Klær og mote - Hverdag

Hei alle sammen!

Som alle jenter elsker jeg klær, det er så naice og fint! Og så er det så mye av det og.og det blir bedre for hvert år. Så jeg har fått mange forespørsler om hva slags klær jeg liker. Så jeg har tenkt til og visehva jeg liker   sånn ca her på bloggen. Jeg kan jo også fortelle det i ord: TRENDKLÆR! Men dere vil SE, så dere skal få se. 

På skolen har jeg på meg klær som dette:

En stressende dag:


 Og ja jeg har alt på bildet, utenom den cardiganen. Fant ikke akkuratt den jeg hadde, men den er helt lik.
Det varierer jo veldig fra hva jeg har på meg selv når jeg har dårlig tid, men dette er da et eksempel.

En vanlig dag:

Har alle tingene her og, men smykkene er bare en annen farge og sånt, men jeg har det.
Så som dere sikkert ser, varierer klesstilen min veldig fra dag til dag. Men jeg elsker og pynte meg litt. Eller kle meg ordentlig. 


Hva annet vil dere vite om hvordan jeg kler meg?
Likte dere det jeg har på meg til hverdags?

 

Summer time

Heisann alle sammen!
Tusen takk for kjempe mange koselige tilbakemeldinger på innlegg og sånt, blir kjempe glad. Og når jeg sier mange betyr det mesteparten av dere, men det er alltid noen som skal komme med frekkheter, men jeg bryr meg ikke, jeg bare sletter det med en gang. Og til dere som slenger denne dritten : Vi har ip addresser så det er lett og se hvem du er vettu;) Bare husk det hvis du kommer med for mye dritt, så vet jeg hvem du er:) NOK med det, men mens jeg snakker om sånne ting, kan ikke mine søte lesere, altså dere bli medlem av denne facebook gruppen og gjøre intruksene der?  http://www.facebook.com/ansiktmotmobbing - For oss som er IMOT mobbing.

Beklager ujevn blogging altså, det skal bli bedre. Men idag har jeg ikke gjort stort, jeg sto opp nå fordi jeg merket at solen var i ansiketet på meg, gjennom vinduet og da måtte jeg stå opp. fordi det er ikke ofte solen skinner så ofte i april, i oslo er det vell? Så nå skal jeg oppdatere dere med litt mote og skjønnhetstips for sommeren, så etter det går nok jeg ut og koser meg litt ute, på cafe og shoppinnnnnng! 

SIden sminkemoten er så naice i sommer og moten er enda naicere , tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om de forskjellige tingene her på bloggen. Så jeg kommer til og lage en egen kategori som jeg da kaller Sminke og klær, som dette innlegget er lagret i. Så sjekk innom snart igjen , og se om det har kommet noe da vettu.

Småbilder av sommeren / Vårens trender:

En rar blanding spør du meg, hehe!

DA, begynner dagen min! Vi snakkes senere idag, garantert!

Hva syntes du om trenden i klær etter det du har sett på bildene?
Likte du det du så?

Hva er dine planer for dagen?
Hva er dine planer for påsken? 

Dagens Innkjøp

Heisann alle sammen!

Shopping, er det beste som finnes! Jeg elsker og shoppe. Hvem gjør ikke det ? Så igår var jeg ute med verden beste storesøster og handlet i bogstadveien og litt i byen, ikke mye i byen fordi der er det så skummelt, og der er det ikke like koselig som i bogstadveien. Så vi gikk nedover hele bogstadveien og handlet noe i nesten hver eneste butikk. Mest i Acne butikken da! Love that store. Kan vise dere klærene vi kjøpte senere.

Men det var ikke bare klær vi kjøpte egentlig. Jeg elsker parfymer og da måtte jeg bare ha noe nytt. Så jeg kjøpte en Coco Chanel Mademoiselle. Som jeg nå syntes er helt herlig! Chanel sine parfymer er så gode at du dør. Det finnes jo mange andre gode parfymer, men Chanel er klassisk , så den slår aldri feil! Anbefales.

Chanel serien har mange forskjellige dufter, men jeg personlig syntes Coco Chanel Mademoiselle er den beste. I allefall nå som våren nærmer seg. Det finnes i deodorant , i au de toilette, og au de perfume. Alle er gode, men det er forskjellige type "stærkheter" i parfymen. F eks i deodoranten som jeg også har, er det en mild og ikke allt for sterk duft. Og i den vanlige parfymen er den bare helt vanlig. Og i au de toilette er den mere milde, mildere enn deodoranten. Men kan også brukes hjemme. Tror jeg? Dette er sånn som deodoranten fra Coco Chanel Mademoselle ser ut! De selger den ut hele tiden, så det lønner seg og kjøpe èn deodorant og en parfyme når du først handler det. Det selger ut så fort altså. 
PRIS:
Deodorant: 399,-
Parfyme: 489,- 
Så under 1000 lappen for 2 parfymer er IKKE dyrt. Jeg kjøper alltid 2.  Anbefales sterkt. Veldig billig for parfyme altså.

Som alle sikkert vet er  det et par skjerf som alle går med, og jeg syntes de er så kule, så jeg kjøpte meg et. vis dere leser bloggen til Andrea Badendyck og Ida Marie Wiik, så ser dere de skjerfene. De hadde selfølgelig ikke flere med stjerner eller peace tegn på , men de hadde et annet kult et, med skull på. Skal garante ha flere av de!


 Love it!
Det kan kjøpes på Zita Chic, eller Shoe Lounge♥
Og dette kostet bare 298 eller 398, husker ikke. Men en ting jeg vet er at jeg kommer til og bruke det hele tiden.

Men idag er det lørdag og imorgen er det søndag så da er butikkene stengt, så siden det er lørdag idag skal jeg ut og handle litt - igjen. 

Hva syntes du om innkjøpene?
Liker du å shoppe?

Hva er dine planer for idag?
Vil du se mere av innkjøpene mine? Ha en super fin dag alle sammen. Kos dere masse! Og ha en super fin påske hvis vi ikke snakkes/skrives. Men det gjør vi GARANTERT. Husk og si ifra hvis du vil se mere av innkjøpene mine da!

 Franske Makroner

Heisann alle sammen!
Igår hadde jeg ikke så veldig mye og gjøre etter skolen, så jeg bestemte meg for og gjøre et eller annet. Så jeg gikk på Meny og handlet inn mandler, og kondintori farger og søkte på nettet etter oppskrifter på Franske Makroner. Og det fant jeg. En kjempe god oppskift. 

Du trenger:
INGREDIENSER

240 g melis
140 g finmalte skåldede mandler
stk eggehvite (fra store egg)
evt noen dråper konditorfarge eller litt kakaopulver
Ganache (smørkrem)

(romtemperert smør
ønsket smak, f.eks kakaopulver, lemon curd, syltetøy uten biter, frisk fruktpuré osv
evt. sukker eller honning etter smak)

FREMGANGSMÅTE

(40 små makroner eller 10 store) 
Forvarm stekeovnen til 140 grader. 

Kjør de skåldede mandlene så fint som mulig i en matkvern. Sikt det sammen med melis i en bolle. 
Stivpisk eggehvitene. 

Rør sammen den stivpiske eggehviten med mandel- og melisblandingen ved hjelp av en slikkepott. Røren skal være litt rennende. Tilsett kakaopulver eller konditorfarge om ønskelig. Evt farge bør velges etter hvilken type smak på fyllet du måtte ønske. 
Fordel røren til makroner etter ønsket størrelse på et bakepapirkledt stekebrett. La det være 3 cm avstand mellom dem. 
La makronene ligge i romtemperatur i 15 minutter. 
De små makronene skal steke i 10-12 minutter, de store i 18-20 minutter. For å unngå at de blir brent, så legg et stekebrett under stekebrettet med makronene. Ovnen skal også stå på gløtt, en tresleiv kan fungere som sperre. 
La makronene hvile på en rist etter steking. 
Fyll med smørkrem med ønsket smak. 
For at makronene skal utvikle mest mulig smak, kan de legges i kjøleskap i 2 dager før servering. 

Bon Appetite! 

 

Jeg anbefaler dere om og prøve dette. Det var super godt, men husk og ikke ha de for lenge i ovnen, heller 2 min for lite en for mye...

Har du lagd makroner før? Skal du prøve og lage?


Summer 11

Hei igjen alle sammen!

Idag er det jo søndag, og da har ikke jeg så mye og gjøre alltid , så da sitter jeg med pcen klistret til ansiket og nettshopper og kikker. Så nå kikker jeg litt på Acne, Chloè, Marc Jacobs og litt sånne merker.

Og istad skrev jeg jo at jeg gledet meg til sommer. Og det gjør jeg jo, men når jeg ser så mange fine ting så gleder jeg meg bare endaaaaa mere, og jeg skulle ikke tro at det går ann så glad jeg er i sommeren , men tydeligvis..bare se her, så forstår du nok

Chloè summer / 11:

 

 

Ralph Lauren  Spring & Summer / 11:


 

Acne  Spring / 11:
 


Alle disse merkene er herlige merker, Ralph Lauren er jo garantert det beste av dem. Syntes de skuffet litt med spring&summer collection dems iår, men da får jeg vell bare holde med til polotrøyene dems:)
Men Acne og Chloè derimot er ikke et skeund redde for og vise seg frem. Elsker det:)
Hva syntes du om collecetionene dems?
Hvilke av disse merkene liker du best? 

Alle bildene er lagd av meg, så hvis dere vil bruke de, så kontakt meg. geena-h@hotmail.com

Summer 2011

Hei alle sammen! Utrolig lenge siden, men jeg har dessverre ikke hatt tid, og det har rett og slett ikke funket og blogge, så er jeg jo også såånn som IKKE blogger fra tlf bare for og oppdatere, da kan jeg liksogodt bare droppe det. Jeg hater sånne innnlegg,hahha! Men uansett, nå har jeg planer om og komme tilbake for fullt:)

Sommeren nærmer seg og varmen begynner og snike seg frem. Og det er utrolig deilig, og iallefall og tenke på at det snart er sommer! Og da er bikinisesongen her.. Og det er veldig mange fine bikiner for tiden, og jeg har ÈT luksus problem, jeg aner ikke hvilken bikini jeg skal kjøpe.. Help anyone?

Så jeg har tenkt til og vise dere en jeg syntes er litt søt, og fremover vise dere flere:-)

Denne er fra H&M og er super billig, den koster bare 129 kr.. Den har jeg allerede kjøpt toppen til, i tilfelle jeg trenger en ny bikini eller no. Tror ikke jeg kommer til og bruke den, fordi jeg har sett en dødsfin fra ralp lauren , men jeg får dessverre ikke lagt over bilde siden det ikke går.. Men jaja, kan vise det senere:)

Gleder dere dere til sommer? Har dere funnet bikini til sommer?
Hva syntes dere om denne? 

 


 
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits