Natta ! <3

Nå begynner jeg å bli veldig trøtt her. Sitter faktisk og pusser tennene mine !  :S
Så jeg logger av www.blogg.no for idag og kommer igjen  imorgen :D  Så jeg går og legger meg på mitt splitter nye soverom !
God natt alle samme ! <33 Takk for idag, gleder meg til en ny dag imorgen ;D  God natt sov godt drøm søtt , Gla i alle sammen!! <33 Husk: Imorgen kommer nytt på min www.blogg.no !

tannbørster

Husk og BØRST tennene dine, hver eneste kveld og morgen. Heller bruke 2 min / 5 min 2 /3 ganger om dagen, enn å ha smerter hoss tannlegen , pluss bedøvelse som varer ca 2 timer!   


                                    
tannkremBruk  også riktig tannkrem , gjør du ikke dette, vil tennene dine sannsynligvis råtne! Det er ikke noe digg, tro meg, jeg har sett bilder av folk som ikke har fine tenner ! Og det er seriøst synd fordi man , legger mest merke til tennene faktisk !


klutJeg pleier også å vaske ansiktet hver kveld, også smører jeg ansiktet inn med SPENOL, fordi da får du en ren og fin, og myk hud dgaen etter på :D
Har dere lyst på noen Skjønnhetstips? Så bare kommenter i vei om hva dere vil vite så skal jeg nok svare mitt beste for å hjelpe dere:) Men her er noen , bare noen av de maange jeg har :
* I gang  i uken ksla du, koke opp varmt vann, legge kork i vasken, ha vannet over. Da når dette ryker sånn at du merker at vannet er glovarmt , så står du med hodet ditt 1-2 cm over dette vannet, i 5 -10 mi, dette hjelper for å så: Bedre og renslig hud, renser åpne porer, og gir deg en gylden brunfarge, Du må jo selv sagt være i solen før du blir brun, men den hjelper deg for å få en fin og gylden brunfarge.
* Og det første som står under kluten :)
Hvis dere ikke tåler sminefjernere med parfyme i elelr reagerer og blir såre rundt der dere har fjernt sminke, vil jeg anbefale SPENOL, som en skånsom sminkefjerner(denne kremen kan brukes til ALT )
Håper det var nok natt tips :D
Om meeg !

Hallo igjen folkens <33
Nå skal jeg skrive om meg selv :)
Jeg er veldig gla i mote som sagt ! Så jeg skal legge noen ut noen bilder av meg her : sånn at dere ser hvem jeg egentlig er !
bilde 026Dette er et bilde av meg, like før 12 års bursdagen min ! <33bilde 194Meg, like før jeg dro til Tyrkia 09 :D Her snakket jeg faktisk i telefonen med venninen min Rebecca . HUn har dessverre ikke Blogg ! :'(bilde 196   Dette er et bilde av meg, når jeg er kjempe gla, fordi jeg fikk nye Shuter Shades ! ;)


Meeg !

Jeg er en jente som er glad i å ta bilder av alt, Natur, klær, meg selv, andre og dyr!  Jeg skal etter hvert kjøpe et speider refklesk kamera, til meg selv, som jeg skal ta med på ferier og helgeturer med venner OSV ! Dette geder jeg meg til!

 Dette er mitt drømmekamera, som jeg skal kjøpe :
canon kamera

canon kamera
Fashion

Hei, igjen dere folkens dere ute !
Jeg er litt av en mote diva ! Det betyr i følge meg at jeg digger , elsker, lever av moten , og bare digger moten ! Jeg kler meg ikke akkurat utenfor moten, fordi her i Norge blir man sett på , hvis man ikke  har på seg noe Fashion rigth !
Jeg skal senere, når jeg har kommet litt i orden på det nye rommet mitt, legge ut bilder av hva jeg skal ha på meg i selskaper, på skolen osv, hvis dere har muligheten så kommenter gjerne og si om det er noe galt eller riktig med antrekket ; )  


                                                                           clotheswomennew2                    legg på bloggenlegg på bloggenPS : Jeg er veldig ny, her på blogg, så bare si ifra og gi meg tips så skal jeg forberede bloggen miin !! <33 : )
Kjedelig dag !

Hei alle sammen ! Idag har jeg ikke hatt noe å gjøre , så jeg lagde meg en blogg. Jeg har også vært inne på Voe sin blogg, og det er den beste ! Jeg har sett igjennom hele bloggen , og hun skriver BRA ! Dette er virkelig en blogg og anbefale : Voe.blogg.no


Idag har jeg ikke gjort noe.
 * Vært på skolen og hatt matteprøve .
 * Kom hjem og dro direkte til Manglerud / Høyenhall
 * Slappet av og vært inne på forskjellige blogger .

Si ifra hvis dere vil ha noen  tips til blogegr dere vil lese da ;)
 Her er noen ; lillajeans.blogg.no
                          Voe.blogg.no
                           siljebredesen.blogg.no
 Dette er bare noen av mange <33  Vil bare sjekke ut flere før jeg skriver :D
Ellers idag har jeg vel bare nytti den første dagen av Høstferien ! Skjønner  fikk fri en dag før .
Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits