Update

Heihei alle sammen.
Beklager super lite blogging, men akkuratt i starten av skoleåret kommer lekser og skole først. Men håper dere forstår. Men da har dere jo også noe og glede dere til når jeg begynner og blogge masse.

Men akkuratt nå er jeg barnevakt for søte lille Selma:) Hun sitter og koser seg med barnetv og melk:)  Så tenkte jeg bare kunne skrive en update til dere , mens Selma sitter ved siden av og koser seg:)

Ha en fin kveld, også blogges vi snart, ORDENTLIG:)

Minner om spørsmålsrunden min, still spørsmål, slutter ikke med runden før til helgen! Spør om hva du vil!

Min nye veske fra Louis Vuitton

Heisan alle sammen. 

Idag har jeg vært en liten tur i byen med en vennine. Vi hadde veldig mye og kikke på, og det fikk vi heldigvis gjort også, så vi vet hva vi vil ha og ikke. 

Turen var disse butikkene: Zara,Louis Vuitton, Mulberry & Acne.
Begge to vil ha det samme.. Men greia er jo når vi får det. Rebecca MÅ ha Acne skoene fordi de var fine, og jeg vil ha Speedy vesken.

Så jeg er ikke helt sikker enda på hvilken veske jeg vil ha, så vil ha hjelp av dere mini fashionistaer.. Hvilken Louis Vuitton veske burde jeg kjøpe?


Den søte bestselgeren Speedy?


Denne?


Eller den?

Hvilken veske burde jeg kjøpe?
Liker du Louis Vuitton?

 

Mitt walk in closet

Heisann alle sammen.

Som dere vet , elsker jenter klær og sko. Det er absoulutt det beste som finnes. Så jeg har fått dilla på og fikse i garderoben i slikt, i håp om at den skal bli som Ashely Tisdale sin garderobe, som er dødsfin.Dette hadde vært min garderobe bare jeg hadde hatt alle klærene til det. Jeg syntes selv jeg har mange klær, men ikke i forhold til dette da.. Hehe.

Q:
Hva vil du at jeg skal blogge om?

Hva syntes om Ashely Tisdale sin garderobe?

 

22.07.2011 - Snart en måneds siden dere gikk bort - 21.08.2011

Heisann alle sammen.
Jeg sitter nå og ser på TV2 sin tv sending av Minnesermonien for ofrene av Terrorangrepene den 22.07.2011 på Utøya og i Oslo. Det er   tungt selv om jeg personlig ikke kjente noen , men hadde truffet et par. Uansett er dette trist. Så jeg ville gjerne dele et dikt jeg har skrevet med dere.

Alt skjedde så brått.
Noe han syntes var flott.

Vi ble skremt.
Men offrene , de vil aldri bli glemt.

Et smell.
Et smell til.
Dødelige smell.
Noe som ikke var et uhell.
Det var planlagt i flere år. 
Kanskje fordi han ville gi dypere sår.
Som aldri vil heales på mange tusen år. 

Rystende meldinger rammet oss alle.
Da ungdommen så sine venner falle.

Minuttene gikk.
Og flere ofre vi fikk.

Tiden går, men det føles som flere hundre år.
Dikt skrevet av meg ( Geena K Hvidsten) 
Alle tanker går til offre og pårørende<3


Bildet tatt av meg.

Følger du med på sendingen av minnesermonien?

Hva syntes du om diktet? 
Spørsmålsrunde - Spør om hva du vil

Heisann alle sammen.
Siden det er lenge siden jeg har blogget så har jeg tenkt til og ha en spørsmålsrunde, så dere som følger bloggen min nå , som kanskje ikke har gjort det før, blir bedre kjent med meg. Jeg har ganske mange lesere for tiden så da tenkte jeg at det er et perfekt tidspunkt og ha en spørsmålsrunde på.
Still spørsmål om alt mulig- Bare begrens det, dere vet hva jeg mener med det. Og ja, jeg lager en video til dette.

Her er da eksempler på spørsmål jeg ikke vil ha:
* Har du hatt sex?
* Hvilke stillinger har du hatt?
* Hvor mange ganger har du hatt sex?
OSV

Dette er da eksempler på koselige og normale spørsmål det er 100% at jeg svarer på:

* Kan du blogge mere om mote?
* Kan du fortelle om livet ditt?
* Hva liker du best av mat?
Og slike NORMALE ting.

Og mens vi er inne på dette temaet, tenkte jeg og spørre dere om en tiing. Hvis dere har en blogg, så legg igjen en kommentar med bloggnavnet, og om hva du syntes jeg burde blogge mere om. Eller bare en av delene.

 

Clutch

Heisann alle sammen.
Igår hadde jeg en super koselig dag. Jeg dro ned til Zita Chic, og tok noen bilder.

Jenter er jo de som alltid skal ha fine vesker, men ikke for store, og samtidig fine. Og det er ikke alltid lett, så hvis du tar turen til ZITA CHIC i Karl Johans Gate 1, så finner du akkuratt det du leter etter , om ikke mere.  En fantastisk butikk, med godbiter for enhver.

F eks denne clutchen, det er den clucthen jeg syntes er en av de flotteste akkuratt nå. Love it♥

Og bilder skal man jo alltid ha til et innlegg, så det fikset vi hos Zita Chic, med søte lille Coco.Som dere ser på bildene er clutchen i 3 farver, det er :

  • Millitærgrønn med farven GUNN på smykkene
  • Beige med GULL på smykkene
  • Sort med SØLV på smykkene


Elsker de! 

Så ta dere en tur da, det er ikke bare dette de har vettu! De har de fineste smykkene, skoene,veskene, smykkestativene, og gud vet hva ikke Christina har for alle jenter i den butikken:)
Butikken ligger i Karl Johans Gate 1, helt nede ved Peppes Pizza Ved Jernbanetorget. Kos dere i butikken.

Q:
Hva syntes du om Clutchen og bildene?

Skal du ta deg en tur til Zita Chic hvis du bor i Oslo? OG hvis du skal eller har vært der, legg igjen en kommentar om hva du syntes da :)
 

Reklamebasert innlegg

 Update

Heisann alle sammen. Beklager veldig lite blogging, men jeg har vært veldig opptatt de siste dagene, med flytting og slikt. Jeg vil i samme slengen takke for alle kommentarer og tilbakemeldinger jeg får på mail. Tusen takk:)

Og som dere ser har jeg fått en ny header. Elsker den. Enkel og fin. Skriver mere om den og hvem som har laget den etterpå:)

Men akkuratt nå så er jeg barnevakt, og koser meg med tv og slikt. Alltids kos og være barnevakt:)

Så nå som dere kanskje forstår har jeg ikke så god tid til blogging, men jeg bare slenger med et par bilder fra den siste tiden mens jeg har sittet idag.


(Sminkefri)
Woho, skikkelig langt innlegg, nå er jeg sliten.. Haha, men jeg skal blogge skikkelig etterpå altså!
Have a great evening dolls.OFW: Fam Irvoll Visning 10.08.2011

 

Heisann!
Tusen takk for mange koselig tilbakemeldinger og slikt, utrolig koselig og komme tilbake til slikt.

Siden sist har det skjedd mye. Forrige onsdag var jeg på moteshow, og tro meg det er det beste moteshowet jeg noen gag har vært på. Så det kan ikke ha vært andres moteshow enn Fam Irvoll.

Her kommer et lite bildedryss fra dagen og showet.

 Som dere vet sier et bilde mere en tusen ord, derfor trenger jeg alle disse bildene for å klare å beskrive denne visningen. Den var så kul at for å beskrive det måtte jeg skrevet hvertfall 100000 ord. Så bilder får holde.
Jeg elsker hvertfall Fam Irvoll♥ 

Q: Har du vært på OFW?
Hva syntes du om bildene?
Hva syntes du om Fam Irvoll? 

 

Høstens Mascaranyhet

Hei igjen!
Nå har lesertallet mitt steget veldig igjen, bare nå idag har jeg 270 leser. It is great!
Men nå ville jeg bare informere dere om at det er en konkurranse på  blogg.no hvor du kan få en gratis maskara , og den er jeg selfølgelig med på.

 

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av Mascaraen er:
- Lag et nytt innlegg på blogg.no-bloggen din og skriv koden isadorasample (som på bildet nedenfor) i kodefeltet. Det bildet du ser over vil da dukke opp i innlegget ditt og du blir da registrert.
- Fyll ut skjemaet nedenfor som er på siden når du går på blogg.no.
- Hele 200 av dere som gjør dette, og har en aktiv blogg ? vil du få tilsendt den herlige mascaraen gratis i posten, med litt informasjon fra Isadora!

 

Lykketil, og meld dere på fort. Dont wanna miss this right?

isadorasample
22.07.2011 - Dagen jeg ALDRI vil glemme

Hei igjen, mine elskede lesere.

Dette innlegget er mest skriv og følelser, men dette er et tema som er viktig, dere må gjerne lese det og si hva dere syntes om det etterpå i en kommentar, og ja jeg kommenterer alltid tilbake

Dette innlegget tar nok lang tid og lage og skrive, men jeg håper dere forstår hvorfor. Først vil jeg si at selv om man er rammet eller ikke, er du rammet. Landet vårt er lite, og som mange sier, hver fallen er vår bror og søster. Og det er sant. Jeg brøt totalt sammen da jeg fikk denne beskjeden. Mamma var i byen og ringte meg. En liten jente hadde tatt tak i leggen hennes og lett etter mammaen sin og spurt om det var jordskjelv, men mamma ville jo ikke si at det var en bombe, så mamma fikk lett etter moren hennes og levert henne trygt tilbake. Det var hjerteskjærende bare det som skjedde der inne i butikken. Men tenk hva som skjedde inne i byen.. Enda værre, turister som ikke aner hva som skjedde. En bekjent av meg som driver en smykkebutikk, som heter Zita Chic nede i Karl Johan, fikk mange kunder som ikke ante hva som skjedde.  Og værre skulle det bli. Mens dette skjedde i byen var jævelen på vei ut til utøya. Han hørte vell på musikk og koste seg med tanken på at planen hans, del 1 hadde funket og at han var på vei til og fullføre den andre delen av planen. Om han lykkes eller ikke visste han ikke, men en ting han visste og selv har sagt er at hvis han døde, døde han i kampen mot islamisme av Europa. Noe jeg og mange ikke har noe imot, Islam er bare en relgion, og alle har rett til og være muslimer og bli det. Om hele verden hadde blitt muslimer, hadde det ikke gjort meg noe. Det samme kan skje med jøder , buddhister, kristne og sånt. 

Jeg satt på pcen da jeg fikk en varsel på telefonen fra facebook at man ikke måtte bruke telefonen hvis du ikke er en av foreldrene til barna på utøya. Jeg fikk sjokk.. Jeg søkte opp utøya på nettet og så at det var en politiskleir for Auf, og så at det var 600 barn der i år. Idag, som nå løper fra en mann utkledd som politi og skyter. Jeg brøt sammen igjen. Jeg gråt og gikk fra pcen. Jeg satte meg ned med pappas kone før vi skulle hente pappa ved toget, og så på nyheter for å se hva situasjonen er nå. Ja jeg vet den er ille, men man vil vite mere. Da det tikket inn en beskjed til fra facebook, om at alle gjemmer seg i kratt og fjell, så  ikke ring fordi de gjemmer seg for mannen med pistol. Og jeg gråt og gråt. Bare tanken på hva de ser , hører og opplever. Og hvilke traumer de får i fremtiden. Det er grusomt. Jeg tenkte at dette er ikke sunt og sitte og studere, fordi jeg satt og leste hver eneste linje i hver avis og så på alle bilder så jeg dro ut med pappas kone og vi satte oss på en cafe og snakket. og jeg gråt. Jeg ringte mamma etter 3 timer og hørte hvordan det gikk med henne.. men jeg fikk ikke takk i henne.. jeg ble redd..jeg ringte hvert femte minutt, men jeg fikk ikke takk i henne.. jeg ble redd.......Nå kjenner jeg at jeg ikke orker å skrive mere , men jeg begynner fra punktum i neste innlegg..//Bildet tatt av meg- Geena Hvidsten//

Q:
Hva syntes dere om hva som skjedde den 22. Juli?
Ble du rammet?
Hva syntes du om innlegget del 1?

 

You'll never know how strong you are... until being strong is the only choice you have. 22.07.2011

Heisann! 
Dette har jeg lengtet etter. Bloggen. Fy søren som jeg har savnet dette. Men nå er jeg tilbake. For fullt. Og det mener jeg.

Men mens jeg har levd uten bloggen i hele 5 mnd har det skjedd mye. Men det jeg vil sette mest i fokus er det som skjedd den 22.07.2011. Det var hjerteskjærende og vondt. Alt som ble revet fra oss på så kort tid. Jeg skal skrive et lengre innlegg om dette senere.

Men jeg ville bare fortelle at jeg er tilbake:)

Og for at jeg skal komme igang igjen så legg igjen bloggaddressen din, så kommenterer jeg og sjekker bloggen din hverdag. Og er det noe dere jeg skal blogge om, så bare kommenere hva og slikt.

Nå skal jeg forberede innlegg, så vi snakkes. 

 
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits