Ukens 5 treningsøkt

Jeg er så flink altså...
Nå er klokken kvart på, og jeg skal på cykling med mamma klokken 10.30.. Om en liten time.. Også kommer Frida også Kal vi trene til jeg har PT time med Gabriel, også etter det igjen! Er vi ikke flinke?:):)

Siden sist

Kos dere med bilder fra da jeg fikk tilbake iphonen.. I kveld slapper jeg av med en venninne :):) kos dere

25.mar.2012

Hei igjen!

Når jeg logget på facebook istad, så fikk jeg en varsel, om at Kjære Adina har laget en fanpage til meg på facebook! Hahah, kleint egentlig, men lik den gjerne!:):) Så skal Adina og jeg prøve og komme med masse oppdateringer og kanskje til og med konkurranser ( jeg skal altså gjøre dette og ikke adina, men jeg kommer til og tipse om konkurranser og alt mulig )
http://www.facebook.com/pages/geenahbloggno-Geena-Hvidsten/266596636760693 

 
REAL vs COPY

Hei igjen!
Allerede nå kjenner jeg at det er deilig og være tilbake på bloggfronten. Men dere.. Rop ut hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om:) Please do:)

Men.. Jeg har fått et tips av en vennine, om at jeg kan ha REAL vs COPY. Det skal jeg da prøve og ha så ofte jeg husker det, haha. Så idag tenkte jeg og ta et av mine yndlingsmerker Cèline VS noe mye  billigere noe, husker ikke hva det heter. Men begge de "billigeste""kopi" veskene er fra samme merke.. Man ser virkelig ikke så mye forskjell på de. Men er man interissert i mote, som meg, ser jeg fort at de er falske. Derfor skal jeg kjøpe ekte, etter konfirmasjonen tror jeg, hvis ikke jeg finner en annen drømmeveske..:):)


Feks, på denne vesken ser du det på skinntypen ( eller plastik som det heter på kopi vesken ) 
Og at "lommen" foran ikke har den "pungen" foran. Og lengen på armen og glidelåsen.
Den ekte koster jo 12.000 ca her i Norge, og 8.000 i Danmark, så pass på hvor du kjøper den, du sparer nok opptil 6 tusen hvis du gidder og undersøke. Men for deg som ikke vil bruke 1000 kroner engang, så finner du den snart på Gina Tricot, eller bare søk på nettet: Celine 2012 bag, copy!

Og en annen type Cèline veske jeg elsker er denne:

Dette er da riktig nok den ekte. Elsker den. 
Denne type veske ser du overalt, H&M, Cubus og alle kjedebutikker. For deg som ikke vil bruke 3 tusen på denne vesken. Den gidder jeg ikke legge ut bilde av,fordi alle på gatene har den:)

 

Så dere, siden jeg har begynt og blogge igjen, please kom med tips til hva jeg kan blogge om og gjøre bedere eller dårligere!!:):)

 

Da er jeg tilbake!

Hallo alle sammen!
Nå er jeg tilbake. For fullt. Eller, skal blogge så ofte jeg kan, fordi fremover begynner tentamener og annet og komme snikende, så jeg må passe på skole! Men håper dere forstår. Jeg har også fått nytt design: TUSEN TAKK MATHILDE, for en utrolig flott innsats, tusen takk Mathilde:):)

Men.. For at jeg skal ville blogge, må dere kkomme med ideer til hva jeg kan blogge om. Hva vil du at jeg skal blogge om?
Fashion #1

Jeg har ikke blogget på en stund iknow.. Men noen ganger er ting viktigere enn blogg...)
Men dere er veldig interisert i mine, sko klær og ting, så  var det også noen som spurte om jeg kunne vise uggs(ene) mine. Og den personen mente da bare det brune paret. Men jeg slenger med bilder av alle 5 parene.
Jeg har de med en knapp ( lave) i beige og sort.
Jeg har de høye brune.
Jeg har de høye i en blålilla farve.  

Ukens 5 treningsøkt

Hallo!!
Nå er jeg på Elixia med Frida - 5 gang denne uken! Jeg er stolt av meg selv! Nå er jeg her med Frida:-)

!!!!!!Bursdag!!!!!!

Slenger med bilder fra idag!! Har hatt bursdag:-):-)

Tusen takk for alle gratulasjoner, meldinger , telefoner og gaver!!! Love You all!!!

@Schiller's

At the moment sitter jeg på Schiller's med mamma og søs! De vil ikke fotograferes, så dere får masse bilder av meg:-)

Tenker du noen gang over det?

Hallo!

Hver eneste dag er jeg evig takknemlig for at jeg får mat på bordet. At jeg har tak over hodet. At jeg får rent vann. At jeg er frisk. At jeg har familie og gode venner. Og faktisk evig lykkelig for at jeg går på skole.

Men samtidig som jeg tenker over dette så er det så mye som gjør vondt inne i sjelen. Tenk da..
Hvor mange barn det er som ikke får mat hverdag. Hvor grusomt er ikke det? Og her i Norge og garantert flere steder i verden klager vi over at maten kanskje ikke er varm. At grønnsakene ikke smakte godt. At brusen var doven. At kjøttet var rått eller bare små bagateller for oss, men ganske stor for folk i andre land. Hva er det de har gjort for at de fortjener det? Ingenting. Det er så dårlig gjort og urettferdig at det er kvalmt. Og bare det at vi kaster 1/3 av maten vår etter middag er også ganske sykt. Jeg sier ikke at man kan sende maten man ikke har spist til de som ikke har fått mat, fordi det er rett og slett umulig. Men man kan i hvertfall sette pris på at man i det hele tatt får mat på bordet og at man da evt kan ta man flere ganger, i stedetfor og komme til middagsbordet med en full tallerken og kaste masse. Det er så respektløst og usympatisk. Jeg prøver og være mett, men og sette pris på hver eneste matbit jeg får. Det kunne vært meg som ikke fikk mat, eller det kan BLI meg som plutselig ikke får mat en dag. Tenk slik, for dere som ikke setter pris på det dere har. Tenk over at du faktisk bryr deg om andre enn deg selv. Det er smart og du får igjen for det senere. Omsorg, omtanke!

Og det at flere ikke har tak over hodet er trist. Her i Norge er østkanten og vestkanten et veldig stort tema. Men hva faen er det i slummen i Afrika feks? Ingenting. Uansett hvor du kommer fra er du like mye verdt. Men i Norge blir du sett ned på om du  bor på Grorud og har venner på Frogner, eller motsatt! Det er ille....... Vær glad for at dere har legligheter og senger og sove på. Drit i hvor det er. Vær glad for at du har det! Øst-Vest. Det er retninger, ikke raseskille. Husk det.  For dere som tenker at østkanten er fattigsted og et dårlig sted og bo, tar helt feil. Det er likt over alt. Det bare ser dårlig ut i våre usypmatiske øyne. Alt er likt. Vi bare ser det ikke.  Hadde dere som er så opptatt av ØST og VEST dratt til en slumm et sted i verden, hadde nok dere vært glad for at dere i det hele tatt har klær og ha på dere, som varmer dere hvis dere fryser litt.

Vann er også noe vi burde ta mere vare på og sette mere pris på. Jeg også hatet vann før og spyttet det ut hvis jeg fikk kun vann i munn. Men vet du hva? Mamma og jeg er så opptatt av alle andre mennesker at vi kun drikker vann i hverdagene. For og sette mere pris på det, og for og kose og med brus og andre ting i helgene, og virkelig sette pris på det 2 dager i stedetfor og glemme vann, og bare kose oss med dritt! Ja jeg ser på godteri og brus som dritt. Fordi vann er naturlige saker, og folk går flere mil for og få vann hverdag og får en gang ikke rent vann. Og vi orker engang ikke gå til vasken på kjøkken og fylle på en karafell med vann, så vi tar bare den dovne colaen som står på hjørnet av stuebordet etter lørdagen. Det er sykt. Det er kvalmende. Jeg mister rett og slett respekt for mennesker som er sånn. Vi er bare heldige, så bruk ressursene dine som om du har det idag og mister det imorgen. Sett pris på det. Vær så snill.

Skole. Jeg er lei av skole hverdag og blir sliten av alle leksene.Men når jeg er ferdig med det og slapper av på rommet, og tenker over det. Så er jeg faktisk evig takknemlig for at jeg har skole. Jeg vet at det er så utrolig mange mennesker som ikke har mulighet for og gå på skole, og som aldri får gå på skole. Og her bor vi i Oslo, og klager på skole. Hater det og har lyst til og droppe ut. Vet du hva? Slik har ikke jeg det. Jeg tenkekr en gang ikke tanken på og droppe ut av skolen fordi jeg får en dårlig karakter eller fordi jeg er lei av skolen. Jeg kjemper videre og er glad for at jeg har mulighet for og gå på skole. GRATIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mange barn må betale masse for og gå på skole. Og de fleste av de barna har ikke foreldre. Og de vil så gjerne gå på skole. Bli noe. Reise, kose seg og nyte livet. DE VIL PÅ SKOLE!!! Mens garantert flere tusen av oss skoleelever ikke forstår hvorfor. Jeg forstår hvorfor. Fordi de vet hva de vil med livet. De har ingenting , så de setter pris på alt de har. Og det burde vi og. Men vi tar det som en selvfølge. Vi kan til og med gå videregående gratis, og få utdannelsen vår ferdig etter 3 år med det. Og noen  vurderer i det hele tatt og droppe det? Det kan du faktisk. Et år!!! Du har et fri år med pause. Vi får altså.. 1-10 gratis + 3 år på videregående i løpet av 5 år.  Det er sykt. Og der nede kjemper de for og komme på skole. Og vi tar det for gitt.. Kom igjen folkens. Ta vare på det dere har.
Og en tips.. Dere burde få dere faddere med Plan. Vi i familien har selv 3 og det er så godt og se hvordan vi hjelper. Go for it!!!!

Mitt livsmotto:
Never say Never!! OG Ta vare på det du har, for plutselig er du en av de som ikke har noe.

 http://plan.blogg.no/participants/9 Stem på meg her er du snill, hvis du likte mitt innlegg. Har du stemt, så skriv i kommentarfeltet så får du en kommentar tilbake! Spre ordet og be folk stemme på meg hvis dere syntes jeg fortjener det, tusen takk!:) Det betyr så mye dere aner ikke.

 

mb75plan
La sykehusklovene leve

Hei alle sammen!
Jeg vet at dere ikke liker og lese så mye, men mere se hva jeg skriver om mote og slikt, men dere vet jo at jeg er en "mote"blogger som skriver om ting som skjer rundt i verden også, men akkuratt dette vil jeg at dere skal lese, og spre ordet om.

Dere som har fulgt med på bloggen min, vet jo at jeg kjenner Martine, moren som skriver bloggen om livet med 2 barn og en sønn på 2,5 år med Leukemi. Og for noen dager siden så var jeg inne og kikket på bloggen til Martine, og da så jeg at hun skrev dette innlegget:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10052629

Jeg blir så sint når jeg leser dette. Etter å ha tilbragt veldig mye tid på sykehus de siste tre månedene vet jeg hvor viktige disse klovnene er for sykehusbarna. Klovnene er et helt fantastisk tiltak, og som den ene klovnen nevner i artikkelen: det handler ikke om å få frem latteren, men om å skape fine, spesielle øyeblikk. Vi har hatt dager der vi ikke har sett et eneste smil hos Emiliano - dager hvor han har ligget helt utslått i sengen og sett på film, time ut og time inn. Men så har klovnene kommet på besøk. Han setter seg opp i sengen, smiler med både munn og øyne og følger begeistret med på alle de rare tingene de gjør..og når de går så sitter vi igjen med en gutt som føler seg litt friskere, litt gladere og som ofte spør om å få gå på lekerommet. Eller om å få gå på kjøkkenet for å spise. Så ja, dette handler om mer enn latter. Jeg håper Helsedepartementet kan gå litt ut av seg selv, og sette seg inn i vår situasjon. Kanskje hadde det vært en annen tone om det var deres barn som lå på sykehuset i månedsvis? 

Jeg husker spesielt en dag hvor klovnene var viktige for oss, og det var den dagen vi ventet på svar på diagnosen til Emiliano..16.november..Benmargsprøvene var tatt, og vi visste at svarene kom i løpet av en halvtimes tid. Vi hadde vært gjennom en helt jævlig dag for å si det mildt, og gråten satt i halsen på oss alle. Så kom klovnene på besøk. De skapte en fantastisk stemning i rommet, og bragte smil om munnen på både Emiliano og oss voksne. Ventetiden ble helt glemt - og ikke før sykepleieren kom inn og sa at legen ville snakke med oss kom jeg på det. Og da husker jeg at jeg tenkte: Fy søren så glad jeg er for at klovnene var her nå. Hadde det ikke vært for dem hadde jeg sittet med hjertet i halsen og klump i magen mens vi ventet på svaret vi visste ville komme...i stedet kan jeg se tilbake på den siste halvtimen som et godt minne, et av de mange fine øyeblikkene vi har hatt på sykehuset..

Da hun skrev det, tenkte jeg på lille Emiliano. Og de flere tusen sykehusbarnene på sykehus i Oslo og i Norge. Det er grusomt at de i det hele tatt har tanken på og ta de vekk. Det er grusomt. 

Jeg husker selv da jeg var på Rikshospitalet for og besøke Martine, Emiliano og Marion ( mimi ), og vi gikk ned i 1 etage og vi fikk høre at Ole Brumm, Mickey Mouse og Mini skulle komme. Gleden i ansiktet til Emiliano allerede før de kom og var der var utrolig flott og rørende. Og da kan dere vell en gang ikke tenke dere hvor glad han var da de faktisk kom. En etter en. Først Ole Brumm , med honningkrukken og den store magen sin, som Emiliano bare så på og gikk rundt og rundt. Og etter et par minutter med og ha tatt på magen som var full av honning og  klemt litt på Ole Brumm så kom de. Mickey Mouse og Mini. Da strålte han enda mere. Og jeg fikk så lyst og bare sette meg ned og gråte av glede. Det var utrolig. Men jeg hadde grått så mye på veien til sykehuset at sminken min rant av, og jeg tenkte at jeg bare måtte spare meg. 
Men gleden. Jeg lover deg. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor magisk det var. Og bare de minuttene nede, i 1 etage hvor lille Emiliano spurte Disney figurene " Vil dere være med på rommet og leke?" , hvor han holdt dem i hånden og gikk til heisen for og ta den opp til 3 etage, og vise de andre barna i avdelingen dem. Gleden i heisen. Jeg fikk ikke lyst til og åpne heisdøren, den var fylt av glede som  jeg ikke ville skulle forsvinne. Jeg var så glad. Og jeg så Martine koste seg, Mimi koste seg og ikke minst.... Emiliano, som rett og slett var fasinert av de. Den gleden. 
Ja jeg vet at dette ikke var sykehusklovnene. Men sykehusklovenene er enda bedere, og gjorde Emiliano sitt opphold på sykehuset litt bedere ved at de kom, mens de ventet på prøven. Og den prøven visste dessverre at Emiliano hadde leukemi. Men..... kjære kjære dere som i det hele tatt tenker på og fjerne klovnene dems, tenk da. Hvor mye Emiliano koste seg den halvtimen, tenk hvor mye han kommer til og kose seg resten av sitt sykehusopphold, og ikke bare det, men det at sykehus kan gi minner og glede. Ikke bare dårlige opplevelser. Det betyr nok så mye. For alle barna i Norge på sykehus.
Dere tenker vell nå at jeg ikke tror det finnes andre barn enn Emiliano, men jo det vet jeg. Men når jeg kjenner disse og har et eksempel på gleden de sykehusklovnene bringer, må jeg bruke det.

Så folkens. Gjør det for alle sykehusbarna i hele Oslo/Norge. Skriv under her: http://www.underskrift.no/vis.asp?Kampanje=3833 Og spre ordet om linken. Det betyr nok utrolig mye for alle foreldre og barn som er mye på sykehus. 

Hva syntes du om at de i det hele tatt tenker på og fjerne de?
Skal du signere og spre ordet?
Hva syntes du om innlegget?
Leser du bloggen til Martine? www.martinesunivers.blogg.no
 

mb75planHei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits