Spørsmålsrunde - Spør om hva du vil

Hei alle sammen..
Lenge siden, men det skal bli bedre.. Akkuratt nå er jeg syk, så skal blogge masse.. Så jeg har da tenkt at jeg skal ha en spørsmålsunde.. Vi får se om det blir en video. Vet ikke enda.

Så spør i vei 

Blyantskjørt - Hot or Not

Hei!

Som dere vet er blyantskjørt ganske moderne nå og alle går med det. Det er jo ganske fint,men alt kommer ann på hvordan du styler det.Man kan jo style det vidt forskjellig. Det kommer ann på anledningen eller hva du vil ha til. Så jeg tenkte og vise dere hvor forskjellig det kan bli:

 Så hva syntes dere om blyantskjørt?
Likte dere noen av disse lokkene? 

 

Misbruk

Hei alle sammen. 
Nå har jeg vært på konfleir og slappet av med konfirmasjonsgjengen. Kjempe koselig. Og tusen takk for kommentarer alle sammen. Eller.. Uten om 1 person, som kalte seg voe, og skrev en unødvendig kommentar. Ikke at det var så kjempe frekt, men bare det å bruke Voe(emilie) sitt navn og skrive en slik kommentar er utrolig frekt. Fordi hvis du skriver den kommentaren hos rett person, kan du få store konsekvenser. 
Så jeg sjekket ip addressen så jeg har en liten aning om hvem denne personen er, og jeg kontaktet også den EKTE voe, og fortalte henne dette. Og hun ble utrolig glad for at jeg sa ifra , fordi det er så utrolig irriterende. Så da, som dere ser, har den ekte Voe skrevet en kommentar her på bloggen min til deg som skrev at du var henne. 


Jeg syntes dette er så teit at det er sykt. Emilie reagerte også på at folk i det hele tatt gidder.
Så bare slutt og bruk andres identitet for å slenge drit. Emilie er en flink blogger og hun jobber for det hun har og får, og da syntes jeg det er teit at dere skal prøve og ødlegge for henne. Unøvdendig. Jeg skriver om dette fordi Emilie og jeg ble enige om det og da gjør jeg det. Fordi dette kan ødlegge for henne eller evt andre. Så hjelp oss og få en stopper på det.

Hva syntes du om dette?
Har du opplevd at noen har misbrukt andres navn? 

 

Oslo Fashion Week 2012

Hei alle sammen.
Nå er jeg 100% motivert igjen. Og nå blir det masse blogging fremover:) MASSE, så bare fortell meg hva dere vil at jeg skal blogge om, så kommer det nok.

Men nå har jeg lyst til og skrive et innlegg om Oslo Fashion Week 2012. Fordi dit skal jeg. Igjen. Love it. Gleder meg. Så nå sitter jeg på nettet og letter frem inspo til hva jeg kan ha på meg. Ja dere tenker vell at det er litt tidlig. Men nei! Det er så deilig og vite hva du skal ha på deg, lenge før , så du får tid til og evt legge til detaljjer eller forbedre antrekket.

Som dere kanskje har fått med dere så elsker jeg mote og jeg følger virkelig med på det. Og derfor er det da morsomt at jeg da får komme på moteshow og at jeg får se og får oppleve en liten del av moteverden:) Jeg er utrolig heldig. 

Chanel visning - Helt utrolig

Heisann alle sammen. Beklager helt utrolig dårlig blogging. 
Men har hatt så utrolig mye og gjøre i det siste. Men skal blogge mere fra nå av altså.

Men siden sist, så har det skjedd ganske mye på motefronten. Chanel har gjort sitt IGJEN og imponert. Jeg har alltid elsket Chanel og vil alltid gjøre det. De er så enkle og klassiske og slår aldri feil.

Så siden jeg elsker Chanel, pleier jeg og holde meg updated på det de holder på med, og hvertfall nå når det er Fashion Weeks overalt. Og da fant jeg bilder. Etterlengtede bilder fra visningen dems.
 

Forstår dere at jeg elsker Chanel?
Liker dere Chanel?


Men siden jeg har blogget så lite, så har jeg mistet helt bloggeevnen, så dere må gi meg tips til hva jeg kan blogge om..
Hva vil dere at jeg skal blogge om? Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits