Er vi sunne eller er vi sunne?

Hey!

Igår var Nora ( www.afhtt.blogg.no ) og jeg ute og koste oss skikkelig masse, vi gjorde rett og slett litt av hvert. Først var vi sunne og jogget ca en time, oog resten kan dere gjette selv.. haha, nei det tror jeg ikke går!! Mesteparten av dere tenker vell at vi fortsatte og trene og holde på sånn, men dessverre går det ikke ann  væræ så dumme som det vi var..Vi chillern med en IS hjemme hos Nora  før vi ble kjørt ned til Majourstuuen, hvor vi badet og kooste oss på frognerbadet .


Ja med druer og sunne ting, som vann og frukt og dverse saker.. Ohh no! 4-10 minutter før vi tok dette bildet hadde vi akkuratt spist Pomme Frites, haha.. Det var en del av den sunne kosen våår...

Nå over til den ikke så sunne kosen..

Hmm, ja " litt må vi jo unne oss "
Ja, etter en stund sittende steikende i sola, blir vi litt slitne !

Så vi begynner og dra hjemover og med hjemover mener jeg: MACDONALDS in my ♥
Vi var ganske så sultne , jeg ble nesten litt flau, som kom in på maccern i joggetøy, og stakkars Nora da, som kom in i Løpestaffet et eller annet t skjorte:O


Så jeg spanderte maccern på Nora:-P

Nei nei, alle disse burgerene var ikke bare til Nora, det var 2 burgere til hver og en cola til hver.. Mere orket vi ikke..
Vi hadde satt oss til rette og koste oss skikkelig da det kom 3 unger og kalte oss sexi , ahaha, måtte le litt.. Ja, nei ikke av sitasjonene men av dem.. de begynte ettervert og vise at de ikke var så sexi, med å rape, prompe og spytte(når de snakket) i maten vår, hmm..

Liker du maccern?
" Im loving it" That true... Maten((sometimes)) og være med Nora ja, men ikke det at de var oppå oss hele tiden, uff, slitt ass!

Jeg tror jeg skal avslutte og ordne litt , så vi snakkes senere.. Orker ikke så mye idag, er litt trøtt, men nei skal ikke legge meg ennå!
Snakkes søtiser og ha en fin kveld videre:-)
Har du hatt en fin dag idag?

Hugs And Kisses♥
        Geena HSolen midt på himmelen

♥Heisann folkeens!
Dagen idag har vært hot! Det er egentlig allt jeg har å si til dagen, HOT!! Iallefall over 20 grader, men hjemme.. Utenfor... Ja, eller jeg så ut av vinduet idag tidlig og da var det ikke det beste været, så jeg tok på med en jeans og tok "med" meg shorts, grunnen til at jeg skriver "    " er fordi jeg tok den ikkke med, den lå visst igjen på bordet igangen hjemme.. Typisk, når nesten alle andre på skolen går i det er jeg sååå looner at jeg går i jeans, haha!


Solen sto rett og slett rett på himmelen idag:-) Men det gjør det nok hverdag i spania, grunnen til at jeg nevner spania er fordi Thea: www.tvhr.blogg.no skal dit og skal være der en ukee, heeeldig -griiis.

Øya hun skal på heter Mallorca som mange av dere sikkert har hørt om!
Hva syntes du om det deilige været som er her hjemme i NORGE for tiden?

Men da stikker jeg fra pcen, siden jeg er hjemme hos Thea.. Vi snakkes senere folkeens!
Ha en fin dag videre, og nyt solen, man vet aldri når den går(kommer og går) igjen..

Hugs And Kisses♥
       Geena H

Eurovision Song Contest !

Heisann lesere:-)
Har dere hatt en fin dag idag da?
Måtte starte dette innlegget med et spsmåål fordi det har jeg hatt , en super duper daag! En heeelt herlig dag! Og den blir bedre og bedre !!
Iallefall nå som je sitter her og ser på Eurovision med Mamma:-) Kjempe koos!  Vi skal jo stemme ikveld, men på hva? Det er så vanskelig.... Hvem syntes du er best/skal stemme på?

Dette er da landene som konkurrer i kveld:
Aserbajdsjan
Spania
Norge
Moldova
Kypros
Bosnia & Herzegovina
Belgia
Serbia
Hviterussland
Irland
Hellas
Storbritannia
Georgia
Tyrkia
Albania
Island
Ukraina
Frankrike
Romania
Russland
Armenia
Tyskland
Portugal
Israel
Danmark


Du kan også lage ditt eget skjema lignedne greie hvis du trykker deg inn på denne linken: http://live.vgtv.no/mgp10/skjema/finale_terning.pdf
 Du kan også følge pressen LIVE på VG: http://www.vg.no/musikk/grand-prix/artikkel.php?artid=10007846 Her oppdaterer de hvert minutt...:-)

Men jeg vil gjerne ha med meg resten så vi blogges folkens:-)
Hva syntes du om årets Eurovision Show og deltakere? Var det bra NOK?

Ha en fin Eurovision eller Grand Prix Kveld som vi her hjemme i Norge kaller det♥
Snakkes søtiser:-)

Hugs And Kisses♥   
      Geena H


I have to say goodbye...

Heisann folkeens!
Dagen idag har gått til rydding og rydding og atter rydding så nå lukter det nyvasket som vanlig, mamma er vaskedama våår, neida, men mamma går rundt og rydder hele tiden, men hvem gjør ikke det? Det er bare deilig og ville ha det koselig hjemme ikke sant ? Mamma er søøt hun♥
 
Nå sitter jeg og har en liten pause på vaskingen og ryddingen , fordi jeg lovte og oppdatere dere igår, men gjett hva! ahhahahahahahha, jeg sovnet foran pcen, hahaa, dumme meg! Det er typisk, sovne foran pcen! Haha.
Men også fordi jeg skal i bursdag etterpå, til Elsa! En kjempe søøt jente i klassen, hun flytter til Tyskland til sommeren så dette vil da bli hennes siste buursdag og hennes siste uker i klassen:'( Super trist, vi kommer tiil å savne deg Elsa... Men nok sorg , det er fortsatt en stund igjen:D For nyte den tiden som er igjen, vår elskede Sandra skal også flytte:-(

Dette er da modellen vår Sandra( Sjekk bloggen hennes: www.sisans.blogg.no for å se flere bilder fra photoshooten hun hadde, og for å se hvordan hverdagen hennes er:-) Verdt et besøk eller flere)
Har dessverre ikke bilde av Elsa:(
Har du vært inne eller har du planer om å besøke bloggen  til Sandra?

Da skal jeg ta en dusj før jeg skal i bursdagen til Elsa og feeire♥ Jeg elsker bursdager, det er så kooos og være med venner for å feire en annen, lovee it! Og det å gi gaver:-D
Liker du å feire andre?

Vi snakkes senere folkeens:-)


Hva er dine planer for dagen ?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
Det var en fredag for en uke siden....

Heisann folkens, lenge siden sist!
Endelig virker blogg, og jeg kan blogge igjen! Jubbi, det var bra, fordii jeg blogget lite forrige uke og det betyr at det blir en del mere blogging, enn det det har vært i det siste:-)
Idag har jeg eller igår til iidag nattet jeg hos Frida , noe som var kjempe koooos♥

For en uke siden, akkuratt! Var mamma og jeg på Vita for å handle litt småting..Så jeg går jo og kikker littegranne i denne butikken da, så kommer jeg til Maxfactor hyllene, der ser jeg: KJØP BØRSTESETT 89,- BETAL 99,- OG DU FÅR MED EN JAN THOMAS BOK ( STYLING BOK) , JA, altså en av verdens kuleste reklame plakater jeg har sett på en stund.. Fordi jeg som nesten alle andre jenter, elsker sminke og tips! Det er artig vettu:-)) Så jeg kjøpte dette! Litt av et kupp!


Jan Thomas Stylingguide- Ta med stylisten, Makeupartisten og Frisøren hjem NÅ!

Tro meg, det gjorde jeg! Selv om man har eller kommer til å kjøpe koster fra føør / senere, er det alltid greit!
Eller haha, humor vett! Jeg GJOORDE det, som dere kanskje ser..
Men det var jo fredag oog heelg, så jeg gikk ut av butikken med mamma og jeg løøøøp hjem, do you wanna know why? Fordi det var enda et tilbud, nemlig dette: GOSH NYHET: Ta en gammel maskara med hjemmenifra og kom med den til din nærmeste vita butikk oog du får en splitter ny maskara fra GOSH...!
Så jeg byttet jeg en av mine gamle maskaraer mot en av de de på Vita hadde.. Det samme gjorde mamma for å teste disse Gosh maskaraene...

Så mamma kjøpte den nederste og jeg kjøpte den øverste, eller BYTTET!
Jeg har iallefall prøvd min og er super fornøyyd! ANBEFALES , den heter: GOSH, DOBBEL ett eller annet!
Har du sminke fra GOSH du er fornøyd med?

Men nå er Kaiser og Christian ++ SOla her, så tar meg en tur..
Blogges senere, og de kommentarene jeg lovte de som svarte på det ene spørsmål KOMMER!! Idag!
Ha en fin tid videre , til vi blogges:-)
Hva har du gjort så langt idag? Hva er planene dine?

Hugs And Kisses♥
       Geena H


 
MOBILBLOGG: ÅÅÅÅH, sorry, men det klikker snart for meg! Det går ikke ann å legge inn bilder i et innleg, eller å poste det.Jeg

ÅÅÅÅH, sorry, men det klikker snart for meg! Det går ikke ann å legge inn bilder i et innleg, eller å poste det.Jeg som har såååå mye og blogge om! Uff, men vi får nesten bare se hva vi kan gjøre og ta det som det kommer.. Nå har j jeg heller ikke det beste internettet på telefonen så, men blogging skal det bli:D


Får bare ta et bilde jeg har lastet fra pcen og til mobben , just in case ting som dette skjer...
Kjempe gla i dere jentene mine Thea & Frida ♥
Hva er dine planer for dagen!

btw: De kommentarene de som svarte på det 1 spørsmålet de koommer, men får jo ikke gjort noe siden alt klikker !
De kommer, ville bare si ifra sånn at dere ikke tror jeg bare dritter i det jeg sier eller noe;-)

Hugs And Kisses ♥
       Geena H


Ute med emoen miiin<3mere blogging kommer, er bare veldig opptatt fortiden!

Det gr ikke laste over bilder, men sjekk facen min dere! Legg meg til : Geena hvidsten ( skriv vd vennefrsprslen at du er leser, har så mange vnnefrspler fra før) snakkes;)
Gratulerer med dagen jenta mi<3

Heisann folkens!
Igår skulle jeg poste innlegene som skulle vært på bloggen igår, men gjett hva som skjedde da...? Det gikk ikke....Sykt irriterende, det  var derfor det var så lite blogging igår... Det er derfor jeg håper det går og poste dette innlegget her, hvis ikke blir jeg gaal og lei meg på deres vegne.. Beklager hvis det ikke går og HIPP HURRAAA hvis det går:-)

Hvis dette innleget postes skal jeg nook legge ut eller poste de andre senere, men nååååå mååååå jeg løøøøpe til rommet mitt og kle på meg fordi jeg skal i bursdag til kjære Lucia som blir 2 år♥

Lille Lucia i Dubai da hun var et par mnd gammel,, elsker deg lillevenn!
Er hun ikke søt?

Vi snakkes, vi skal være der om en halv time, det kommer kanskje outfit og sånt senere hvis det fungerer!
Ha en fin dag viidere!.:-)
Hva er dine planer for dagen?

Hugs And Kisses♥
      Geena H


1 spørsmål

Heisann alle sammen:-)
Beklager lite bloggng i det siste men jeg har rett og slett ikke hatt tid.. Og jeg vil gjerne ha tid når jeg blogger,eller blir det vell nesten bare blogging uten mening.. og det er ikke helt min stil!

Nå sitter jeg her og chillern ass, lehom<3<3<3<3;--***  Haha, srry.. Følte bare for et fjortis utbrudd:-P
Men iallefall jeg slapper av , og nyter det fine været..Det er ikke bare fint heller så det så! Det kommer og går noen skyer med regn, men det går fort over, hååper jeg!

Får håpe vi får se noen av disse da..:-)
Det g jrø vi nok, alle sammen dagens spørsmål: Hva blir sol+regn=?
Dere som vil kan svare på det, og dere får da 1 kommentar for hvert innleg i 2 dager!
Hhvordan er været der du er?

Nå sskal jeg bake, neida.. Random..!
Nå skal jeg ordne til neste innlegg, som blir skikkelig mye bedre enn dette:-)
Hva har du gjort idag? Hva er dine planer for dagen?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
Asta La Vista eller hva nå enn det betyr, mener jeg nå GOD NATT

Hei igjen søøtiser, føørst vil jeg bare si at denne helgen skal jeg blogge enda mere enn det jeg har gjrot i det siste.. men jeg har bare ikke hatt tid rett og slett!

Nå sitter jeg bare og redigerer biler , biler faktisk:-P Mente bilder daa! Haha, jeg er sååå trøtt nå at du aner ikke...Fortsetter jeg mye mere med blogging i kveld blir det rett og slett bare Bull****(shit) ....Ser på tven og der sender de et program med eller som heter BULLSHIT with noen personer, merker som siikkert dere også gjør at jeg burde legge meg nå!

Slenger med et totaaalt randombilde med et fint navn, aner ikke hva det er ennåå bare at filen heter Peace:

Nam nam, haddde jeg hatt det iii hånda nå hadde jeg ikke vært trøtt for å si det sånn ass:--)
Men jeg er rett og slett alt for trøøtt til å fortsette med noe så jeg trykker på kryss og tryker lagre og avslutt alle steder de plopper opp!
Som bilde sa: PEACE, vi snakkes folkens!
Ha en fin kveld og natt videre for dere som overlever så langt og lenge!
Har du hatt en fin dag idag?
Hvordan har været vært hos deg?

Hugs And Kisses♥
       Geena H

Frozen Yogurth-Tutti Frutti

Hei folkens!
Solens steiker og isen smelter.. Ja det er poitivt og negativt! En ting kan faktisk være to, hvis du skjønner:-P
Det positive er at det er deilig med sol og ddeilig at man kan sette seg på Ake Brygge med Ipoden i øret og spise is...:-D Og det negative er at isen smelter fort siden det er så varmt:-) Enkelt og greit!

Hvordan har værret vært der du befinner deg?

Nå sitter jeg her og snakker med storesøs på msn, kjempe koos!Hun er i Tyrkia og ka være der en stund så , vi snakker på msn! Der nede er selfølegli været varmere enn her, men det er fortsatt varmt her nede, utrooolig varmt!
Det er en følelse man ikke kan beskrive, alt jeg kan si er: ÅÅH deeilig med sommer & sol! Kan også endelig høre på sommersangene og faktisk ikke lengte etter sommer som det blir sunget oom, fordi den er der/her:-)

Her er den gode isen som nå er, hvor ellers enn i magen min, ved siden av den fine kortholderen jeg fikk av Frida&Thea(de samme som jeg fikk øredobbene av, men fikk masse annet også)
Hvordan har din dag vært så langt?(hva har du gjort?)

Da skal jeg ordne og fikse og nyyyyte varmen ,så snakkes vi:-)
Ha en fin dag/kveld videre søtiser!

Hugs And Kisses♥
     Geena H
MOBILBLOGG:Heisann alle sammen, idag har jeg vært på frognerbadet og hatt det gøøøy, jeg har også bestemt meg for å ha en datafr


Heisann alle sammen, idag har jeg vært på frognerbadet og hatt det gøøøy, jeg har også bestemt meg for å ha en datafri kveld.. Det er kjempe deilig med det en gang i blandt:-) Anbefales.. ( Bildet tok jeg med mobben før jeg dro for å møte Sandra & Gina) Sooolaaa, kjempe deeeilig med sommmer igjen(snart)
Vi snakkes folkens, ha en fin kveld videre..:-)
Har du hatt en fin dag idag?
Hva har du gjort?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
Bilder fra Langedrag Leirskole

Hallo folkeens!
Langedrag er det stedet man drar for å lære mere om dyr, lære å ri, ha det gøy og ikke minst få gode minner.. Langedrag er rett og slett det stedet du bør besøke en gang! Så fantastisk er det der oppe, det er mye snø og sånt men det er kjempe hyggelige mennensker der og ja alt man kan tenke seg på fjellet!

Jeg har jo vært der og da fikk jeg jo en del minner, har ikke fått tatt bilde av alt eller filmet det, men det viktigste er at jeg husker det selv:-)

På Langedrag er det en del dyr..

Som fjellreven,

Elgen( Nr 1 Svea, Nr 2 Buddy)

Villsvinene

Gaupen(e)
og sist men ikke minst.....

Geitene... Mange av dere syntes at de er søte og alt det er, og ja det er de, men 9014/8014 denga(stanga meg midt i trynet) det var ikke akkuratt så deilig å få to horn midt i fleisen, men man lærer av sine feil!
Dette var da bare noen av alle de dyrene de hadde der inne, men de hadde ikke bare dyr der inne...
Eller vi holdt ikke bare på med dyr,

Vi gikk masse tuurer, hadde natursti og red.

Her red vi da noen av oss med leie og andre ikke, uansett kjempe kos!

Haha, jegler godt når jeg ser dette bildet... gjett hvem.. haha, det er læreren våres, hun sitter på en rygg og smiler , det er første gang jeg har sett henne smiile.. Næææt, dette er læreren som smiler mere enn alle tilsammen.. dette er en smilemaskin: D Og ja rett og slett en dritt kul lærer.. jeg skulle bare late som jeg hadde en skikkelig dårlig lærer:P

Så dagen før eller samme dagen, tente vi et bål ved eller inni skogen og koste oss!
Thea-moor♥Kjempe gla i deg:-)
Etter at vi hadde sittet der en stund , dro vi hjemover og tok masse masse bilder på veien, veldig mange annderledes mislyka bilder av rett og slett, bare meg! Neida, men det var av alle de mislyka bildene, mest av meg!
Ohh nooo, jeg glemte det viktigste... Vi ble også kastet eller slengt i en sånn trådaktiggreie fra tre til tre.
CHECK IT OUT:

Ohh, yeaah! ps: Ikke studer ansiktet.. til og med veltjente modeller kan ikke smile eller holde ansiktet rett i maska når man gjør dette! Det var gøøøøøøøøøøøøøøøøøy!

VI hadde jo også mange minutter, ikke bare minutter men timer inne i huset med sovesalene osv, og der ble kameraet dratt frem.

Dette er det raretsre bildet noen gang tatt av meg, hahahhahahaha.. Det var mange ande bilder som ble tatt der inne av alle sammen, men tørr ikke legge ut noen siden jeg ikke for tak i alle.. Jeg har NETTVETT vettu:-P
Hva syntes du om bildene?
Hva syntes du om første intrykket av Leirskolen Langedrag?

Da skal jeg soovne, neida.. Jeg skal eller... Jo,, eller , jeg vet ikke hva jeg skal egentlig..
Jeg regner med at jeg skal lete etter den sporløst forsvunnede fortellingen min , som ligger et eller annet sted på denne lille pcen..Wish me luck, har gått gjennom alle filene, og finner den ikke.. Må snakke med læreren imorgen. hun forstår meg nok. den bestemte seg nemlig for å stikke av da pcen kresja, men alle de andre filene overlevde så hvrfor ikke den? Jaja, 2010 er jo så avansert for tiden, det for bare være.. nå må jeg bruke enda mere tid på den lille ja..fortellingen!

Vi snakkes folkens, men dere for kose dere og passe på dokumentene på pcen deres.. Bare et lite tips..fra en som ikke bruker det selv;PpPPppPppP Haha, det minner meg om at jeg digger den gruppa på facebook så det er sagt: f eks:

Fjortisar säger "pus" också är man hund ;PPppPPpPpp

Haha<3 Facebook never DIES...Det bare fortsetter å leve , og det gjør sannelig mange andre også!
Ha en trivelig kveld videre så snakkes vi senere!
Har du hatt en fin dag idag?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Red button- DANGER

Heisann folkens! Beklager at jeg ikke oppdaterte dere igår, men tok meg en liten tur til nessoden jeg..:P Vil du vite hvorfor så skriv det i en kommentar! ( Grunnen er noe dere hadde likt og høre, noe kjeempe kuult! Vil anbefale og legge igjen en kommentar)
Mere sier jeg ikke om gårdsdagen med mindre et par eller noen av dere gjerne vil vite hvorfor jeg var på nessoden:-)

Nå sitter jeg og ser på den episoden av.......PARADISE HOTEL(boombe) som gikk for 4 dager siden, jeg var da på leirskole .. men min elskede TV tar opp alt det jeg vl så lenge jeg trykker på en rød og skummel knapp! Jeg syntes røde knapper er skuumle fordi at man trykker bare på de hvis man skal NØDstoppe en buss, en Tbane, osv.. de er rett og lett egentlig bare skumle:-P

Dette er den ene grunnen til at jeg ikke liker røde knapper!

Men jeg sa som sagt at når det kommer bilder fra Langedrag skulle jeg vise dere dem.. Ja det skal jeg og det skjer, men IKKE i dette innlegget..
Har Du Hatt EN Fin Dag SåLangt?

Småfiksern skal bare fikse et par ting så snakkes vi senere, kos dere masse til da:-)
Ha en fin kveld videre:-)

Hugs And Kisses♥
     Geena H


Hva er best, Amerikans eller Norsk??

Hallo igjen søtiser!
Dagen idag har jeg fått gjort mye, men jeg mangler fortsatt litegranne småting..En ting jeg har fått mye glede av er at jeg var med mamma i butikken istad og kjøpte noen småting, og da var en av de tingene en pakke med dots..Nam nam, jeg spiste det istad og jeg spier det ennå, lang varig glede:-) Jeg hadde også en annen langvarig glede før, noe som het Oreos, noe av det samme som Dots, men Oreos er Amerikans og er litt søtere i smaken og DOTS er Norsk og "smelter" på tuunga og når du dypper det i vann... Jeg elsker begge to, men er fortsatt usikker på HVEM som er BEST!

Så nå sitter jeg jo her med Dots(en) min og spiser meg littegranne tykk:-P Haha, som om det er mulig av en pakke kjeks!
Og tenkte at jeg kunne høre dere leseres mening om disse 2 typene kjeks..

OREO:

Av denne kjeksen kan man lage soom jeg kommer på nå:
* En super god kake kalt: Oreo Dream ( den får man på peppes og hjemme hos seg selv hvis man gidder å lage det)
* En suuuuuuuuper god is på Maccern
Hva syntes du om Oreo?

DOTS:

Av denne kjeksen har jeg ikke hørt at man kan lage så mye av, men noe den har som ikke Oreo har så langt er at du kan dyppe den i melk og den blir bare bedre...:-)
Hva syntes du om DOTS?

Etter kjeksen DOTS  kom har disse 2 vært konkurrenter, og mange syntes at det andre er bedre enn den ene osv..så jeg lurte på Hva liker du best av OREO og DOTS?

Da skal jeg spise ferdig denne deeeilige kjeksen av et slag så skal jeg små ordne til imorgen:-)
Ha en fin kveld videre!
Hvordan har dagen vært?

Hugs And Kisses♥ 
       Geena H
"I am crazy everywhere"

Hallo alle sammen!
Dagen idag har gått ganske fort, jeg sitter foortsatt i pysjen, men det betyr ikke at jeg ikke har gjort nooe idag!
Jeg har nemlig ventet og ventet på videoer og bilder fra Langedrag og det kom enedelig idag! Så jeg har ledd og ledd av denne videoen, eller ikke av videoen men av meg! "I am crazy everywhere" Sier jeg bare .. Det sier dere nok også etter denne videoen dere snart skal få se, trenger bare tillatelse av alle som er med i den om å legge den ut her inne på blogg.no, nettvett er VELDIG viktig...Hva Syntes DU Om NETTVETT?

Nå sitter jeg her og fortsatt ler meg ihjel, haha.. Den var god den filmen, eller de filmene, det var nemlig 2! Jeg sier det en gang til: dere  som skal eller har vært der eller er der nå: NYT DET,, det er noe av det beste assa:P Vanvittig morsomt og koselg sted!

Her er da den crazy jenta soom danser og hopper foran utgangen da vi skulle dra hjem igjen!
Haha, det er ikke bare dette nei, det er enda mere på FILM.. Filmet av sandra: www.sisans.blogg.no

Et veldig dårlig bilde av meg som hyperaktiv , men dere kan se allt hvis jeg får godkjennelse..

Og jeg er da... Den hyperaktive.. og den hyperaktive er hun i midten som ja er heelst craaazy! AGAIN..
Det det dere fikk se nå varr bare 3 eksempler av meg som er gaal&Craazy overaalt, men det kommer det kommer:-)
Haha, jeg ler ennå.. Nei nå skal jeg ikke fortsette meg å fortelle vr morsom denne videoen er, bare at dere buurde glede dere:D

Nå begynner tiden og gå og den burde vel alle utnytte dagen før 17mai..Så jeg må stikke, vi snakkes snaart folkens! Ha en fin 16 mai videre, og UTNYTT TIDEN selv om "du har gjort alt du skal" Så er det lurt og jgøre alt igjen eller iallefall og dobbeltsjekke det, bare et lite tips man kan ha nytte av:-)
Hva er dine planer foor idag? Noe d ikke har gjort ferdige ennå?

Hugs And Kisses♥
       Geena H


Greiete Greie

Hei igjen søtiser!
Dagen idag har gått ganske fort, men det kanksje fordi jeg sto opp ganske sent.. Og fordi jeg bare har slappet av og da har man ingenting å gjøre..Liitt kjedelig men ganske deilig med sånne dager man bare kan legge seg ned, ikke tenke på tiden og slappe av. Det er supert:-)

På mandag er det joo 17ende mai og da trenger man jo gjerne noe å ha på seg, det hadde jeg! Men jeg måtte ha sko og et par andre småting.. Så mamma & jeg dro ned i byen i dag og handlet det. Det tok jo litt av dagen eller et par timer , men det er bare koos! Tingene jeg kjøpte får dere se senere!
Hvordan har din dag vært?


Tenkte jeg liksegodt bare kunne slenge med et " Dagens Drømmeoutfit"
Hva syntes du om dagens drømmeoutfit?

DA skal jeg småfikse litt greier til noen greier som dere sikkert får greie på senere, det er ganske mange greier man må greie å greie!
Snakkes senere, ha en fin kveld videre:-)

Hugs And Kisses♥
    Geena H


Hotelarving VS Musiker

Halloo folkens!

Det er lenge sien jeg har hatt en dagens VS VS , så jeg tar en igjen nå! Denne gangen er det mellom: Paris Hilton & Taylor Swift.

Dette er da Taylor Swift i denne søte rosa korsettkjolen fra Rebecca Tylers vårkolleksjon.

Paris Hilton i den samme kjolen fra Rebecca Tylers Vårkolleksjon.

 
Jeg er fortsatt lit uskker på hvem jeg syntes klern den best, men hva syntes DU?
Likte du kjolen?

Siden det har vært så lte blogging de siste dagene skal jeg nå ordne et par ting til bloggen og fikse litt andre ting til 17 Mai som er på Mandag.. Uff, som denne måneden har flydd avgårde..!
Ha en fin dag videre, så snakkes vi søtiser!
Hva er dine planer for denne helgen?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Langedrag Leirskole

Hei igjen folkens! Lenge siden sist må jeg si.. 4 dager, det har gått ganske sakte, men når jeg ser tilbake her jeg sitter nå, syntes jeg det har gått alt for fort..:-( Jeg ble faktisk ganske "gla" i stedet, det var koselig og gøy der oppe! Skulle jo ønske det var ut helgen, men det var det ikke.

Dette er da 3 av alle de flere 20 geitekillingene på gården.. Den første kaller jeg Buddy og de to andre husker jeg ikke!

Og den ene ulven, jeg kan eller kunne ikke navnet på NOEN av ulvene! Veldig søte dyr..Ulvene og alle de andre dyrene de hadde der inne! De hadde litt av vært egentlig:
* Ulver
*Elger
*Hunder
*Geiter
*Griser
*Hester
Dette er ikke en tredjedel av alle dyrene de hadde der inne, men det er jo en gård så rart hvis ikke de hadde det:-)
Beklager igjen for lite oppdtaeringer , men det kmmer enda mere.. BARE VENT!
Jeg håper jo at dere skjønner det denne gangen siden jeg har vært på Leirskole : - D
Flere bilder fra Langedrag og turen kommer senere.. Har du vært på leirskole eller skal du? Hva syntes du om det? Hvilken skal/var du på?

Men dagen har vært exxtreeeeeeeeem lang og slitsom! Så jeg skal snaart leegge meg, eller ikke legge meg men legge fra meg pcen og sette meg foran tven med mamma! Masse blogging imorgen ja:-)
Vi preikest senere folkens ! OG TAKK TIL ALLE SOM VAR INNOM BLOGGEN MIN, NÅR DET VAR NULL BLOGGING!
God natt søtiser!

Hugs And Kisses♥
    Geena H05:45

Ringte vekkerklokka mii!
Det betyr: rett opp av senga fikse de siste tingene,spise frokost og gå eller løpe ut av døra, det kommer ann på hvor lang tid jeg bruker på det andre!
Jeg skulle egentlig ikke være på pcen nå men mååtte bare oppdatere dere litt, men jeg sier det igjen, det blir nok litt mobilblbogging der oppe!

Meg for en time siden ca, det var sååå vakkert at jeg måtte trekke dyna oover ansiktet!!

Dette bildet tok jeg med webcammet like etter at jeg sto opp for å sammenligne med når jeg egentlig står opp, og jeg merker at det er en del biler,busser,sykler det er snakk om.. Jeg står og blogger i vindukarmen for å se om jeg ser noen biler og tilsammen til nå har eg sett 21 biler og 2 busser!!

Men jeg måååå kjape meg nå... Vi snakkes til uka follkeens, hold deree oppdatert..
Ha en fin skoleuke, mohahaha (sorry er hyyyper) Måtte bare si det; SKOLEUKE haha" looosers" Neida jeg bare tuller, men jeg måå løpe nå! Vi snakkes!
Hva er dine planer for (skole) uka?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
ps: Nå kom den traktoren eller hva det heter som EGENTLIG pleier å vekke meg.. Fint at den er tidlig ute å da.. Så jeg slapp å bli vekket enda tidligere enn det jeg våknet..!Hva syntes du?

Heisann folkens!
Dagen idag har gått og kommer til å gå til pakking til leirskolen imorgen!

Denne våren har allerede begynt og det syntes jeg er deilig..Som sikkert mange av dere andre også gjør.. Mote er noe alle bryr eller følger med på, og denne våren er faktisk noe av moten Leopard møntrete ting.. Og for dere som lurte er skjerfet mitt kjøpt på h&m for 129,- Jeg elsker det og det passer til alt fra hvite klær, til beige til sort..Egentlig så passer det tiil det du vil det skal passe til!


Bare for å demonstrere hvordan du kan bruke leoardmønsteret lagde jeg en form av " Dagens Drømmeoutfit"
Hva syntes du om leopard mønster?
Har du noe med leopard mønster?

Ha en fin kveld så lenge, vi snakkes!
Jeg må løpe ned på bunnpris foor å kjøpe vaksemiddler til alle de klærene som må vakses før jeg drar imorgen:-D
Har du hatt en fin dag så llangt? Har du vært på leirskole før eller skal duu?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Datafri kveld !

Hei folkens!
Beklager for en update , men hele dagen idag har egentlig bare vært stress! Skal på Leirskole på mandag, skal møte opp klokken 07.40 på OSLO S.. Tidligt og jeg kommer til å soooove heele turen opp til Leirskolen! Det blir da ikke proffblogging under oppholdet, men jaja:P Dere kan jo sjekke bloggen, det kommer nok et par innleg,hvis jeg klarer å få nett! Det gjør jeg nok:-)
Fra igår til idag sov jeg hos Frida og hadde det kooos! Så dro jeg hjemm klokken 10.00 for å si hade til min kjære storesøss som reiste til Tyrkia med sine venner! 3 mnd skal hun være borte:O Heldiggris kaller jeg/man det! Så etter at jeg hadde vært hjemme og tatt en dusj osv, dro vi ned til byen hvoor vi møtte mamma, så mååååtte jeg løøpe til 12 trikken for å rekke Frida..Vi skulle nemlig i Bogstadveiien og kjøpe noen siste ting før leirskolen..Som vi trenger(te)...
Føler at det ble veeldig mye så..skjedde.. så skjedde, jaja, tar en til av det jeg:-P Så dro jeg g møtte mamma på Oslo City fordi at jeg måtte fikse tlfen, og den ble jo seff sendt inn til reperasjon:/ Men fikk en xtra tlf, en ganske grei en egentlig.. kan legge ut bilde og sånt morra av og med den, men nå er jeg trøøøtt! Ville bare oppdatere dere, maaaaasse blogging imorgen:-)
Mohahha,,dere trodde kanskje det var dagen min? OOhh neeida.. Mens jeg var på vei ut av Oslo City hrte jeg en kjent stemme, jeg sndde meg.. gjett hvem det var!! Torbjørn fra Paradise, den kjekkete snilleste søteste gutt på jord:-) Jeg begynte oog snakke med han i den rulle greia for å komme ut på gata.. Så når vi kom ut sto vi og snakket en god stund:-)
Det var kjempe koselig♥

Tok ikke bilde med han idag, men tar det gode gamle profilbidet på msn og facebook!
Enda en dag som startet sånn passe og endte perfekt! Fra stress til Spess, neida det var bare randooom.

Nå skal jeg ta en dusj også skal jeg vell ornde litt til innleg imorgen, har egentlig datafri dag idag, men ville bare oppdatere..
Ha en fin kveld videre, vi snakke senere!
Hvordan har din dag vært og hva har du gjort?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Ny generasjon- Einberte

Hallo folkens! Beklgaer for sen update..Men er hos Frida nå og koser meg:-) 
Dagen idag har vært heelt grei.. Skole.hjem og nå sitter jeg her hos Frida og leker oss med maccen!
Føler meg litt EINSTEIN , med den lange panna og alle de effektene!

Startet da med å høre på musikk..
* Rihanna- Photographs
* Justin bieber- Never let you go
* Medina- Kun for mig og den latterlige norske versjonen- Sichelle

Ååå, EINSTEIN-Modus . skrek den einsteinete humoristiske jenta!

Hvor er den lange panna!?! Her ble jeg egentlig litt nervøs fordi jeg følte at jeg var "borte"!

Einstein panne+berteface= Einberte
Haha, det var ikke de eneste bildene vi tok nei.. enda flere!

Haha, ler fortsatt av dette bildet! Modusene på MAC er bare heelt geniale:-) 

Jeg vet ikke hva som skjer med skriften her, men det er noe som er galt det er helt sikkert! Men det var ikke så behagelig og skrive med dette så tror vi snakkes senere jeg folkens!
Har du hatt en fin dag idag?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Facebook hjelp!

Hei folkens!
Dagen idag har vært frustrerende..Det har vært veldig mye frem og tilbake, både på skolen og her hjemme!
På skolen var det bare masse surr.. Nora,Gina & Jeg måtte ta bussen til Bislett for å være der i 10 minutter , så dro vi tilbake..
Etter 10 minutter, hhaaha, men det var bedre å være der enn der vi var for å si det sånn!

Og her hjemme er det det at jeg ikke klarer åå finne ut av hvilket bildet jeg skal ha som profilbildet på FACEBOOK!?!
Så jeg tenkte at dere kjære lesere kunne hjelpe med litt med å si din mening.

Bilde nr 1

Usminka hos Julie!
Bilde nr 2.

Bilde nr 3.

Bilde nr 4 som jeg har nå!
Jeg trenger et nytt et, og klarer ikke finne det ut! Det er derfoor jeg spør dere, som har hjulpet meg med dette en gang før
Hvilket bilde(svar ærlig) syntes du jeg burde ha som profilbilde på facebook?

Nå er det matteleksen, prosent og brøøk som kaller<3<3<3<3
Fordi det er jo gøy!
Ha en fin kveld videre så snakkes vi sikkert senere:-)
Har du hatt en fin dag så langt idag?

Hugs And Kisses♥
    Geena H
Det skal jeg prøve meg på å!

Hallo folkens!
Nå sitter jeg her og leser mange fine blogger og kommenterer på dem, så hvis du har lyst på en kommenter med bloggnavnet ditt så kommenterer jeg..Og på de bloggene jeg har vært innom denne timen har nesten alle hatt en inspoinnlegg så jeg tenkte jeg skulle prøve meg på det jeg å:-)Veska til første personen♥
Hva syntes du om inspo?
Har du en blogg jeg kan lese og kommentere på?
Hugs And Kisses♥
    Geena H

CASUAL OUTFIT 05.05.2010

Hei folkens!
Dagen idag har gått utrooolig fort.. Det var vell jeg derfor for første gang på 10000 år at jeg sto opp klokken 07.14..Uff, jeg kjente det på meg at jeg sto opp tidlig, men nå sitter jeg bare her og er heelt uthvilt.. Drar til Langedrag med skolen på mandag..Heh..Blir litt kos daa<3 Det blir iallefall maaasse bilder til dere:-)

Nå sjekker jeg egentlig bare alle de 67 varslene jeg fikk av JULIE og alle hennes venner.. Jeg vet at de er det samme, men jeg har så fritids at jeg sjekker de allikavell.. Angrer litt på at jeg trykka "liker" knappen på profilen hennes..Når kommer egentlig "liker ikke" knappen? Men da får man vell like mange varsler.. UNØDVENDIG!
Har iallefall hatt nok energi til å tørre og spørre storesøs om kameraet, så jeg kunne ta noen outfits - bilder..

Chinos: Gina Tricot
Hvit Singlet: Vero Moda
Cardigan: Gina Tricot
Sko: Keds
Smykker : Diverse    
Sko: Urban
Rind: Vita
Øredobber: H&M
Hva syntes du om CASUAL OUTFIT(en) for idag?

Nå skal jeg fortsette med litt lekser,chatting oosv..
Snakkes søtiser!
Ha en fin kveld videre, men jeg håper at dere har hatt en fin hittil..Har du det?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Btw: Anders Juvodden er deeil♥♥♥♥ Kommer nytt innleg med folk, kuuule folk og han er en av dem!
Konkurranse info

Hallosann folkens! Beklgar for sen update, men idag har det vært skooole,skoole,skoole.. Så dro jeg med Nora i boogstadveien og handlet en del, eller vi dro hjem til meg først for å hente pengene.. Så dro vi tilbake og handlet det jeg hadde holdt av! KJempe fine ting, men kan ikke røpe eller vise utseende fordi man vet aldri hva som kommer i konkurranse, men kan si hva jeg kjøpte , hviser bare iikke bilder av det!
* En bukse
* En bluse
* En Cardiigan
* Et par øredobber
*En Jakke
Kjempe fornøøyyd med tingene!

Nå sitter jeg her og ser på Paradise , jeg leer meg i hjeel! Hun nye er jo heelt lættis:-)
Jeg bare elsker når tv programm, eller paradise blir bedre og bedre som blir morsomt! Men noen ganger er det ikke like morsomt.. Denne gangen sendte Victoria hjem Niklas.

Tok bare headeren hans..Stillig og fin er den iallefall:-)
http://niklasvindel.blogg.no/- Bloggen hans er verdt et besøk for dere som ikke har vært inne på den ennå!
Hva syntes du om VIctoria sitt valg denne gangen..?
Leser du bloggen til Niklas?

Jeg vil også takke alle lesere for kommentarer og for at dere ikke minst er innom og leser bloggen min, det setter jeg veldig pris på! Det blir mere blogging i promise:-) Og maaasse bilder, Nora hadde kamera så de får jeg nok etterhvert♥
Nå skal jeg smårydde og legge ting på plass som jeg kkjøpte idag og forberede til koonkurransen imorgen!
Gir mere informasjon imorgen:-) Jeg sier bare GLED DERE! Men på forhånd må jeg vite hvilke str dere bruker i jakker-bukser-tskjorter/singleter/gensre eller rett og slett i klær! Vil du ikke skrive det som en kommentar? Send en mail til meg på: geena-h@hotmail.com INNEN imorgen klokken 17:00! Dette er ikke påmeldelsen til konkurransen, men sånn ca at jeg vet str deres til konkurransen til dere som vet at dere vil melde dere på.. Dere kan jo også bare si i samme slengen at dere er med i konkurransen om du vil.. Gjør det letteste for deg:-)

Da skal jeg fortsette med det jeg skulle så snakkes vi søtiser!
Ha en fin kveld videre!
Har du hatt en fin dag idag?

Hugs And Kisses♥
     Geena HSolfylt Mandagsmorgen

Hallo folkens!
Dagen idag har egentlig ikke vært noe spesielt spesiell.. Det har vell bbare vært det at er mandag og da er alt så stress.. Gjøre lekser,rydde rommet,se paradise(OK det er ikke stress, det er en av de få tingene som ikke er det) og masse annet shit !
Dagen startet ganske bra , varm var den iallefall..Deilig når man våkner til sol og varme, man blir liksom så glaaaaaaaaa! Neida, men det er en lettelse og stå opp om morgenen og se at det er sol ute.

Haha, shorts og ull-cardigan= Dagens morgenantrekk

Usminka og knipa øyne,vakkert! Jeg følte meg iallefall vakker der jeg sto idag tidlig klokken 0745...Haha,Absolutt ikke , jeg har bare verdens beste humor for tiden.

Og nå sitter jeg med lekser (matte= brøk og prosent) JIPPI<33
Nå skal jeg bare bli ferdige med disse leksene også rydde rommet!
Vi snakkes senere folkeens!
Hva er dine planer for dagen?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Forberedelser til konkurranse!

Hei folkens!
Dagen idag har gått sånn passe fort,eller alt for fort.... Det  merka  jeg da jeg skulle i dusjen, da hadde jeg en og halv time på og dusje , kle på meg og gjøre meg klar.. Og jeg pleier alldri bruke lengre tid enn det, men det endret seg idag.. Jeg står i dusjen og hører på den nye sangen til Usher- Omg, så banker mamma på døra og sier " Geena, nå skal vi dra til buussen om 5 minutter" Jaja, sier jeg bare.. WHAT!?!? 5 minutter? Jeg hadde ikke gått ut av dusjen en gang og begynt og ordne meg.. Uff av meg.. Jeg begynner å få sånne rare uvaner! Så jeg bare suuuste ned og hev på meg noen klær, satt på håret og satte meg inn i bilen, det tok 5 min.. Ny verdensreokrd i å tro at man har god tid, så har man det ikke, så klarer man det allikavell.. Ja, jeg vet ikke om dere skjønnte hva jeg mente men greia er at.. Jeg sto i dusjen og klarte å rekke bussen:D
Så nå sitter jeg på bussen og bar tar noen random bilder ut av vinduet..før jeg er i det såkalte Norge:P

Aner ikke hvor det er en gang.. Beklageligvis..

Noe bilde av meg kan dere bare glemme.. Jeg hadde så dårliig tid at jeg engang ikke fikk sett meg i speilet , tørr ikke ta bilde engang !
Nå ser jeg sånne Sentrum S skilt over alt og det betyr at jg snart er i Oslo: D
Vi snakkes da folkens:-) Kos dere masse til vi snakkes senere i kveld..
btw: Konkurransen blir satt i gang på Onsdag, så jeg bare forbereder dere.. Man vet aldri hva som kommer..
Har du hatt en fin dag så langt?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Før jeg drar tilbake til Norge , hahah

Heisann folkens!
Nå idag har jeg sittet ute i sola et par timer og kost meg! Mange av dere tenker da at jeg faktisk sto opp klokken 0800, men tror du det skjedde? Hahahah, det er bare å drømme om.. Jeg klarer ikke å stå oopp så tidlig i helgene..


Jeg trodde jo også at vi skulle dra tidlig hvis vi skulle stå opp 08.00, men vi skal visst dra klokken seks...
Da får jeg også tid til å sole meg litt! Soool, min bestevenn. Jeg må nyyte solen her oppe da fordi når jeg kommer til Norge da er det ikke sol fordi da er det sent på ettermiddagen/kvelden.. Hele klokka 2100 , det er ikke så sent men hadde v dratt før hadde jeg fått litt sol der åå!
Rettelse* OSLO, haha, syntes det var så varmt at det ikke var Norge , Rare meg assa!

Skal spise litt og drikke litt mere av verdens beste drikk i soooola før jeg reiser tilbake til kalde "Norge" :-)
Vi snakkes nok senere:-) Ha en fin dag videre og kos dere masse!
Hvordan er været der du befinner deg?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Tanken gjør meg ..... TRØØTT

Hei folkens!
For et par uker siden var jeg med Emma, eller uker siden.. Akkuratt en mned siden når jeg tenker meg om 1.April.
Det var en kjempe kooselig dag med mange glade fjes og mange morsome tulleøyeblikk.
Kunne det ikke vært flere dager i året vi ka tulle så mye vi vil?
Ble du lurt eller klarte du å lure noe på 1.April iår?

Så når vi kom forbi alle de glade mennenskene og de tullete æyeblikkene, var vi hjemme hos meg! Vi hadde det kjempe kos og hadde det gøøøøy! Vi ble jo plagd av nabogutta når vi dansa i vinduet  ,men  det betyr jo ikke at man ikke kan fortsette med det man holder på med.

Hoppebilde nr 1 og det var en av huuuuuuundre!

Hoppebilde nr 2 men av maaaaaange som sagt, dere vet jo hvordan hoppebilder ser ut og alle ender jo likt så tar bare disse 2!

Og litt sånne bilder, som dere ser og skjnner er det  mange forkjellige bilder vi took! Og kan vell bare si også at vi tokk en del bilder ja: D  Men man gjør alltid , gjør man ikke det? Jeg iallefall, knipser og knipser så fort jeg får noe å trukke på som man kan se etterpå! Så anyone trenger dere kameramann/dame, bare tuller med dere, men trenger dere en til å knipse så ring meg!
Likte du noen av bildene?

Ha en fin kveld videre!
Vi snakkes senere, tror jeg legger meg om noen få strakser fordi jeg skal jo igjen til Oslo igjen imorra!
Tidlig oppi helgene er jo jeg flink til, det kan du drøøøømme om.. Hørte at mamma satt vekkerklokka på 08.00 og det er 0,00000000001% sjanse for at skjer med meg.. Eller at jeg står opp da.. Jeg har nesten sovna allerede med tanken.. Så NOOEN? Kan dere da ringe meg på tlfen min klokka 0900 hvis dere ennå ikke har fått et grusomt morgen bilde og innleg av meg imorra litt over 08.00?  Det er ikke noen få strakser , det er NÅÅÅ jeg legger meg, så snakkes imorgen!
Har du veldg lyst til å vekke  meg imorgen? Du finner meg på 1881 eller bare søk på mammas navn, Wenche Hvidsten og ta det nret som begynner på 94 ! Kan liksegodt si hele nret men soooooovner på/ ved pcen...
Natta!

Hugs And Kisses♥
     Geena H
THE WALL OF FAME

Hei igjen !
Dagen idag har ikke gått like fort som dagen igår, men det er egentlig deilig noen ganger, fordi da får man tid til å gjøre masse ting , men da glemmer man også noen andre ting! Som jeg da trodde jeg hadde så god tid at jeg kunne vente med bloggingen til litt senere, litt senere var så mange ting at bloggingen først kom nå!

Akkuratt nå sitter jeg ved stua og ser på alle bildene vi har på den ene veggen soom jeg kaller The wall of Fame AV Hvidsten familien. Haha,, litt artig, bilder fra tanter og onklers bryllup, baby bilder av alle barne- barna og ja rett og slett tusenvis av bilder av hele familien!Mange bilder tenker dere nåå, men dette er ikke alle bildene på veggen(e)!
Stor familie, mange bilder:-)

Litt bilder av barne-barna, ALLE bildene er minst / max 8 år gamle!
Men det er uansett bare kjempe kos og se på disse hvergang jeg er her.. Snart kommer det  et nytt  famiiliemedlem og da blir det et bilde til! Så det bygger seg opp!
Hva syntes dere om minner?

Da skal jeg ordne litt til det neste innleget som kommere senere, så vi snakkes folkens!
Ha en fin kveld videre!
Har du hatt en fin dag så langt?

Hugs And Kisses♥
    Geena H


Sannheten er...

Gooood morgen!
Idag har det ikke skjedd stoort, fordi jeg sto opp for en drøy time siden så ja, jeg har vell egentlig bare sittet her og vært litt sur på meg selv fordi jeg ikke oppdaterte dere mere igår, men sannheten er at jeg sovnet, jeg soovnet på buss 1, buss 2 og i bilen,. så trøtt var jeg! Og jeg er fortsatt trøtt...

Som dere kanksje ser? Haha..

Uff uff!
Nå skal jeg spise frokost, så godt så godt så godt!! Haha, HUMORGLAJENTEOMMORGENEN..
Vi snakkes iallefall senere folkeens:-)
Ha en fin dag videre!
Er du en av de som står opp sent eller tidlig om morgenen?

Hugs And Kisses♥
    Geena HHei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits