Høsttrend 2011

God morgen kjære søte lesere!

Nå sitter jeg her nydusjet, ferdig med ansiktsrens og maske. Herlig. Dette er en daglig rutine, må dusje, rense ansiktet og peele det ordentlig. Før hadde jeg masse kviser og urenheter, og det har jeg stadig. Men det har blitt bedre, mye bedre. Først og fremst fordi det har mye med hormoer og gjøre , men også hvilke produkter jeg bruker. Og jeg har nå brukt Ole Henriksen i over 10 mnd, og jeg er avhenig. Takk gud for min nasjonale danske helt : Ole Henriksen og for hans gooooode og herlige produkter. ( Skal skrive et innlegg om dette senere ) 

Men, om morgenen i helgene slapper jeg av, spiser ordentlig frokost, dusjer og alt det der. Også finner jeg frem klær, etter det jeg blir inspirert av på nettet. Love it♥♥

Jeg tror dere ser nok bilder av moten overalt, men ikke alle forstår hva trenden er, så jeg har tenkt å skrive stikkord og fortelle dere mere.

* Farger: Fargene denne høsten er en stor trend, og noen av de farvene er som jeg skrev tidligere er : Burgunderrød.
* Prints: Prints er det også mye av på catwalken, og noen av de printene det er sør amerikansk, litt indianprint. Det kan være på skjerf hvis du ikke vil KLE deg i DET, men liker du kle deg i det så kle deg i SLANGESKINN MØNSTERET. ( Har skrevet et innlegg om denne trenden og)
* Strikk: Og den trenden jeg tror jeg liker best er strikketrenden. Masseee "hjemmelagde" cardigans av ull, mange lag etter lag med skjerf, Capèr lavet av ull og alt du kan komme på i ull skal du kle deg i.
* Shorts: I Vinter skal du faktisk gå med shorts, ta da en ULL/STRIKKET strømpebukse under, så er du dobbeltrendy, men stoffene på shortsen er all slags, men de mest "wanted" det er Jeansshorts,Silkeshorts,Semsketskinn,vanlig skinn & Fløyel.
* Og hvis du  ikke liker shorts trenden, så slenger du på deg en high waisted jeans, med en topp som er kort foran og lang bak.
* Og over det så kan du ha på deg høstens nøkkeltrend, ponchoen, aller helst i strikket, for da er du en trendy girl, som vandrer i Norges vakre gater. 
 * Og den siste trenden jeg kommer til og nevne i dette innlegget er metallisk.. Og den trenden elsker jeg! Dødskul.

Hva syntes du om trendene i høst?
Likte du innlegget?
Zita Chic Accesories

Hei alle sammen!

Som dere vet er jeg verdens største fan av Zita Chic.Og det vet jeg at mange av dere kjære lesere også er, mange av dere har skrevet mail til meg og sagt at dere digger butikken osv. Og dette er super koselig, og de koselige mailene forteller jeg jo videre til kjære Christina, og det liker jo hun å høre. Så for dere nye lesere, så tenkte jeg at jeg kunne dele litt bilder og info om Zita Chic.

Nå er det så mange smykker, alt er flott og fint. Så dette innlegget blir vanskelig å skrive.. Men jeg legger bare ut bilde av noen, så får dere klikke dere inn på nettsiden dere og like Zita Chic på facebook.

Nettside : http://zitachic.com/ 
http://www.facebook.com/pages/Zita-Chic-Accessories-AS/236839628620  

Så folkens, klikk dere inn, og lik Zita Chic på facebook, så er dere søte. Så når dere har gjort det, så skriv i kommentarfeltet mitt :) Da får dere en kommentar tilbake på dere blogg. ♥♥

Og hvis dere bor i Oslo, så turen innom da vell.
Zita Chic er åpent til klokken 19.00 hverdag. Og butikken ligger i Karl Johans gate 1, helt nede ved bussholdeplassen.

Enjoy! 

Once in a lifetime - Vinn en kveld med Jan Thomas

Hei alle sammen.
Jeg er ikke den som melder meg på konkurranser, fordi jeg vinner aldri. Men nå har jeg  bestemt meg for å melde meg på 2 stk. Denne med hvor man kan vinne en kveld med Jan Thomas i din egen stue med dine venner. Hvor kult er ikke det?:) Og den hvor man kan vinne produkter til en verdi av 500 kroner. Man må jo bare prøøve. Så fort dere da:)

Så her er mitt vennineminne.. Vi ( Frida,Nora,Ingunn,Rebecca,Julie,Siglinde og Julie O, vet ikke om alle var tilstede da, men noen av de var det.

det var på 17 mai i år.. Så går vi nede ved Solliplass, og kikker.. Så kommer Torbjørn fra PAradise hotel og klemmer meg fordi vi har møtt hverandre mange ganger før også snakket vi, også med en gang vi gikk fra hverandre, så fikk vi en del sjalueblikk av mange voksne jenter.. Så vi brøtt ut i latter og smilte og gikk videre. Det var som om vi kunne føle at mange ble litt sånn.. ehh? hvordan kjenner hun de? Torbjørn og Helfner, dere er best <3

Vi har aldri gått i samme klasse før, så dette hadde vært en perfekt mulighet for oss til å få flere minner. Vennene mine betyr mye for meg, så da er det morsomt og oppleve mye med de og:)

 

 

Just pink it up

Heihei! 
Det er nå en konkurranse på blogg.no! Dere burde melde dere på, dette blir spennende:) 

Svar på spørsmålsrunden

hvor mye penger bruker du på klær i mnd? Fra 100 til 1000 kr i måneden, bruker ikke så mange penger på klær, fordi jeg sparer så jeg kan shoppe masse på en gang:)

hva er din stil? Min stil... Den varierer veldig fra dag til dag. Men et eksempel er :


Hva heter vennene dine? hmmmm.. Bare tullet, de heter blandt annet( nå nevner jeg bare de på skolen)
Frida,Nora,Julie Larsen,Julie O, Siglinde,Thea,Rebecca,Camilla,Oda,Angela,Lara,Charlotte,Gina, ja, orker ikke skrive alle navnene... Men dette er da noen av de.

det beste du har gjort i sommer? Denne sommeren har bare vært super, så det blir nok litt vanskelig.

keen på noen? Hehehheh..

Hvilke klesmerker liker du best? Nevn 3

Ralph Lauren , Gai & Lisva og .............aner ikke.. må jeg velge tre? Ja det må jeg.... ehm......Alle klære egentlig, heh.

Har du six pack? HAHAHAHAHA, nej Markus, det har jeg dessverre ikke.. Eller, har en normal jentemave, ikke for mye sixpack og ikke for lite.

Hvor bor du ? Jeg bor på Majorstuen.

Har du søsken ? Ja!

Shopper du ofte ? Hehe, ja! Når jeg finner noe , kjøper jeg det!

Hvor ofte shopper du ? Hvertfall 3 ganger i måneden.

Liker du Sigmund ? Haha, gamle tider for å si det sånn. Sigmund, hvor fikk du at jeg likte han fra?

Er du nær foreldrene dine ? Ja det er jeg, jeg har verdens beste forhold til foreldrene mine. Jeg elsker dem virkelig. Høres teit ut, men jeg har gått igjenom mye og har lært at det skader ikke å fortelle folk at du elsker foreldrene dine.

Siste du var sammens med ? Dro fra Frida for 4 timer siden ca.

Hvor mange har du hvert sammens med ? Ehm, mange useriøse forhold, men seriøse? 1 stk.

Favoritt kjendis ? The Kardashians

Stilikon ? Kardashian familien

Favoritt blogg ? www.fotballfrue.no

Deiligste gutt ? Justin Bieber

Deiligste 96 ? Isak Heim og en annen deilig stekar

Deiligste 97 ? Heheheh, akkuratt den holder jeg inntil hjertet, han vet hvem han er!

Topp 5 jentevenner ? Hmm.. Hvertfall Frida.. Kan ikke velg mellom de andre vennene mine. Frida og jeg har alltid vært close. 

Hvem venner er du mest sammens med ? De jeg går på skole med. Og bekjente.

hvorfor kan du så mye om merker?  Jeg er moteinterisert vettu.

Har du stort rom? Vanlig egentlig.

kan du filme hvordan det ser ut hos deg? Det kan jeg sikkert, når jeg har ryddet.

Beste karakter, dårligste karakter? Beste karakter var 6 i engelsk :D Og dårligste 2 i Fransk eller faktisk 2 - eller 1, hahaha!

Har du hatt anoreksia? Nej.

Fra en skala fra 1-10 hvor fornøyd er du med deg selv og kroppen din? 8

Fra en skala fra 1-10 hvor fornøyd er du med stilen din ? 10, fordi jeg går med det jeg selv vil gå med.

har du kjøpt noe på acne? isåfall hva er det dyreste du har kjøpt derfra? Jeans, til 1349 pr stk.

har du jobb? Nej.

hund eller katt?
 Katt.

hva fikk du i snitt i 8 ende?
 4, ett eller annet.

- hvem er sigmund? HAHA, en helt vanlig gutt.

- hvilke acne bukser er det du har? Aner ikke hva modellen heter.. Hvertfall de på bildet over.

- hvor handler du mest? Det kommer ann på.

Er du fornøyd med deg selv? Jeg klager ikke, fordi jeg vet at det
 er folk som er så misfornøyd at de tar operasjoner, og sånn er ikke jeg.

Har du mange ekte venner?  Jeg har bare ekte venner.

Er du falsk? Aner ikke.. Jeg prøver ikke være det. Og jeg vet at jeg ikke er det, men det er vell alltid noen som syntes andre er falske.

Er du bortskjemt? Tror ikke det.

Har du god selvtillit? (fra 1-10) 7-8, aner ikke..

Hvordan syntes du selv at du er som person? (mot vennene dine og de rundt deg) Hmm. vet ikke helt, aner ikke, hahaha.

beste tv serie? FROGNER xDxD Vet faktisk ikke..

 

Så der fikk dere svarene deres. Er det mere dere lurer på er det bare å spørre. Svarer enten på mail eller på bloggen. 
Ps: Det er mange som glemmer at det er noe som heter IP Addresse, som altså avslører alt om dere, men jeg har alikevell valgt å svare på disse, men husk jeg vet hvem dere er.  F eks du som skrev det om Sigmund, haah!

Noe mere du lurer på?
Fikk du svar på det du lurte på? 

Høstens farve - Burgunderrødt

Hei folkens!

Som dere vet er jeg en motegal jente. Og da jeg var i Danmark så jeg så masse fint, i fargen burgunderrød, noe jeg aldri har likt før.. Så jeg tenkte.. hmm, det er jo mote, så begynn å følge trenden med en burgunderrød farget neglelakk fra chanel, også gå derfra. Og det gjorde jeg. Jeg kjøpte neglelakken og fikk masse ros for den! Lovee !

Og nå har jeg da sett masse i burgunderrødt i Oslobutikker, hvertfall på Zita Chic. På Zita Chic har de fått in sko og vesker i denne fine farven.

Så jeg tenkte  å vise dere forskjellige måter å style dere på, hvis dere vil følge trenden, og kle dere flott!


Hvis du ikke liker denne farven så super godt, så kan du jo bare begynne med denne neglelakken jeg også har.. Fra Chanel, farven heter 18 ROUGE NOIR by Chanel


 
Og her er da et eksempel på hvordan du kan kle deg hvis du elsker denne fargen! 

Men hvis du ikke kan gå med neglelakk eller ikke liker neglelakk eller noe lignende så kan du jo kjøpe deg noen sko i denne farven, og da har jeg funnet mine absolutte favoritter fra ACNE: som heter 

Auburn Caesar Knee High Boots

ACNE .. De er utrolig fine! LOVE THEM!

Så hvis dere skal følge denne trenden, håper jeg at jeg har hjulpet dere med å finne ut om hvilke accesoarer dere skal bruke da!

 Hva syntes dere om denne høst trenden?
Liker du noe av det jeg visste deg? 

 

Acne,moteshow,klær,fashion,victoriabeckham,harpersevenbeckham,shopping,burgunderrødt,zitachic, chanel,gucci,lanvin,dolceandgabbana,louisvuitton,mulberry
Tusen takk!

Dere, dere er så utrolig søte.. Dere kommenterer og leser bloggen min. Og ikke minst sender meg mail og forteller hvor flink blogger jeg er. Tusen takk. Det oppmuntrer meg til å blogge mere, så fortsett med det :)


Er det noe dere vil at jeg skal blogge om?
 

Fra New York Fashion Week

Hei alle sammen. Takk for koselige tilbakemeldinger. Kjempe koselig. Og ja alle får en kommentar tilbake, ikveld!

Men nå har jeg sittet og lest litt på nettet  og kost meg masse. Var også ute og handle litt med mamma istad. 
Og noe jeg elser nå med høsten er fargene og slangeskinnet. Det er overalt å se, om det bare er en jeans med en hvit trøye og en sort blazer med et slangeskinnskjerf, som jeg fikk av min bestee til bursdag, så er det fint. Eller om det er klær som er på catwalken.


Liker alt med det! Liker alle kombinasjoner og alt. Slangeskinn er det nye leopard:) LOVE!

Og om du ikke orker og kle deg så veldig etter moten, kan du jo kjøpe noen sko som passer til været og trenden. Nemlig Hunter støvler med slangeskinn, de er nam de. Elsker de.Jeg elsker alt med klær, og mote.

Hva syntes du om høstens dyreprint?
Er det en annen trend du vil at jeg skal blogge om?

 
Leiligheten min i bilder

Hei alle sammen.
Nå er det to uker siden jeg har blogget.  Beklager. Men jeg har drevet og flyttet , og innredet. Så da tenkte jeg at jeg kan dele litt godbiter med dere.


Badet vårt, elsker deet :)

Det ene smykkestativet mitt


Og en liten sniktitt på rommet mitt :) 
Viser dere flere bilder senere hvis dere vil se legligheten når den er ferdig.

Hva syntes du? 
Likte du det?

 
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits