Kjære Kreft

Hei dere lesere, jeg skal nå skrive et langt og tungt innlegg, som jeg virkelig håper dere leser og tar til dere. Jeg kjenner bare av og skrive tittelen på dette innlegget gjør at kroppen min blir urolig. At øynene mine svirr og at hjertet mitt gjør vondt. 

Dette er til deg kreft. Dumme kreft.
Du som skaper frykt, redsel og angst i mange hjerter, familier og liv. Syntes du det er rettferdig at du bare kan komme inn i noens liv og ødlegge det? TYDELIGVIS, fordi uansett hvor jeg snur ryggen, så er det noen som sliter med kreft, tapt livet pågrunn av deg, eller så er det noen som vet om noen som har det tøft pågrunn av deg.
HVORFOR? Jeg er rett og slett drittlei av og se små barn med diagnosen kreft, eller voksne, eller uansett hvor gamle de er, slite med deg. Det er urettferdig. Som om folk ikke har nok i livet sitt før du kommer inn og ødlegger det.  Aner du hvor mye krefter det tar og ha en i familien med kreft? Aner du hvor mye krefter du krever av de med kreft? Aner du hvor mye diskusjon du lager i sammfunnet pågrunn av at du er så hard og fjerne? Det at staten må velge mellom og bruke masse penger som bare MÅ brukes  eller og ikke bruke de og la folk dø? Er det virkelig nødvendig? Det er en selfølge at folk med kreft og andre sykdommer generelt skal få lov til og leve. Men når du er så jævlig og gjør slik at staten NORGE ikke kan dele ut medisiner til folk som dør, da er det nok. Du ødlegger tusenvis av menneskers liv hverdag, ved at de får diagnosen, at noen dør, at noen overlever og blir friske. Jeg er drittlei.
Jeg har selv masse folk rundt meg med noen som har familiemedlemmer som har, har hatt eller har mistet noen som har hatt kreft. Og det vil da si hvis lille Geena Hvidsten kjenner minst 15 stykker som har slitt med deg, da er hele verden mere en nok berørt. Sier ikke at det hadde hjulpet hvis det hadde vært færre. Men du ødlegger alt for mange liv din lille dritt. JEG HATER DEG! Pappas kones lillesøster, altså min danske halvtante, hun døde i sommer for fire år siden av Brystkreft med spredning. Og flere rundt meg sliter, har slitt eller har mistet noen på grunn av deg, som jeg ikke vil nevne. Men poenget mitt er at du er en irriterende liten dritt som ødlegger og fucker opp for alle. JEG HATER DEG virkelig.

For nesten et år siden, så fikk lille prinsen Emiliano kreft. Han fikk da diagnosen Leukemi. En gutt på 2 år, skal få ha med deg og gjøre? Og hele familien hans, og vennene til familien må også ha med deg og gjøre siden vi er berørte. Hva er poenget?  Martine var kun 25 år da sønnen hennes fikk kreft, tenk hvor brått hverdagen endrer seg, og tenk hvor urettferdig det er? Hvis du vil lese mere om livet til Martine så er bloggen hennes: www.martinesunivers.blogg.no.. I dette tilfellet har du tapt, fordi Emiliano er den sterkeste lille gutten jeg kjenner, og han har bekjempet deg, din taper. HELDIGVIS. Han har fortsatt kreftmedisiner igjen, men han har bekjempet deg. 

Denne blide lille fantastiske gutten på nå tre år, har lært seg og si sondemat og sprøyter og kreft. Ord en gutt på 3 år, ikke burde kunne. Men pågrunn av deg kan han det. Dustekreft.

Jeg ber og tenker på alle som har kreft og andre sykdommer hverdag. Fordi jeg hater deg. Jeg har opplevd deg alt for mange ganger. Og jeg kommer til og oppleve deg mere, fordi du sprer deg mere og mere, og du blir bare styggere og styggere. 
Jeg hater ordet hat, men du fortjener det. Dessverre. Jeg liker deg ikke, og du blir ikke likt hos noen andre heller. Ingen liker deg. Du ødlegger for alt for mange menensker. Hva får du ut av og få folk lei seg? Hva får du ut av og få folk til og tenke på om de er her imorgen? HVA FÅR DU UT AV OG EKSISTERE I DET HELE TATT?

Jeg husker frustrasjonen blant familien og familie venner da vi fant ut at Pia hadde kreft. Det  var så rart, stille og merkelig. I stedetfor og dra hjem til henne, mannen og hennes to vakre døtre så  dro vi heller og besøkte henne på sykehuset. Alt skjedde så fort.
Jeg husker sommeren 2008 var jeg i Danmark 5 uker. Jeg husker at jeg var hos deg på sykehuset flere ganger. Siste gang jeg så deg, var 4 dager før det skjedde. Det var bursdagen din. Vi hadde alle med gaver, blomster og kort. Jeg husker smilet ditt. Det fine smilet ditt der du lå, med all smerten og alle tankene, så klarte du fortsatt og smile, du smilte til oss og vi smilte tilbake. Du ble kjempe glad for gavene du fikk, og du gledet deg til og bruke de.....
Dagene gikk, og dagen kreften vant var jeg hos en familie venn og så på film og koste meg masse. Men jeg merket jo at det var noe. Fordi hun jeg var hos fikk en telefon, og jeg hørte hun la på, også kom hun ikke ut i stuen igjen. Jeg spurte om alt var fint, men fikk ikke noe svar. Godteriet på bordet ble ikke rørt, filmen på tven sto på pause og pappa hentet meg. Han sa det, han sa at du nå var trygt hos gud. Jeg husker følelsen. Frykten, redselen tårene og alt.  Pappa og jeg kjørte rett til der familien var samlet. Nærmere og nærmere vi kom, enda tungere ble det. Vi kom frem, og jeg har seriøst aldri vært så tom for ord før. Det var grusomt. Hva skal man si, hva skal man gjøre? Jeg satte meg ned, ga alle en lang klem hver, også satt vi bare der.. Og i løpet av 5 uker i danmark, rakk jeg og hilse på deg for siste gang, og jeg var med i begravelsen din. En utrolig rar sommer. Hele sommeren etter det var preget av det. Utrolig hvordan slikt kan skje på bare noen uker i hjemmelandet ditt. Og jeg tenker fortsatt på deg, jeg kjenner at du passer på familien din, den vakre familien din. Jeg går hele tiden med armbåndet jeg har fått av Jane, som var ditt, og jeg ber alltid for deg og de allt for mange engelene som har blitt borte pågrunn av kreft, som er berørte av kreft og som kjenner noen med det. ALT FOR MANGE. Hvis du tenker på alle de menneskene som er berørte av deg, som nesten r umulig og forestille seg, da kan du vell engang ikke tenke deg alle de tankene som består av frykt,redsel,tårer og alt for mye man ikke brude tenke på. DU din dust, har nå blitt en del av folks hverdagsliv. FOLKS HVERDAGSLIV!!!! DU ødelegger folks hverdag....... Selv om de evt har blitt friske etter at du har ødelagt flere år og mnd for dem, så berører du dem fortsatt. DU har vært der, og du har lagd dype arr. Vi hater deg..

Hvil i fred alle engler som har tapt livet pågrunn av kreften ♥

Og til alle dere som har kreft nå, eller som har overvunnet kreften, DERE KLARER DETTE, jeg elsker hver og en av dere, og jeg vet at dere har styrke. Dere er fantastiske, best, gode elsket og alt kreften ikke er♥ 

 

Justin Bieber


Hallo dere.. Idag har jeg vært syk, så jeg gledet meg til og se VMA så sykt. Det var utrolig gøy og se på. Men jeg la merke til 1 ting jeg savnet noe så sykt.. JUSTIN BIEBER, og han vant heller ingen priser. Men så leste jeg litt på nettet hva fans og sånt mente om det, og jeg ser jo kun beliebers som skriver frekke ting til Justin, og er du en belieber, så støtter du han. Så jeg har skrevet noe til alle beliebers og Justin.

Justin Bieber did not win any awards, but does he need them? NO, he is still a good and super talented boy that we all beliebers still love!! We know that he is good, and he know that we know it, so that is everything that matters. ONCE A BELIEBER ALWAYS A BELIEBER ♥

LOVE YOU FOREVER JUSTIN!! 

 

Jeg er en av verdens største bieberfans, og han betyr alt for meg og mamma, så det at folk rakker ned på han fordi han ikke vant priser?????? Det forstår jeg ikke..

Fortell meg hva DU vil at JEG skal blogge om!!Hei dere.. Jeg har så lyst til og begynne og blogge igjen! Kom med masse tips, fordi jeg er villig til og blogge om alt det DERE vil at jeg skal blogge om, for og bli den perfekte blogger. Så føler du at ingen blogger passer deg fordi de ikke blogger om det du har lyst til og lese? Så skriv til meg. Fordi jeg har nemlig tenkt og la leserene være mere av bloggerene enn meg, fordi det er jo DERE som leser. Ogs har jeg også tenkt og lage sånt at 1 gang i uken skriver noen av dere et innnlegg til meg  om noen dere vil at folk sakl tenke mere over, eller om din historie :):)

Hvil i fred Engel

 Kjære Sigrid. 
Du vil aldri aldri bli glemt. Du er allerede savnet. Hvil i fred Engel ♥  
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits