31.mar.2010

Hei igjen søtiser.

Som sagt skulle jeg legge ut flere bilder av dagen idag. Jeg har jo egentlig bare slappet av og kommentert tilbake alle mine elskede lesere sine kommentarer på dems blogg,som jeg fortsatt holder på med. Jeg vill bare takke alle mine elskede lesere,for at dere er innom bloggen min og kommenterer. Jeg vil bare si det igjen, de som gjerne vil ha en kommentar kommenter her så kommenterer jeg din blogg og stikker innom den så ofte så mulig.. ALLE som kommenterer på min blogg får selfølgelig en kommentar og en ny fast leser på bloggen sin.
Har du lyst på en kommentar på din blogg og en ny fast leser?
Så kommenter her,så har jeg masse og se frem til det jeg rekker etterpå og imorgen,fordi jeg elsker å lese blogger og det beste av alt: kommentere de.

Men her er iallefall litt PåskeBilder:Haha,det var litt rare og ikke akkuratt fine bilder av "The Pink EasterBunny"
Men ja ville at jeg skulle ha litt følelse av Påsken her inne på bloggen min så, ja..men dette var bare forløbige bilder til jeg fått tatt noen andre.
Men Hva Syntes Du Om Disse?
Fant du en favoritt? Tell about it.

Så , det er jo mange av oss her i landet da som drar på fjellet eller andre steder, mange også utlandet. Men det er også veldig mange av de som syntes det er deilig og slappe av hjemme,enten man bor på landet eller i byen. Foreksempel jeg eller min familie og jeg tar da det siste alternative og slapper av hjemme.. Men det er også fordi mamma holder på å studere og da må hun jo fokusere veldig på det. Som idag satt hun nesten bare og gjorde lekser, jeg kan lage et innleg om hva hun har om og hva hun lærer med bilder av bøkene hennes til helgen hvis dere vil det? Eller ja det er jo gjerne opp til dere lesere..Det er derfor igår  den dagens drømmeoutfit for å se om det var noe interesant eller ikke.. Man kan jo ikke blogge om det leserne syntes er uinteresant. Men helt ærlig hva syntes du om Dagen Drømmeoutfit tingen?

Men i helgen skal jeg prøve å svare på litt og litt på spørsmålrunden. Og det skal jeg.
Har du noen siste spørsmål før jeg begynner å forberede meg på å svare? Så send inn en kommentar med de/det!

Da skal jeg se på To and a half men på TV3.
Tusen takk igjen til alle som leser og kommenterer på bloggen min:-)
Det kommer nok snart en konukurranse !

Ha En Fin Kveld Videre Søtiser.

Hugs And Kisses♥
        Geena H
KOSEDRESSER/ONEPIECE/DAFFEDRESSER

Hey igjen mine elskede lesere!

Nå sitter jeg her stille og stødig for å være sikker på at pcen ikke krasjer,we-dont-like-that!
Det er skummelt alle de minnene jeg har her inne,alle de minnene..hvor skal jeg ha det? Jo ,sant nok det. En pinne,en liten minne pinne. Den lille lille tingen skal ha alle mine nesten 7000 bilder ? Er det plass til det? Moses bare alt da eller blir de det samme når jeg skal ta den på den andre pcen min? Neida nå bare tuller jeg her. Jeg bare fikk sååå lyst til å spille dum. Men jeg sier ikke at det ikke er rart å tenke på.. At alle de bildene inne i en sånn greie? Jaja,så lenge de er der så er det greit.

Fine kosedress rigth? Den er iallefall digg å ha på, det er det som tells mest!
Hva syntes du om kosedresser/onepiecer/daffedresser?
Hva er egentlig forskjellen?

Jeg tenkte jeg bare ville oppdatere dere litt.
Så snakkes vi straks:-)
Har du hatt en fin dag?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
KLUMSETE KAN MAN VEL SI ER DET ENE NAVNET MITT!

Hey folkens!

Nå sitter jeg her i mine heelt brand nye riktige str University kosedress.
Den kom endelig , men de hadde ikke hatt min str på lager så den komm litt for sent. Som en liten trøst fikk jeg da med en super cool bag med Norske flagget,den er heelt lik den marius onepiecen fra onepiece.no bare i bag!


"Her ser dere den ikke så tydelig, men jeg trodde pcen min krasja istad så måtte bare ta et rask bilde uten sminke før jeg laste over alle mine 6000 nesten 7000 bilder på en minnestick"Foreløbig har den ikke krasja , men man vet aldri.

Jeg legger ut bilder etterpå av meg og Kosedressen min.

Jeg i det forrige innleget hvor jeg la ut et bilde av hvor stor den første var,fikk jeg en koselig kommentar av en kjempe søt jente om  var litt forrivirra. Ja det skjønner jeg.Jeg glemte å si at denne er fra UNIVERSITIY. Beklager til dere som ikke skjønnte det pga at jeg glemte å si det. Men da fikk dere som lurte svar på det.
Var det flere av dere som ikke sa ifra at dere ikke skjønte det pga av klumsete meg?
Bare si det så kan vi se hvor klumsete jeg er. ALLE som ikke skjønnte at den var fra UNVERSTY skriv en kommentar så skal vi se hvor klumsete jeg er.. Jeg visste tydelgvis ikke at jeg var så klumsete siden jeg glemmer så mange ting, men nå får jeg det:-) Hvis det var noen da.

Har Du Hatt En Fin Dag Så Langt?

Da skal jeg små ordne litt til neste innleg så snakkes vi:-)

Hugs And Kisses♥
       Geena H
Dagens Eller Ikke?

Hei igjen folkens!

Nå sitter jeg da her heelt hvit av maling. Jeg har stått opp og ned i kanksje flere timer og malt hele gangen. Det er alltid gøy , eller iallefall når man tenker på resultatet. 

Men jeg tenkte at jeg skulle starte med en sånn ny ting også kan vi se hvordan det går og om dere elskede lesere syntes det ser greit ut:

Greia går ut på at jeg en gang i blandt lager et bilde fra POLYVORE som liksom skal være "Dagens Drømmeoutfit "                Her er et lite eksempel av "Dagens DrømmeOutfit"                                                                                                                                  

Det var da 2 eksempler på hva det kan være. Jeg vil da hvis det er noen av dere som syntes dette ser greit ut, fortsette med dette.Jeg sier da ifra dagen før når jeg skal ha en sånn som dette, fordi da kan dere om dere vil selv komme med forslag om hva slags klær det skal være eller noe okay?

Høres Det Greit Ut?                                                                                                                                                                                    Var Det Noe Jeg Må Ha Mere Av Eller Manglet For At Det Skal Være Bra? Så Si Ifra Og Kom Med Ønsker.

Syntes du dette var for lite eller for dårlig forklart informasjon kan jeg informere litt mere , eller nøyere i et eget innleg om det trengs.

Men nå skal jeg fortsette ferdig med å se på en kjempe scaary film som går på TVFEM(TV5) A Vision Of Murder

Har Du Hatt En Fin Kveld? Har Du Blogg Så Jeg Har Noen Å Kommentere, Og Lese Hverdag Fremover I Påsken, Må Du Gjerne Legge Igjen En kommentar Med BloggNavn Og Addresse.

 

Hugs And Kisses♥                                                                                                                                                                                            Geena H                                                                                                                                                                                                 

FORANDRING FRYDER

Heey folkens.

Dere har ikke hørt fra meg idag. Beklager , jeg er veldig lei for det, men jeg har nemlig vært i byen med Victoria.Det var kjempe koselig.VI gikk og gikk i alle butikker. Jeg fant ikke tlfen min så jeg fikk dessverre ikke tatt noen bilder. Men dere fikk jo maange artige bilder fra igår og mere skal det bli fra idag:-)Ellers idag har jeg jo bare vært i byen med Vicci og slappet av her hjemme..Men jeg fikk jo litt fangts i byen. Jeg kan vise dere senere<3 

Har Du Hatt En Fin Dag Så Langt?

 Akkuratt nå sitte rjeg og ser på savnet/forsvunnet på TVNORGE, og det er veldig trist.. Hun har aldri sett faren sin og hun vil gjerne finne han.. men hun fant ut for noen  år siden at han er død.. men da vil hun i det minste finne familie eller slektininger som hadde mere komtakt med han enn henne og hennes familie i Norge. Men ja det er veldig mye som skjer på engang her..det er veldig trist. Hvis du skrur på TVNORGE nå kan du se :-) 

 

Nå eller etterpå når jeg har lagt ut dette inneget skal jeg male i veggen, hahahhaha male i veggen du! Male i gangen...Det skal bli fint:-) Deilig med litt forandringer som fryder. Eller no:S Jeg skal iallefall legge ut masse bilder fra dagen etterpå.


Dere får dessverre nøye dere med et gammelt bilde.. Men det kommer masse bilder etterpå!

HA EN FIN PÅSKE VIDERE,SÅ PREIKEST VI:-)

Hugs And Kisses♥           
       Geena H    


                                                                                                                                               

VERO MODA PRINCESS IN WEBCAMPICS

Hallo foooolkens<3
Jeg er litt overdrevent hyyyyper her,,og det samme med Victoria.
Helten for det er jo seff en heel pakke.

SUUUUUUUUPER(BLI HYYYYYYYPER ) MIX.

Her er jeg igaang med hyyyyyyyyperiheten miin<3


Og jeg fortsetter..Jeg har det såååååå gøøøy .

At jeg tryner...KLUMSETE Geena Hvidsten..Morsomt at webcamea fanget akkuratt dette:- )

Men hva annet skjer når jeg bliir hyyyyyyyyyyyyyyyyyper(eller hyprere enn hyprest som Victoria sier)
Jo jeg begynner å lage en historie om alle godteriene i denne posen...
Det var en gang en heelt vanlig suuuuper hyper jente som elsket SUUUUUUUUPER(BLI HYYYYYYYPER ) MIX.
Hun gikk da i butikken på Carl Berner og kjøpte et par sånne.. Hun spiste og spiste masse av disse SUUUUUUUUPER(BLI HYYYYYYYPER ) MIX posene.. Det gikk ikke ann å stoppe,mere hyyyyper ble hun. Så fant hun en liten ting igjen i denne posen. Gjett hva det var? Det var en frosk..Nei ikke en levende frosk men en liten ensom rosa Sur SkumFrosk som ikke hadde blitt spist. ÅÅ nei det skulle den heller ikke bli ,fordi dette var kjærlighet ved første blikk..denne frosken var en prins,en lit feminin en, men jaja,jeg eeeeellsker femi gutter..Vicii Sa- Er du ikke litt for hyper? Hvem liker femi gutter?
Jeg vell? Og alle andre femi gutter som elsker femi ..
Men jajjajajajajja...Geena var så hyyyyper at hun tok bilder ikke bare bilder men maaaasse bilder..Med denne lille prinsen hn fant og i siin vakre Kosdress fra Vero Moda ble hun kaaalt VERO MODA PRINCESS  av sin kjæære PINK FROG from SUUUUUUUUPER(BLI HYYYYYYYPER ) MIX. laand<3 Hvor romantisk er ikke det? Men mere blir det med disse bildene:

KJÆÆÆRSTEPAR I GAMLEDAAAR<3

Her ville frosken at Geena Eller the princess av VERO MODA skulle tulle litt og det gjorde hun..Fordi hun eeelsket han sååå høøyt<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

De hadde også en annen lek som het,lek eller lat som du er kjæresten din. Ja det gjorde hun hun lekte en frosk,en hoppende en..Hun var så flink at benene ikke kom med så de kommer på neste bilde og neste bilde kommer nå:

Ikke sant hun var fliink ? Frosken syntes hun var bedre enn han til å hoppe og da ble hun glaad.. da skulle man vel tro at Geena bare ble mere hyper eller no? Men nei hun slappet av. Derfor fikk vi tatt disse "fine" bildene:

Mange rare men romantiske bilder ikke sant? Bra vi har  2 fluer i 1 smekk:- )
Du skjønner vi  har hatt sååååååååååååååååååååååååååååå gøøøy idag at vi tok masse bilder, tryna et par ganger og skrevet fortelling.. Nå skal vi bare ha det ennå mere morsomt , med å lage VIDEOOBLOGG som dere får imorgen,hvis alt går som det skal..
Har du hatt en fin dag idag?
Vi snakkes søtiser: -)

Hugs And Kisses♥
       Geena HSTEM PÅ MIN BIKINI

Som mange har fått med seg så er det en gigga stor konk på www.nelly.com !
Den som designer en bikini er med i trekiningen av at bikinien blir solgt der inne+ 20.000 reisepenger.
Hvor kuuult er ikke det?
Men iallefall har jeg designet en eller to bikinier, men jeg tenkte jeg tenkte jeg skulle dele den ene med dere.

Så hvis dere likte denne,pliiis hjeelp meg med å vinne. Vinner jeg skal jeg si dere det blir "et" par med konkurranser her på bloggen.Så please stem på meg og mitt bidrag.
Likte dere den? Så Pliiis/Please Stem På Mitt Bidrag:- )

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=jA782287e24rsqcTnkHjpnf8uFPGg7vF6rAu#bikiniGallery

Snakkes senere sweties:-)

Hugs And Kisses♥
       Geena H

vinn20000kr wwwnellycom klær ferie venninebesøk konkurranse godteri shopping påske mote
28.mar.2010

Hey igjen folkens!

Dere som var innom bloggen min fikk med dere at jeg var på Oslo City og shoppet litt.
Jeg var jo i alle mulige butikker.. Jeg tror faktisk jeg var i hver eneste på Oslo City.
Men som vanlig fikk jeg med meg noen skatter hjem :

Deilig med litt basic topper i farger, men mer skal det bli:

Da har vi kommet opp i antall 4 nye basic tank topper, men enda litt mere skal det bli:

Det var da de toppene jeg fikk kjøpt. Husker ikke hvor de er fra fordi jeg var i alle butikkene på hele Oslo City.

Det var da toppene samlet.
TOPP 1:
Fersken aktig
TOPP  2:
Gul
TOPP 3:
Dus Pastell Lilla.
TOPP 4:
Tyrkis/SjøGrønn
TOPP 5:
MarineBlåHva Syntes Du Om Innkjøpene Mine?
Nå skal jeg fortsette og STAAALKE fetteren min sin kompis på FB,jeg digger det og han digger meg(A)
(det er sånne ting jeg tuller med han om, jeg kan legge ut allt fra idag med han imorgen)
Har Du Hatt En Fin Dag Idag?


Hugs And Kisses♥
       Geena H
GO DENIM

Hey Folkens.
Nå sitter jeg her og ser på "Eloise at the Plaza" , det er en heerlig film. Det handler om en veslevoksen liten jente på 6 år,som bor på et av New Yorks mest ekslusive hotell.Der finner hun på alle slags apestreker. Det er Sofia Vassilieva som har hovedrollen. Det er en heerlig film. Det er en annen også som heter Eloise at Christmastime(s).
Har du sett noen av disse filmene?

 G O    D E N I M :

Denne våren er det masse denim. MAASSE. Da er det vester av denim,det er skjørt av denim,det er bukser av denim det er alllllllllt av denim.. Og jeg elsker denim,det er så kult . Stillige greier.

Her er da enda en ting jeg lagde til mine kjære lesere fra POLYVORE.
Hva syntes du?
Liker Du Denim?

Mens vi er inne på DENIM og FASHION så kan jeg jo vise dereCASUAL OUTFITEN For idag:

Topp: H&M 99.-
Hvit Singlet: Vero Moda/Only/Pieces: 99.-
Bukse :Cubus 299.-
Veske: Bagorama(De har fått den inn i Hvit og gull,i muuuust have) 299.-
Sko: Zita Chic(Butikken med alt en jente trenger) VERDENS BESTE BUTIKK 599.-

What ya think?

Nå skal jeg småfikse noen ting til neste innleg så vi preikest: )
Har du planer for dagen idag?

Hugs And Kisses♥
       Geena H
EARTH HOUR

Hei Mine Elskede Lesere:- )
Jeg håper dere har det fint og får en fin kveld videre..

Nå sitter jeg her og skal skrive et innleg. Lysene er allerede slukket. Man lukter stearin. Du kjenner varmen.. Det er herlig.. Livet er herlig. Vi hjelper verden.Vi hjelper oss selv. Bidra med dette  og slukk lysene en time. Eller lenger som vi alltid gjør her.Jeg elsker tanken..Tanken på at man hjelper. Når man hjelper andre får man alltid noe tilbake rigth?
Vi gir verden en time uten strøm og elektrisitet , den gir oss tillbake, et miljø uten skader.
Jeg tenkte at jeg ville vise dere hvordan stemingen er her hjemme,den er koselig. Det går heller ikke ann å ikke kose seg under sånn omstendigheter som dette. At man hjelper 4 milliarder + seg selv . Det er en FANTASTISK følelse.

LITT AV ALLE LYSENE PÅ ROMMET MITT.

VINDUET MITT,ELSKER LYS.LEVENDE LYS.

ENDELIG FIKK DISSE VAKRE DIAMANTENE  SJANSEN TIL Å SKINNE. DERFOR TENNER VI ET LYS FOR ALLE DE SOM ALDRI FÅR SJANSEN TIL Å SKINNE. REDD MENNESKENE. REDD MILJØET.REDD VERDEN.

UTE I GANGEN. VI VIL ,MAN VIL AT ALLE DE SOM IKKE GJØR DETTE SER AT VI I DET MINSTE BRYR OSS. SLUKK LYSENE OG ELEKTRISITETEN OG TENN ET LYS .

VAKRE BLOMST.VAKRE VERDEN. VAKRE UNIKE MENNENSKE SJEL. HJELP ANDRE SÅ HJELPER DU DEG SELV.

DEN STORE LYKT,DEN STORE VERDEN. HVA HADDE SKJEDD HVIS DETTE HADDE BLITT BORTE? VI HADDE IKKE SETT NOE . VI KUNNE IKKE HA SATT PRIS PÅ DET VI HAR. MEN NÅ HAR VI SJANSEN. SLUKK FOR ELEKTRISITETEN,OG SETT PRIS PÅ DET DU HAR MENS DU HAR DET.

Nå fikk dere et innblikk av hvordan det er her hjemme.
Hvordan er det hos deg?
Har du husket EARTH HOUR ?
Hvis IKKE har du sjansen til å bidra å redde verden og redde miljøet.Hjelpe andre er å hjelpe seg selv.

Hugs And Kisses?
       Geena H
OSLO CITY OG VOES NYE SANG

Hey Folkens Og Godmorgen fra miin side: -) Litt flaut å si det men jeg sto opp for en halvtime siden..
Omg.. Men hvem gjør ikke det eller hvem sover ikke lenge når det er helg,eller vent.. Det er jo ikke heelg det er FERIIEEEEE<3
Nå skal jeg bare spise frokost også skal jeg ordne meg fordi jeg skal på COOOP OBS og kjøpe malig(til litt diverse steder i legligheten) Også skal jeg en tur på OSLO CITY, jeg er der så ofte at det går ikke ann.. Okeey nå overdrev jeg litt men jeg er der en deel ganger ja.
Har Du Planer For Dagen?

Her er da den giiiiigga sjvære ONEPIECEN min som kom etter 2 uker.. Så var den sååå stor?
Vi bestilte en annen str så den kommer nok snart. Idag har jeg ventet i akkuratt 2 uker så den nærmer seg nok
Eller hva tror du?

VOE Har Også En Kjempe Fin Sangstemme, Og Idag La Hun Ut En Ny SangVideo I SammenHeng Med EARTH HOUR, Jeg Kommer Tilbake Til Det! Sjekk Den Ut Da: http://voe.blogg.no/ - Har Du Sett Den?
Hva Syntes Du Om den?
Nå Må Jeg Raska På Her :-) Vi Snakkes Med Bilder OSV Fra Dagen.

Hugs And Kisses♥
       Geena H
MOTE PÅ EN ANNEN MÅTE

Hey. Dere har ikke sett så mye til meg idag nei. Det beklager jeg. Jeg har vært med venner,sisteskoledag vettu også har jeg vært med pappa, han var i Oslo igjen:-) Kjempe koos<3
Ellers har jeg bare lagd masse kule bilder på POLYVORE, det er driiiit fett.
Har Du Vært Inne På POLYVORE Før?


På Denne NettSiden Kan Du Lage Sånne Ting Som Dette Og rett Og Slett Bare Ha det Gøy: )
Denne Lagde Jeg Idag.
ALLE Jeg Viser Her Inne Nå Idag Har Jeg Lagd.

Litt Av VårMoten ( Trendcoates,Jeans ,PastellFarger,STORE SolBriller )Her Mere Av VårMoten(PastellFarger og TrendCoates)
Digger De Fargene: )
Liker Du Det Du Også?

Dette Er Da For En Varm Vår, Kjole/Tunika ,Høyhelte Sko.
Det Var Da Litt Av Det Jeg Fikk Lagd Idag..
Hva Syntes Du? Hvem Likte Du Best ?

Hugs And Kisses♥
       Geena H

Torsdag er ikke alltid koos..

Hey Igjen Folkens!

Nå ligger jeg her med tlfen i den ene hånden og pcen på sofaen. Det er deeilig.Deeilig og slappe av. Når jeg slapper av skyper jeg,er på face og hva annet enn å blogge?
Hmm,livet er herlig.

Uff av meg,det var jo vakkert:/

Jo jeg glemte at jeg ser jo Paradise og det er ikkeTorsdagen det beste.
Fordi Stine Marie Er jo fredet.. Lurer på hvem hun stiller seg bak..

Nå skal jeg se ferdig på Paradise også skal jeg slappe av resten av denne Torsdagskvelden.
Jeg begynner å snakke litt Paradise her jeg. Hvem håper du vinner Paradise iår?
Hvem tror du går ut i kveld a?
Veldig mange spørsmål men det er det som må til for at man skal få vite ting rigth? Hahaha  enda et.. Jaja, bare svar på de du vil du:-)
Har Du Hatt En Fin Dag Idag?

Hugs And Kisses♥
Påsken Er Igang

Hey folkens!

Nå har jeg akkuratt vær på Ica og Meny.
Fordi imorgen kan vi ha goddis på skolen og da måtte jeg jo kjøpe det: )
Men mens jeg leter og leter etter hva jeg ville ha, så jeg dette nydelige egget.

Var ikke det søtt?
Jeg hadde kjøpt det til skolen, eller med til skolen imorgen hvis vi bare hadde fått lov og kjøpe godteri for 80.-
ALT var rosa og så goooodt ut!

Hello Kitty og vettu(A)

Hmm,isaaay: )
Men den skål aktige greia var liksom egget, men det var en morgenfrokost skål man kunne bruke senere..
Hvor søøt er ikke det?  En Hello Kitty Skål.

Yeeeah Baby. Imorgen skal klassen min synge i kirken foran alle på skolen, det er en "tradisjon" på skolen at 7ende klasse synger, men presten har hørt oss synge så mange ganger før at  dette ikke aakkuratt er første gang.


Da skal jeg fikse til neste innleget.
Snakkes søtiser: )

Har Du Kjøpt Noe Påskegoddis/Egg Ennå?
Hva Syntes Dere Om Egget Med Hello Kitty?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
BIKINI GUIDE

Hei søtiser!

Som dere vet har Norge og ikke bare Norge hatt en dyster vinter som går mot våren nå. Det vil jo si at det snart er sommer. Og jeg gleder meg viiiiiildt. Jeg skal tl Tyrkia og kose meg og litt forskjellig. Men jeg skal kose meg og ha det gøøy.

Jeg var og søkte litt på nettet og da fant jeg noen fine bikinier. Det er nok mange av dere som ikke vet hva slags bikini dere skal ha, men samtidig er det mange som veet det. Så jeg tenkte jeg kunne komme med noen Bikiner,forslag.
ALLE ER FRA HM og koster fra 79,90 og opp til 129 pr del.
 
Det var de bikinene i den litt enkle stilen, noe som er kjempe fint.

 I År  som dere ser er det "inn" med sånn form på Overdelen , som går frem og bak nakken. Det er også med farger og mønster, men det betyr jo selfølgelig ikke at hvis man er typen som falller for en av de enkle bikiniiene at man ikke kan det. Det er opp til seg selv. SMAK OG BEHAG spør du meg:-)
 
Min favoritt av de fargede er den siste blå med mønster.. Den skal jeg faktisk bestille fordi i am in loooove.
Men jeg har et problem, eller et LUKSUS prooblemm hver eneste sommer. Jeg har 10000 bikiner jeg bruker og ikke får brukt. Men jeg har nesten kastet alle mine fra i fjor, eller gitt bort eller pakket de vekk fordi jeg vil ha noe nytt.. Eller herreguud hør på meg.. Noe nytt ja, jeg kommer til å kjøpe alle bikiniene jeg kommer over i år, det er derfor.
Hvem Likte Du Best ?

Jeg håper selfølgelig mine elskede lesere får en fin sommer og at dere kommer til å kose dere.. Nei stopper der. Jeg bare ble litt for hengt med av å skrive om sommer og sol at jeg gikk inn på emne, men det tar vi når sommeren kommer. Det har så vidt blitt vår her nede i Norge.

Vi snakkes da søtiser:-)
Har Du Hatt En Fin Dag Så Langt Idag ?


Hugs And Kisses♥
       Geena H
Accessories is what you need

Hey igjen folkens!

Siden siste innleg har jeg ryddet litt i smykkene mine og satt litt på plass og ja egentlig bare koost meg på rommet med ryddings av smykkene. Jeg har også lagd en NATURFAGS-RAPPORT , det var slitt men ble heldigvis ferdig!
Denne rapporten skulle handle om KJEMISK REAKSJON & HYDROGENGASS. Håper det blir godkjent, men det blir det nok.
Her er RESULTATET av ryddingen, kan ikke vise dere hvordan det så ut i smykkene føør, det er flaut:

Litt av Makrame/Fletta/Vet ikke hva jeg skal kalle det armbånd.

Litt av de andre armbåndene.

Litt sølv øredobber.

Litt GULL-øredobber

Halskjeder(små) Sånne man har rundt halsen,eller alle kjeder er jo rundt halsen på en eller annen måte. men dette er sånne små, om dere skjønner hva jeg mener vet jeg ikke, men jeg skjønner om dere ikke gjør det:-)

Dette er da smykkeveggen hvor jeg har det meste av de lange smykkene mine , men en del av de lange smykkene mine er lagt ned, jeg vet at det ikke smart fordi da blir det bare krøll, men de skal opp igjen snart etter at te family har vært på IKEA og handlet ting til rommet mitt fordi det trengs.. DET ER ROOOOTETE!!

Dette er da der jeg har smykketreet mitt med smykkeesken min med små øredobber:-)
Da har jeg styyr eller litt mere styr på ting en det jeg hadde før.Vær glad jeg ikke delte det FØR bilde av smykkene mine med dere..

Smykker er deilig og ha. Hvis man feks har et basic antrekk du syntes blir litt kjedelig er det bare å adde eller legge til et smykke så er det piffa opp. Det er også deilig ed smykker fordi man kan på en måte også føle seg pyntet i hverdagen til ja et basic antrekk.
Jeg kunne ikke levd uten smykker. Jeg mener det, jeg bruker nesten smykker hver eneste dag!

Har du masse smykker? Hva syntes du om det?


Spør dere meg : JEG KUNNE IKKE LEVD UTEN!

Snakkes senere da folkens:-)
PARADISE VETTU!
Følger du med på Paradise Hotel?

Hugs And Kisses♥
       Geena H
KLADDEPULTER

Hey søtiser !

Nå er det allerede en stund siden jeg dro fra skolen og hjem, men det skjedde allikavell ting på skolen.
Allerede etter 1&2 time var pulten min fuuuull av kladder, tegne kladder assa.. Fordi når vi kjeder oss i timene gjør vi som mange andre, tegner på pultene.. Det blir alltid kunst av et eller annet artig noe,denne gangen snakket vi om øyne og da begynte vi jo selfølgelig og tegne de(t)..
Her er resultatet av MIN (en av 29 pulter som har gjennomgått kjede seg i timen greier)

Haha, skjønnte du at Temat var ØYER/ØYNE eller?

Ca en brøkdel/Tredjedel av pulten min.

A little closer so i can see please? Haha,skjøønnte du den eller?
Ehh, det gjorde ikke jeg jeg bare skrev no!
NORSK HUMOR..BORING sometimes.

Jeg vet ikke om dere ser noe men dette er da pulten til Frida , eller en annen en:S Det er så mange sm kladder i timen skjønner du.. Eller ALLE kladder i timen, iallefall mattetimen. Eller hele tiden egentlig , det er egentlig ikke noe gøy med skolen så kanksje ikke så rart?
Neida, men det er bare jobbing og streving på skolen uansett.. Kan vi ikke ha litt diggere skoledager?
Trives du på din skole?

Snakkes da folkens, skal jobbe og streve litt med skole og neste innleg:-)

Hugs And Kisses♥
       Geena H
CASUAL OUTFIT

Nå sitter jeg her ii det beste dramaet på Paradise ever <3<3<3
Neida, men uff det er morsomt , ille og kult og se på!
Men her CASUAL OUTFIT(en) Min for idag:

Topp : Bik Bok
Bukse som dere ikke ser er Gina Tricor
Skjerf H&M

Her var Bukse gitt!
What Ya Think About My CASUAL OUTFIT?

Nå skal jeg se det siste som skjer på Paradise Hootel eller "visste du at Paradise ble kalt PH som Fiiia sa" PH assa:)
Følger du med på Paradise?

Vi kan snakke mere om dette senere folkens!

Hugs And Kisses♥
       Geena H
MOBILBLOGG: Nå Sitter Jeg Her Ferdig Dusja Og Klar Til Å Gå På Butikken.Snakkes Når Jeg Kommer Tilbake.Da Får Dere Casual Outfit


Nå Sitter Jeg Her Ferdig Dusja Og Klar Til Å Gå På Butikken.Snakkes Når Jeg Kommer Tilbake.Da Får Dere Casual Outfit:)
INGEN KIMS , INGEN KOS

Hey Søtiser!

Idag på skolen var alle ganske trøtt, timene gikk ganske sakt og vi ble stille fordi vi var trøtte, så jeg iallefall kunne høre klokken tikke oog takke , sakte men sikkert.
Jeg og mange følte oss sikket rett og slett stygge: Jeg så iallefall sånn her ut:

Vakkert..
Så som det skjedde. Eller , endelig begynte timene å gå.. Folk begynte å synge, mange forskjellige sanger, men så hørte jeg en kjent en.. "Ja det er fredags koos, ingen kims ingen kos, " Sånn sang alle til jeg steppa inn og SINCE I MOVED HERE ALL WE DO IS KOSE KOOOS, YEEEEEEEEEEEESS WE DOO! Så fortsatte alle sammen. Ingen kims ingen kos .. Ja vi ble enige om at alle savnet helgen :)

Har dere hatt en fin dag så langt idag?

Da skal jeg fikse litt OUTFIT bilder!
Snakkes!

Hugs And Kisses♥
       Geena H


LEOPARD KREATIVITET

Hey folkens!

Nå sitter jeg her og har nesten akkuratt kommet hjem(A)
"Jeg har vært på Kongsgården og hilst på hesten til Sigelinde"
Vi hadde det kjempe morsomt. Så mange hesteeiere: Jacobline , Sigelinde , jojoline, sineline, mange av dere skjønner ikke hva jeg mener men en del av dere gjør det. Men jeg akn vel si en ting, HAHAHAHAHA ! Livet er heerlig:-)


Jo, burde vel forklare mere av Tittelen på dette innleget, jeg elsker det nye skjerfet mitt som er leopard mønstret!
Nå skal jeg vise dere litt CRAZY webcam bilder, om hvordan man kan ha dette skjerfet på seg:
Hvis man fryser:

Dette bilde ble tatt like før jeg fikk latterrampe så, ja!
Vanlig:

Liker du Leopard mønster?

Rett Ned:


Da snakkes vi!
Har du hatt en fin dag idag?

Btw:
Jeg skal ta igjen all bloggingen jeg ikke har fått tatt i det siste.
Spørsmålsrunde svar kommer jo litt og litt etter hverandre eller litt etter litt lettere sagt, og masse annen kose blogging: )

Hugs And Kisses♥
        Geena H
18.03.1997

Denne datoen er spesiell , det var den dagen min engel, alles engler ble født. 12 dager etter meg!
Hun het Julie
Hun åå, er bare verdens nyderliigste..
Hun ble 13 på torsdag , men idag skal hun feires av alles hennes venner som elsker henne<3


Jeg fikk ikke tak i Julie nå for å spørre om jeg kunne legge ut et bilde, men hvis du ser dette Julie og du ikke vil ha det der skal jeg fjerne det så foort som mulig! 

Nå skal jeg finne ut av hva jeg skal ha på meg også skal jeg kjøpe gave. Dere får se OUTFIT, og bilder fra dagen senere.
Og svarene fra spørsmålene kommer nå litt etter litt denne helgen :-)
Har du spesielle planer idag?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
BLOGG VS BLOGG

Hey Folkens, nå sitter jeg her og er på bedringens vei:)
Jeg har vært ille syk og nå bliir jeg frisk igjen , endelig!

Men jeg tenkte jeg skulle ha en BLOGG VS - VS BLOGG
Jeg mente jo selfølgelig BLOGG VS BLOGG !
Det er det jo en stund siden jeg har hatt så..

Denne gangen er det mellom 2 gutter på Topp 100 Listen:

Den ene bloggeren er kjent for sine døds brae danser og koregrafier.
Han er også kjent for å være THE GIANT.( En døds flink blogger )
Han er kjempe kul, søøt og ja en kjempe god blogger. AND MIN FREMTIDIGE EKTEMANN<3<3

Jeg er fast leser på bloggen hans, som mange andre..
Jeg elsker måten han skriver på , jeg elsker bildene hans.
Nå skal jo ikke dette være et jeg punkt, men dere hvis dere ikke leser den  vil jeg bare stille den i et godt lys, den er verdt et besøk.
Leser du TheGiant fra før?

Den andre bloggeren er en kjempe søt, blogger bra og er min og kanskje alle sine leseres neste ektemann( SOM MIN)

Nemlig denne kjekkasen!
Han har bra innlegg og fine bilder.
Han har mening med det han skriver og  er bare en dødskul blogger med stil!
Stikk innom da hvis du vil oppleve selv hvor kuul han er.
Leser du  bloggen til LarsTangen fra før?

Det var et innblikk av de kjekke guttene.
Men bare en kan vinne denne VS VS .
Hvem sin blogg syntes du er best?
Fortell, egne meninger er BRA

Snakkes senere søtiser!

Hugs And Kisses♥
        Geena H
ONE TREE HILL

Hey folkens!

Da fikk jeg spist frokosten min , neida det gjorde jeg for lengt, men da har jeg jo spist den.
Det var nam nam, det var litt POLLO, PIZZA POLLO. Haha  jeg elsker Bond skjønner du, James Bond, men ikke like mye som jeg elsker ONE TREE HILL! Det er det beste i verden, jeg går ikke glipp av EN episode.


Også han der Phsycko Derek (På Bildet Over), er søren meg freeky, men heldigvs hadde hun en annen bror som hjalp henne, nå skal ikke jeg fortelle alt som skjer i serien, men vil du vite det? Se på det da:) Anbefales på det sterkeste.

Men ellers ligger jeg her med pcen i fanget og slapper av med my TV    F.R.I.E.N.D.S
Det er også en serie jeg elsker:- )
Liker du også One Three Hill & F.R.I.E.N.D.S ?
Snakkes senere!

Hugs And Kisses♥
      Geena H
18.mar.2010

Heey folkens!

Nå sitter jeg og ligger jeg her, alene hjemme<3
Linda jobber , mamma er på skolen. Jeg kan jo ikke stoppe dem fra det, bare fordi jeg er syk, kan ta ltt vare på meg selv i et par timer!

Hmm, nice pic! Uten sminke og greier:S
Sto opp for en og en hakvtime siden! Men jeg trenger det jeg SKAL bli frisk! Iallefall til lørdag<3
Da er det selskapet til Julie, og idag er det bursdagen hennes<3 Gratulerer 13 åringen miin:-*
(Det kommer eget bursdags innleg)

Men ellers idag skal jeg bare slappe av og bli frisk!
Det høres smart ut ikke sant?

Men det som er heelt syykt er at jeg er all slags syk uten om oppkast(omgangssyken)
Kroppen min liker ikke å *** så det er nok derfor!
Æsj, litt ekkelt å snakke om!!

Nå skal jeg spise frokosten min,nå når de på skolen har LUNCH :O
Er treig med sånt, har alltid vært det! Man skal ikke stresse med å spise frokoost hele tiden , neeida, så drøy er jeg ikke! Eller kanskje? Vet faktisk ikke, legger ikke merke til sånne ting jeg.
Spiser frokost en eller annen gang på dagen uansett!

Hugs And Kisses♥
     Geena H
PCEN KLIKKER !

Hallo folkens, nå har jeg skrevet 2 innleg som ikke vil poste og ikke vil ha inn noen bilder.. Ååå det er så irriterende!
Men jeg skal prøve igjen senere, så hvis jeg ikke ar fått blogge så er det derfor!
Men jeg elsker alle mine lesere og de som har vært innom bloggen idag, men jeg tar det igjen , i promise.

Nå sitter , eller hopper Kaiser fra sofa til stol fra stol til stol osv , han er craaazy, men han er jo sånn så:P
Men søøøøøt er han iallefall!
Akkuratt som dere søøte lesere!

Men ja,som sagt skal jeg prøve til jeg klarer det.. Hvis ikke jeg klarer det så tar jeg det igjen..

Off nå skvatt jeg, kaiser sprengte en ballong og nå leter han desperat etter den:P
Haha, hunder er kanskje menneskets beste venn, men de er ikke så smarte hele tiden.

Da eller nå skal jeg slå følge en liten tur med Christian Og Kaiser , så snakkes vi!

Elsker dere lesere!
You are amazing.
Har dere hatt en fin dag?


Hugs And Kisses♥
    Geena H


DAGENS VS - VS

Hey igjen søtiser!

Nå sitter jeg her og ser på Paradise.
Jeg kom plutslig  på at jeg ikke har hatt DAGENS VS - VS  på en stund, så her kommer det en en.

2 Søte Jenter
1 FIn Kjole
- Hvem Kler Den Best?

Picture 1:
Posh( Victoria Beckham)
Picture 2:
Lindsay Lohan

Hvem Syntes Du Kler Den Best?
Ditt Valg, Dine Meninger♥

Nå skal jeg fortsette og se på  PARADISE også skal jeg legge meg, immunforsvaret mitt er dødt som bare rakkern.
-
Har du hatt en fin dag?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
LIVREDNING - LÆR DEG DET. DET KAN SKJE HVEM SOM HELST ,HVOR SOM HELT OG NÅR SOM HELST

Hey Hey Folkens!

Nå sitter jeg her , med den brand new -Anne duka, som en del av klassen fikk på fredag.
Det er så greit, ikke bare greit , men fint å vite at DU kan hjelpe noen, hvis du finner de bevistløse på gaten..
Det er ganske enkelt hvis man først gidder å lære det, det er fakisk ikke noe å gidde, det er faktisk noe man MÅ!
Syntes jeg da, det er jo nok bare å vite at du faktisk kan bidra til å redde en persons liv , når man kan dette.

Dette var da innoldet i pakken.

Når man begynner skal man sitte sånn jeg sitter her.
Du skal alltid se om vedkomne som ligger bevisløst på bakke gir respons.
Hvis ikke respons ringer du med ENGANG 113. Du kan også ringe med en gang du ser vedkommne ikke røre på seg på bakken, men det vikigste er at du begynner hjerte&lunge redning.
Da tar du 30 hjertekomprensjoner& 2 innblåsninger.
Dette gjør du da helt til ambulanse, eller profesjonell hjelp kommer. Du må også passe på å ha andre ved siden av deg, fordi man skal ikke bli sliten, dette skal pågå fort, og ordentlig hele tiden.

Da var livredningen igang!
Denne duken for dere som ikke har hatt dette, har en justerbar "knapp"lignende nederst av"kroppen" Den innerste er da Adult, og det er da litt hardere, eller den er litt vanskligere enn Child, fordi at det er viktig man lærer begge deler , hvis nå vedkommne som er bevistløs er voksen, da hardu lært det å!

Men det som virkelig skremte meg var det læreren var sa:
- Når man holder på med dette er det en stor sjanse for at man brekker et par ribbein..
Vi:
- Men gjøør ikke det vondt da?
 Lærer:
- Vedkommne er bevistløs og den merker ingenting, pluss at man vil heller redde et liv en å passe på ribbeina, så hvis noen av dere noen gang kommer i en sånn situasjon lover jeg dere, at det tenker dere engang ikke over!

Men jeg tenker allerede som alle andre, heller brekk litt ribbein selv om det er litt kjiipt, enn å ikke være fokusert på en persons liv, men det er ingen som tenker sånn når man er i en sånn situasjon.

Syntes ikke du også det er herlig å vite at du kanskje kan redde en persons liv?

Snakkes folkens!
Takk til alle som har vært innom bloggen, selv om jeg har blogget lite.

Hugs And Kisses♥
    Geena H
SPØRSMÅLRUNDE INFO #2

Hey hey igjen folkens!
Nå sitter jeg jo her og har dårlig samvittighet for at jeg ennå ikke har svart på spørsmålene til spørsmålrunden.
Jeg har fått så mange spørsmål at det går ikke ann, men jeg takker igjen alle for alle spørsmålene.
Men jeg lover det kommer svar snart, som sagt har jeg ikke videokamera, men da bare tar jeg det skriftelig( med bilder osv)Nå er jeg også syk så det er veldig lite energi i hus, men nok til å blogge(A)

Høres det greit ut eller?

Da er det littegranne av det beste dramaet på paradise, snakkes!
btw, jeg lurte på om hvis du hadde blogg om du kunne legge den igjen , jeg har så lyst til å lese blogger for tiden.
Kommenterer den også hvis du legger den igjen<3
- Har du hatt en fin dag?

Hugs And Kisses♥ 
    Geena HER DET ULRIKKE LUND?

Hey folkens!
Beklager at jeg ikke har fått blogget før nå, men storesøs har hatt pcen og min lille mini pinki er jo ødelagt:( Så da er det bare en PC å bruke.
Men ellers idag har det ikke skjedd så mye, jeg har vært syk, spist opp alle repsilsene mine pluss at jeg sitter nå her og gumler i meg en pakke DOC.
Hmm, i love it<3
Den "syken" jeg har er: Vondt i halsen, hodepine,forkjølelse, og bare rett og slett bare syk.

Men nå sitter jeg her da og kikker i VIXEN et motemagasin, som ja, har masse bilder av kler osv,men jo så blar jeg på side 1&2 så ser jeg en som ligner veldig på Ulrikke Lund, så ja er det henne?
Her Noen bilder som du kan bedømme ut ifra:
Det ligner ikke sant?
Bildene er reklame for Høyer.
- Er det noen av dere som vet om det er Ulrikke Lund?

Paradise is caaaalling<3<3<3 2 nye gutter, fy fadern , nå er jeg spent her assa...
Ser du også på Paradise?

Hugs And Kisses♥
     Geena H
PHOTOSHOOT

Hey Folkens!
Da var pcen ladet, og jeg kan begynne å blogge igjen. Yeeah!
Idag har jeg egentlig bare slappet av og kost meg, hva annet skal man gjøre på søndager enn å nyte den siste dagen før skolen?
- Har du gjort noe spennende idag?

Haha, jeg hadde jo også en liten "Photoshoot", den var da med blånyanser ( farger ), siden det er det som er inn nå!
Neida, men her er iallefall litt bilder:
'
Se det fine speilet jeg fikk i bursdags gave av Frida(Fiia<3) Og Thea(Krykka <3)


Det var da litt av bildene.
Nå skal jeg fortsette og sutte på mine DELICIOUS repsils(A)
Begynner å bli syk (igjen- lenge siden nå egentlig)
(Vil Du Se Mer? Si Ifra Så Kan Jeg Legge Ut Fler )

Ha en fin kveld videre da sweeties!

Hugs And Kisses♥
     Geena H
MOBILBLOGG: Dataen er tom for batteri og jeg eksprimenterer på rommet mitt, resultat kommer.


Dataen er tom for batteri og jeg esprimenterer på rommet mitt, resultat kommer.
Random bilde fra tlf, men C-en skulle egentlig vært en G , men fant ikke G-en.

CASUAL OUTFIT 12.03.2010

Hey folkens!
Nå sitter jeg her da, hjemme fra Bogstadveien med Frida(Fnuff,Fia)
Jeg handlet ikke så mye, skulle bare mest kikke , hva jeg evt skulle ha når jeg skulle på shopping...
Men nå sitter jeg her med store søøs og ser på Daddy Day Camp, den går på TV3 .
My clothes are from:
College: Abercombie & Fitch New York ( Favoritt merke )
Bukse: No idea
Sko: Zita Chic( Yndlings Butikk )

- Hva syntes du om CASUAL OUTFITEN ?
 
Nå er det reklame , så det vil si at jeg rekker og gå på kjøkkenet og hente litt goddis:-)
Men jeg bare sier det assa, den filmen er så morsom..

- Har du hatt en fin dag idag?

Hugs And Kisses♥
     Geena H

HVA TROR DU JEG SKAL IDAG?

Hey hey folkeens!
Nå sitter jeg her og spiser gode men harde muffins hos Frida(Fia)
Vi hører på musikk og fikser oss.. Vi skal , til bogstadveien( SURPRISE) ♥
Fikk masse penger , gavekort osv til bursdag og jul, så jeg vil gjerne vite sånn ca hva jeg vil ha, med mindre jeg kjøper masse idag da.
- Har du spesielle planer idag

Min elskede Frida <3

Legger ut bilder av dagens outfit og bilder fra Bogstadveien senere idag!

Nå merker jeg at Frida blir hyper av den harde muffinsen, så jeg burde passe på henne litt, goodbye.

- Ha en fin dag så lenge da folkens.
Hugs And Kisses♥
    Geena H

Michelle Phan

Hey igjen folkens!
Nå sitter jeg her og sjekker litt forskjellige videoer på YOUTUBE,og da fant jeg en video under bokmerker somhar ligget der i 3 mnd eller no, jo siden jul. Og den videoen var en sminkevideo av en jente fra USA, som sminker seg..Da hadde jo jeg selfølgelig funnet frem sminken og prøvd og herme etter henne.. Det gikk ikke så bra.
Dere kan jo se selv. Youtube channelen hennes heter MichellePhan, så dere kan bare søke henne opp, hun sminker seg opp og viser step by step hvordan man f eks, sminker seg som, lady gaga , winter wonderland( som jeg prøvde å herme etter ) ja, hun er rett og slett bare flink!
- Har du sett noen av videoene hennes ?

Men iallefall, da har vel alle fått med seg at hun er utrolig flink til å sminke seg og forklare ikke sant?
sjekk ut den jeg prøvde å herme etter og fortell meg senere om du syntes jeg iallefall var litt flink til å sminke meg etter henne for 1 gang. http://www.youtube.com/watch?v=uIpuEVG4v3Q

Her er iallefall mitt resultat:

Som dere kanskje ser er det det hvite på maskaraen, eller la meg se om jeg husker det er så lenge siden jeg har gjort dette.
Jo det hvite på maskaraen er liksom snøen på bakken og ja, dere MÅ bare se videoen hennes, det er som å være i Winter Wonderland når hun forklarer og viser.. Som dere ser er det lit blått-blå skjær i denne, men det får dere svar på hvorfor i videoen:)
- Var jeg flink?
Vær Ærlig , det var første gang..

- Har du hatt en fin dag ?

Hugs And Kisses♥
      Geena H

VIL DU AT JEG SKAL KOMMENTERE DIN BLOGG?

Hey Hey folkeens!
Nå idag har det vært fiksing og stasing og alt som ender på ing OMTRENT!
Her har vi hatt bursdagsselskap med jentene, vi hadde det kjempe koselig.
Jeg fikk såå mange fine gaver TUSEN TAKK FOR ALT JENTER <3<3<3

Jeg ville også si at absolutt alle kommentarene jeg får inn her som er sendt in av personer med blogg altså bloggere. De får en kommentar tilbake, så husk hvis du kommenterer min blogg kommentere jeg tilbake på din..
Og hvis du har blogg , skriv den til meg så sjekker jeg den ut, kommenterer.
Du må ikke ha skrevet en kommentar til meg først for at jeg skal kunne kommentere. Vil du at jeg skal kommentere bloggen din skriv den til meg :-)

Holder på å laste over bilder nå , så slenger med et bilde av sauen & meg:-)
Bilde tatt av Google, i en park , som sagt!

Snakkes om lidt.

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Horn i panna sa du?

Hey. Nå sitter jeg her og lukter ny vasket, eller jeg lukter det ny vakset rommet mitt, som lukter...Klor.
Det renser mye og jeg tror jammen meg det renser hodet mitt å, sånn at alle ideene fyker ut, ellers hadde jeg glemt å vise dere dette. Takk for klor:D
http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/artikkel.php?artid=579790
Her er da linken til denne damen som er 101 år og som har et horn i panna/ansiktet.


Nå skal jeg sette tingene på plass inne på det tomme romme
.- Har du hatt en fin og renslig dag i dag eller?

Hugs And Kisses♥
      Geena HOne Big Happy Family

Haha, jo!
Jeg hadde jo bursdag på lørdag og da fikk jeg så mange blomster..
Så nå er de "one big happy family"
* En bukett med Tulipaner
* 2 rose buketter fra Rosita
* Og en sånn annen ting, jeg ikke vet hva man kaller.

Da skal jeg få med meg slutten av Paradise <3<3<3
Petter er kul!!

- Ser dere også på Paradise?

- Ha en fin kveld videre da folkens.

Hugs And Kisses♥
     Geena H

CASUAL OUTFIT 10.03.2010

Hey folkens!
Nå sitter jeg her med Paradise Hotel♥
Beklager at jeg ikke har fått blogget før nå, men jeg har vært på shopping med Martine:)
Kan vise dere dagens "fangst"  senere.

Her er dagens CASUAL OUTFIT:

My clothes are from:
Tee: Only/Pieces
Bukse: Loftet( en butikk i danmark)
Skjerf: Only/Pieces
College Jakke: University( Med trykk; Uranienborg Skole )

Btw: Jeg har ikke på meg sminke på bildene..
Da snakkes vi senere folkens!

Hugs And Kisses ♥
    Geena HFrisyrer

Hallo folkens , de siste timene siden jeg la ut det siste innleget har jeg holdt på å lage something special til dere kjære lesere..
Jeg har holdt på meg håret, tatt bilder av flere av mine yndlings hårfrisyrer. Det tok sin tid, men det er absolutt verdt det.
Elsker å holde på med håret!
Så her er de frisyrene jeg ordnet:

Min egne Alexander Wang flette( den er ikke helt egen men jeg har faktisk ikke sett noen lage den på denne måten)
Vil du vite hvordan de lages , legg igjen en kommentar da vel!
Denne ble litt stram og sånn, men kan lage den ordentlig senere ..

Denne er den jeg bruker for litt mere Selskap da, mener jeg ikke fest, da mener jeg litt mere "ordentlige selskap"
Den er enkel å sette opp og trenger ikke mere enn en strikk og en fliseklemmer.
Kan lage alle disse frisyrene på en video senere, men som dere vet er pcen med kamera ødelagt så skal kjæpe videokamera og ordne alt sånn senere..Rett og slette bare ta en ting av gangen.

Sorry alle de Xene , men ja.. Frisyren er det dere skulle se ikke sant?

Her er da den 3 frisyren ,(Jeg tar bare 1 bilde av den) 
- Vil dere ha eller se flere frisyrer så send inn en kommentar eller send en mail da vel!
Har du forslag til frisyrer jeg kan lage ? Så bare kom med det.

Da var Paradise ferdig<3
Det er skikkelig moro ass, fordi alle kommer med de derre unnskyldningene dems dagen etter om at de ikke var seg selv eller ja, se selv.. det er morsomt ass! Kuuuuult åå!

Hugs And Kisses♥
     Geena H
Oscar Dresses

Hey!
Her sitter jeg da med storesøs og Gossip Girl på opptak! Det er spennende, men jeg holder jo selfølgelig ikk bare på med det. Jeg lager også en inspo-vegg(plakat) til rommet mitt:) Den skal bli fin vettu!

Som mange vet har det jo akkuratt vært en Oscar-Galla , så jeg tenkte siden det var så mange fine kjoler så tenkte jeg skulle ta en liten dagens VS VS , med Oscar kjoler!

2 forskjellige kjoler, men hvem hadde finest kjole?

Picture 1:
Miley Cyrus
Kjole fra Jenny Packham
Picture 2:
Vanessa Anne Hudgens
Kjole fra Ukjent

Hvem syntes du hadde finest kjole?
- Så du også på Oscar-Gallaen?

Snakkes folkens!

Hugs And Kisses♥
     Geena HNeeeeeeei!

Nei nei neeei..
Det skjedde bare ikke.. Alle minnene mine jeg har med deg, alle de gode tider jeg har hatt med deg! Det tok en brå slutt idag klokken 20.23!
Pcen min døde... Alle de bildene , til og med videoblogg med svar på spørsmålsrunden var der..
Problemet er at man kan ikke kan laste over bildene på en MEMO-STICK en gang:O
Jeg vet jo at pcen er død,men jeg vil ikke miste den( har jo mistet den, men savner den) Fordi, vi har opplevd så mye sammen..
- Flere av dere som har glemt å ta Back-Up og mistet alt på pcen?


Det var denne lille rakkern som sviktet meg denne gangen, eller jeg sviktet jo den litt å siden jeg ikke tok Back-Up..
Jeg angrer,men jeg har aldri egentlig vært  flink til IKT programminstilinger:(

Sorry lite blogging , men lekser , skole, planlegging av bursdagen min på fredag og rett og slett bare stress. Og nå har vi jo bare en pc.. Fordi Pink(som jeg kalte den) er jo dead.Eller Hardisken til pcen Pinki..Så mamma , Søs og jeg må krangle om denne pcen! Men får en ny om et par dager av den sniiiiille naboen i bursdags gave!!!SÅ SNILL!

- Har dere hatt en fin dag ?

btw: Jeg lover dere mere blogging assa! Håper dere skjønner!
Og TAKK til alle som har lest bloggen min og vært innom, i LOVE you : )

Hugs And Kisses ♥
    Geena H
New York

Hallo folkens, jeg glemte å fortelle dere en liten ting..
Jeg sitter nå her i New York, og ser utover Central Park ! Off livet er herlig.
Det er "sommer" og sol, sol er det sikkert og vist at det er. Alle folkene her nede er også så hyggelige og koselige..
Den´parken er sjvæær gigga sjvær, den dekker oslo, eller den er kjempe stoor! Og fin.
Jeg vet jo liksom ikke hva jeg skal si, jeg er helt målløs, alt er liksom PERFEKT!

Måtte bare ta et bilde fra google, fordi kameraet mitt er tomt for batteri og tlf er også.. Dårlig turist assa, har ikke ladet kamera eller telefon til en så unik tur:O Herregud... Eller jeg hadde teknisk sett det, tok jo masse bilder, men man kan jo heller ikke laste over bilder med tomt batteri.. åå, kan verden ikke vise at vi virkelig er i 2010 ? Med det mener jeg at, man måtte kunne laste over bilder selv om man har dårlig batteri..

Tilbake til New York..

Jeg skal gjøøøre såå mye.. Ikke idag, nå er jeg bare sliten etter den lange flyturen:O

Men imorgen skal vi vel en "liten" tur på Time Square og koose oss. Også skal vi se på Frihetsgudinnen, men det vil jeg ta på tirsdag fordi der er det alltid mange mennensker har jeg hørt. Så da burde man ha god tid med tanke på køtiden og hvor lang tid man trenger der oppe.. det er ikke sånn at man bare er der i et par minutter , men her er man gjerne et par timer for å nyte tiden man har der og ikke minst ta bilder.

Nå burde jeg vel røpe litt mere om tittelen min på dette innleget.
Haha , nei jeg er ikke i New York da..Det er bare sangen Empire state of mind av Jay -Z og Alicia Keys som fikk meg til å få lyst til å tulle litt med mine kjære leser!
Jeg kan bare drømme om å være i New York NÅ jeg.. Det skjer nok snart, men ikke akkuratt idag du:P
- Har du vært i New York før?
Bare innrøm det , følte du deg litt lurt av meg?

- Ha en fin kveld videre da folkens , nå skal jeg se på den herlige mr.Beans på ferie, min fremtidige ektemann <3<3<3
Da kan jeg iallefall få dratt til New York;)

Hugs And Kisses ♥
    Geena H

Stille i fjøset!

Hallo folkens !
 Igår hadde jeg en strålende dag med litt venner i starten og familien resten!
Da var det rett og slett full fest i huset, imot setning til nå, nå er det litt mere...."Stille i fjøset" . Å, nei nå får jeg den sangen på hjernen..Den er kanskje litt bedre å synge på en bæ bæ lille lam:P Eller, jeg vet ikke ass, den er jo "driiit " kul den åå! Meg og lam assa, vi er bestevenner. Det er  derfor jeg ikke klarer å si at bæ bæ lillelam ikke er en bra sang:P Da skuffer jeg jo en liten del av den lammete meg, eller bestevennen min lammet lettere sagt.Eller ja dere skjønner hva jeg mener.

See så gode venner jeg og kompisen min er a!
Dette bildet ble tatt av >google< på en eller annen gressplen!
Dårlig redigert i know:)

- Har du hatt en stille(i fjøset ) dag du også?

Hugs And Kisses♥
      Geena H
It is my birthday todaaay!

Hey!
Nå sitter jeg her og koser meg uten onepiecen min som jeg fikk i bursdags gave, fordi jeg fikk feil str , jeg fikk M , ikke det at den var såå stor men den var 2 m høy omtrent jo:P
Men da kommer den nye om ca en uke!
Jo, jeg ler meg også ihjel fordi det var noen rakkere som tok bilder av meg idag morres:O

Hurra for deg som fyller.. Og videre gikk det til at de tok dette bildet:

Hahah, "vakkert"
Men nå lukter det kake i hele legligheten så går på kjøkkenet og ser om jeg klarer å få med meg et stykke ut:P I cant wait, mammas kaker er THE best!
- Har du hatt en spennende dag idag?

Hugs And Kisses ♥
    Geena H

Thats Yummi<3

Sorry aksengen , eller aksangen eller hvordan det skriver, men Nå sitter jeg her og nyter den surprisen jeg kjøpte og snart har spist opp og det mamma kom inn med, mens jeg ser på noe britiske greier på NRK3 , whaaat NRK3? Det er ikke akkuratt den mest sette kanalen hjemme hos meg:P
Dere kan jo gjette hva det er :P? Tror ikke dere trenger mer enn 1 gjett for å finne det ut.
HVA ellers enn ... dette--->

PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSKEEGG!♥♥

Storesøs Linda ble så fristet at hun nesten rapet et da jeg var på kjøkkenet, men da ropte jeg "5kr per egg"!!!!!
Veska mii, fikk jeg i respons, der fant jeg jo litt mere enn 5 kr du:P Så jeg truet med å øke prisen , men har jo bursdag imorgen så jeg trenger ikke!♥
- Liker du også påskeegg?
Har du spist det så langt i år?

Nå skal jeg se mere på hva de britsike greiene på den ikke mest sette kanalen hjemme hos meg er, hvis ikke det er noe interesant skifter jeg på , den kanalen jeg er stamkunde på, da mener jeg STAM!! TV2 , TV3 , TVNORGE , eller det var visst ikke bare den, det var visst de! Hvis Ikke det er noe der heller på, iallefall en av de kanalene , blir jeg skuffet og begynner heller å se på NRK3 og trøste spise med 8 PÅSKEEGG om dagen :O Da trenger jeg nok ZUUUMBA!:P Det er ganske moro..
- Har du hatt en fin dag?
Hmm, det har jeg! Det får jeg imorgen også!

Hugs And Kisses ♥
     Geena H
Da fikk jeg meg Nettby !

Haha, nå sitter jeg her på min brand nye nettby profil og ler meg til søvne, neida:P Men jeg ler iallefall godt.. hahhahahaha, ler litt her med dere nå også jeg!
For dere som lurer, ikke det at dere bryr dere men , her er nvnet på den : geena97 eller Geena H, eller geena hvidsten..
Ble litt usikker, men søk på det der, også ser dere det samme profilbilde som jeg har på Facebook.Det er da dette:
Stygt, i know, men har ikke akkurat så mange andre valg.Nå fant jeg ut av at, det er Geena Hvidsten jeg heter der inne!
Så bare søk meg opp hvis dere vil..
- Har du nettby?

Hugs And Kisses ♥
    Geena H
CASUAL OUTFIT 05.03.2010

Hallo folkens! Nå sitter jeg her med pcen på fanget og ser på den nye Sesongen av Norske Talenter.
Det er spennende , morsomt og koselig og se på det igjen!
Her er dagens CASUAL OUTFIT:

My clothes are from:
Hvit singlet Vero Moda
Bukse:Only/vero Moda / Pieces
Skjerf: H&M
Cardigan: Gina Tricot
- What ya thinnk about it?

Hmm, der kom mamma med noe godt på bordet til meg..:)
Lurer du på hva det er?
Følg med på bloggen i neste innleg senere ikveld!

- Ser du også på Norske Talenter?

Hugs And Kisses ♥
      Geena H

CASUAL OUTFIT 03.02.2010

Hey!
Morsomt ,morsomt ,morsomt ! Haha, jeg så på den nye serien på TV2 istda, den Lurt Av Karlsen.. Ja der blir man sandelig lurt assa. Idag var det Mina Hadjian som ble lurt , på Bølgene& Moi . Det var morsomt og se på hun klarte ikke å holde seg unna tlfen sin med verken ringing til en eller annen nemd(a), eller å filme det som skjedde!
- Var det noen av dere som også så det?

På Tirsdag reiste jeg fra Billund til Oslo-Gardemoen , med fly alene!
Det var faktisk ganske morsomt andre gangen fordi jeg var inne i Friis&Company butikken hvor jeg så , 80% salg på alt.. Jeg og alle de andre damene fra Oslo flyet eller som skulle på, løp inn i butikken , vi satt egentlig nede ved gaten, da det begynte å stå go to gate, men vi så for oss at det sto "go to Friis&Company store , 80 % sale" hhahaa.. Vi er jo litt rare vi jenter/kvinner/damer  når det gjelder shopping og smykker og alt det dill dallet der.Iallefall jeg..
Men alle har vl litt av det i seg ikke sant?

Her er nå CAUSAL OUTFITEN fra Igår.. jeg beklager at det først kommer idag , men USB-rakkern min som den er kjent for var borte igjen..My clothes are from:
Grå singlet:Zara
Rosa tee: Vero Moda/Only/Pieces
Bukse: Vero Moda/Only/Pieces
Smykker Diverse: Men det siste bildet som er av kjedet var fra Friis&Company det kostet 25 kr:O
Har/fant også mange andre skatter der..Legger ut bilder av det senere, men det kommer sikkert i flere outfits bilder siden de er så fine:P
- What ya think about my Casual Outfit?
Did you like it?

- Har du hatt en fin dag idag?

Hugs And Kisses ♥     
     Geena H

CASUAL , OUTFIT , FRIIS AND COMPANY , FLYPLASS , FERIE , DANMARK , OSLO , NORGE ,
SPØRSMÅLSRUNDE-INFORMASJON

Heeeello!
Nå må jeg raska litt på her , men jo..
Dere eller mange av dere, eller jo dere , eller alle, herregud så mange "ELLER" det ble her nå a:O
Men poenget mitt var at , svarene på spørsmålsrunden kommer snart.
Men hvis dere vil kan dere bare stille x-tra spørsmål til helgen(da jeg svarer på alt som har kommet inn) Og Ja dere kan spørre så mange ganger dere vil, men dere må gjerne begrense koffert tenkingen (hvis noen av dere tenker koffert da) .
Det kommer skriftelig med det første fordi som sagt videoen er hos en vennine.
Men da tenker mange av dere at det blir kjedelig skriftelig, men det blir det ikke.. En del av spørsmålene var sånn, jeg kunne svare med et bilde og litt tekst.. Men nå har dere siste sjanse på å stille siste spørsmål...
Spørsmålene sender du inn som en kommentar eller på mailen min.

SÅ SPØR I VEI FOLKENS !
* Så mange ganger dere vil
* Så mange spørsmål dere vil
* HVA DERE VIL( Svarer bare på de som jeg føler for, men legger de ut på blogg , med eller uten svar, det får vi se. )
Alt det dere vil..

- Har dere hatt en fin dag idag folkens?

Hugs And Kisses ♥
     Geena H
Dagens VS-VS

Hey!
Dagen idag har egentlig vært kos, siden det var første skoledag for meg, siden jeg kom jo hjem fra ferie.
Dagen begynte stille og rolig og begynner sakte men sikkert å gå mot slutten. Nei nei, skal ikke legge meg ennå, nei..
Bare slappe litt av, med lekser(eller det er jo ikke å slappe av da) Og hva annet enn....HOTEL CÆSAR!
Det er ikke å slappe av uten:P
- Hva gjør du hjemme når du slapper av?

Jo, som dere kanskje så på tittelen av innleget står det: DAGENS VS-VS
Så her kommer dagens:
1 fin kjole
2 pene jenter
Hvem kler den best?
Hva syntes du ?


Picture 1:
Eva Longoria
Picture 2:
Det vet jeg dessverre ikke, vet du det? Da tar jeg gjerne imot navnet:)
Hva syntes du ?
Hvem kledde den best?

Egne Meninger Er Bra Å Ha!

Men nå er det en stund siden Hotel Cæsar begynte..Så vi får snakkes senere i kveld!

Hugs And Kisses ♥
    Geena H

14 min igjen

Hey!
Nå leter jeg og leter om jeg har glemt noe på rommet mitt her nede i danmark hos pappa, men det ser det ikke ut som.
Jeg skal jo også dra hjem idag..Det er trist! Gleder meg jo litt til å komme til norge igjen men det var og har gått så fort her nede i danmark og tyskland..
Jeg må bare si TAKK til alle jeg var med her nede i danmark for de gode tider..
Og blogg-lesere, beklager for lite blogging..
Men nå skal jeg spise litt også kjøre til Billund flyplass i danmark. Men vi snakkes jo når jeg kommer hjem til norge/Oslo♥

Måp bare ta et random bilde fra pappas dokumenter..
Der var jeg jo lekker:O
Snakkes

- Hva har dere gjort i ferien?

Hugs And Kisses ♥
       Geena H


Koffert-KAOS

Hey!
Nå sitter jeg her og nyter at jeg er ferdig med å rydde/pakke. Det var seriøst et slit, det pleier å være slit hele tiden, men denne gangen var det slitt..Kofferten ville ikke lukke seg! 

"litt" full eller? Seriøst, vi sleit syykt, ja dere skjønner vel da også at jeg måtte ha hjelp for å få lukket den. Av Pappas kone Jane

Det gikk et par minutter, 1000 er av sekunder og en drøy time så var det litt lettere.
EDIT: Denne kofferten bruker jeg bare når jeg ska på korte rejser det er derfor den er litt "stygg" og liten iallefall.
Det har vell alle merket. Iallefall klærene mine !
Da var den lukket.. Men det var jo masse tøy jeg ikke fikk plass til inni der, så det måtte jeg ha i håndbagasjen.
Samma det, fordi jeg glemte jo smykkene mine og sminkeveska mi, og det vil jeg ikke satste på at ikke blir tatt på flyplassen:S 

Dette er Infoen som står på billeten om bagasje:
Håndbagasje : max 10 kg( den er max 15 kg min )
Inchecket bagage : max 20 kg per stk
1 bagasje og 1 håndbagasje med per 1 person

Dette sto da på billeten, eller noe billet og rejse info.
I dont know, men det sto iallefall

- Har dere hatt en fin dag?

Hugs And Kisses ♥
       Geena H

IT IS MY BIRTHDAY

.... Neste Lørdag, eller kommende lørdag. Og jeg har allerede fått mange fine gaver.

Dette var da LITT av gavene jeg fikk her nede i Danmark av Familie.
2 grå topper : Zara
Rosa aktig bak: Vero Moda
"Hvite" Kremfargede singlet : Vero Moda
Den Hvite bak den rosa aktige : Only/Pieces 
Shorts heelt oppe bak den miderste greie i midten( dårlig forklart): Boyfriend shorts fra H&M
Topp under shortsen: H&M 
Vet ikke om dere kan se den men det er en olajakke også : Only / Vero Moda
Rosa / Peach fargede skjerfet : Pieces
Leopard mønstret skjerf: H&M
Beige Bukse: Only/ Vero Moda
Marineblå Bukse : Only Vero Moda

I  tilegg til dette fikk jeg sko, lommebok , penger , øredobber(smykker) 
Alt dette er da bare fra de i Danmark.

Jeg sitter og stirrer på den Boyfriend shortsen og jeg bare gleeeder meg til sommer. 

- Gjør ikke du ?♥

Men nå skal jeg pakke kofferten min, drar jo tilbake til Norge imorgen:(
Åå, tiden går så fort.. Bare nå når jeg var i Tyskland, tiden gikk kjempe fort!

Hugs And Kisses ♥
    Geena H 

Hei i am back in denmark

Hallo Alle sammen.
Nå har jeg akkuratt kommet hjem eller inn døren her hjemme i danmark.
Vi hadde en kjempe koselig tur og koste oss masse.
Beklager lite blogging , men iphonen gikk amok så det gikk ikke å gå på nett, jeg beklager virkelig..
Men det kommer masse blogging osv idag!
- Høres det greit ut?

Jo, jeg skal nå pakke og fikse en ting til bloggen som jeg skal blogge om etterpå:)
G L E D           D E R E !

Som sat, er jeg dum som sa det skulle komme bilder osv mens jeg var der nede, fordi det skjedde jo ikke, fordi det var heller ikke en eneste internett Cafè der nede
Men jeg tar det igjen..


Jeg måå jo også slenge med et bilde av årets bursdags barn, eller dagens.
Det er JUSTIN BIEBER ♥

Snakkes etterpå folkens

Hugs And Kisses ♥

Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits