Rommet mitt


Dette er jo da selfølgelig ikke hele rommet mitt, men noen detaljer. Er dere interissert i og se flere bilder av rommet? Rop ut i kommentarfeltet..
//Hva syntes du om de bildene jeg viste av rommet mitt? // Vil du se mere av rommet mitt? 

DAGENS ANTREKK : 20.10.2012

Hei igjen dere søte lesere!
Idag har jeg kun slappet av, og kost med med mamma og handlet litt ting jeg trengte og til legligheten osv.. Tenkte da at jeg kunne slenge med et dagens antrekk bilde.. Idag... For å si det mildt, så var antrekket idag heeeelt enkelt og vanlig. 
// Topp: Zara // Bukse: BikBok

 

Ha en fin kveld videre ♥ Nå skal jeg rett i sengen og se på masse filmer og kose meg med fruktsalat (!!) og ikke godteri, tror faktisk jeg skal begynne og ta avstand fra alt det søte.. Mye annet man kan kose seg med!


 

Shiseido skincare

Hei dere..
Beklager at jeg ikke har oppdatert dere så mye siden sist, men jeg føler at jeg kunne ikke pøse på med mote, livet mitt og hverdagen min etter et sånt innlegg, med kreft og mine følelser rundt det. Det berører meg sterkt og mange rundt meg, så jeg vil respektere de som har hatt det, har det eller har mistet noe pga det. og TUSEN TAKK for herlig respons dere ♥♥

MEN, nå er det helg, og jeg tror jeg allerede har sett hvertfall 4 filmer. Det er så godt og bare slappe av og nyte helgen foran pc skjermen, eller tv med film og mat! Love life!!

Jeg har fått utrooolig mange kommentarer på at det ser ut som jeg har utrolig fin hud og etc. Tusen takk dere, men jeg har jo problemer med huden min jeg og, alle har det. Men det varierer veeeldig og jeg for og være ærlig er veldig fornøyd med at jeg ikke sliter såå veldig med kviser, men har jo mine perioder, men allikevell er det ikke ille vil jeg si! Også lurte noen av dere på hva jeg bruker. MEN det varierer også veldig. Men akkuratt nå bruker jeg noe fra Shiseido, som heter Oil- Control Matifiant.

 

I denne pakken inneholder det renseskum, en type tonic, og en krem til etter at du har behandlet huden med produktene.
Etter de få gangene jeg har brukt den vil jeg si at den virker bra, og får huden til se og kjennes fresh! Så denne anbefaler jeg sterkt!!

Bruker du noe produkter til huden din?
Har du prøvd denne serien? 
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits