Dagens Outfit

Heisann allesammen!
Først vil jeg takke alle som var innom bloggen min og kommenterte igår.. Jeg setter virkelig pris på det!

Idag har jeg bare slappet av og kost meg på pcen, også vært en liten tur ute..Deilig og enkel dag så langt.. Men etterpå skal jeg treffe jentene mine og ha en læættis dag ! Haha, vi jentene finner alltids på noe kødd.. Bloggene dems har dere spurt om ganske mange ganger, og det skal dere da få:
Julie og Rebecca: www.beccalullle.blogg.no
Nora: Aftht.blogg.no
Frida har ikke
Thea har ikke..
Vi skal treffe 9 så har god tid, hhhaahha fikk med et rim! Tørr humor i know.. Vet faktisk ikke hva jeg skal være enda, haha!
Forslag?

Så dagen idag er beskrevet oog jeg sitter her og laster over et bilde av dagens outfit.. Here you go:

Skjorte : Zara 299,-
Blondetopp: B young 100,-
Tigths: Zara 199,-

Det var dagens outfit, enkelt men greit. Og grått da..

Hva skal du være idag? Hva syntes du om outfite(et)?


Byen med Kaja! Kommenterer alltid tilbake!

Heisann!
Dagen dag har vært herlig.. Det hele begynte med at jeg fikk en forferderlig lyd i øret klokken 10.00 idag tidlig fordi jegs kulle stå opp tidlig for og ha god tid før jeg skulle treffe Kaja.. Men jaja.. det tror du gikk? Hahha, drøm. Det gjorde jeg faktisk.. Jeg drømte og sov til klokken ble 11.30 og det ploppet en ny sms inn på tlf.. fra Kaja..: " Hei vennen<3 Beklager, jeg forsov meg, kan vi treffes littegranne senere?<3" Haha, jeg begynte og le.. Akkuratt det ante jeg ikke skulle komme, men det kom.. og det reddet meg for og ikke la henne stå og vente en time på Majorstuen.. Så jeg ble da endelig ferdig med de sakene jeg skulleog dro avsted og møtte henne på United Bakeries og hadde en syykt koselig frokost for oss, men lunch for alle andre.

En dag med masse latter og treff med Carl Eliassen var det som gjorde sussen på en så kjedelig grå dag.

Utrolig at dette kan bli til det jeg opplevde idag, noe som var langt ifra regn og en dårlig dag!Turen gikk ned til byen, hvor det skjedde litt av hvert! Men som sagt, bare koselig og crazy ting.
Det var bilder fra den dagen ja, den gikk utrolig fort, noe som ikke er så koselig, men jaja greit.. Fikk da vært med en vennine jeg ikke har sett eller vært med på 2 år nå snart.. Og det er alt for lenge siden, hvis du tenker hvor gode venner vi var første gangen vi traff hverandre! Good times then, and forever!

EDIT: ang det bildet med Carl Eliassen.. Legg merke til at han har en hest  i den ene hånden( tror ikke dere kan se den, men den var keeg, også har han et sheriff skilt i den andre hånde.. Og ps nr 2.. Grunnen til at jeg ler på bildet er fordi han fotografen ropte ting omoss og Carl nestn utover hele Oslo City.. Men det er kos da, klager ikke) Stek Stek!

Hva syntes du om bildene? Hva har du gjort idag? Syntes du også at Carl Eliassen er fett?

Hva du tror pengene Norge gir i hjelp til fattige land egentlig går til?

Heisann igjen!
Ikkeså lenge siden jeg blogget sist nå! Men det kommer når det kommer.Skal ikke klage altså.. Det er såå mange som ikke har det vi har, så husk det please!I Ikke klag for mye, prøv og ikke klag i det hele tatt.

Jeg er en blogger som ikke bare blogger om hva alle de andre A4 bloggerene blogger om, altså sminke,klær, osv.. Jeg vil være den type av blogger som snakker om omverdenen og forteller hvordan andre har det.. rundt i verden.. Ja faktisk det er mange som ikke vet det. og de som vet det lurer ofte på: Hva pengene vi (Norge) gir , går til. Jeg er veldig interisert og finne ut av det, selv om de forteller, vil man gjerne oppleve og se selv.

Det lurte jeg også på en periode men det fant jeg ut, så jeg tenkte at jeg kunne fortelle hva jeg tror og sånn ca vet om dette.

Penger Norge gir til fattige land går til og hjelpe og vise dem at de fortjener det de får og at vi alltid vil hjelpe dem. Også at vi ikke er et land med masse penger og ikke vil dele noe med andre.. Det er en av grunnene til at vi har OD-dag.. nemlig for og tjene inn penger til land med problemer eller lite penger, i fjor gikk beløpene til funksjonshemmede i Afrika og iår gikk det til barn i Brasil som trenger skoleutdannelse.. Så støtt vær så snill og så kanskje hvis du kommer i nød, eller hvis Norge kommer i nød, får vi kanskje hjelp av de vi har hjulpet.. Ikke bare derfor, men også for og tenke og føle at du hjelper noen som virkelig trenger det.
De går også til: og hjelpe dem med og få bedre økonomiske avtaler, få flere til og få lyst til og leve og ikke bare tenke på at de skal dø i en slum full av maaaasse bakterier,sykdommer og tusenvis av folk rundt dem, som ikke bryr seg en dritt annet enn dem selv, hjelpe folk med og få utdannelse, hjelpe dem med å få medisiner for evt sykdommer  og det aller viktigste av alt nesten, er MAT! Ellers rett og slett bare hjelpe andre mennensker med å ha det super bra!

Jeg har uendelig lyst til og dra ned til Afrika eller et annet land hvor de har slum for og VIRKELIG se hva pengene går til eller hva slags endringer de gjør, hvis de idet hele tatt hjelper mennenskene der nede med noe.
Ikke bare det og få se hva slags arbeid pengene gjør , men også for og se hvordan de VIRKELIG har det der nede.. de sier de har det ille de som har vært der nede og sånt, men det er garantert mye verre enn det vi tror..

JEG ØNSKER AT ALLE MENNENSKER I HELE VERDEN FÅR FRED OG HJELP MED SINE PROBLEMER!
Hva tror du Norges pengesummer hjelpermot i fattige land der de mottar penger fra oss?
Hvis du kunne ønsket deg noe, hva ville du ønsket deg?

KONKURRANSE - Meld deg på her og vinn premie

Heissann!

Idag la jeg merke til en blogg på blogg.no på forsiden der, og da var det en hvor det sto konkurranse på i tittelen.. Og jeg tenkte, omg.. det vinner jeg aldri, fordi jeg har så uflaks.. Haha, men denne gangen bare meldte jeg meg på og her sitter jeg nå for og vinne, og skriver et innlegg.

For og vinne eller delta må du gjøre som instruksjonene sier her:  http://ingerslilleverden.blogg.no/Bare minerals testing - Hva slags sminke bruker du?

Heisann!

Ikke noe blogging idag nei, men hyssjjjj.. Ikke noe klaging.. Skal snakke mere om dagen idag , imorgen. En super herlig dag, med masse ny erfaring og ja en helt ubeskrivelig dag egentlig!

Men nå tenkte jeg bare at jeg skulle gi dere en smakebit av et av innleggene mine imorgen..

GLED DERE! Gleder meg selv altså..

 


En "ny" sang av Will.i.am ft Nicki Minaj - Check it out..
Har ikke hørt så mye av den, men valgte og legge den ut på bloggen og lar dere høre den og fortelle dere mening om sangen ,, så..: Hva syntes du om sangen?
Da skal jeg fortsette med ting jeg slapp på istad, så vi snakkes imorgen..
Hva tror du innleggene skal handle om imorgen?

Dagens Outfit - Odd molly - Kommenter her og du får en kommentar tilbake

Heisann folkens!

Nå sitter jeg her og slapper av, på en stressendemåte.. haha, litt rart og si, men det er sant. Jeg orker ikke forklare, fordi da blir jeg bare mere stresset enn dette og thats not good at all. Så men jeg har iallefall pc på fanget, og det gjør jeg bedre:P

Dagen Outfit for dagen er:

ps: ( Bildene er tatt  idag tidlig, klokken .. 0714.. Ja er oppe så tidlig..)

Onsdager er den beste dagen i skoleuka.. det er derfor det er koseantrekk, fordi vi bare har digge fag.. care

Jakkelignene(hvit) - Gina tricot
Skjef - En butikk i danmark
Jakkelignende (rosa) - Odd molly
Topp(er) - H&M , Malene birger
Øredobber - Bik Bok


Men nå venter mamma påmeg.. Surprise.. Haha, men vi snakkes senere idag!
Hva syntes du om dagens outfit?

Cause I Miss It

Heisann folkens!

Alle leksene er gjort og nå venter bare badet på meg.. skal nemlig ta en dusj, og bare kose meg resten av kvelden og se på bilder av sommern 2010, den sommeren en del ting skjedde! En herlig sommer. Iallefall en varm en, 6 uker i Alanya med 50 grader every single day.Uff , gruer meg til vinteren.. Skal ligge i dvale i onepiecen min altså..Og selfølgelig dra sør over
Hadde du en fin sommer som du stadig tenker på og savner?

Er du forberdet på den lange kalde vinteren vår?
Hva slags musikk er det du hører på? Kommenter her og du får en kommentar tilbake

Heisann folkens!
Bare som info kan dere sende iinn spørsmål til meg på mail og som en kommentar om du vil

For en stund siden fikk jeg inn denne kommentaren: " Kan du dele din spilleliste med oss" & Denne kommentaren" Hva slags musikk hører du på"?
Det skal jeg fortelle dere nå, men den forandrer seg ganske fort og ofte så den hvis dere vil, kan jeg oppdatere den her på bloggen.Vil dere gjerne at jeg skal legge inn sanger til innleg i ny og ne?

 

Mohombi - Bumpy Ride, hører på den fordi den er syykt fengende og mminner meg om ting
Justin Bieber - U smile

Beste remixen av denne sange ever- One Love David Guetta ft Estelle

Shakira - Waka Waka

Madcon - Freaky Like Me

Rihanna - Only Girl ( in the world) Den beste sangen som er på spillelista for tiden pluss pluss

Lady Antabellum - Need you now , en ganske søt gammel sang

Usher ft Pitbull - Dj got us fallin in love again

Flo Rida - Cant handle me
Kelly Rowland - Commander
Dette var en brøkdel av den mest brukte spillelisten min, som sagt den varierer.. dette var det jeg hørt på idag , noe av det! Men jeg håper da den anonyme somstilte dette og dere andre fikk svar på det dere lurte på.
Har du en egen spilleliste?
Hva syntes du om disse sangene?

There is a smile on there faces but are they smiling inside?

Heisann alle sammen !
Føler at det er en stund siden jeg har blogget nå, og det er det ,men jeg skal ikke klage. Jeg har sluttet og klage , selv om den minste ting. Jeg har gjort det fordi det folk som vi ikke vet om som har det jøævligere enn oss, og vi klager over det som de bare kan drømme om. Derfor.

På torsdag ,den 28 Oktober er det OD dagen, noe alle fra 8ende trinn og frem til 10ende har på skolen vår. Og egentlg alle skoler ii hele landet. Denne dagen er en dag hvor alle vi elever jobber en hel dag med hva vi vil, for og tjene penger til forskjellige ting. F eks i fjor gikk pengene til funskjonshemmede i Afrika og iår går pengene vi samler inn til skolegang for fattige  barn i Brasil. På onsdag hadde vi "Dignity day" en dag hvor vi fikk se snutter av hvordan livet er i slumen i Brasil til tre av flere millioner fattige barn der nede, og det var rett og slett helt jevlig og se på. Jeg fikk vondt inni meg for at jeg ikke orket nesten å stå opp den dagen for å dra på skolen, som jeg gjør hverdag 365 dager i året. Noe de virkelig vil.. Det er derfor jeg gleder meg til skolen hver eneste dag nå. Jeg syntes det er herlig.. Gleder meg iallefall til og jobbe for hrde live for og tjene penger til disse søte barna i Brasil. Det er ikke bare de i Brasil somsliter nei, det er slumm over alt i hele  verden..Jeg vet at dette er helt forferderlige bilder og de er sterke og sånt, men dette er virkeligheten.. Bare på en litt annen måte enn vår........Om vi vil se det eller ei, så lever folk faktisk sånn her.. Og det er hjerteskjærende, at folk lever sånn her mens vi klager over ting de ikke vet om en gang..Jeg får vondt inni meg av og snakke om dette jeg.Bare av og se disse bildene og alle de andre bildene som finnes av dette der ute, får meg til og begynne og grine om noen få strakser.. Ja jeg er følsom, men det er sørenmeg bedre enn og være en av de som gir langt f i disse mennenskene .

Hva syntes du om OD-Dagen?
Hva syntes du om at noen har det sånt og andre har det bra?
Føler du at du klager for mye?

 

Operasjon Dans - Operasjon Dagsverk

HeiHei!
Idag skal jeg på dans, som vanlig hver tirsdag!
Men på skolen fikk vi :


For de som ikke vet.. Et hefte om noe som er ganske vitktig som jeg skal fortelle om etterpå!

Nå må jeg møte Martine og venninen hennes Fride på Krysset! Vi snakkes søtiser!!!!!!!!! DÅÅRLIG TID!

Har du noe ide om hva dette kan være?
Hva er dine planer for dagen?

Culture - ULLVEST

Heisann Alle samme!
Jeg fikk så utrlig mange koselige tilbakemeldinger på bloggen igår og noen spurte om jeg kunne fortelle mere om den ULLVESTEN og hvor den er fra, så det tenkte jeg kunne gjøre. Men før jeg begynner med det vil jeg takke ALLE som kommenterte igår og som stakk innom bloggen min igår eller ellers :-) Setter virkelig pris på det, Tusen takk!

Den ullvesten jeg hadde på "Dagens Outfit" er fra Massimo Dotti, eller en annen butikk(husker ikke) og merket det er Culture. Det er lenge siden den ble kjøpt så da har de dessverre ikke flere av den .

Min er da strl L men den skal være stor og posete, den er helt perfekt! Det er ekte ull og noe skinn lignende på frontsiden, eller hva jeg skal kalle det , hhaa! Men dere skjønner..


De siste bildene var av noen av detaljene på vesten, jeg elsker den og den er så fin. Samtidig kjempe god og varm.
Hva syntes du om vesten?

 


Dagens Outfit - Ullvest

Heisann alle sammen!
Idag har vært en fantastisk dag, og jeg har kost meg masse.  Jeg har nemlig vært med en vennine som heter Emma som jeg faktisk ikke har sett siden ja, iallefall 4 mnd siden sist! Vi gikk rundt i byen og kikket og koste oss.. Men fy søren så mange mennnensker tror jeg aldri jeg har sett i Karl Johan før..Greit det er Lady Gaga konsert men fy søren.. Mange mennensker i byen  kan noen ganger være stress..

Det er en stund siden jeg har hatt et ordentlig "Dagens Outfit" så jeg tenkte at siden jeg tok bilder idag kunne jeg da ha et "Dagens Outfit":

Jeans: Cubus
Skjorte: Zara
Vest: Massimo Dotti
Smykker: Vero Moda, Zita Chic , Laget Selv ,Friis And Company(Øredobber)& TyrkiaHva syntes du om Dagens Outfit?
Hva har du gjort idag?

(Alle somkommenterer får alltid en kommentar tilbake, om jeg har kommentert der først eller ei)

HØST 2010

Heisann mine trofaste lesere..Kjempe koselig og se at dere er der selv når jeg ikke blogger..Det er så deilig og støttende og sitte og se.. Setter virkelig pris på det, dere aner ikke..

Mange har vell diverse saker de pleier og gjøre i feriene osv, men akkuratt denne ferien var ganske spesiell for min familie og meg. Vi fikk et nyytt familiemedlemm og lille Lucia fikk en nyderlig lillebror Oscar. Hele 57 cm, men helt perfekt !
Men før det skjedde , var vi host mine kjære besteforeldre i Kongsvinger ved Kirkenær.. Kjempe kos.. Og da sitter man gjerne ikke inne, fordi jeg tror seriøst jeg har verdens sprekeste familie, bestemor går tur på iallefall 10 km hverdag med bestefar og tante som trener og mamma som trener and soo on.. Iallefall.. poenget er at når jeg er der er det aldri en gang vi ikke går tur.. Og en av disse turene knipset jeg og knipset som aldri før.. Men tror lille Lucia ble litt sjalu på all naturen som ble knipset av, så hun spurte sakte men sikkert " Geena, kan du oogså ta bilde av meg?" om jeg kunne ta bilde av henne.. Hehe, verdens søteste.
Her er iallefall noen høstbilder jeg ble veldig fornøyd med.Og sist men ikke minst Lille Lille Lucia Lucia

Hva syntes du om bildene?
Hadde du en fin Høstferie?


Lykketil!

LYKKETIL ER ALT JEG SIER NÅ IDAG, MERE SNAKKES VI IMORGEN!
jEG SIER DA LYKKETIL TIL GRUVEARBEIDERNES REISE OPP TIL JORDA IGJEN OG DE SOMSKAL REDDE DEM!TENKER DU NOEN GANG PÅ AT ALT FAKTISK IKKE ER PERFEKT?

Nå skal jeg legge meg og drømme og håpe om at alt går bra, gjør det du og!

Hugs And Kisses♥
Geena H

Dansing

Heisann!
Nå skal jeg ta et like stllig innlegg som my friend (martinefw.blogg.no) !
Wink Wink, vi snakkes senere.. Som dere kanskje skjønnte skal jeg dans!
Hva er dine planer for dagen?

Hugs And Kisse♥
Geena H

Hobby lignende..

Heisann!
Nå sitter jeg her og kikker på gamle ting jeg har laget, hehe!
Det er litt artig og finne sånne ting etter noen år eller ettter en liten stund.. hehe!
Her er noe av det jeg sitter og kikker på:


Kos og se igjen på en måte, haha!
Men nå har jeg litt dårlig tid, mamma roper på meg.. Da har jeg dårlig tid..
Hva syntes du om armbåndene jeg har lagd?
Har du noen gang lagd lignende ting?

Må seriøst løpe nå! Hade søtiser!
Forresten, hvordan var deres førsttte skoledag etter ferien? Forteller om min senere idag......

Hugs And Kisses♥
Geena H

SEND EN SMILEY TIL 02015 NÅ! 200 KR ER MERE ENN DU TROR

Heisann alllesammen..

Beklager at jeg ikke har blogget på en stund,men det kommer til uka.. Har gjort litt av hvert denne ferien, som  dere får høre om senere.
Men nå sitter jeg her og nesten gråter av hvor vondt andre har det,, mens vi sitter her og klager over at jeg ikke har blogget på noen dager.. altså poenget mitt er at internett er noe de ikke vet om.. det er en selfølge for oss.. det samme med vann.. vi drikker det og tar det for gitt men de må slite og gå flere kilometer, evt mil for å fåå møkkete vann.. jeg griner fktisk.. jeg skal aldri mere klage over at jeg ikke for blogge. jeg skal være glad for at jeg for sitte på en pc..

Dagens ord fra meg er da: Strekk ut din hånd for å hjelpe andre med å leve livet videre uten frykt, (noe vi dessverre ikke vet hva er) !

Hører på tven nå at de har fått inn 3 tusen nye faddere og det tilsvarer 34 millioner kroner og det er mange myggnett og mange ting til de som trenger det. Jeg vet at 3 tusen faddere er mye, men det er ikke nok dessverre.. disse mennenskene trenger alt de kan få.. og hvis du tenker at norge er et land på flere millioner mennensker er ikke 3 tusen faddere mye dessverre, men jeg sier takk til dere som har blitt fadere eller har sendt inn penger..noe jeg selv har gjort idag.. jeg er også fader til 3 søte barn rundt i verden..
Har du gitt noe eller blitt fadder idag?

Er du fadder fra før av?

Da skal jeg fikse litt ting til skolen imorgen,, nå er jeg glad for at jeg skal på skole, etter at jeg harr sett hvor mange og hvor mye folk slitter for å komme på skole, noe mange i norge og rundt i verden tar for gitt..

Hugs And Kisses♥
Geena H

Bloggfri dag idag dessverre - Har reist i hele dag!

Heisann folkens!
Nå sitter jeg i stuen til bestemor og bestefar med mamma.. Ja det er kos, men de babler og babler så mye at det går ikke ann.. men jaja, det er vell det de voksne gjør når de treffes.. !

Men anyway jeg er så trøtt at du aner ikke.. Har reist og gått og gjort diverse saker..Slittsomt igrunn!

Bilde fra helgen fordi jeg har iikke lastet over bilder fra idag..Dere får det imorgen:-):-)

Nå er planene mine for resten av kvelden satt.. Jeg skal se på tv og legge meg, haha enkelt og greit.
Men imorgen kommer det masse blogging!

Ha en fin kveld.
Kos deg masse
Hva er dine planer for resten av ferien?
Hva er planene dine for kvelden?

Hugs And Kisses♥
Geena H

 

Parkas - Bik Bok 499 ,-

Heisann!
Idag har det ikke vært så mye blogging , men jeg har nemlig vært med en vennine jeg ikke har sett på 2 år:O Og hun og jeg har liksom vært venner siden jeg var tre og hun var seks, haha små og søte! Hun går nå på 1 vgs på Wang og jeg går i 8ende på Uranienborg Skole(r)! Så vi har kost oss så vanvittig mye ! Kommer et eget innlegg om dette.

I en stund har jeg kikket etter en god og fin overgangs jakke om man kalle det det og en jakke som holder litt ut mot vinteren, og jeg kikket på nelly, hm, egentlig over alt utennom Bik Bok.. Etter en parkas.. Som jeg aldri fant.. så etter at mamma og jeg hadde gått i flere timer i omtrent alle hm i Oslo ga vi opp håpet om å kjøpe den grønne parkasen fra Hm.. så vi kikket litt lengre oppover i Grensen.. Der så jeg bik bok og måååtte inn og kikke bare i tilfelle.. og det var et tilfelle.. de hadde den jakken jeg ville ha.. bare en enda finere en, en perfekt en!


Parkas : Bik Bok 499,-

Også samtidig kjøpte jeg noen syykt søte armbånd, eller jeg fikk av verdens beste mamma! ((hun er det fordi hun er best pga av mange grunner))

Armbånd: Bik Bok 129,-

Det var da min overgangs jakke ++ vinterstartsjakke eller hva jeg skal kalle den..
Hva syntes du om jakken?

Har du fått eller kjøpt noe nytt i det siste?

Da skal jeg kose meg og se på tv:-)
Så vi snakkes garantert senere ikveld!
Hva har du gjort idag?Hugs And Kisses♥
Geena H

Lesertips - Photoshoot

Hei alle sammen!
Først og fremst vil jeg takke alle for alle kommentarer og for at dere stikker innom bloggen.. Setter virkelig pris på det:-) Idag så postet jeg et innlegg hvor jeg spurte dere lesere hva jeg kunne blogge om og om dere hadde noen tips til meg..Ja det hadde dere ja.. Men det som ble nevnt flest ganger var photoshoot, så jeg valgte å ha en photoshoot selv om jeg hadde besøk av naboene.. "Har man lyst har man lov- Narvesen" Haha, dårlig humor ja !
Men her er iallefall bildene: ENJOY!

(Mammas vennines datter bak der..)

Det var da bildene jeg tok idag på photoshoot, ser at jeg ikke er så brun lenger men det holder til jeg drar ned igjen om 26 dager idag:D
Så det var da et par av dere lesere som fikk ønsket dere oppfylt,men siden jeg ikke fikk tatt en tredjedel av alle ønskene og tipsene tar jeg da det neste gang jeg ikke har noe og blogge om, så stay tuned!
Hva syntes du om bildene?
Likte du noen av bildene?

Da tenkte jeg at jeg skulle finne på noe med den søte Kajser før han går i taket her, etter venting på meg. Hehe, "Hele" 16 minutter er lenge og vente for en liten hund! Såvi snakkes snart søte lesere:-)
Ha en fin kveld videre og kos dere masse!
Hva er dine planer for kvelden?

Hugs And Kisses♥
Geena H

Har du lyst til og hjelpe meg?

Heisann kjære lesere..
Jeg ser at dere leser og kommenterer bloggen i vei her, og det er kjempe kos! Men siden det er så mange av dere tenkte jeg at jeg kunne spørre dere hva dere vil at jeg skal blogge om! Eller om dere har noen tips?Da håper jeg at jeg får inn litt tips og ideer til hva jeg kan blogge om!
Kos dere videre enn sålenge idag da..
Har du spesielle planer for dagen?
Hva skal du?

Hugs And Kisses♥
Geena H
Countdown - 27 days left

Heisaaaaaaaan alle sammen!

Som dere ser eer det noe jeg gleder meg til, og ja det er det.. Jeg gleder meg å vanvittig mye at du aner ikke.. Og det jeg skal er om 27 dager idag.. eller 30 da, men jeg drar om 27.. Selve det som skjer kan jeg ikke si! Det er det som er hele greia.. Fordi jeg setter da inn et bilde av noe og det har tdligere vært på bloggen.. Den som gjetter hvor det bildet er fra blir kontaktet på mail og får en overaskelse.. Dette gjør jeg hver dag eller så pfte som mulig, bare med evt frskjellige spørsmål.. Men alle spørsmålene jeg stiller er da om noe som har væært om på bloggen, så lyykketil folkens!

Dagens spørsmål er:

Hvilket land er dette bildet tatt i?
Hint: Sommerferien!

Hvis du tror du vet det elelr at du vet at du vet det sender du bare inn en kommentar med dette svaret, og hvis DU har riktig svar så sender jeg deg en mail ang diverse saker, så da må du huske og skrive emailaddressen din i kommentaren:-)
Lykke til!

Da skal jeg fikselitt bilder og rydde litt på pcen, så snakkes vi snart
Hva er dine planer for dagen?

Hugs And Kisses♥
Geena H


Dagens Outfit - 02.10.2010 - deilig, godt og varmt

Heisann søte lesere!
Så langt idag har jeg ryddet og ryddet og slappet av. Sto opp i tolv tiden og hersitter jeg nå! Jeg må bare si det en gang til.. DET ER DIGG MED FERIEEEEEEE<3
Hva er dine planer for ferien?


Det er ganske lenge siden jeg har hatt "dagens outfit" så jeg tenkte jeg kunne ha det nå, og hvis jeg klarer det og dere gjerne vil ha det så fortsetter jeg med det:-)
Deilig godt og varmt  er mine tre magiske ord idag for dette outfitet.. Fordi det er det nemlig også utenom skoene kanskje da men de er så søte og de fresher opp anntrekket så jeg tok på de.. Så lenge de ikke er for kalde så! Hehe..
Strikket: Bik Bok 299,-
Bukser Gina tricot 249,-
Sko : Din sko 99;-

Hva syntes du om dagens Outfit?

Tenkte jeg skulle se litt på tv og litt filmer, så blogges vi senere søtiser!
Vet ikke hva jeg skal resten av dagen, men det får vi see!
Hva er dine planer for dagen?

Kos deg uansett da!

Hugs And Kisses♥
Geena H
En gavmild person

Hey!
Dagen idag den har egentlig vært grei.. Nok om den.. ANNET EN AT DET ER FERIE:D:D Og jeg er nok ikke den eneste som er glad for det.. Når jeg skulle logge inn på bloogg.no ser jeg bare hundre innlegg med oret feriie i seg.. Det er bra vi setter pris ppå det.. Bare en uke,, og etter det igjen er det en lang økt på 4 mnd eller noe før det er ferie igjen , og det er lenge......

Allikavell så sitter jeg her nå og nyter ferien , og i denne ferien skal jeg som alltid en tur til bestemor og bestefar med mamma , hvis jeg får tid skal jeg vell ri litt der nede også:-) Og resten blir å slappe av og finne kjole til bryllup om en snau måned.. Har noen noen gode eller finer ideer til kjole send gjerne link da blir jeg glad:D

For ikke så lenge siden, eller for en liten stund siden banket det en søt jente som heter Marie på døren og kom med masse ting til meg, hehe.. Det er alltids kos.. Marie hun er så gavmild at det er sjuukt..
Så da den gangen hun banket på døren den gangen kom hun inn døren med dette:

Ohh no det er ikke alt, det ser ganske lite ut det som ligger oppi der men det er nemlig det motsatte.. Ikke lite hun ga meg, hun ga meg nemlig ganske mye mere ..

Blandt annet noen fine lipglosser

Og noen øyenskygge aktige eyeliner greier. Er litt usikker på hva det er men de gir kjempe fin farge og sitter godt..

men mens jeg er i gang tenkte jeg at jeg kunne spørre dere lesere hva dere gjerne vil ha mere av eller ha her på bloggen..De som skriver det de gjerne vil ha her på bloggen får selfølgelig en kommentar tilbake:-):-)
Hva vil du ha mere av her på bloggen?
Hva vil du gjerne at jeg skal blogge om?

 

Kos deg masse den fredagskvelden og kos deg i ferien:D:D
Planer for ferien / Helgen?

HUGS AND KISSES♥
GEENA HHei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits