Besøk av verdens nydligste hund

Hei igjen!

Idag og helt til onsdag, skal jeg passe verdens søteste Yorkshire Terrier hund, som heter Gismo.. Han er så nydelig! Mamma er så forelsket i hundetypen, at hun vil ha hund (!!!)

Slenger med noen bilder jeg tok idag tidlig av han:-) 

Dagens Antrekk : 17.11.2012

Dagens antrekk er utrolig enkelt. Det er lørdag, og jeg skal i familiemiddag/selskap/bursdag senere ikveld, så frem til da har jeg INGEN planer, så jeg pynter meg ikke for og gå i bogstadveien og være hjemme frem til da. Og siden dere likte at jeg hadde dagens antrekk, skal jeg da ha det så ofte som mulig. 


//Bukse: Marlene Birger (?) // Topp: Zara


Q: Hva er deres planer for dagen? 
Likte dere antrekket? 

Det aller første snøfallet

Jeg er like begeistret hvert år når sneen kommer. Hvertfall det første snøfallet. Det legger seg så fint på trærene og på bakken. Det er så fiint!!Bare et mini-innlegg før storbloggingen begynner igjen!
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits