Life ain`t always beautiful

Hei alle sammen.
Jeg vil aller først begynne og si at jeg håper dere leser dette innlegget ordentlig og tar dere til dere.  Fordi dette er veldig trist og har tatt meg 3 timer og skrive.

For noen uker tilbake var det mye  på facebook, mange tårer rant nedover kinnet mitt og ikke minst nedover kinnene til R familien. Lille gullet Emiliano hadde vært syk i 3 dager med høy feber og slikt. De tok han til legevakten og ventet som vanlig lenge på prøveresultatet. De ventet og ventet.  Og da legen kom ut sa hun at de måtte sende dem til Universitetssykehuset med mistanke om Leukemi.

De ventet på Universitetsykehuset og legen kom ut med den triste nyheten om at lille Emiliano 2 år, hadde kreft. Krefttypen leukemi.  Jeg fikk helt sjokk da jeg fikk vite dette og brøt sammen.

Livet er simpelten så urettferdig at det er sykt. Ingen fortjener dette. Som mamma sier, det en mors mareritt og få vite at barnet ditt er syk. 

Lille Emiliano er veldig sterk, men uansett er dette en utrolig tøff tid for familien hans, og de har fått utrolig mye støtte og ord, men ingenting er nok. De trenger mere, så gjør familien R og meg en tjeneste. Gå inn på http://www.facebook.com/pages/martinesuniversbloggno-Bloggen-til-Martine/145382115567459 og lik siden, og gå inn på bloggen til Martine og les. Det hjelper faktisk utrolig mye,sier Martine. Og det tviler jeg ikke et sekund på. Det er alltid godt og skrive til noen som leser og skriver tilbake til deg. Men nå vet jo ikke jeg hvordan det er for henne presis, men jeg vet følelsen. 
Og hvis dere virkelig er engler og bryr dere om denne kreft og denne blogge, så spre ordet på din blogg og be dine lesere like siden. Tusen takk på forhånd ♥ Det betyr mye for meg , og uendelig mye for Martine og hennes kjære♥

Skal dere like denne siden og spre ordet? Hvis du gjør det, så skal jeg skrive et eget innlegg med alle som gjorde det, altså linke dere:) Og dere får en kommentar som takk!

 

 

Julestemning i Oslo

Hei alle sammen.
Jeg er helt utslitt etter gårsdagen. Jeg var ute i Oslo, hele dagen og kikket etter julegaver og slike ting. Og sovnet klokken 4........ Typisk meg. Men det skal ikke stoppe bloggingen. 

Igår var jeg jo en tur i byen, altså bogstadveien og karl johan. Det var kjempe mange mennesker, og det luktet gløgg, og pepperkaker og det ga meg en sånn julefølelse at jeg ville ha snø , der og da!

 

Forstår dere hva jeg mener med julestemning?
Hva vil dere at jeg skal blogge om?
Likte dere bildene?

 

Dagen i dag

Hei alle sammen.
Nå er jeg utslitt, har vært ute en stund, og nå skal jeg bare være hjemme og slappe av!

 En liten smakebit fra dagen min idag. Skriver et lenger innlegg senere i kveld eller imorgen:)
Hva har du gjort idag?
Har du fått julestemning? 

What to wear when it rains?

Hei alle sammen.

Mange av dere, tror at når det regner så kan man ikke kle seg fint, eller vise de evt flotte klærene du har på deg. MEN JO det kan du, hvem har sagt at du ikke kan det? Det blir bare enda bedre når det regner, fordi da kan du piffe opp et evt kjedelig antrekk, eller et kjempe fint antrekk og gjøre det finere ved og finne en kjempe fin paraply.
Og et sted hvor de selger det er på Zita Chic. Der har de mange fine paraplyer fra 49,- til 399,- Fra Lisbeth Dahl.

Så jeg tenkte og vise dere et antrekk jeg ville hatt på meg når det regner. Som er veldig typisk meg.
Så for dere som spurte om jeg kan vise litt mere hvordan min stil  , da får dere et eksempel til:)


Hva syntes du om dette antrekket?
Liker du søte paraplyer?

Spørsmålsrunde - Svar

Hei alle sammen.

For en stund siden hadde jeg en spørsmålsrunde, og den skal jeg nå svare på.

Hva er du mest fornøyd med deg selv? Både personlighetsmessig og utseendemessig?  
Personlighetsmessig , så tåler jeg ganske mye og jeg vil si at jeg er en ganske sterk person med tanke på hva jeg har opplevd i livet mitt.

Har du vært gravid? Ja, jeg har 14 barnebarn.

Er du fornøyd med deg selv?  Er ikke super fornøyd med meg selv, men jeg er glad jeg ikke misfornøyd med meg selv. Ikke misforstå meg. Misforstå meg rett. Jeg er ikke fornøyd med meg selv, men heller ikke ufornøyd.

Beskriv deg selv med tre ord. Glad, lykkelig & forelsket. haaha

Liker du noen? Hmm.. Personen vet det <3

Har du kjæreste? Noop

Hvor bor du? På Majorstuen

Hva ser de først på av mage og armer(gutter)? Egentlig ikke noen av de to, mere øynene og leppene, men armene:) 

hva liker du best med deg selv? Vil si jeg er ganske fornøyd med håret mitt :)
 
hva vil du selv si om din egen stil? Vet ikke helt der altså, den er vell ganske normal? Det som er deilig med stilen min er at jeg går med det jeg selv vil gå med. Så føler meg aldri dårlig med det jeg går med. Det er veldig viktig og følge din egen klestil og ikke andres.

 er du jævlig fan er voe ellernoo ? du bare: også kontaktet jeg voe og dette er skrevet fordi jeg og emilie har blitt enig i det, hhahaa. høres ut som du er sykt stolt!
Høres litt ut som DU er litt sjalu, hehe!
Jeg er ikke stolt, har snakket med henne om et par ting , og hun har gitt meg svar, og slikt. Er det noe og være stolt av da? Hun er jo en kjempe søt jente, men akkuratt det og være stolt av og ha snakket med EMILIE, er jeg ikke. Hun er tross alt en helt vanlig jente.

er du bortskjemt? Vil ikke si at jeg er bortskjemt nei.Hvem er den kjekkeste gutten du vet om (unntatt kjendiser)? Hmm.. en gutt jeg kjenner.

Hvorfor sier du at du skal blogge oftere, når du ikke gjør det? Det har litt med privatliv å gjøre og:)

Har du alt det du sier at du har? Ja, eller så ville jeg ikke sagt at jeg hadde det. Jeg er den jeg er. Jeg har ingen behov for og prøve og være noen andre.

Har du mange ekte venner for øyeblikket? Ja, jeg føler og vet at alle mine venner er ekte nå for ØYEBLIKKET og i senere tid? 


 

 

Men husk at dere alltid kan spørre meg om ting, så kan jeg jo f eks , ha sånn jeg hadde før, ukens spørsmål eller noe lignende. 

 

Dagens antrekk

Hei alle sammen.
Tusen takk for super mange og koselige kommentarer på bloggen. Det betyr mye. Og ikke minst, gir det meg inspirasjon for og ha lyst til og blogge videre. Fortsett med det:)

Men mange av dere syntes jeg har ¨så kul stil og digger den, og vil rett og slett se mere av den. Og det kan dere vell. Men asap så har jeg ikke kamera, så jeg kan ikke ta outfit bilder til dere, men jeg kan lage antrekket mitt i polyvore som det så ut som dere liker veldig godt.


Skoene er fra UGG Australia , som jeg fikk av min elskede søster fra USA.
Jeansene er fra bik bok tror jeg. 
Genseren er fra Ralph Lauren, bare at jeg hadde på meg en rosa idag, som er fra Massimo Dotti.
Og årmbåndet som jeg ikke hadde på meg idag er fra USA.
 

Hva syntes dere om dagens antrekk?
Hva vil dere at jeg skal blogge mere om?

 

Juleantrekk 2011

Hei igjen!

Mange av dere lurer på om jeg kan vise dere hva jeg ville hatt på meg i julen. Og jo det kan jeg.. Det er derfor jeg har vært på Polyvore og lagd et par antrekk.


Dette er mitt favoritt antrekk. Husk at nå er det masse glitter!!
Sko fra YSL
Kjole fra Extided
Clutch Fra AlexanderMcqueen


Kjole fra ?
Sko fra YSL
Armbånd fra Mulberry

dette er også et utrolig fint antrekk, men jeg kler ikke disse fargene, så jeg må gå for det over.

 

Men dere, hvis dette er noe dere liker at jeg skriver om, så si ifra, så gjør jeg det gjerne oftere:)

Hva skal du ha på deg på juleaften 2011?
Hvilket av disse antrekkene likte du best?

 

 

Pre - Launching av Jenny Skavlan sin kolleksjon hos BikBok

Hei dere!

Jeg sier hele tiden at jeg skal blogge mere og mere. Men det skjer ikke. Men det er nok fordi jeg selv ikke helt vet hvor mye jeg har og gjøre , før jeg faktisk sitter der 10 om kvelden og skal ha tentamen dagen etter.  Jeg har blitt litt surrete for tiden men det er ganske mye som skjer. Som ikke alltid er like hyggelig. 

Men siden sist så har jeg hvertfall da, fått gjort en del ting. 

  • Hatt engelsktentamen
  • VÆRT PÅ PRE-LAUNCHING AV JENNY SKAVLAN SIN KOLLEKSJON HOS BIKBOK
  • Ryddet rommet og bestilt noen møbler fra nettet og gjort rommet klart for ankomst av de. 
  • Jobbet med en mattefremføring, som jeg egentlig skulle ha tirsdag, men så hadde jeg glemt manus.. hehe....
  • Og masse andre ting som dere ikke bryr dere om.

 

Men nå er jeg hvertfall tilbake, og har skrevet et par innlegg jeg skal poste utover dagen.

 

På Onsdag var jeg på Pre-Launching av Jenny Skavlan sin tredje kolleksjon hos bikbok. Og det var utrolig koselig. Det var mange mennesker der, men venninen min og jeg var der allikevell nesten til stengetid, fordi jeg klarte ikke bestemme meg for hva jeg skulle ha, så siden jeg var så usikker der og da, så kjøpte jeg bare den ene toppen , men skal kjøpe flere ting, når jeg kommer til Danmark, fordi de har kolleksjonen der og:)

Det var utrolig koselig, vi støtet på Lene Orvik ( www.leneorvik.modette.no ) også snakket vi med Jenny Skavlan, som var så utrolig søt og hyggelig. Og alle 3 ( Venninen min, Jenny og jeg ) håper på en fjerde kolleksjon.Jeg digger hvertfall kolleksjonen:)

Har du sikret deg noe fra Jenny sin kolleksjon?
Hva syntes du om kolleksjonen til Jenny? 

12 fantastiske partyfiksere

Hei alle sammen.

Nå er det helg, og det er godt. Virkelig. Så denne helgen skal jeg prøve og blogge mest mulig. Så kom med ønsker om hva dere vil at jeg skal blogge om.

Men akkuratt nå er det bare få uker eller kanskje uker til julebordssesongen begynner og alle jenter i panikk begynner og lete etter en kjole,sko,smykker,veske,sminke og parfyme. Og dette er alltid gøy. Men det er jo også morsomt og sitte og små fikle med disse tingene i forkant og være litt forberedt på hva du vil ha, eller om du kanskje vil hente litt inspo fra ting du har sett på andre blogger eller på kjendiser.
Så nå har jeg tenkt til og gi dere 12 utrolige hjelpsomme tips, for at jakten på det perfekte skal bli lettere. Eller for at kvelden skal bli 100% perfekt.

1. Kjole som sitter: Synlige bh-stropper er ikke særlig pent, og kan ødelegge et antrekk. Det kan være ubehagelig å gå uten bh hvis kjolen eller toppen er løs i snittet. Løsningen er dobbeltsidig tape som er spesial laget for å bruke på hud og tekstiler og holder klærne på plass hele kvelden. Mye fukt kan få teipen til å løsne, et lite tips er da og ta med deg teiprullen i vesken, da er du godt forberedt. 

2. Danseføtter: Lekre stiletthæler er ofte synonymt med vonde føtter. Behold den elegante modell-gangen og fest silikonputer på innsiden av skoene. Foten får avlastning og skoen gnager mindre. 

3. Våkent blikk: 3. Våkent blikk: Stressende uke, lite søvn og lange kvelder gir deg trøtte og hovne øyne. En kjølende øyekrem vil derfor virke lindrende på den tynne huden under øynene og dempe mørke ringer. Påfør kremen før du begynner med makeupen og la den tørke ordentlig inn. Den virker oppkvikkende og gir en umiddelbar effekt. Øyekremen skal dyttes forsiktig på huden og kun legges under øyet og på øyebenet. 


4. Høye kinnben: Få de høye kinnbena du alltid har drømt om! Med de rette produktene og teknikkene er det ikke mye som skal til. Legg highlighteren på selve kinnbeina, men unngå å komme helt bort til hårfestet. Velg en highlighter med litt shimmer i som reflekterer lyset og gir en illusjon av høyere kinnbein.

5. Glød i huden: Veien til en mer glamorøs look er bodyshimmer. Den gir en glitrende og skinnende overflate og sprayes eller smøres direkte på huden. Glitterkornene reflekterer i lyset og får huden din til å se glattere og yngre ut og det er vel noe vi kan leve med? 

6. Dådyrblikk: Punktvipper er det tryggeste alternativet for nybegynnere. Det gir et naturlig resultat, og skulle det falle av noen er det ingen krise. Bruk pinsett når du løsriver dem fra esken, legg lim på håndflaten og dypp endestykket på vippen i limet før du setter en og en mellom dine egne vipper. Vent med å legge på maskara til limet har tørket helt.Sørg for all del at sminken din sitter hele kvelden.


7. Silkemyk hud: Primer er et must, den holder makeupen på i timevis og gir deg vakker hud. Den har også en dekkende effekt på både porer og rynker. Rens huden godt før du påfører den, legg et tynt lag på i ansiktet og huden holder seg vakker i timevis. Primer er ingen erstatning for fuktighetskrem så bruk alltid en lett dagkrem under primeren.

8. Glansfullt hår: Mye av hemmeligheten til et glansfullt og voluminøst hår ligger i en liten flaske som heter volumspray. Påfør sprayen i røttene på et håndkle tørt hår, og føn håret opp ned. Sprayen beskytter også håret mot varmen fra hårføneren.

9. Velstelte negler: Dette er prikken over i-en. Det kan være en god idé og fikse dette kvelden før, da har du en mindre ting å tenke på. Fil ujevne kanter, dytt neglebåndene forsiktig ned, og legg neglelakken på. Avslutt med en overlakk, som gir både glans og lengre holdbarhet. 


10. Fyldige lepper: Hvem drømmer ikke om fyldige lepper som Angelina Jolie eller Scarlett Johansen. Nå har det kommet flere produkter som fikser akkurat dette. En lip-plumper stimulerer produksjon av kollagen og inneholder blant annet mentol som virker litt irriterende på den tynne huden og gjør at leppene hovner opp. 

11. Kronen på verket: Mye dans og moro gjør deg blank og svett. Det er derfor alfa og omega og ha et pudder med seg i veska. Pudderet holder også makeupen på plass og skal legges på til slutt. Pudder kommer i både løs og fast form, så her velger man det man liker best. 

12. Lekker farge: Med litt ekstra farge og glød føler man seg straks mer fresh når partykjolen kommer på. Husk at huden må være helt tørr før du smører kremen på deg, da unngår du at fargen blir ujevn. Selvbruningskrem setter seg fort, så unngå å få den i hårfestet, øyebryn eller på klær. Smør deg inn en dag eller to i forkant av festen, da vil resultatet bli mest vellykket.


// Innlegg lånt av www.dagbladet.no

Jenny Skavlan

Hei alle sammen.
Denne uken og den uken før det har vært så opptatt at det er sykt. Så idag skal vi fremføre det vi har jobbet med disse to ukene.Så det blir morsomt.

Så etter det skal jeg være mere aktiv her på bloggen. Men da kan dere komme med forslag til hva jeg kan blogge om..HVA DERE ENN VIL..

Så men i det siste har jeg også lest ganske mye på nettet for og undersøke ting. Så ENDELIG fant jeg bilder av Jenny Skavlan sin 3 kolleksjon hos bik bok. Og det blir utrolig spennende. Og hun er så flink og. Så tenkte og dele noen bilder av kolleksjonen hennes med dere. Nej noen blir helt feil . Alt er så fint og dere må se alt. Så skriver linken så får dere klikke dere igjennom kolleksjonen hennes og nyte det. Fordi jeg vet hvertfall hva jeg skal skaffe meg fra kolleksjonen. Hvertfall de sorte skoene, den ene kjolen og alt! Åå, Jenny. You did it again. For the third time:) Håper virkelig på en fjerde.

Nå forsvant jeg helt inn i design verden og glemte nesten og skrive linken. Her er den: http://costume.no/article/79578-se-jenny-skavlans-kolleksjon-for-bik-bok/gallery/483974

Så folkens. Skriv hva dere vil at jeg skal blogge om:)


 

Luksus VS Budsjett

Heisann alle sammen..
Nå er jeg på bedringens vei.. Selv om jeg har vært på skolen denne uken, har jeg fortsatt vært litt smådårlig. Men det kommer seg. Hate Spring....

Men mange av dere tørr ikke skrive kommentarer fordi dere er redd for at folk skal reagere på hva dere vil at jeg skal blogge om. Men det er greit det vet dere. Så jeg fikk en mail av søte Stine som lurte på om jeg kunne begynne med det som heter Luksus VS Budsjett, og jo selfølgelig kan jeg da det. Så da tenkte jeg og ha en sånn en gang i uken fra nå.

 
Genseren fra Celine er ganske så dyr, men jeg ville nok kjøpt den. Fordi når genseren fra H&M koster 399 blir den fort sett overalt på gaten,og da er det morsomt å ha en av samme slag. Bare annerledes.

Hvilken syntes du var finest, hvis du ser forskjell på de?


 
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits