Oppfriskende drikk - Appelsinjuice en god godsak

Heisann FOlkens! Først vil jeg takke for kommentarer og besøk i det siste på bloggen, og ikke har blogget så er dere innom og ser eller kommenterer. ELLER begge deler! Det er kjempe kos:-):-)

Jeg sa istad at jeg skulle kose meg med noe.. hva var det jeg brukte for noe......Godsaker, og det gjoorde jeg. Ja.. Nei.. Ikke sånne godsaker som de fleste av dere tenker på.. Men en sunn god sak, nemlig en hjemmelaget appelsinjuuice. NamNam! Det er godt & sunt. Og det eryndlingkompinasjonen min.. Har jeg lyst på noe godt, hvorfor liksom ikke bare lage noe sunt samtidig liksom?

 

Så jeg tenkte jeg kunne gi dere oppskriften:
Du trenger :
25 isbiter
25 isbiter med appelsinjuice( Gjerne hjemmepresset)
Hjemmepresset appelsinjuice ca 1 L( Kommer ann på hvor mye du skal ha, men den er super deilig å ha med på skolen dagen etterpå med masse isbiter!)

SÅ BEGYNNER DU MED Å PRESSE APPELSINENE PÅ DEN MÅTEN DU GJØR DET.
ETTER DET TAR DU APPELSINJUICEN INN I KJØLESKAPET TIL DU ER FERDIG.
SÅ BEGYNNER DU MED Å TA ALLE DE VANLIGE ISBITENE I EN VANLIG PLASTIKKPOSE OG RISTE DET, GJERNE BRUKE HAMMER OVER ET HÅÅNDKLE FOR Å MOSE DE ORDENTLIG( DET ER ALLER BEST) OG LEGGER DET I FRYSEREN TIL DU ER FERDIG.
OG DET SAMME GJØR DU MED APPELSINISBITENE.

TIL DET SER SÅNN UT CA, MOS ISBITENE GJERNE MERE, MEN JEG LIKER DE SÅNN SÅ JEG HAR NOE Å KNASKE PÅ, HEHE!

SÅ KAN DU BEGYNNE MED Å TA VANLIG IS NEDERST, SÅ APPELSINISBITER,SÅVANLIG OG SÅ APPELSIN, DETTE GJØR DU TIL GLASSET DITT ER FULLT! SÅ NÅR DU HAR ANNENHVER "STRIPE" MED ISBITER TAR DU DA DEN KALDE JUICEN FRA KJØLESKAPET OG FYLLER PÅ DET DU KAN I GLASSET.

Så når du selv føler at alle de greiene med mosing og alt det er ferdig, da tar du SOM SAGT/SOMSKREVET den appelsinjuicen du gjerne vil ha oppi glasset.

Også kan du servere deg selv eller de andre rundt deg:-)
Bon Apetite! Får øvd meg på franskleksen, mens jeg blogger.. Hehe, ikke verst!
Har du eller skal du prøve og lage dette en dag?
Hva syntes du om tipsene?

Begynner å bli litt trøtt, så llogger av pcen.. Rydder litt også legger jeg meg, så vi snakkes imrgen sweeties..
Hatt en god dag idag? Hva har du gjort?

Natta!

Hugs And Kisses♥

Geena H
That`s my day - Just a little different this time

Heisann! Beklager at jeg ikke fikk blogget igår, men hadde gjester til sent i går kveld og pluss at jeg lagde verdens søteste hjerte kake til læreren vår , hehe! Han fortjener det! 51 år og superherlig mann:)  Beste læreren.. Men Julie og Jeg må bare lære og anstrenge oss litt når det gjelder kallenavn..LOL.. Hehe.. Bamsemums-pus-kjæresten vår osv.. Haha! Uff stakkars stakkars! Men vi skal skjerpe oss..

Men videre til dagen:
Som du ser har jeg bare vært på skolen idag og jobbet med masse greier og hatt rle fremføring..
Hva har du gjort idag?

Men nå er jeg veldig sliten og skal slappe av litt med litt godsaker før jeg begynner med leksene..
Snakkes snart søtiser!

HUGS AND KISSES♥

GEENA H


Skypesamtaler - The best

Hey!

Nå sitter jeg her og hører "ploppp,ploppp" Over alt, på facebook, skype og overalt! Hehe, det er kanskje ganske ltt irriterende, men ganske kos og fordi jeg gleder meg til å åpne og se hvem som skriver noe rart denne gangen..
Som nå skyper jeg med Julie O, Siglinde & Thea! Kjempe kos,, og ganske praktisk..


Bruker du eller har du noen gang brukt skype?
Hva syntes du om det?

 

Hugs And Kisses♥

Geena H

 

En del av mine smykker - Leserspørsmål

Heisann mine søtiser!
Det er nå sykt lenge siden jeg har blogget, men det er fordi blogg.no ikke har virket på min blogg og jeg aner ikke hvorfor. Og jeg gidder ikke blogge fra mobilen fordi skal jeg blogge skal det være ordentlig, er dere ikke enig der? At det er litt kjedelig oglese blogger som det ikke blogges på, men det er tross alt bedre enn å lese blogger om bare slurve blogger..

Men mange av dere lesere er sååå innteriserte i smykkene mine og spr gang p gang om dere kan se de, og ja selfølglig kkan dere det. Aner egentlig ikke hvor mange ganger jeg har visst dere smykkene mine, men jeg gjør det igjen:


Her har dere en brøkdel av alle smykkene mine i en collage, men det er jo da litt.

Også tenkte jeg at jeg kunne fortelle hvor noen av  de er kjøpt osv.
Friis & Company
Gullborgen
Assesorice
Zita chic ( det er der de fleste av smykkene miine er kjøpt)

 

Jeg håpper da dere lesere som spurte om dette fikk svar på det dere spurte om:) Og for dere som ikke spurte om noe da fikk dere svar på noe nytt og fikk se en liten prosent av mine smykker!

Vi blogges senere, og det lover jeg fordi nå virker bloogg.no igjen:D:D

Ha en fin lørdags kveld så lenge!

Hugs And Kisses<3
Geena H

 


MOBILBLOGG: Kjeder meg litt og blogg.no virker ikke så loker på facebook.. SETT denne i statusen din hvis du er enig med skapere

Kjeder meg litt og blogg.no virker ikke så loker på facebook.. SETT denne i statusen din hvis du er enig med skapereen (meg)

☮ Denne står for fred! Ser du denne, sett den i statusen din og la fred ta over verden. Ingen krig- ingen våpen- ingen vold- rett og slett en perfekt verden . Sett denne i stuasen din hvis du også vil ha det sånn<3 ☮

 

Hva syntes duom nåtidens verden? Hvis du kunne bestemme hvordan hadee verden vært da? Fortell meg!
Kommer tilbake til dette når blogg.no virker

 

Ha en fin dag videre


Hugs And Kisses♥
Geena H

Thats where the light belongs

Hei!
Nå er det helg, eller lørdag og jeg skal bare blogge masse. Jeg lover!

Jeg elsker og komme hjem. Det er det beste som finnes. Bare slappe av, tenne på stearinlys everywhere og sette deg tlbake isofaen med tv for fullt og pcen på fanget. Thats life!
Og iallefall alle de småtingene på rommet ditt og detaljene som gjør det ekstra verdt det!
  

Like it! Dette er bare noe av tusen ting som gjør rommet mitt fint og spesiellt.

Liker du følelsen av og kunne nyte et rom?
- Hvilket ?
- Hvordan?

Liker du også og fikse og pynte rommet ditt?

Hugs And Kisses♥
          Geena H

NEWS

Hei!
Bloggrutine ja.. Hehe. Ja det er ikke noe jeg er så flink til og det beklager jeg. Men det er veldig mye stress med skolen osv.
Men iallefall nå er jeg tilbake.

Høsten den nærmer seg og jeg gleder meg viiildt, til alle de nye plaggene som kommer i butikene, iallefall på www.nelly.com

dette er en av nyhetene og den er ganske søt.

Gleder du deg til høsten?

Hugs And Kisses♥
        Geena H

Superfornøyd

Hei!

Endelig,sier jeg bare! Endelig. Ja, jeg har endelig kommet i bloggrutinen igjen:-) Og det skal fortsette. Så det er bare og holde seg oppdatert her på bloggen, endelig endelig endelig endelig endelig endelig, neida. Bare tuller med dere, fikk bare litt dilla på og skrive det ordet jeg ikke skal skrive mere. Haha.

Men iallefall idag har vi hatt gym og det har vi hver tirsdag og hver fredag, så på tirsdag dro klassene til frognerparken and hadde det gøøøøøy. Løp , løp, løp og gjorde ikke noe annet enn å løpe.Men når man er med det trinnet, det beste trinnet som fiinnes på jord, finnes det ikke noe bedre i hele verden å gjøre. Tenk deg det a, og ha så bra trinn at du gjerne vil ha gym, sorry. Du kan jo ikke tenke deg det, fordi det er jeg som er så heldig som har det!


Gruppebildee med noen av jentene på trinnet: f v Camilla, Meg , Rebecca , Ingunn, Sigelinge og Julie O.

And i am soooooooooooooo happy

Og det kan man da ikke se ofte i en gym time, men det er alt pågrunn av mine elskede trinnkamerater.

Her i froognerparken , og her...........tøyer vi i think? Og jeg er hun rett over her.


Rebecca, Nora og Thea de søteste av sitt slagg<3 Takk for at dere er mine.
........... Ingunn og Sigeline


Skjønner dere at jeg er glad i trinnet mitt eller? Og det dere har sett  nå, er ikke alle jentene engang:-D
Har bare gått på skole i to uker nå og enda flere uker er igjen, oog de skal nytes!


Er du fornyd med ditt trinn/ Din klasse?
Har du hatt et fint skoleår så langt?Fornøyd? Eller superfornøyd?
Da skal jeg fikse littt ting og rydde på rommet mitt og etter det snakkes vi.

(Bilder Lånt Av Thea )

Ha en fin dag og kveld videre, også nyt helgen!
Snakkes snart.

Hugs And Kisses♥
      Geena HLeserspørsmål: Hvordan tar du vare på huden din ?

Hei igjen!

Dagen idag har egentlig vært helt grei, men veldig koselig da! Hadde fransk idag og der sang vi den franske bursdagssangen for Frida, hehe! Det hørtes ikke bra ut da stakkars Fnuff, men det er bedre enn ingenting:-)
Også har jeg vært en tur i byen med mamma og handlet:-D Jubii! Innkjpene kommer det bilder av senere , om dere vil se det da?

Også fikk jeg et leserspørsmål, eller ikke bare et men flere. Om hvordan jeg tar vare på huden min osv. Så jeg tenkte jeg kunne dele min erfaring med dere . Men dette er det som virker for min hud. Det er ikke sikkert det vrker for din hud, men vil du gjerne vite hva du kan gjøre med din hud hvis du har litt tørr, fett eller en slags type hud, så bare send en mail til : geena-h@hotmail.com, så svarer jeg med tips til hva du kan gjøre og linker deg rimelige produkter for huden .

FØR:
Hver morgen og hver kveld, skylte jeg ansiktet med vann og tørket det med en klut( NY KLUT HVERDAG) Det gjorde jeg før. Og det hjalp.Og mere trenger man egentlig ikke. Men det har seg sånn at nåår man bor i byer er det oftest mye forurensning osv. Og du har noen som heter porer i ansiktet ditt og de er åpne deler av dagen og da trekker de inn all den eksosen og dritten de kan fra luften. Og det gjør at huden reagere på skitt og møkk. Så da er det lurt og bruke en god rens med en god krem til og smøre seg med etterpå. Dette skal man egentlig gjøre uansett, i ung alder. Fra 13-19 år!
For å ta vare på huden din, du trenger ikke ha kviser for  måtte gjøre dette.

Så som sagt,, for deg og din huds beste begynn med en ordentlig rens for diin hudtype ganske tidlig. Helst før du får kviser osv.

Men nå derimot bruker jeg en av de beste seriene jeg noen gang har vært borti . Og det kjøpte jeg på Taxfree da jeg dro hejm til Norge Fra Danmark. Merket det er Clarins. Betalte bare litt over 300 kr for en rens og en krem. Altså en serie.


Det du begynner med om morgenen og kveld er:
* Vask ansiktet godt med kaldt vann og la det være fuktig før du tar rensegelen på.

Den gnir du inn i huden i ansiktet og smører den ut, med litt massage. TIl den skummer. Når den har begynt og skumme, tar du litt og litt vann, og skylder det vekk. For att du ikke skal få sår hud etter å ha brukt denne serien er, at du tørker det med et rent håndkle eller bomullsdotter. Jeg bruker bomull. Anbefales! Men håndkle tørker mere da.  Bestem selv!

Så når det er gjort, tar du frem den beste kremen som hører til den beste rensegelen , og smører litt inn i ansiktet.
Du trenger ikke mye, faktisk ikke mere enn et "dypp" med en ren finger neddi boksen.

Og denne kremen smører du bare normalt inn i huden. Ikke overdriv bruk av den.
Den er også veldig god g bruke når du ikke tar rensen.


Rensegelen:
Daily Energizer Cleansing Gel                 
( With Moringa Extract)
Kremen:
Daily Energizer Cream-Gel
( Hydration, Freshness,Healthy Glow)

De fåes kjøpt på Taxfree, Esteuiqe , og ja flere steder vet jeg ikke. Steder hvor de selger Chanel, Gucci , Dolce Gabbana , og sånne sminke merker, skal de i allefall ha denne serien.

Bruker du noe for  rense huden eller noe lignende? Tell me!
Det er egentlig det jeg bruker hverdag og mere trenger man ikke, med mindre man har akne og har fått krem av hudlegen sin. Fordi da hjelper ikke dette for å fjerne, men bare rense. Men for de med mindre kviser, fjerner det etterhvert!
Hva syntes du om svarene jeg ga deg?

Fikk du svar ppå det du lurte på?

Også hvis det er noen spørsmål du vil ha svar på så bare send de til : geena-h@hotmail.com. Så skal jeg svare på de så godt jeg kan, så fort som mulig!

Da er det tid for Cleansing and Creaming! Og litt tv titting før senga kaller. Tidlig til køys:-)
Så vi snakkes angels, og ta vare på huden deres nå.

Ha en koselig kveld videre og sov godt!
Snakkes imorgen.

Hugs And Kisses♥
       Geena HBestevenner

Hei!

Bloggrutine,bloggrutine, osv. Jeg har ikke kommet ordentlig inn i den ennå, nei. Men det kommer , det lover jeg. Og det skal dere se:-) Hehe, så bare stay tuned!

Idag er en ganske spesiell dag for meg, eller for venninen min Frida. Rettelse. Verdens beste vennine, hun har bursdag idag.

Peningen min, søtisen min, jenta mii, gladejadebabyen miin, og rett og slett bare MIN:-) GRatulerer med dagen , gullet♥

Også var det også en annen dag for ikke så lenge siden hvor den andre bestevenninen min Thea hadde bursdag.

Krykkamii,søtamii, jenta mii, penamii og rett og slett bare jenta mi nr 2♥ Gratulerer med dagen Thea

Jeg ville bare gratulere disse to englene, også fortsette litt med det jeg holdt på med istad:-D Så snakkes vi senere ikveld, i promis! Og hvis du vil må du gjerne legge igjen en gratulasjon tiil jentene. Og du får selfølgelig en kommentar tilbake.

Har du noen bekjente som har hatt bursdag i det siste?

Snakkes senere, søtiser!

Hugs And Kisses♥
        Geena HHei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits