Oppdatering # 1

Hallo folkens!
Dagen idag har vært kos og gått alt for foort egentlig. Det har vært skole,rett hjem, gå tur med Selma som var kjempe koselig..Og det  var deeilig vær ute, det håper jeg fortsetter denne helgen. Fordi nå sitter jeg her på Kongsvinger-bussen på vei til .....Kongvinger, haha, det skjønte ingen!

Hvor peen er ikke jeg usminka med tupert hår etter RLE fremføring<3<3<3
UUUber peen!

Men er snart fremme i Kongsvinger , så blir det en busstur til  , til Kirkenær så 5 minutters biltur !
Oppdaterer dere når jeg er på den andre bussen!
Har du planer for helgen eller dagen?
Ha en fin dag videre!
Snakkes:-)

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Gode minner til tuuusen

Hallo igjen folkens!
Nå har jeg nesten akkuratt kommet nn døra fordi vi var på butikken, men  Siden sist har jeg gjort mye rart, blandt mye rart har jeg sett på gamle minner, altså bilder fra mange og noen år siden.
Det er alltid kos, så jeg valgte ut noen , tok bilder av dem som jeg nå vil dele med dere!

Dette er fra dåpen til Lucia i 08! Bildet er egentlig tatt med et speilreflekskamera men tok det fra album med tlf, skal laste det over fra mail til blogg engang!

Dette er da fra Hudøy 2008, gode minner, savner alle jentene oog alle folka derfra:-)
Og jeg håper dere har det bra! Har de fleste på facebook så det er koos!

Jeg har egentlig veldig mange gode minner med mange fra forskjellige, men det er så mange at da måtte jeg ha hatt en innlegg hverdag med 100 minner greier i minst en måneden. Og det er veldig kos, men da lengter jeg bare etter alle de evt 1000 folka det gjelder! Det verste er at på en måned med en sånn hverdag , er ikke alle minnene mine for i år så langt en gang. Har du mange gode minner?♥

Som mange veet er Alexander Rybak my love på Torsdagskveld fra Nydalen & Samtidig er det Paradise, jeg aner ikke hva jeg skal se påååå! Kan dere hjelpe meeg? Hva syntes du er best, eller hva ser du på?

Da skal jeg bestemme meg for hva jeg skal se på og jeg bare sier det, det blir ikke lett det er derfor jeg trenger deres hjelp!
Vi snakkes, ha en fin kveld videre så snakkes vi!
Har du hatt en fin kveld!

Hugs And Kisses♥
     Geena H
KONKURRANSE

Hei folkens!
Idag sto jeg opp tl skolen og gjorde meg klar! Jeg var faktisk tidlig ute og hadde god tid. Jeg tar bussen som gikk 08.02 og da var jeg på skolen ca ti på halv ni(08.20) og da var jeg god tid fordi vi starter alltid halv ni. Men på bussen fikk jeg sååå utrooolig krampe i magen, eller det var ikke magen engang det var på siden av ribbeina ellerno, men iallefall jeg trodde det kom til å go oover fordi det føltes ut som hold, men det var det visst ikke allikavell. Så itimen måtte jeg gå til helsesøster fr å høre hva det var, men det visste hun ikke. Men for å være på den sikre siden dro jeg hjem. Kort skoledag, men jeg føler meg allerede bedre så jeg er tilbake ppå skolebenken iimorgen. Og rett etter skolen skal jeg løøpe eller ta bussen hjem fordi da skal jeg gå på tur med gamlelærerens baby Selma:-) Det blir kooos! Håper det blir greit vær, men hvis ikke gjør det ikke nooe.

Det  nye profilbildet mitt på face<3 Kjempe gla i deg Thea!
ALWAYS & FOREVER

Jeg vil oogså minne dere på at dere må fortsette å lese Regine Stokkes blogg; http://sinober.blogg.no/
Bloggen hennes er endelig ute påå book, LØP & KJØP! Det skal jeg i helgen, hvis ikke den er utsolgt da, men da bestiller jeg bare fra nettet eller noe.


Skal fikse litt greier til neste innleg, og gi litt mere info om konkurransen som kommer:-)
Ha en fin dag videre!
Snakkes.

Hugs And Kisses♥
     Geena H
KONKURRANSEN NÆRMER SEG

Hei igjen!
Nå sitter jeg og ser på TV, har akkuratt spist maaasse pizza! Det var godt, det er som regel godt med Pizza.
Jeg er sånn at når jeg spiser Pizza og ser på tv er det som om jeg er i himmelen noen ganger! Som da jeg var på maccern med Frida følte jeg meg ikke sunn når jeg skulle dtt, men jeg var i himmelen og dreit i de tankene da vi så Helfner og Thorbjørn. En av verdens beste dager<3

 
Ellers idag har det bare vært skole , streeeeeeeeess med lekser og annet og slapppe av hjemme med pizza ,tv , og familie. Det er kos med sånne kvelder en gang i blandt<3

Men imorgen blr det kjempe masse blogging. I promise, fortsett og følg med!
Nå skal jeg fortsette med lekser så skal jeg legge meg, er veeldig sliten idag!
PS: Konkurransen nærmer seg:-) Gled dere!
Snakkes søtiser, Ha en fin kveld videre!
Har du hatt en fin dag idag?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Leser Info

Hei alle sammen!
Først vil jeg bare gi litt info til dere lesere:
Jeg hadde som sagt en spørsmålrunde for leenge siden som jeg ikke har fått tid tl å lage videoblogg av ennå , men det kommer! Men som jeg sa , sa jeg: Det er ikke sikkert det kommer på video med engang, men jeg kommer til å svare litt etter litt på spørsmålene som blir sendt inn. OG JEG ER IKKE FERDIG MED DET, jeg har flere innleg  med svar på disse spøsmålene, som jeg hadde tenkt til å legge ut, men så fikk jeg en kommentar av en nysgjrrig Amanda, som sa at jeg aldri svarte på de osv, det er fint at du sier det, men jeg har gitt veldig drålig info om det beklager det Amanda og andre lesere, som IKKE har fått svar på sine spørsmål ennå, men det kommer. Men får at dere iikke skal få dårlig ntrykk av meg svarer jeg da på de siste spørsmåålene som kom inn og de var fra Amanda( Tusen takk for at du er ærlig  det setter jeg vedlig pris på, og det vil jeg at dere skal være, da blir det lettere for meg å blogge)
Så her er svarene på spørsmålene til Amanda:
-
Hvor mange lesere har du akkurat nå?
Jeg har... Hverdag har jeg 220 i gjennomsnitt og det har steget veldig i det siste!
Og det er kjempe bra og poositivt:-) Takk alle lesere! Var det ikke det du ville ha svar på ang lesere? evt(uka,mnd, 90 dager)
Svarte bare på hverdag så jeg ffikk gitt et svar!
- Nevn en jente som går i 10 klasse som du synes er veldig pen...
Alle jentene i 10ende klasse er kjempe søte og alle er egentlig veldig pene, så jeg vil ikke velge ut en, håper dere forstår meg! Det er s vanskelig og jeg vil IKKE såre nooen..
Nevn også:
- Den snilleste du vet om
 Hehe, den snilleste jeg vet om? Det vet jeg ikke eller kanskje? Det blir vanskelig, men hvis jeg MÅÅ velge en, da blir det:
Læreren vår synnøve, hun gjør aalt for oss ,hjelper oss og er kjempe glad i oss. Og vi er ikke akkuuratt med samme med henne.. Såå jeg bare sier det til dere: Lærere(ene) er kanskej ganske "dumme,frekke ,irriterende" akkuratt da , men nå som jeg stter og tenker , angrer jeg og det gjør nok dere også hvis tenker dere om!
- En du skulle ønske du visste mer om ( en person du vet litt hvem er, kan ikke være en kjendis)
Ehm, den personen skulle da vært jeg vet faktisk ikke sorry Amanda, du sa at du ikke ville at jeg skuulle si at jeg ikke vet det eller lignende , men nå må jeg bare sorry! Jeg kjenner egentlig alle jeg vet hvem er så den er litt vrien!
- En du vil bli bedre kjent med ( kan ikke være en kjendis)
Jeg vil bli mere kjent med er, er , er kanskje ikke en bestemt person, det er egentlig flere, som jeg snakker med og ja har rett og slett vil bli mere/bedre kjent med !
-- Person du misunner for ett eller annet ( kan heller ikke være en kjendis )
Jeg isunner alle vennene mine for et eller annet,, og siden dette ikke kan være en kjendis må jeg at en venn og den ene vennen blig daq enten ja alle jentene, men jeg m velge en og det blir kanskje Caroline fra Danmark fordi hun er peen og er en utrolig søøt jente!
- En du har mistet kontakten med
Det er ikke  noe jeg vil snakke om men jeg sier det allikavell, Martine, trenger ikke si hvem Martine !
Orker ikke snakke mere om det, beklager det gjør fortsatt vondt!
- Har du mange gode venner som er mer enn 2 år eldre enn deg?
Mange kan jeg ikke akkuratt si jeg har, men en del, ikke altfor mange og ikke altfor lite, jeg vanker ikke med og de jeg er venner med som er 2 r eldre enn meg vanker ikke på Oslo S osv, de er vanliige ungdommer som driter laangt i vankegjenger på Oslo s og krimnalitet blandt ungdommer.
- Hva vil du bli når du blir stor?
Det er lett, fotograf, det er derfor tlfen min skal på reperasjon fordi jeg har over 6000 bilder der inne.
Den har hengt seg "LITT" opp, og jeg knipser 1000 i minuttetI(IRONI)
Men jeg håper da du fikk svar på det du ville og om det er andre ting så bare spørr og send inn en kommentar så skal jeg svare! Men alt kommer snart på video(blogg).

Da skal jeg bare ordne et par ting og fikse litt småting så blogges vi senere!
Snakkes snaart!
Ha en fin dag/kveld videre til vi talas.

Hugs And Kisses♥
     Geena H
IN MY HEAD

Hallo folkens!
Beklager at dere ikke har hørt noe fra meg før nå! Men det er fordi jeg har vært med Tina og hatt det super koselig.
Også var det foreldremøte så jeg gadd ikke være alene hjemme, så dro jeg til skolen, etter det dro jeg til Julie hvor Becca(Rebecca) og Sandra var. Og vi igjen dro jo selfølgelig til Nikolai og Andreas til Trampolinen hvor nestn alle de andre var! Kos.

Som mange av dere tenker på når dere ser tittleen på innleget mitt er kanksje sangen til Jason Derulo - In my head, jeg digger den og det gjør sikkert mange av dere andre også. Men ja jeg tenkte på den angen og noen ting jeg ønsker meg og skal kjøpe som ikke vil ut av hodet mitt som bare er "in my head" !

Han her kan jeg ikke akkuratt kjpe, men han er always On my mind:-) Og ganske mange andres, bare litt rart spørsmål men HVEM liker ikke Justin Bieber? Måå bare vite det, men så dere vet det, DIGGER JEG HAN<3
Kunne ønske han var til salgs men da hadde  3 verdenskrig brutt ut !
Også vil jeg gjerne ha en ny veske, bag eller noe, fordi jeg elsker å ha det til skolen og til hverdagen, til å ha alle de småe rare tingene en jente og iallefall jeg!
Men det var ingen fine bilder av vesker på google, og jeg fant ikke den jeg ønsker meg så dere får bare en random veske.


Alle disse er like, og jeg har den i sort, jeg er superfornøyd og ønsker den da i alle de andre fargene, nemlig brun og hvit!
Annet som jeg ønsker? Eller som is on my head and in my head er at dere elskede lesere, skal fortsette sånn dere holder nå ogå blir det litt konkurranser , enda mere blogging ennd et meste jeg har hatt her inne, og mange videblogger etterhvert, så fortsett med det folkens!
Det er masse annet også, men dette mest!

Så nå skal jeg se litt på tv så vi snakkes, men jeg lover imorgen blr det kjempe masse blogging!
I promise sweties!
Har du hatt en fin dag idag?
Ha en fin kveld videre, kos dere masse:-)

Hugs And Kisses♥
        Geena H
Mini-sjokolader min gode venn!

Hei igjen kjære lesere!
Først vil jeg  bare takke alle for de fine kommentarene og for at dere har vært inne på bloggen min!
Det setter jeg veldig pris på,og det får meg til å blogge enda mere. Good for me and good for you!
Som dere vet er jeg veeeldig gla i goddis, så etter skolen idag gikk jeg og kjøpte 2 av disse til 10 kr for 2 stk. Billig og godt!

Nam nam, ser det ikke godt ut? Kanksje det var derfor jeg var så brun i ansiktet i stad? neida, jeg klarte for en av mine aller første ganger og spare dette! Så nå gleder jeg meg bare til Paradise begynner så hugger jeg inn! Det er jo også eventyr med, men de må jeg innrømme at jeg ikke leser  de hele tiden, har spist så mange av disse små at jeg har lest alle:D

uff uff, nå skal jeg spise disse også skal jeg også se på Paradise!
Det er spenndene når det er drama, fint å vite at det ikke bare er det rundt meg og mine venner!Nei, nå hørtes jeg jo bare dramatisk ut, men det er ofte litt for mye drama og sånne jenteting rundt oss jenter. Og det blir ofte litt slittsomt. Men nok av det negative, nå skal jeg kose meg med mine 2 mini-sjokolader og Paradise:-)
Hva er dine planer for kvelden?
Liker du sjokolade?

Vi snakkes folkens, men ha en fin kveld videre og kos dere masse!
See ya later!

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Fjortissminka?

Hei alle sammen!
Som mange av dere får hverdag og sikkert kanskje har fått en gang tilbake i tiden, er en kommentar, men iikke bare hvilken som helst kommentar, nemlig denne: herreguud,du har på deg mye sminke- Herreguuud , du går uten sminke! Ja, sm dere skjønner er det ange typer av denne kommentaren og den er jeg rett og slett LEI! Jeg hører den omtrent hverdag og det begynner å bli kjedelig.. Nei det er ikke morsomt når det blir sagt flere ganger sånn  som noen ting Voe skrev om på bloggen igår, dette er slitsomt fra stund en!
Så idag gikk jeg uten sminke på skolen og ingen la egentlig merke til det utenomm da jeg selfølgelig måtte si det! Da begynte folk og stååååå i ansiktet på meg og si: Njaa, du har litt- Å,så fint, men jeg ser det egentliig ikke!  Jeg hadde ventet meg litt andre kommentarrer, men fikk de positive istedetfor:-)

Meg idag uten sminke, det var litt uvant men det var faktisk deeilig!

Sånn her er jeg til vanlig , som noen synte er for mye , men hvis noen kaller dette fjortissminnka eller noe med fjortis, da begynner jeg å lure fordi dette er bare: Maskara,Eyeliner og litt solpudder!

Ja, som dere kanskje husker skrev jeg for et par linjer siden at noen kalte meg fjortis når jeg gikk med det jeg går med til vanlig. Men hva er DETTE da? Huff, sånn vil jeg aldri gå og det kommer aldrii til å skje heller! Jeg med massevis , tonnevis brunnkrem,pudder, og hvit eyeliner så det holder! Ser ut som en engel bare fra øynene av jo:S Ikke at engler ikke er søte, men de bruker/kombinerer det ikke med maaaasse brunnkrem og pudder!!??!
Man får vel en kommentar i ny og ned uansett hvordan man sminker seg..
Hva syntes du jeg kledde best?
Bilde 1: uten sminke?
Bilde 2: Med sminke, helt vanlig?
Bilde 3: Fjooortis 4 evaah lxmxP<3<3<3;-****?

Og en ting til:
Har du noen gang fått en/noen sånne kommentarer?

Men nå skal jeg ordne litt ting til neste innleg såå vi snakkes!
Ha en fin kveld videre:-)
Har du hatt en fin dag så langt?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Søstrene Grene

Hei folkens!
Nå sitter jeg her og knasker på dette rare fargede, neida, nå sitter jeg her og knasker og spiser på noen kjempe gode kjærligheter på pinne fra Søstrene Grene! En av mine yndlingbutiikker som selger alt mulig rart, men de selger også garantert de beste kjærlighetene på pinne,nam nam:-)

Dette er da logoen til butiikken som dere sikkert har sett, den ligger ved DINSKO bare på andre siden av gaten i Karl Johans Gt. Der finner dere ting fra 2 kr til 100 og oppover. Ta dere en tur innom, eieren er kjempe hyggelig og det er de som jobber der å, Kjenner henne skjønner du!

En i hver farge: Rosa:Jordbærsmak , Brun: Cola, Svart: Lakris, Orange:Appelsin,Blå: Blåbær eller noe sånt godt.
Nei dette er ikke alle jeg hadde, men det er omtrent de som er igjen etter at jeg har knasket og spist opp resten.

Nam Nam, det ser så godt ut at nå skal jeg gå ut i stua og se på film og gomle i meg de siste av disse!
Har du vært på Søstrene Grene? Har du da smakt disse?Hva syntes du, Smakte de godt?
Og ja, til dere som har lyst på sånne, ta en tur innom når dere er i byen de koster bare 1,5 pr stk. Jeg betalte 29 for alle mine jeg har spist iidag! Det går aldri en tur i byen uten og kjøpe 1000vis av disse til helger, hvis jeg klarer å spare da, med mindre jeg spiser de der oog da:P
Ha en fin kveld videre søtiser!
Har du hatt en fin dag idag?
Snakkes!

Hugs And Kisses♥
      Geena H
FRUKTSALAT

Hei folkens og god moorgen, eller kanskje litt sent å si det, men det er god morgen for en sjusover som meg!
Men jeg elsker å sove lenge,, og iallefall i helgene(når ellers) . Men når jeg først står opp etter en stund da tar jeg og gjør som alle andre: Spiser frokost:-) Og idag ble det fruktsalat, og det er den fruktsalaten som jeg spiste sist, som jeg skrev om på bloggen. Og det var en av dere lesere som ville vite eller ha oppskriften så her er den:

I den salaten jeg lagde hadde jeg dettte i:
* 3 epler / røde og grønne
* 3 kiwier
* og 3 pærer
Jeg skulle egeneltig også ha med en appelsin men den spiste jeg opp  like før jeg bestemte meg for at jeg skulle lage fruktsalat. Du kan egentlig ha det du vil oppi, men dette hadde jeg da:-)

Sånn ble resultatet:-)
Nam nam, og ja det smaker godt også!
Nå skal jeg spise ferdig den så snakkes vi!
Liker du frukt?
Ha en fin dag videre!

Hugs And Kisses♥
     Geena HDanmark invanderer Norge

Hallo folkens!
Nå sitter jeg her og balr gjennom de nye bildene til Tina på facebook, haha, det er de fra igår. "Danmark invanderer Norge" som vi kalte/kaller det.Ja, det hadde seg nemlig sånn at igår, traff Julie,Rebecca og Jeg Tina og Frida på Solli! Vi gikk fra Solli og ned til Aker Brygge hvor de bygde eller skulle prøve og bygge verdens største/høyeste lego tårn. Det tror jeg de klarte ganske bra for å si det sånn, det tårnet var ikke 4 m høyt, det var litt over 30 m høyt. Men etter en stund nede ved det tårnet går vi ned på maccern og sitter der, men mens vi sitter der ute ser vi maaasse Danskeflagg og reklameboder her og der , med masse danske boller, og figurer fra den og den tiden, artig! Så ja, vi gikk ned de trappene til disse bollene,flaggene,figurene og bodene! Vi trodde vi bare skulle titte og dra hjem, men det var ikke det som skjedde. Vi gikk gjennom alle bodene og fikk brosjyrer om den og den byen i Danmark og goddis , små godteristykker med Danskeflagget på, haha, litt nusselig da! Men de fikk vi ikke tid til å se på fordi de var fort nede, og med en gang de var nede fortsatte vi å gå:

Ja, vi gikk så laangt at vi traff Michael Jackson, og det var laangt.
Og det var jo så fint vær at det var ganske mange  mennensker der nede på Aker Brygge, det var til og med Dansker der nede.

Ja, her traff vi en. Ja vi traff vel en rundt hvert hjørne men her i en nok så søt Saltbod! Ja, da tenker vel mange av dere hva en saltbod er, ja det er en bod hvor de selger salt, så lett var det!
Moteshow var det der nede å, en av modellene var den suuuuper Berømte Geena Hvidsten som faktisk ble tatt bilde av med Showman , Captain Kid Og Nils( VG tok bilder)

Hmm, nei dette bildet var ikke akkuratt et av de fra Vg eller med Showman, men de kommer på link senere.
Men her er da supermodellen Geena Hvidsten med klær fra h&M, Gina Tricot, Marin Alpin,Keds, Glitter, Og NIKITA HÅRPARYKKselskap eller no. Haha, ler like godt hvergang jeg ser dette bildet!
Men håper dere tok hintet: DET VAR OGSÅ ET MOTESHOW MED KLÆR FRA SENTERET.
Vi fortsatte og gå til de andre jentene og jeg ble stående på krakkene ved scenen og se disse store ballongene på vannet!
Vi beeeeina bort, vi ja, løp ganske fort for å si det sånn! Da vi kom frem etter kort tid med løping var vi der, det  var kø, det var GRAAATIS, og det var varmt, nei jeg ble litt for poetisk, men tiingene jeg nevnte stemmer. Vi sto i kø og ventet.
Den køen gikk fort, den gikk så fort at plutsleig var det jenta med klastrofobi som var inni en sånn i havet:

Haha, der ligger jeg ja, med hodet i ""vannet" og har det gøøy.. jeg må si, det var ikke lett og komme seg opp! det var vell derfor jeg lå der, fordi jeg ikke klarte det:P

Tiden gikk fort, den gikk så fort at plutselig satt jeg oppe på den lange gule løperen for å stige av denne ballongen på havet:

Der satt jeg og fikset håret, jeg hadde nok litt midtskill,sideskill,sleik,vetikkehvaslagsfrisyrejeghar etter den turen der, den ville turen der, det var gøy.. Men ja jeg har klaustrofobi men det gikk forbausende bra:-)
Var det noen av dere som var på Aker Brygge igår eller idag?
Hva syntes dere, gjorde dere eller så dere noe av det som de vi gjorde?

Jeg hadde iallefall en superdag igår, så tusen takk til Rebecca,Julie,Frida og Tina for en fantastisk daag<3
Det var en dag full av minner som aldri vil bli glemt, Ikke sant jenter?

Men nå er jeg trøtt, holder på å sovne.. Nei jeg skal ikke legge meg ennå, men iallefall småfikse litt på rommet. Dere hører nok mere fra meg, men det blir nok ikke før imorgen.
Har du hatt en fin dag idag eller?

Vi snakkes, ha en fin kveld videre søtiser!
Snakkes:-)

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Verdens rikeste tvillinger

Hei igjen!
Nå sitter jeg her og blar igjennom mange gamle og nyeblader,både mote og alt slags blader.. Og alle de har noe til felles..
De har innhold som indeholder Mary-Kate And Ashely Olsen. De er tvillinger, de er rike, de er verdens rikeste tvillinger!
Men de er kule,søte og har stil! Ja det skal de ha! Men det er noe alle som snakker om dem snakker om, det er nemlig Garderoben dems og klærene demms og alt i den slengen der. Såå jeg tenkte at jeg skulle være en av de for 1000 gang.

De verdensberømte tvillingene får godt med penger hvis de bare f eks er på forsiden av det blad, eller reklamerer for et merke.. Men det er jo ikke bare de som tjener som bare søren på at de er med heller, nemlig de , de reklamerer foor tjener haugevis av penger. Da kan du tenke deg hvor kjente de er!
Mary-Kate:


Som mange da veet er hun jo en av verdens rikeste tvillinger, men hun er også en skuespiller og en klessdesigner!
Hun har vært skuespiller sammen med Ashley(tvilliing søsteren ) siden  de var 1 år, og da "jobbet" de som tvillinger i serien Under samme tak!
Ashley:


Ja, Ashley er jo tvillingsøsteren til Mary-Kate. Det vil si at de to er verdens rikeste tvillinger!
Begge 2 er stilikoner og modeller,klessdesignere. Det er sikkert kuult og være verdens kjent når man bare er 1 år, men det syntes ikke de to, de spilte for å tjene opp penger til når de ble eldre, men det kan man jo sii at de ikke trengte/trenger. De har nok av penger,klær og papparazzier etter seg:-)
Hva syntes du om de verdensberømte tvillingene?

Da skal jeg fikse litt småting til neste innlegg.
Så vi snakkes,folkens!
Ha en fin kveld videre:-)
Har du hatt en fin dag så langt?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
Leserspørsmål

Hei søtiser!
Idag har det vært skole som vanlig, men med et besøk fra gamlelærer og babyen hennes! Kjempe koos.
Også har jeg vært på Aker Brygge med Tina,Becca og Julie, hvor det var en eller annen slags Danmark invanderer Norge ting eller noe.. Men mens vi var der fikk vi maaaaaaasse brosyjer om Danmark, og goddis, men ikke nok med det, vi fikk også prøve sånne Ballonger som er på vannet, men jeg har klaustoorfobi så var redd, men det gikk bra !
Haha, det var litt morsomt  og da, fordi jeg sto,rullet,lå og ja alt mulig rart iden og mange flere 100 mennensker sto og så på..

En gang i blandt fremover skal jeg ta et leserspørsmål, og det går ut på at dere kan sende inn kommentarer i hvilket som helst innleg med spøsmål som dere vil jeg skal svare på( Hvis du har bloggaddresse,skriv den åå så kan jeg linke under spørsmålet): så det spørsmålet jeg svarer på eller sier noe om idag er dette: Kan du vise hvor smykkene dine henger(Bilder) Av en anonym leser.
Ja selføfeig kan jeg det!Greit å ha orden i tingene,selv om alle tingene/smykkene ikke er på plass ennå!Og fra avstand, men jeg håper da den anonyme leseren fikk svar på eller sett det h*n ville, og så snakkes vi snaart!
Nå skal jeg bare rydde rommet , må jo tjene penger til Markedsdagen imorgen!
Skal du på Markedsdagen imorgen(BOGSTADVEIEN)?

Men vi snakkes folkens, ha en fin kveld videre til vi snakkes:-)
Have a great night!

Hugs And Kisses♥
    Geena H
Operasjon uventet hårfrisyre

Hei folkens!
Nå sitter jeg her og ser på Paradise, hva ellers? Hele Norge ser på det omtrent jo:P Snakket også akkuratt med bestefar og han hadde ikke hørt om det en gang,haha! Se også for meg BESTEFAR sitte og se på Paradise, sorry må lee litt! Så søtt, ser han, bare sitter der og ser! Uff, nei vekk fra tankene som vokser seg ville!

Jeg veet ikke om dere husker det, men istad nevnet jeg at jeg ikke hadde noe spesielt å gjøre, men jeg fant det uut til slutt, altså hva jeg skulle gjøre. Jeg begynte å finne frem, hårbørste,strikker,silkebånd,perlebånd osv , mange av dere lurer sikkert på hva jeg skal/skulle med silkebånd og perlebånd, men det var det jeg også lurte, men jeg fant jo på noe tilslutt.

Haha, Ja da var jeg igang.. Og når jeg er igang da er det ikke slutt med det samme,
det er en fordel noen ganger! Så jeg fortsatte og fortsatte, så jeg begynte å flette inn dette silkebåndet i en flette, så ble det sånn som dette, da jeg var halveis under eksprimentet mitt!

Da var silkebåndet flettet inn i fletten, og jeg fortsetter jo og prøve meg frem, det er såå gøy og holde på med håret mitt noen ganger assa.. jeg finner på det/de rareste frisyrer til tider.

Det silkebåndet jeg tok var ganske langt så jeg tok og knytett det i slutten av fletten, bare for å se hva det ble til!

Så ble den en liten sløyfe nederst, og den var ganske søt, og den ble søtere fordi den var Rosa!

Så når jeg var ferdig med denne "operasjonen"( må nesten kalle det det fordi det kan alltids skje noe uventet)
Ble resultatet slikt: Altså en fiskebeinsflette dobbelt, med den ene med rosa silkebånd og sløyfe!
Haha, men jeg ble jo ferdig.
Hva syntes du om min rare oppfinnelse for dagen?

Men nå skal jeg se videre på tv, så skal jeg ta natta i think, skal møte Tina,Becca og Julie imorgen så må være litt kvikk.
Planene imrgen med de vet jeg ikke hva blir, men det blir nok noe koos uansett! Men det kommer bilder og innleg imorgen!
Så vi snakkes!
Ha en fin kveld videre søtiser!
Har du hatt en fin dag idag?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Øredobber

Heisann folkens!
Kommet hjem fra skolen og bare slapper av, vært hjemme en stund!
Nå sitter jeg og ser/hører på The Voice, hva skal man gjøre uten? Det er avslappende med musikk, det er derfor "alle" vil at vi skal kunne ta med IPOD på skolen, fordi mange av oss hopper opp og danser når de hører på musikk, det gjør jeg åå! Men noen ganger klarer jeg å finne konsentrasjonen i/med musikk.

Men ellers har jeg fått et par forespørsler om jeg kan legge ut et par bilder av mine yndling eller noen av øredobbene mine, selfølgeliig gjør jeg det! Vil gjøre alt for at dere lesere skal lese bloggen min, men mens vi er igang hva vil du ha mere av på bloggen min? Si hva som helst, så gir jeg beskjed når det kommer osv!

Her er da et ønske fra en leser, og noen smykker:

Disse er fra H&M og kostet 49.-

Disse er fra Zita Chic og kostet 79,-(149,-)

Disse er fra Cubus i Tyskland og kostet 35,-(70,-)

Disse er fra H&M som jeg fikk til Bursdag av Thea Og Frida, oog de koster 29,-

Disse er fra Gina Tricot og kostet 99,-

Disse er fra Friis&Company og kostet 29,-(199,-)

Disse er selvsagt fra Zita Chic og kostet 69,-

Disse er fra Vero Moda og kostet 30,-(99,-)
Så hva syntes du? Så du noen øredobber du like/syntes var fine?

Nå skal jeg øve til fredagsprøve,yeey! Engelske verb og ord...Uff uff!
Men såå: vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, men finner nok på noe rart!
Som alltid. Men vi snakkes folkens!
Ha en fin kveld videre,koos dere:-)

Hugs And Kisses♥
     Geena H
CASUAL OUTFIT 21.04.2010

Hei igjen!
Nå sitter jeg her og ser på Paradise Hotel,og jeg nyter det.. men det er visst flere som nyter det livet de har, f eks Tine og Stine Marie som sies har sex ?!?
Hva sier du? Hva tror du, Har de det eller ikke?
Men ellers idag har jeg bare gjort lekser(jubi) og lekser, matte og nynorsk, elsker deeet! Vurderer å ta 1 år ekstra med det på skolen:-) Neeiass, det skjer ikke, hverken idag imorgen eller aldri!

Jeg har jo selfølgelig på meg klær om dagen da, selv om jeg er i slekt med EVA & ADAM går ikke jeg naken assa, med et fiken blad eller ikke, uansett , aldri.. Så tenkte at dere kanksje ville se hva jeg hadde på meg idag,haha,nei ikke et fiken blad,fordi jeg tenker at nåtidens EVA OG ADAM er MED klær!

Hvit singlet: Vero Moda
Blomstrete Singlet: Gina Tricot
Bukse som dere ikke ser:Cubus
Smykker Diverse .

Flower power!

What ya think about my OUTFIT?
Men folkens.. Det er Paradise, og det er jeg faaaaaaaan av, jeg stalker programmdeltakerne og programmet,neida:P
Eller nei!
Men ha en fin kveld videre søtiser!
TAKK FOR AT DERE HAR VÆÆRT INNOM BLOGGEN MIN OG ALLE KOMMENTARER, DET SETTER JEGG VIRKEIG PRIS PÅ!
Har du ellers hatt en fin dag idag?

Snakkes!

Hugs And Kisses♥
     Geena H
MOBILBLOGG:Hallo folkens! Nå sitter jeg her og spiser skikkelig med frukt,gode greier det der! Ser det ikke digg ut? Det kommer

Hallo folkens!

Nå sitter jeg her og spiser skikkelig med frukt,gode greier det der! Ser det ikke digg ut? Det kommer mere blogging idag,jeg ville bare oppdatere!
Ha en fin dag videre,vi snakkes senere!
Har du hatt en fin/bra dag så langt?

Hugs And Kisses♥
       Geena H
FASHION AND SUNSHINE

Hei!
Nå sitter jeg her og ser på...PARADISE, My favoritt programm! Alle elsker det, eller ikke alle men en del! Det er jo kult og det er det alle snakker om! VI snakker om det så mye i klassen min på triinnet at læreren må sende mail om at vi bliir påvirka av å snakke om det og blah blah blah.
Men jeg tenkte at jeg kunne ha en ting jeg ikke har hatt en stund!
Dagens Drømmeoutfit:-) Det var mange av dere lesere som ville at jeg skulle ha dette engang i blandt.Så her er dagens:
Hva syntes du om dagens drømmoutfit?

Men da skal jeg fortsette å se på det, så vi snakkes søtiser!
Ha en fin kveld videre og kos dere med Paradise eller hva dere ser på! Ja, hva ser dere på?
Snakkes:-)

Hugs And Kisses♥
      Geena H
PARIS

Hei folkens!
Beklager at dere ikke har hørt noe fra meg før nå, men jeg har vært kjempe opptatt!
Jeg har nemlig sittet på rommet mitt og i stuen og lagd en INSPOVEGG, ble ikke heelt feridg men da har jeg noe å gjøre på ettermiddager etter skolen når jeg er ferdig med leksene osv.

Er jo ikke heelt ferdig ennå da, men er godt i gang med den ene siden av plakaten!(INSPOVEGGEN)

Som dere kanskje ser, var et av temaene mine PARIS!

I konsentrasjonen!

Masse rot, men det er kjempe kos og artig når man holder på:-)

Fashion in-my-heart! Og limet er greit å ha når man skal lage INSPOVEGG!

Rot , rot og enda mere rot! uff uff, men jaja..Sånn er det når man har det koselig:-)

Geena the Scissorhands/ Scissorhands with glue, hahahaha, fællt så god humor jeg fikk nå da? ler av alt når jeg er gira eller også når det går mot HOTEL CÆSAR  og PARADISE Hotel, vet at man ikke skal det men måå bare ha en 2 og i denne setingen, nei en tredje en, OG FRUSTRERTE FRUER:-) Gleeder meg, det er kooos!
Hva syntes du om INSPO(INSPIRASJONS)VEGG?
Har du det selv,eller kjenner du noen som har det?

Forresten:
Jeg kjøpte årets første jordbær kurv, den skal gomles etterpå.. FØRSTE gang jeg har klart å spare en sånn, ellers har en bare gått rett ned! Jeg elsker jordbær skjønner du, det er så forfriskende..

Ser de ikke gooode ut? Nam nam, gleder meg bare ennå mere til etterpå!
Det blir bare enda mere sommer for hver dag som går, men mindre sommer for hver askesky som kommer fra Island!
Uff,uff! Men det kommer det kommer, jordbærene har iallefall kommet og det er da en god start!
Hvordan har dine sommerfølelser vært for iår, eller har du i det hele tatt hatt noen?

Men dere folkens, dere får ha en fin kveld videre,vi snakkes snart vettu!
Har du hatt en fin dag idag?
Snakkes!

Hugs And Kisses♥
      Geena H
Pc problemer!

Heisann alle sammen!
Nå sitter jeg her og prøver og laste over bilder for 1000000 gang! Blir snart litt irritert!
Men beklager at dere ikke har hørt fra meg før nå, men som sagt det har ikke gått noe idag! Ikke laste over bildder fra gamle dokumenter her på blogg.no eller fra WEBCAM!?!
Uff, men dere får da de innlegene som skulle bli postet idag,imorgen. Jeg beklager nok en gang.. Og jeg syntes selv det er duumt!
Da blir det ikke et eneste bilde i dette innleget heller da:S Uff, men jeg lover,hvis alt er i orden imoorgen får dere det som sagt!
Jeg vil også bare takke alle sammen som har vært inne på bloggen min i det siste og kommentert, jeg setter veldig pris på det,og det får meg til å fortsette med dette fordi at jeg vet at folk leser og setter pris på det jeg skriver. NOK EN GANG TAKK! Til alle som har vært på bloggen min gjennomtider.. Men imorgen alle sammen.. Da kommer det masse innlegg dere kan glede dere til:-)

Da kommer de innlegene imoorgen søtiser!
NOK EN GANG! JEG BEKLAGER FOR ET KJEDELIG INNLEGG, MEN DA HAR DERE JO NOE Å GLEDE DERE TIL IMORGEN:-)

Men da skal jeg ta en dusj og kose meg videre med Paradise Hotel Osv!
Ha en fin kveld videre folkens! Snakkes imoorgen!
Har dere hatt en fin dag?

Hugs And Kisses?
      Geena H
[ugyldig bilde: beste bloggaddresse]
Søndags dagen min

Hei Hei!
Idag har det bare vært deilig. Jeg har slappet av og vært med becca og kjøpt Bååt!
Det er morsomt ,fordi da har vi endaaa mere å glede oss til sommern for,eller iallefall Becca som kmmer til å bruke den 24/7!
Ellers begynte dagen som dette:

Halvsoving ved sofaen med tlfen:-)Mange avtaler må man ha en søndag!Og videre til dette,.som blir til dette


ISBITER I EN KOPP,SOM ETES AV MEEG!:D NAM NAM NAM
Sånn gikk det en stuund til jeg fikk spist opp,som gikk ganske fort.
 så dro jeg jo til Becca og kjøpte bååt!
Så nåå sitter jeg her og skal sppise litt og se "den sjette sans"

 Vi snakkes da folkens!
Håper dere får en fin kveld videre,siden det er skole imorgen:/ Jaja, man lærer jo ting, men når jeg tenker meg om, lærer man ikke nok til å ikke si at man gleder seg til skolen oosv...
Har dere hatt en fin Søndag og en fin helg? Har dere gjort noe speseielt?

Hugs And Kisses♥
        Geena H
Båtshopping

Hei folkens!
Nå sitter Beccaa og jeg her og klarer ikke å sitte stille, nei det er ikke fordi vi har spist godteri, ja det har vi åå, men det er ikke derfor.. Vi har kjøpt bååt.. Eller Becca har kjøpt bååt idag:)
Den var kjempee fiin!

Den kostet 7500 og hun fikk med VANNSKI:DDDD Hehe,det blir en del  kjøring på Tjøme for Becca og på Oslofjorden for oss!! Gleder meeg:-) En gang til: Grattttttiis jenta mii! Så glad på dine vegne.

 her og ja,eller hopper av glede.Vi lager bilder til blogg(ployvore) og bare har det kooselig!
Beklager at jeg ikke har bilde rfra dagen eller nå,nå. Men det får dere når jeg kommer jeg!
Jeg skal nemlig dra nå:(
Men snakkes snart søtiser:-)
Har du hatt en fin dag så langt?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
KONKURRANSE-Vinn 3 øredobbepar

Hei Hei folkens!
Nå sitter jeg her og leser blogger.. Men bare send inn kommentarer med deres,så kommentrerer jeg og blir fast leser.
Så kom jeg inn på denne bloggen http://lindasolhaug.blogg.no/1271083395_min_frste_konkurranse.html , hun har en konkurranse hvor du kan vinne 3 øredoobbepar som ser slik ut:

Jeg har selv meldt meg på denne konkurransen fordi jeg syntes det var fin premie og fordi jeg vinner aldri sånne ting som dette så det blir artig og se hva som skjer her, hååper jeg vinner denne. Det gjør jeg virkelig!
Meld deg på du også da !
Fortell meg : Har du flax med sånne ting som dette?
Har du eller har du ikke,prøv allikavell. Det er spennende  med sånne ting! Man veet jo aldri når ting endrer seg eller nr ting skjer!


Her er headeren til Hun som har konkurransen som heter Linda Solhaug. En kjempe søt jente(ifølge bloggen hennes) og hun har en kjempe bra blogg,fin header og et fint design.
MELD DEG PÅ : http://lindasolhaug.blogg.no/1271083395_min_frste_konkurranse.html
Kjempe fin premie på kjempe fin,bra,positiv,koselig,ryddig blogg:D
Skal du melde deg på? Eller har du meldt deg på?
Hva syntes du om konkurranser?

Da skal jeg bare ordne et par småting++se ferdig filmen,så skal jeg nok ta natta!
Ha en fin kveld/natt videre:-)
HUSK OG MELD DEG PÅ!
Har du hatt en fin dag idag?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
GOSH Eyeshadow

Hei folkens!
Dagen idag har vært kjempe kos,gått en lang tur med Kaiser og Christiian. Like før vi gikk ut døra kom Marie, Christans kjæreste ned med litt ting til meg:D Dere kan se det senere,masse fint! På den turen må jeg si at jeg merket den asken fra Island.Himmelen var grå og jeg fikk masse støv/aske/sand i øynene og alle bilene som kjørte der vi gikk var fullt av Ørken sand omtrent..Stakkars de som bor der nede og må evakueres, men uff, tenk alle de nede i alle forksjellige mulige land som ikke kommer seg hjem pågrunn av dette.. Stakkars alle sier jeg.Så akkuratt en ny facebook gruppe: " Dear Iceland, we said "send cahs" not "ash", stakkars, det er jo ikke dems skyld at de har Vulkaner i landet sitt.. Men det er mange forskjellige sider med dette.. Men jeg sier: STAKKARS ALLE !

Så da jeg sto opp eller en stund senere,så gikk jeg gjennom spørsmålene som ble sendt inn til Spørsmålsrunden,så så jeg et mange hadde spurt om på mail: Hva har du i sminke pungen akkuratt nå?
Ja,hva har jeg der? Der har jeg masse greier du:-) Som mesteparten av jentene har! Men så tenkte jeg at jeg kunne vis dere en ting som akkuratt ble kjøpt.
En øyenskygge fra GOSH . Jeg elsker GOSH fordi de har så fine farger og god kvalitet i sminken deres.
Så dette er da en av mine favoritter av ØYENSKYGGENE dems:

Denne er da den med Bronse,Gull,Sølv fargene. Kjempe bra!
Fine farger når de kommer på ,sitter fast og varer en stund.
Dette er noe jeg anbefaler på det sterkeste fra GOSH. Iallefall til de med grønne øyne og ønsker og fremheve de. Da er denne perfekt.. Hvordan jeg vet det? Jeg ble anbefalt den selv siden jeg har grønne øyne og vet at det virker fordi jeg har prøvd den.
Liker du ikke disse fargene er ikke det noe stress,fordi så fort du får det på syntes det ikke siden den frremhever ØYNENE.
Så fargen legger ingen andre merke til. Bare øynene.
En annen farge for de som ønsker å fremheve grønnfargen i øynene, er liilla det andre alternativet.
Vil dere ha flere tips for din øyenfarge og hva du burde bruke eller andre tips ?
Legg iigjen en kommentar med Øyenfarge og hva du vil vite med bloggnavnet ditt så linker jeg deg:-)

Tror den heter: Golden Brownse, eller noe sånt, kan skrive hva den heter for sikkert imorgen på bloggen:-)

My new favorite+Tina S H <3

Nå skal jeg fortsette å se på den kule filmen om går på en eller annen kanal og lese litt blogger. nei det glemte jeg..Har inegn blogger å lese:S Har du blogg? Legg igjen en kommentar med den også får du en kommentar og en ny fast leser. Jeg legger alle bloggene i Favoritter på pcen . Fordi jeg elsker og kommentere og lese blogger!
Har du hatt en fin dag?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Detaljelsker

Hei folkens!
Nå sitter jeg her og hører på musikk, The Voice i love yoou:-)
Som vanlig idag ble jeg vekket av en tlf.. Gjett hvem det var da? Frida,søte frida som nesten heele tiden ringer om morgenen:P
Det er jo bare koselig, men jeg tenker på hun som måå høre på meg, når jeg nesten ikke er tilstede:S Halvsoving i tlf er jeg best på assa..

Jeg bestemte meg da for istad at jeg skulle titte litt på smykkene mine og rydde litt der:-) Men det trengte jeg jo ikke, man trenger jo ikke rydde i smykkene sine når de henger på et kjempe fint Smykkestativ fra ZitaChic. Da har man orden fra den stunden man henger på smykkene.

Så jeg tok jo selfølgelig et par bilder av smykker

Jeg elsker detaljer , og da var det perfekt da dette lille bladet satt på et av armbåndene jeg kjøpte.

Enda flere detaljer,dette makrame armbåndet var det også noen søte nusselige blomster!
Har utrolig mange smykker med detaljer og uten..
Jeg elsker det.. Som sagt,det piffer opp et OUTFIT
Liker Du Smykker?
Da kom Kaiser og Christian ,så vi snakkes snart!
Ha en fin dag videre:-)

Hugs And Kisses♥
      Geena HVarm Kakao+Meg=CrazyFace

Hei hei folkens!

Nei dere har ikke hørt fra meg før nå nei,og det beklager jeg virkelig. Men jeg har vært i Bogstadveien og nå har jeg Ingunn på besøk:--) Kjempe koos! Så nå sitter vi her og drikker varm kakao og spiser egg.

Ja påskeegg,ikke vanlige egg!

Og varm kakao, den var glovarm så måtte holde denne sånn og få et rart ansiktsutrykk:S

Måtte bare ta et annet CRAZYFACE bilde siden jeg holdt kakaoen i hånden lengre ned her..
Kort innleg, men gjester og da vil man ikke sitte på pcen..
Snakkes snart:-)
Ha en fin kveld til vi snakkes snaart.

Hugs And Kisses♥
       Geena H

DAGENS DRØMMEOUTFIT

Hei igjen søtiser!
Jeg tenkte jeg bare skulle ta en Dagens DrømmOutfit også kan dere fortelle hva dere mener!
Syntes du denne dagens drømmeoutfit? Er det noe jeg burde fortsette å ha på bloggen?


Det var da dagens drømmeoutfit og da lurer jeg på Hva syntes du om denne dagens drømmeoutfit?
Da er det PARADISE på skjermen:D
Ha en fin kveld videre søtiser!
TAKK TIL ALLE SOM HAR VÆRT INNE PÅ BLOGGEN MIN OG TAKK FOR ALLE KOSELIGE KOMMENTARER!
Det liker jeg,jo mere positivt dere giir meg,jo mere glede gir det meg til å blogge og jo mere innteresante og kule innlegg får dere! Jeg gjør jo mitt beste ellers, men det blir bedre og bedre!

Hugs And Kisses♥
        Geena H
CASUAL OUTFIT 15.04.2010

Hei folkens!

Idag har vært en litt stressende dag,men ubeeerkos!
Stress=Matteprøve:S Men føler at jeg greier det ganske braaa,det var jo bare omkrets ,areal,osv..Jiiippi,det beste som finnes<3<3<3<3 MATTE IN MY HEART!

Men nå sitter jeg ellers her og bare slapper av og gjør mattee:-)
Jeg er flink,elsker det og ja alt det der med å like,elske noe!
Jeg har jo også nytt dettte delige været da,solt meg litt:D
Hva syntes du om været vi har nå?

Bukse:Only
Hvit singlet: Vero Moda
Hvit trøje: Gina Tricot
Smykker :diverse


Matte er ikke heelt mine FAVORITE,Men det er smykker<3 Elsker det!
Bare med disse armbåndene har man/jeg piffet opp antrekket mitt!
What ya think about my CASUAL OUTFIT?

Da skal jeg se ferdig Masterchef også fortsette med dagens beste opplevelse: Mattelekse<3333 Areal,omkrets,overflate!Gleeder meg allerede.
Har du hatt en fin dag?

Vi snakkes søtiser!
Kos deg videre til vi snakkes senere.

Hugs And Kisses♥
      Geena H
VERDENS BESTE DAG!!!!!

DAGEN IDAG HAR VÆRT EN AV VERDENS BESTE DAGER!! HAR IKKE NOE MERE Å SI TIL DET!

Et bilde fra dagen<3
Traff Helfner og Torbjørn fra Paradise på maccern ved Frogner,rett etter at vi så Linni Meister
Ha en fin kveld videre:-)
Har du hatt en fin dag?

Hugs And Kisses♥
       Geena H
INNKJØP

Hallo søtiser!

For en liten stund siden sov jo Vicci hos meg. Og da var vi på en liteen tur i byen,og det går jo aldri en gang at jeg er ute i byen uten at jeg finner noe. Så vi gikk og gikk opp av Karl Johans Gt. Som vanlig løp jeg inn og ut av samme butikken hele tiden.
Typisk meegxP Men hva er det man er i butikker for da hvis man ikke er der for å handle eller gå inn og ut? Hehe,humor idag eller? Men videre til saken. Så kom vi til den Bik Bok i arkaden, den rett ved ja, nei, nå skal jeg slutte og leke veibeskriver her før jeg bare liksegodt kan sende dere billetter til det stedet som blir kalt : følger-du-geenas-veibeskrivelser-ender-du-her :S
Rare meg assa.. UTEN å fortelle hvor et sted ligger så fortsetter jeg. iallefall i den Bik Bok butikken fant jeg noen kjempe fine ting.

3 par øredobber til prisen...... Nei det vil dere ikke vite engang det  var sjuuuuukt billig.

Det ene paret i fargen Rosa/Peach.


Det ene og det 2 paret i fargen sort.

Og tilsutt det siste paret i fargen kremfargethvit,lyserosapastellaktig:S,hvit og gjennomsiktig
Det var da litt av det jeg kjøpte, jeg rakk ikke mere fordi nå skal jeg se PARADISE FERDIG<3<3<3<3 Victoria Har kommet inn igjen! Vi kan ta det jeg kjøpte siden hvis dere gjerne vil se det!
Hva syntes du om det jeg kjøpte?
Hva syntes du om at Victoria har kommet inn igjen?

Ha en fin kveld videre søtiser,snakkes!
Har du hatt en fin dag?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
JEG VEIBESKRIVER? HAHA,HVA SYNTES DU?

Hei igjen søtiser!

Dagen idag har vært fantastisk,varm,deilig og solfylt!
Jeg har bare slappet av hjemme og gått en ganske lang tur rundt hele Grunerløkka! Man kan jo ikke bare sitte inne i dette været. Så mamma og jeg gikk ut!

Med en gang jeg gikk ut av døra tok jeg dette bildet!
Jeg gikk i t skjorte nesten hele veien,og det må jeg si er leenge siden,fordi denne viinteren har vært evig lang!

Som jeg gjør hvert år,gjør jeg igjen. Tar et skyggebilde! Det gjør jeg hele tiden når det er sol og alle eller nesten alle har blitt forskjellige! Noen har blitt: Lange,avlange,korte,små,runde,firkanta,skeive,på tvers osv. For å si det sånn har jeg skyggebilder av litt av hvert oog i litt forskjellige former.

Vi gikk og gikk... Så fant vi en butikk som het "Granit(t)" og den var kjempe kul,en interiør butikk, balnding av moderne og shabby, i like it! Den lå ved Kaffebrenneret på Grunerløkka..Eller det er mange Kaffebrenerier der, men den tver over ark( A) Siden jeg er så flnk skal jeg søke som veibeskriver:- ) ALDRI! Tror egentlig ingen av dere skjønnte noe av det egentlig!?!
Gjorde du? VÆR ÆRLIG! jeg måå jo vite sånn ca hva jeg skal bli når jeg blir eldre.. Neida.. men vær ærlige, hadde dere funnet frem med MIN beskrivelse? Men jeg hadde nok ikke blitt en veibeskriver uansett! men fint å vite uansett.

Sånn ser det iallefall ut der!

Jeg hadde iallefall en strålende sol,haha,jeg mener en strålende dag med masse sol:D
Det tror jeg iallefall hele Oslo hadde, fordi alle de parkene mamma og jeg gikk satt det folk og hadde det koselig med sin ikke første men kanksje 4 grill dette året..Elsker dette været:-D
Har du hatt en fin dag?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
MORGENTRYNE

Hallo folkens!

Solen skinner igjen,det er ubbbberdeilig. Som mange sier ,,så vil jeg også si det! Denne vinteren har vært så lang at det ikke har vært noe tid til våren,så den kommer rett på førsommern! Det er supert,fordi da blir det  bare en lang sommer:- )

Se hvor deilig det er utenfor døren uutover koloniihagene på Carl Berner!

Og uanseett hvor varmt det er frister det alltid med en kopp kakao. Srry jg måtte klippe vekk meg selv,jeg så ut som et morgentryne,eller jeg er et morgentryne: D

Og siden jeg ser ut som et morgentryne får dere bare et bilde av kakaoen:-)
Den er her i hånden min nå og smaker kjempe godt!
Har du planer idag?
Tell me about it!
Ha en fin dag videre snakkes senere:-)

Hugs And Kisses♥
      Geena H

S u n n y

Heisann alle mine solstråler! Grunnen til at jeg bruker det ordet er fordi jeg har en i ansiket. Den plager meg ikke ,den er bare deilig å ha der. Jeg har endelig lært meg og ikke si; Auu,jeg får vondt i øynene av den solstråla blablabal, at man faktisk skal nyte den. Som i Norge er det ikke ofte vi har sol skinnende som dette i April måned:S

Bildet er tatt der jeg sitter! Deilg med litt sol right?

Sola er rett på himmelen jo:O Varmt og godt er det iallefall!

Varmen som kommer av solen;DEILIG. Endelig kommer Våren!

Da skal jeg bare fikse litt til neste innlegg! Så vi snakkes:-)
Har du hatt en fin dag så langt?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
PARADISEDELTAKERE PÅ TOPPLISTEN!

Hei igjen søtiser!

Nå sitter jeg her og sjekker topplisten og da ser jeg som mange andre at mange av Paradise deltakerene er på den..Spørsmålet er jo: Har de kommet på fordi de er fra pardise og kanskje skriver om hva som skjedde/skjer der inne? Eller har de slitt for å komme ditt?
Mange av oss andre bloggere tenker det er urettferdig at de er der og tar plassen til en som virkelig har slitt og som har muligeten for å vise seg frem. Men de fra paradise kan vise seg på TV & Blogg.no ? Hvorfor akkuratt de , så høyt oppe på blogglisten bare fordi de er med på TV tenker noen, men det er så mange som tenker forksjellig om dette.
Det kan jo også være at bloggen til en av deltakerene fra paradise har ligget langt nede og slitt lenge og nåår de kommer på Tv blr den også kjent? Ja, som dere ser og som jeg sier, det er mange meninger om dette.
Hva syntes du om dette ? At  Paradise deltakere er på topplisten? Og ikke minst hvorfor


Disse deltakerene fra Paradise er på topplisten akkuratt nå:
Karoline Berget

http://karolineberget.blogg.no/
Tine Valle
http://images.starlounge.com/slideshows-3/1265370245171_paradise43.jpg
Dette er da Tine Valle!
http://tinevalle.blogg.no/
Victoria Norrman:

http://victorianorrman.blogg.no/
Thea  Ny jente som kommer inn imorgen:

http://theass.blogg.no/
Torbjørn Barth:

http://tobybarth.blogg.no/
Niklas Vindel:

http://niklasvindel.blogg.no/

Da skal jeg se på film før jeg skal legge meg,det er jo skole imorgen:S
Rakk jeg ikke alle? Vil du ha mere? Si ifra!
Hva syntes du om hele denne greia; Paradisedelatkeere på Topplisten?

Ha en fin kveld videre , og ikke minst nyt den.. Det er skole imorgen vettu! det måtte et par personer si til meg idag for at det skulle komme inn i hjernen/huet på meg!
Jeg vet at det engang ikke er vits å spørre, men jeg bare må: Gleder du deg til skolen imorgen eller?

Snakkes søtiser,natta!

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Det var lenge siden det!

Hei folkens!
Idag har jeg bare gjort det samme som vanlig slappet av og vært med venner. Det har vært kos!

Men jeg kommer hjem og tenker over at det er lenge siden jeg har hatt Outfit her på bloggen,og siden det er så fint vær ute er det jo intet-noget-problem-at-tage-billede-udenfor! Så tok jeg kameraet mitt og løp ut, men mens jeg var ute satt jeg litt og kooste meg i varmen. Det er såå utrolig deilig at dette været endelig har kommet!Genser: Vero Moda 159,-
Singlet:Vero Moda 99,-
Jakke: Cubus 299,-
Bukse: Gina Tricot 159,-
Sko:Keds 299,-
Veske: Bagorama:299,-
Solbriller: Aner ikke pris,BursdagsGave.
What ya think about my Outfit?

Nå skal jeg hoppe i kosedressen min ,Lage kakao/mocca,og blooogge!
Har du hatt en varm og fin dag?

Snakkes søtiser!

Hugs And Kisses♥
        Geena H
SKØYESTREKER I VARMEN

Hei folkens!
Beklager at dere ikke har hørt så mye fra meg i det siste,jeg har bare vært ekstremt opptatt! BEKLAGER.
Det skal bli mere blogging, jeg bare måtte ordne disse tingene!

Idag eller idag tidlig sto jeg opp med frida og hennes ringeklokke ppå tlfen som pep, klokken var da bare 0700, men sovnet bare jeg fikk slått av den ! Da sov vii til klokken 0900,da vi sto opp satt litt på pcen og koste oss.. Vi begynte da litt etter litt og rydde og ornde litt ting.Vi spiste jo oogså frokost da. Men etter en stund dro Frida hjem fordi  jeg fant ikke husnøkkelen og jeg ville ikke la døren stå ulåst:( det er IKKE smart, man vet aldri uansett.

Så dro vi jo og hadde gøøøy og koselig.. Også av en eller annen grunn har jeg i hele dag trodd det har vært 13ende fordi det har vært en typisk "ulykke"s dag. Eller det er det hverdag , men idag var det ekstremt. Jeg traff noen gamle venner også fra 2 år tilbake. De hadde ikke forandret seg på en flekk. Like pene,like søte og like snille!

Men vi selføleglig, Frida og Jeg,går aldri en dag uten å gjøre noe rart.. Så idag tok vi og sneik oss inn på skolens byggeområde og lekte og hadde det gøy på lekeplassen som holder på å bli bygd til 1-4 klassene!

Den vakre byggeplassen,som er lett og snike seg inn på!
Hadde det vært vanskelig hadde ikke det akkuruatt vært en stopper for oss akkuratt i de minuttene vi var der.

Måtte bare ta et minneverdig bilde med den nye lekeplassen på Harelabben,når skolen begynner igjen kommer vi ikke i nærheten av porten engang:S Men da må vi la noe stoppe for oss,siden byggemennene kan bli fort ferdig,og jo forterer de blir feridg jo mindre tiid er det til Frida og jeg kan løpe rett inn!

HALLO!!?!? Tenk på de små,lave , korte 1-4 kllassingene som skal "henge" her.. Det er jo da nesten 2 m ned for dem:O Frida kunne nesten stå under meg..Tenk hvis de faller ned,da kan man få lov til å sii auuu,den kunne vært litt lavere, men nok klaging..
Har dere hatt en fin dag?
I hope so,,fordi idag gikk jeg i shorts,og når jeg og halve av alle de jeg så idag gjør det? Da er varmt.
Hvordan var været der du bor?
Jezz jezz jezz,enedelig har våren kommet liksom. Det var fra gummistølver til vintersko til Keds:O Det var en  rask og drastisk endring på været.

Vi sneiks folkens , fordi nå skal jeg fikse littegranne ting til bloggen:-)
Ha en fin kveld videre.

Hugs And Kisses♥
      Geena H


TAKK TIL ALLE SOM HAR VÆRT INNOM BLOGGEN MIN OG KOMMENTERT PÅ DISSE DAGENE HVOR JEG DESSVERRE IKKE HAR FÅTT TID TIL Å BLOGGE.

S O M M E R

Heisann og hoppsan og trallallala.. Neida, heisann alle søte lesere!
Ja dere har ikke hørt fra meg før idag nei, men det er fordi jeg var hatt det travelt. Skole skole atter skole, og kos med venner etter skolen! Så nå sitter Frida & jeg her med masse godteri og koser oss:-)
Men vi skal egentlig bare kos oss masse videre, men dere får jo selfølgelig noen bilder imorgen fra dagen idag og imorgen!
TAKK TIL ALLE SOM HAR VÆRT INNE PÅ BLOGGEN MIN IDAG,SELV OM DET IKKE HAR VÆRT NOE Å KOMMENTERER PÅ ELLER LESE PÅ! BORRING FOR DERE, MEN FREOMOVER SKAL DET IKKE VÆRE SÅNN, MÅTTE BARE HA DET LITT SÅNN IDAG!! MEN TAKK ALLIKAVELL.

Siden mange andre pluss meg,eller siden alle savner sommer og sol, som litt etter litt begynner og komme nå,valgte jeg å ta det eneste bilde jeg har på denne pcen som er fra Hudøy i fjor sommer:-) uten sminke..
Har du hatt en fin dag?

Hugs And Kisses♥
        Geena H
CLOTHES

Hei igjen søtiser!

Nå sitter jeg her ,slapper av med pcen og snakker litt med folk og loker på face. I LOVE IT!
Facebook,Facebook,Facebook, man blir avhenig og bruker 25,77777% av livet sitt der,neida bare tuller det er bare "nerden" Geena som ville vise hvor flink hun er i matte, men sant nok, man bruker syyykt mye av tiden sin der.
Hvis du har Facebook du å lurer jeg på om jeg er ca den eneste i Norge som bruker mye av tiden sin der inne. Er det sånn med deg å?

Men istad da, så gikk jeg igjenom klærene mine for å vite ca hva jeg skal ha på meg imorgen,så fant jeg en liten rakker jeg ikke har sett på 3-4 mnd,eller har jo sett den,men hvem gidder å stå i hylla og risikere å falle ned for en bukse? Jo ,utålmodige meg. Etter en stund og mange prøvelser på å få denne ned,fikk jeg den ned ,uten hjelp!

Når jeg endelig fikk den ned,var den for liten,det hadde jeg jo forventet,når jeg ikke har sett den på en stund:P neida ikke derfor men fordi jeg merka det på den,den var liksom så liten.. Så her er da meg som hopper som en gal og er en gal,,for å få på meg en bukse.. Det værste er at den ikke passet rundt livet ,eller heller akkurat ikke rundt lårene men jjajaj:P fikk den på og fikk den nesten ikke av igjen:-O

Ser dere jeg sleit eller? Uff, jeg husker som om det var istad, men hallo!!?? det var det jo åå,klumsete meg.
Men jeg fant jo aldri ut av hhva jeg skulle ha på meg pågrunn av at jeg nesten ikke fikk på eller av den buksa,så skal gå og se litt før Paradise begynner!
Har du hatt en fin dag?
Er det også noen ganger du finner klær som er allt for små?

Snakkes søtiser!

Hugs And Kisses♥
     Geena H
MOBILBLOGG:HeiHei,Nå er jeg på rommet og ordner til litt ting ting neste innleget:-) Jeg kunne brukt dataen til dette men tok li


HeiHei,Nå er jeg på rommet og ordner til litt ting ting neste innleget:-) Jeg kunne brukt dataen til dette men tok likse gjerne telefonen:-)
Snakkes straks søtiser:-)
Hva er dine planer for kvelden?
Hugs And Kisses♥
      Geena H
POLYVORE

Hei igjen søtiser!
Jeg ville bare takke alle mine lesere for at dere er innom og at dere kommenterer, det setter jeg kjempe pris på. Og alle som kommenterer får som sagt en kommentar tilbake!

Nå sitter jeg og ser på Paradise Hotel. Hva annet liksom? Hallo? Ringer det en belle eller? Hahaha,,det minner meg om at klassene idag var og så på en belle! Men videre til saken,ringer det ikke en belle?!?! ALLE ser på Pradise lxooom<3<3<3
Neida bare tuller men nesten alle jeg kjenner følger med på dette! Gjør du? Hva syntes du om det?

Men nå som sagt sitter jeg og ser på det, men likefør det startet lagde jeg et bilde til dere:

Det kan man da kalle Dagens drømmeoutfit.Eller det er da iallefall det jeg kaller det her inne på min blogg.
Hva syntes du om denne dagens drømmeoutfit?

Ha en fin kveld videre da folkens! Kos dere masse med Paradise eller hva dere ser på!
Ja,det minner meg om en ting jeg lurer på, Hva ser du på?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
RANDOM..

Hallo sweties!

Idag har jeg bare "slappet" av på skolen og dratt til Frida etter skolen.
Neida,eller jo jeg gjorde det,men det var kanskje litt kjedelig forklart og skrevet av meg, men jeg venter på at kakaoen min skal bli ferdig her så som vanlig er jeg litt utålmodig:-) Nam Nam..

Oiisann,måtte bare ta et RANDOM bilde fra pcen..Så....det ble....dette.
Men vi snakkes nå skal jeg løpe på kjøkkenet etter kakaoen min.
Snakkes:-)
Hatt en fin dag eller?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
FASHION

Hei igjen søtiser!

Nå sitter jeg her og ser på Amercan Idol og koser meg med mamma:-)
Men som vanlig har jeg jo vært inne på POLYVORE og lagd noen bilder til dere.
Denne gangen har jeg lagd mange forskjellige,noen er sommerlige,vårlige ,ja de er litt forskjellige, men her er de iallefall:
Hvem syntes du var finest? Eller hvem likte du best?

Da snakkes vi folkens:-)
Har du hatt en fin dag?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Accessories made home

Hallo folkens!

Idag var det rett hjem fra skolen. Jeg skulle hjem så fort som mulig fordi jeg ville gjøre ferdig alle leksene mine til Uka, men så glemte jeg jo at det ikke er så mange lekser:-)
Så når jeg hadde gjort ferdig leksene,fant jeg frem en gammel klassiker.

Nemlig armbånd perlene mine som ligge i denne nusselige boksen/esken.

Så har jeg fått noen nye artige anheng jeg bare måtte vise dere:-)
Men etterhvert da etter de hadde stått fremme en stund,begynte jeg å lage disse armbåndene:


Sort&Gull
Med et lite hjerte i midten:-) Haha,det hørtes litt rart ut men det er jo sånn det ser ut da!

Jeg fikk jo da også lagd dette armbåndet. Jeg fikk mye eller mye og mye , jeg fikk jo litt ut av å finne frem perlene idag da!

Jeg er en sånn perlemor som elsker å perle, jeg elsker det fordi det får meg til å vise mine kreativitet!
Og jeg har lagd så mange smykker(Armbånd,kjeder,øredobber,osv) og det er like morsomt hver gang.
Jeg driver med perler Hva liker du å drive med?

Da skal jeg ordne et par ting til neste innleg osv!
Snakkes søtiser:-)
Ha En Fin Dag Videre.

Hugs And Kisses♥
     Geena H
V Å R E N H A R K O M M E T

Hei Folkens!

Nå sitter jeg her og ser på Paradise.
Elsker det,endelig begynner det å bli litt ordentlig Paradise.
Ser du på paradise?

Men som mange har merket det siste døgnet og de sste dagene er at VÅREN begynner å komme frem.
Så da tenkte jeg at jeg kunne lage en Dagens Drømmeoutfit:


Hva syntes du?

Har du hatt en fin dag?

Da skal jeg fortsette og se på Paradise Hotel:-)
Det blir drama ,jeg syntes synd på Tine.

Hugs And Kisses♥
       Geena H
# 1

Hei hei folkens!

For ikke så lenge siden,eller det er en stund siden nå da, men ja,da hadde jeg en Spørsmålsrunde,hvor alle som ville kunne spørre om det de ville. Så jeg har da svart på de spørsmålene så godt jeg kan.

Hvor mange lesere har du?
Det varierer fra dag til dag,men nå i det siste,i påsken har det vært i gjennomsnitt 120-150 inne hverdag. Det er ikke det meste man kan ha av lesertall nei, men jeg har jo nesten akkuratt begynt å blogge:-)

Hvem er dine bestevenner?
Hehe,det blir vanskelig.Jeg har så mange gode venner jeg virkeliig er gla i , men mine aller aller aller bestevenner?
Det er fortsatt vanskelig, man vil liksom ikke velge ut noen og andre ikke!?!? Jeg er liksom så glad i alle,så man kan vel si at alle er mine kjempe gode venner:-) Jeg kan svare litt mere på det senere.

Har du søsken?
Det har jeg vettu!
På mammas side er det bare Linda og meg.
Og på pappas side er det ; Michael,Thomas,Christina & Meg,så vi er 5 stk,kanskje ikke HELsøsken, men vi er fortsatt søsken.

Er du forelsket:
Hehe,Ja alle jenter er vel forelsket er de ikke?
Hvem er den peneste du kjenner/vet om?
Hvem ellers enn MILEY CYRUS<3<3<3<3<3
Nei takk. Den peneste jeg vet om / kjenner? Voe er jo ganske pen, det er så mange pene men Voe er garantert en av de jeg vet om:-)

Jeg gidder ikke ta den peneste jeg kjenner fordi alle jeg kjenner er pene:-)

Favoritt ting?
Hmm,min favoritt ting? Det aner jeg ikke. Jeg er så glad i al jeg har att jeg faktisk ikke vet. Men jo kofferten min:Den er fin å ha når jeg skal reise osv fordi da kan jeg jo ha med alle tingene mine dit jeg evt skal reise:)


Dette var da del 1 av spørsmålsrunden,og den var kanskje litt dårlig men jeg ville bare gi dere svar fordi dere har ventet så lenge, men jeg regner med at svarene kommer på video en gang snart!

Fikk du svar på noen av det du lurte på?
Har du flere spørsmål til meg til neste gang?

Hvis du ikke tenker på hvordan det var med bilde osv denne gangen, men om du tenker bare på svarene.
Hva syntes du?

Da skal jeg ordne til neste innleg søtiser:-)
Takk for at dere er innom bloggen min,og igjen,alle som kommenterer får en kommentar tilbake:-)

Hugs And Kisses♥
      Geena H


OPERA

Hallo folkens!

Idag har jeg hatt det kjempe kos med Thea:-) Vi har gått fra Frognerpparken til Operaen i Oslo,tiden gikk fort,såfort at vi glemte tiden:S Jaja, men det betyr vel bare at vi hadde det morsomt.
Her er litt bilder som jeg lovte, men Thea har de beste:

Det var da vi kom på Operaen,så vi bare det store vinduet som vi tok bilde med:)
Vi turte liksom ikke spørre en Random person av alle de 1000 mennenskene om å ta et bilde av oss,de hadde sikkert nok med å ta bilde av utsikten med det fine været, neeida<3

En spasertur på taket:-)

1 hoppeforsøk

2 Hoppeforsøk

3 Og siste hoppeforsøk,det ble litt for flaut å stå på Operaen og hoppe flere ganger:-)
Men det gjorde jeg,Thea har bare de andre bildene.

Jeg vettu,den klumsete jenta Geena Hvidsten,hoppet jo så langt at hun kom opp til den nesten skyfrie himmelen.
Og det er langt det:O
Har du hatt en fin dag?
Hvordan har været vært der du er?

Ha en fin kveld videre søtiser:-)

Hugs And Kisses♥ 
      Geena H


PS: Den greia (overaskelsen)dere har ventet så lenge på den koommer imorgen:-)
Beklager forsinkelsen! Jeg vil bare gjøre det ordentlig og nøye.


HAPPY BIRTHDAY TO

.... Annais<3

Hallo folkens ja jeg lever! Jeg har bare vært ute med Thea: www.tvhr.blogg.no og hatt det gøøøøy:-)
Det kommer masse bilder senere i neste innlegg:-)

Som mange av dere vet,har Annais bursdag,hun blir 15 år gammel!

Måtte  bare ta dette bildet,det er ikke så farliighvilket man tar av Annais fordi hun er som Voe,pen uansett hva!
Har dere skrevet eller ønsket Annais gratulerer med dagen?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
EASTER EASTER

Hallo søtiser!

Nå sitter jeg her med Mamma&Linda og ser på film. Kjempe koos.
Det er jo påskeaften og jeg har tatt mange bilder, men hvordan kan man laste over bilder når kameraet er tomt for batteri?
Kan ikke 2010 vise seg litt? 2010 BEVIS at vi er i 2010 .

Men iallefall så gikk jeg jo inn på www.polyvore.com og lagde et litt "crazy" outfit som trøst.


Hva syntes du?

Mange av oss i Norge feirer Påsken forskjelliige steder.
Jeg er veldig nysgjerrig på hvor mine kjære leser har hatt veien denne påsken.
Hvor har du vært denne påsken?
Hva har du gjort denne påsken?

Nå skal jeg fortsette med å se på denne filmen også preikest vi:-)
Har du hatt en fin dag?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
SUMMER IS IN THE AIR

Hey søtiser!

Nå sitter jeg her som vanlig og slapper av:-)
Solen skinner og været er ikke akkurat sommerlig, men det er en bra start på Våren.

Siden dette minte meg så mye om sommer så tenkte jeg at jeg liksegodt kunne lage en sånn dagen drømmeoutfit.
Denne gangen lagde jeg denne fordi den minner meg og sommer akkuratt som dette været gjør:-)

Hva syntes du ?

Da skal jeg gå en tur med Kaiser,så snakkes vi folkens :-)
Ha en fin påske(aften) videre!


Hugs And Kisses♥
     Geena H
BYGGEMESTER GEENA HVIDSTEN

Hey søtiser:-)

Nå står jeg og sitter jeg. Jeg står fordi jeg maler og jeg sitter fordi jeg blogger.
Da har seg nemlig sånn at vi må male denne legligheten fordi de forrige som bodde her har aldri sette en malekost. Eller de har iallefall ikke gjort en ding med legligheten. Så vi måtte finne tid til å male og "pusse opp"

Her er man i full gang med å male allt i legligheten. Vi skal også male de brunaktige karmene:D

The girl who fell in love with the malekost <3<3<3<3<3

Nå skal jeg fortsette på denne "overaskelsen" til dere som dere har ventet ganske lenge på, men den kommer nok imorgen,fordi dette skal bli bra!
Hva tror du "overaskelsen" er?

Snakkes da søtiser:-)

Hugs And Kisses♥
        Geena H
L O V E

Hallo folkens!

For en stund siden skrev jeg et innleg med forslag til en ting jeg kunne ta en gang i blandt. Og den virket positiv,eller det virket som om mange av leserne jeg har her på bloggen ville ha mer av. Så da tar jeg en sånn Dagens drømmeoutfit en gang i blandt,og da må dere som sagt gjerne komme med forslag til hvordan den skal være eller hvilket emne,årstid,farger.

Men nå idag har jeg bare vært inne Polyvore og laget sånne bilder til bloggen.
Så her er et:


Det var da den, men jeg lager flere så dere har mere å se frem til.
Har du forslag til hva jeg kan ha med i den neste dagens drømmeoutfit?

Da skal jeg ordne til et par ting dere har ventet ganske lenge på.
Hva tror du det er?

Snakkes snart da søtiser:-)
Har du hatt en fin dag idag?

Hugs And Kisses♥
       Geena H
I <3 FRUIT

Hei igjen søtiser!

Nå sitter jeg her og ser på verdens beste serie og spiser fruktsalat.Nam Nam:-)
Hva tror dere den serien er da? Jo hva annet enn One Three Hill. Jeg elsker den serien,selv om man går glipp av en episode gjør ikke det noe fordi alt har noe med hverandre å gjøre i denne serien,så man går ikke glipp av noe egentlig.
Pleier du å se på One Three Hill? Eller er det en annen serie du følger med på?

Jo videre til Overskriften på dette innleget.
Ja ,jeg elsker frukt som garantert mange andre her. Så istad tok litt av frukten vi hadde i huset og lagde fruktsalat.

Hvordan man lager denne fruktsalate(Oppskriften assa) kommer så fort som mulig.

Men nå skal jeg lese litt blogger(SÅ HVIS DU HAR BLOGG LEG DEN IGJEN MED EN KOMMENTAR SÅ KOMMENTERER JEG TILBAKE OG LESER DEN HVERDAG),og kose meg med Mamma&Linda oog se om jeg klarer å ta en APRILSNARR på dem allikavell de sier at de ikke komer til å glemme at det er dagen for tulll idag:O

Snakkes da søtiser:-)
Hatt En Din Dag?
Har Du Fått Lurt Noen Idag?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
ER DET 2010 ELLER IKKE?

Hey søtiser.

Idag har jeg vært med Emma. Kjempe koos! Det begynte jo surrete som vanlig. Vi tok først Tbanen til Tøyen for å skifte. Men så gikk vi rundt der i ca 15-20 minutter. Vi fant ikke ut av om vi skulle ha 5 Vestli eller 5 Storo. Så vi satte oss på 5 storo som kom fra der vi skulle og det visste vi ikke. Så vi endte jo langt i Gok. Men da tok vi bare T-banen tilbake til Tøyen når vi endelig fant ut av at vi skulle ha 5 Vestli.
-Ja,da tar vi den da sa Emma.
-Ja, men HVOR er det den går.
-Hehe,sant det, det blir det neste problemet.
Ja hva elllers skal man gjøre enn å gå å lette? ALLE banene går der så det ble litt surr:S
Men ja da finner vi ut av det til slutt. Men HALLO? Vi lever i 2010 her.. Kan ikke ting være litt mindre avanserte da?

Som igår da jeg ringte Thea,vi skrek til hhverandre : HALLO!!!?!? fem ganger før begge la på røret og begynte å sende meldinger i stedetfor. Min reaksjon var jo da selfølgelig: Herrejesus..Lever vi i 2010 eller? Når vi f eks har muligheten for å ha telefoner så virker de ikke? Er ikke det en selfølge i den moderne verden 2010?
Hva er din mening.
Siden vi lever i den moderne verden. Buurde ikke telefonene i det minste virke da?

Webcamera bilder er løsningen når du har tomt batteri på kamera og telefon.


Da skal jeg ordne litt til neste innleg så vi snakkes:-)
Har du hatt en spennende dag?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits