Når begynner julen for dere?

Hei alle !

Nå har jeg vasket og jobbet som bare søren på rommet mitt, og nå begynner det snart og nærme seg sånn at jeg kan putte inn litt diverse saker, for og få en litt ekstra julestemning... Men det gjør jeg da så absolutt ikke enda.. Julen er ikke enda, slapp av foolkens vi er fortsatt i November.. Selv om det snør og Karl Johan har gjort seg klar, og butikkene selger pinnekjøtt er det ikke jul enda.. Det er iallefall min mening.

Selv om jeg selv har begynt og kjøpe maaasse julegaver, men det er unntak fordi jeg kommer ikke til og gå i Karl Johan hverdag når det er stappfullt av mennensker.. Ikke bare derfor, men jeg gidder ikke alle de menneskene også skal jegliksom miste de jeg er med fordi de forsvinner i folkemengden? HAHA! God fantasi, men man vet aldri, fordi folk kommer jo fra hele landet for og gå i den gaten.. Spøør du meg, anbefaler jeg Bogstadveien når det er jul og ellers, fordi det er ikke så mange mennensker der nede hele tiden, og du kan gå gjennom hele uten og bli sliten.. Hehe, eller det kan jeg, har jo et par års øving med Frida<3


Når begynner julen for deg?
Har du startet den enda?

Hva er dine planer for julen?
Har du begynt og kjøpe julegaver enda?

Leser dere egentlig

Voes blogg?

Jeg føler at det er så mange bloggere her inne på blogg.no som ikke leser voes blogg.. Og mange som gjør det. Jeg gjør det av og til, men ikke hele tiden. Ikke fordi den er dårlig eller noe, men jeg har en sånn greie, at hvis jeg venter me 2 eller 3 dager mellomrom med og lese voes blogg, har jeg mere og glede meg til og lese.. Det er iallefall sånn jeg mener det.. Hehe..

Så jeg lurte på, leser dere Voes blogg?
Hvis du ikke leser Voes blogg, hvorfor ikke?
Hva syntes du Voes gjør riktig , og hva syntes du Voes gjør galt?

Første søndag i Advent

Heisann alle sammen!

Det er tidlig på morgenen nå, og tidlig i starten av julen.. Idag er det nemlig 1 søndag i advent.. Det er helt vanvittig hvor fort dette året har gått. Alle tingene jeg har opplevd.. Det er insane. Føles ikke ut som et år, men som en måned.. Det var kanskje og ta i litt, men det har gått så fort, at jeg blir gal av og tenke på at det er hele 4 mnd siden jeg var i Alanya.. i 6 herlige uker.. Shiiit... Og at jeg har og vi har gått på skolen, snart et halvt skoleår..

Gleder meg litt til og tenne 4 nye lys etter hverandre, og få en skikkelig god gave, hver gang! Og imorgen er det allerede det første lyset som tennes.

Og etter dette eller litt før dette eller jeg aner ikke når, er det juleafteen..Juppi!

Gleder du deg til jul?
Har du en eller annen gave greie i julen? Hva slags? Tell me?
 

Fresh

Hallo!

Nå sitter jeg og venter på mamma, nede på Fresh.. Fryser til og med her inne.. Men er jo fortsatt litt syk.. Men jaja.. Nå kom hun.. ble ikke så langt innlegg.. Bare en liten update..
Hvis jeg..

Kunne sove nå, ville jeg ha sovet og drømt om at jeg hadde sovet på Palm Beach i Alanya


I en av disse sengene ved bassenget på stranden♥♥

Savner du sommeren?
Noen gang vært i Alanya?
Erdu enig med at det så deilig ut der?

Da er jeg ferdig med matte,engelsk og norsk tentamen for denne gang, så vi kan legge oss og sove på sofaen og dessverre ikke  på Palm Beach.

Hva er dine planer for helgen?
Syk..

Hei alle sammen!
Mesteparten av dere er nå på skolen , men jeg er her hjemme og er syk.. Perfekt! Sov helt til halv et.. Men det trengte jeg, fordi hodet mitt dundrer og det føles ikke ut som om jeg kan puste. Kjempe irriterende.. Det kommer av denne stygge kulda vi har fått.. Og tro meg verre skal det bli. Bare sjekk: www.yr.no & www.storm.no

Når jeg er syk gjør jeg egentlig ikke en shit, bare sover og gjør meg frisk! Jeg er ikke ordenlig syk, ikke feber.. men har den der forkjølelsen alle har på starten av den kalde vinteren.. Og da blir man ordentlig syk, fordi kulda kommer som et sjokk... 
Jeg vet fortsatt ikke hva jeg skal gjøre idag, men tror jeg skal finne på noe smart hjemme.. Kanskje som jeg gjør nå.. Sitte på face og blogge.. Det er heelt sykt hvor mange som er helt like syke som meg( Symptomer, hodepinen og alt det der) på facebook..


Fordi jeg savner varmen, å ikke være syk, brunfargen som begynner og gå av nå og hele ALANYA ♥♥

 

Sangen jeg har hørt på helt siden jeg sto opp idag.. Drit bra egentlig.. Black Eyed Peas - The Time ( Dirty Bit)

Spilleliste uke 48

Hei alle sammen!

Idag er jeg ganske opptatt, men her sitter jeg allikevel og skal oppdatere litt.. Et par ting jeg skal fortelle..
1: Spørsmålsrunde spørsmålene kommer på video, snart!
2: Jeg kommer til og gjøre som mange av dere ville, at jeg poster "Ukens spilleliste" hver eneste uke..

Denne uken har jeg hørt på all slags musikk egentlig, men mest toppmusikk .. Så her er iallefall min spilleliste for denne uken.

Det var visst alle somkunne komme inn.. Aner ikke hva som skjer med blogg.no og ikke ville poste alle videoer..
Men legger ut den andre delen imorgen.. Kos dere iallefall med dette...
Hvis dere vil ha flere, som er på topplisten.. Ikke i Norge,men i Usa, hvor de vet hva som er ordentlig musikk, så gå inn på denne siden : http://community.mtvmusic.com/top100/
Så kos dere massee folkens, nå skal jeg gå videre:-)
Likte du noen av den musikken?
Hva  slags musikk hører du på for tiden?
Fikk du bruk for nettsiden, hvis ikke anbefaler jeg den sterkt! Det er der jeg får alle musikk forslagene fra, orker ikke høre på den musikken som er på den norske topplisten utenom Madcon.. Fordi de er ganske gamle for meg skjønner du.2 left

Heisann!

Nå idag er jeg ganske sliten, etter 6 timers skriving på skolen.. Og jada.. Vi hadde tentamen.. Kjempe digg.. 
Ok, det var ikke så stress.. Det Var litt deilig og sitte der og slappe av! Med kjempe god mat, nam nam!

Og nå her hjemme fortsetter jeg den gode linjen eller hva jeg skal kalle den, iallefall en greie med god mat og drikke..

Verdens beste tee<3<3

Hva har du gjort idag?
Hva er dine planer for dagen? 

Hele året - Uansett hva

Hei Hei!
Idag har jeg blitt vekket av en tlf av en vennine, gjett hvem! Og sittet oppe.. Merker at det er u vant meg og stå opp halv ti om søndagen, fordi det var så mange som reagerte over det på facebook.. Haha! Ja jeg er oppe.. Egentlig ganske deilig og stå opp tidlig, og ikke gjøre en dritt..

Har jo vært ute en tur, vet ikke helt hvorfor, men bare gikk ut døren og inn igjen.. Haha, tragisk tur..

Jeg har også fått ganske mange tilbakemeldinger på at jeg fortsatt går med Rosa Sløyfe.. Ja det gjør jeg, hele året rundt - Uansett hva fordi jeg liker den lille sløyfen som jeg har tusenvis av.. Jeg bruker den selv om ja.. Jeg bruker den rett og slett hele tiden. Mange lurer på om det ikke bare er november og oktober måned man går med det, jo det er det vell.. Men jeg går med det året rundt.. Som sagt, jeg har tusenvis av dem,så jeg har  vell en på hver jakke , og under jakker, så jeg slipper og ta den av og på forskjellige jakker hele tiden.

Støtter du brystkreft?
Min garderobe

Hei igjen

Nå er det snart ball og julebords sesong, og da er det greit og ha noen nye kjoler og sko i klesskapet .. Så her er noen av de jeg har sett.. Kanskje ikke akkurat de jeg vil ha, men noen jeg har sett på.


Har du kjøpt noe nytt i det siste?
Er du klar for julesesongen?Tentamens Uke

På mandag,onsdag og fredag har vi tentamen.. Lettere sagt en tentamens uke..Og jeg gru gleder meg fordi det er norsk,engelsk og matte tentamener det er snakk om.. Norsk og engelsk er null stress, men matte derimot er ikke akkurat det jeg forventer skal gå bra. Det går nok bra, men ja dere skjønner.. Jeg hadde ikke skjønt det fordi jeg er duumm.. Not, men det siste kapittelet i boken er sjukt.. Vinkler, cm, m og bare sånne ting.
Matte er et ganske gøy fag, men da må det være noe jeg liker og vil lære om


Noen ganger kunne jeg ønske at jeg gikk i første klasse igjen..( Bildet fra første skoledag i 1 klasse)

Hva er ditt favoritt fag på skolen?
Skal du eller har du hatt tentamen i det siste på skolen?Spotless - Deep Cleansing

Hei

Hver morgen og kveld renser jeg huden min med ACO Spotless Deep Cleansing. Det er ikke for og fjerne kviser.. Det er for og rense huden, fordi det har alle`s hud godt av, det samme med alle hud typer.. Du burde rense for og få en finere og renere hud.. Og denne serien er kjempe bra, nesten like bra som Clarins.. Måtte ha en ny rens , så jeg gikk på apoteket for og sjekke der, og endte opp med og bare betale 200,- for denne rensen.. Med krem.


Med pumpe på rensen, sykt praktisk. 89,- og 90,- per eller for hver, usikker! Kjempe billig,, anbefales.


Rensen


Kremen du skal ha på etter rensen.

Bruker du en renseserie eller lignende til huden din?
Vil du at jeg skal fortelle hvordan man bruker denne rensen?

Nå skal jeg spise litt mat, også lekser.. Så får vi se hva det blir av blogging etterpå.
Planene for kvelden da?
Vær så snill og ta deg tid til dette.

Hei.. Jeg regner med at alle eller nesten alle har sett og hørt om dyrefarmer verden rundt.. Gode farmer og dårlige farmer.. 
Mamma hadde om Noah`s ( Dyre forbund)  på sin eksamen for et år siden.. Og da fikk jeg se alle de grusomme bildene de hadde sett og tatt.. At det finnes sånne ting i verden er helt sykt.. Men i NORGE.. altså det landet nesten alle tror er perfekt.. haha.. ikke akkurat.. Vi behandler ikke dyr som vi skulle gjort, eller noen av oss, ikke vi. Dyr er levende og er som mennesker bare en annen form. De har fortsatt et liv og sjel, og nerver og alt det der.. Men det er det da ikke alle som skjønner.. 
Også er det mange som har sett dette på Voes blogg og reagert.. Og der MÅ jeg si min mening.. vet du hva? Voe er en helt vanlig 15 år gammel jente som sikkert elsker dyr og ja.. Man har da gjerne ikke en pelsjakke, eller hva enn du nå skulle hatt.. greit for de som har det, men VOE har det ikke.. Og man skjønner når hun skrev på outfiten sin at jakken var fra H&M at det ikke da er ekte pels.. Tenk så langt dere på elkjøp.. Haha, sorry , men dere må ha veldig mye og gjøre siden dere reagerer på det.. Noe dere vet ikke er sant..

Uansett..poenget mitt det er at jeg elsker dyr og vil ikke , som voe sa.. ha en jakke som har ekte pels som du ikke vet hvor kommer fra.. Øsj.. Øsj.. døde hunder meg her og døde katter meg der.. Altså hvordan klarer de som har bare ren pels og gå med det og tenke at dyr blir mishandlet for og få lagd den jakka di...

Har mange venner so har Canada goose og sånt, men det er greit.. men de syntes jo også selv at det er ekkelt at det er døde dyr, og at det kanskje er eller det er døde hunder på hetta, men vet du hva? noen ting kan man bare ikke gjøre noe med.. men de har det og jeg vil kanskje ikke ha det..men whatever.. GJØR HVa hva dere vil jentene mine.. Dere er vennene mine uansett og det vet dere .. haha, litt dramatisk men jaja... De har jo selv sagt at de syntes det erlitt ekkelt sså det er derfor jeg bruker de som "eksempel" . Uansett... det lille de har på hetten er ingenting i fordhold til folk som dreper og mishandler dyr med  vilje som på videoen under:

 

 

Det værste er vell at det er mennesker
som holder på med dette.. Fy søren at de ikke skammer seg.. Hva skal de egentlig med dyrene, og hvorfor gjør vi ikke noe med det..? Ingenting er vell sterkere fysisk og psykisk og sånt enn åå få dette bort? hvem vil ikke at dette ikke skal bort? Og det på den videoen.. de spiser hverandre fordi mennesker som ikke har et liv liker og se på dette..
Hva syntes du om dyremishandling?
Sieer du nei takk til pels?
Vil du hjelpe og gjøre noe for dette så kan du gå inn på linkene i slutten av videoen, blant annet : http://www.dyrebeskyttelsen.no/pels
Mobilblogg: NÅ RYDDER JEG I DETTE ROTETE KLESSSSKAPET OG PÅ ROMMET MITT, VI SNAKKES IMORGEN SØTE LESEREMobilblogg: NÅ RYDDER JEG I DETTE ROTETE KLESSSSKAPET OG PÅ ROMMET MITT, VI SNAKKES IMORGEN SØTE LESERE
Julebord & Juleparteeey sesongen er her

Hei igjen kjære lesere!

Nå er julen her snart, og snøen forhåpentligvis ikke/og er. Gleder meg syykt..Men det som er det koseligste med julen som jeg syntes , det er alle julefestene med vennene eller julebordene med familien.. Og når det er sånne ting, kan man endelig sette seg på pcen av god samvitighet og bestille ny kjole og nye sko.. Love it.. Og ikke sette seg på pcen for og minske livet sitt med facebook., hahah.Jeg har allerede nesten bestemt meg for hva jeg skal bestille.. Haha..
Ikke sikker enda, men skal spørre og vise dere litt også da.. Litt senere

Hva liker du best med julen?
Pleier du og dra på julefester?

YSL - Yves Saint Laurent Lipstick

Hei alle søte lesere!
Takk igjen for at dere alltid leser bloggen selvnår jeg ikke blogger.. Setter virkelig pris på det.

Forrige helg ryddet mamma og jeg litt i all sminken vår.. Og der fant vi litt av noen ting du.. Haha, god til det! Men det beste det var vel YSL leppestiften til mamma jeg alltid har lånt, og alltid kommer til og gjøre ..

Fard à Lèvres  ,ROUGE PUR  , Pure lipstick spf 8.. Denne er kjøpt for en stund siden, de har nok fargen, men samme designet har de nok IKKE. Men whatever.. Fantastisk leppestift og et stort pluss for Designet.


En super herlig leppestift som gir en sykelig fin farge.. Og mamma & jeg elsker den.. Det er garantert ikke den eneste YSL leppestiften vi har. Ikke den siste heller. Min personlige mening om YSL, er at de alltid treffer dine farger i leppestifter eller egentlig alle sine produkter.

Har du en leppestift du er fornøyd med?
Har du prøvd en YSL før?

Ha en super fin søndags kveld videre folkens.. Kos dere masse!
Nå skal jeg nemlig rydde rommet og senere øve til prøver osv.. Jubiii<3<3Det kommer

HeiHei!

Hadde og har fortsatt spørsmålsrunde her på bloggen.. Dere kan fortsatt spørre.. OG JA det kommer på videoblogg. Men det var egentlig det jeg skulle si .. at det kommer..SÅ dere kan bare fortsette og spørre..
Cookies - Hjemmelagde skatter

Heisann!

Nå sitter jeg her og venter på at cookisene mine skal bli ferdige, nam nam! Har allerede lagd ferdige noen, men venter på de siste! Grunnen til at jeg lager disse er fordi jeg har ikke noe annet og gjøre en søndags ettermiddag.Og de var en så stor suksess på OD.-dagen med alle de andre gode kakene jentene mine lagde, måtte jeg spise flere av de selv. Mohaha! Spiste ikke en eneste cookie på ODdagen, eller jeg kjøpte en super god muffins av en av jentene<3
Nam Nam

Haha , de ser ekle og øsjete ut, men de er kjempe gode.. Skal legge ut oppskriften senere, så dere kan smake at de ikke er øsjete..
Hva syntes du om Cookiesene?
Planer for dagen da?
Smakt Cookies før?

Spørsmålsrunde - Spør om hva du vil

Har spørsmålsrunde,så spør om hva du vil, inntil imorgen midnatt! Så.. er det noe du lurer på? Spør i vei.

Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits