dems før jeg bestemmer meg. Og den er heller ikke dyr, 699,-


Også har de utrolig mye som den svenske bloggeren KENZA har, blandt annet denne shortsen og en jakke søsteren min har kjøpt, som er super nice!


Altså, det var så vanskelig og velge ut kun noen bilder og ha med i innlegget,fordi de har såååmye fint!!

Her er da SVEA - Jakkene, de har flere modeller også. Men jeg endte opp med den grønne i midten.


Og fine hverdagsklær, for eksempel disse fine genserene:)

Så dere, ta dere en tur ned til KOUTURE, fordi idag har de et EVENT, fra klokken 16-19 hvor de 20 første som kjøper noe får en kjole og et par sko fra DRY LAKE GRATIS!!!!!!

 

Julestemning

Hei dere.
6 december.. ALLEREDE? Det går så fort.. Nå er det 4 dager til pappa og Jane kommer fra Danmark, og 9 dager til ballet, også 18 dager til Juleaften.. Det er sykt!!

 For tiden har jeg veldig julefølelse. Mamma og jeg kjøpte inn granbar og kongler igår, og annen dekoraasjon, og lagde en veldig søt advendtslys oppsatts:) Mamma er kreativ! 
Bildene er tatt av meg, alle sammen!

Tingene er fra// Kremmerhuset//Mustang Sally( blomsterbutikk)

Har dere noe julefølelse?
Hva syntes dere om dekorasjonen?

Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits