23.02.2012

Hei alle sammen!
Slenger med noen bilder fra dagen, en herlig en!! Smil og klemmer og kos og suss fra Emiliano og Mayah:-)
Elsker de <3<3 de er så herlige barn

Kan noe lage en header til meg?

Med dette bildet

På headeren skal det stå: geenah.blogg.no by Geena Hvidsten

Svar på et veldig mye stilt spørsmål:

Hei alle sammen!

Jeg har jo mail, og det vet dere godt, fordi ofte og da mener jeg ofte, får jeg mail av dere søte lesere om mase søte ting og slikt, men.. Dere er tydeligvis veldig interisert i hva som skjer i privatlivet mitt, og ikke minst kjærlighetslivet mitt..
For og ha det klart, jeg har ikke kjæreste, jeg har ikke planer med og få en heller , med det første, med mindre det er Justin Bieber som står under my mistletoe, men ellers nei!!!!
Men jeg elsker å være singel, friheten, du trenger ikke solbriller for og skjule hvor du ser, du kan kose deg med guttene som er sexy og goodlooking på gaten, og ikke mere enn det. Det er så deilig.

Så for at dere skal få et mere innblik av hva slags gutter jeg liker/ikke liker , skal jeg skrive et par ting med hver, liker og ikke liker. Fordi det ville en av dere lesere, så da gjør jeg det. Og siden Lea skrev det på sin blogg, så så det så kult ut:)

Ting jeg liker med gutter: 

 • Fyldige lepper
 • Fine,sterke armer
 • Fin rompe
 • De MÅ ha hår på hodet, man kan stryke på
 • sixpack
 • Blå OG brune øyne
 • lyst eller mørkt hår
 • De må ha tid til kjæresten
 • De må kunne drite i om felles venner ikke liker en, og alikevell gi henne en klem og snakke med henne.
 • Kunne folde hender, klemme, kysse deg på halsen foran venner, selv når man ikke er kjærester.

  Ting jeg IKKE liker med gutter:
 • ALT for god selvtillit
 • Gutter som ikke har tid til og treffe jenten sin
 • Dårlig ånde
 • Stor mage
 • Dårlig parfyme/hygiene
 • De tøffer seg for andre som ikke evt liker jente vennen sin så godt, og er frekk
 • Gutter som ikke har humor 
Victoria Secret Bikinier 2012

Hei alle sammen!
Nå er jeg på pcen igjen!

Sommeren nærmer seg, og jeg gleder meg sykt mye! Til og gå i bikini, shorts, uten sko, lite klær, bli brun og kose seg masse med venner og nye bekjentskaper!

Siden det ikke er så lenge til sommer, så har jeg begynt og se på bikinier, og jeg klarer ikke å bestemme meg..Jeg skal ha to, men jeg klarer ikke bestemme meg, så jeg trenger hjelp. Jeg har sett på så mange, men dette er de jeg liker beste så langt!Forstår dere at det er vanskelig??????

Hjelp meg..
Hvilken likte dere best.. Si 2 favoritter, send også gjerne link hvis du har noen finere! 

Kveldens antrekk

Kjole fra Gina Tricot
Armbånd ?
Sko Belle shoes
Clutch HM!!!

Innkjøp fra Shoe Lounge

Hejsann dere søte lesere!
Nå har jeg blitt syk.......igjen! Aner ikke hva som skjer. Har aldri vært så mye syk som jeg har vært i år! Aldri! Men jeg har ikke akkurat kledd meg godt. Og har ikke gjort noe for og holde meg selv i form, Haha! Jeg elsker sofaen på fritiden etter lekser og skole:-))

Har snart bursdag, å Gud som jeg gleder meg! Har sendt ønskelisten min til Danmark i dag!
Ysl sminkegreier
Jeffrey Campbell
Og noen hudprodukter, Norge ikke har!

Og den norskeønskelisten min er enda ikke klar..

Men på tirsdag var jeg på Shoe Lounge og kikket, og kom jo selvfølgelig hjem med noe i min hånd. Overraskende hvis ikke.. Ps, det siste bildet av meg er på morningen igår.. Uten sminke, haha! Bad day..

Mine smykker

Hei alle sammen! Aner ikke hva som skjer med blogg.no,men det går ikke Ann og godkjenne kommentarer..

Men uansett, det var for en stund siden en som spurte om dere kunne se smykkene og noen klærene mine, og ja det kan dere. Forstår virkelig ikke hva som er så spennende med mine smykker og klær, men her er det hvertfall noen bilder av smykkene og andre slike ting på rommet mitt. De ble tatt for en stund siden og igår!

Trends Spring&summer2012

Hei alle sammen!

Nå skal jeg ta med tid til og lage og skrive et ordentlig innlegg, når jeg først er på pcen.
All bloggingen jeg har gjort i det siste har jo vært via iPhone, men skal prøve og blogge fra pcen en gang i blandt.

Jeg elsker vinteren, men kler meg omtrent aldri i noe ordentlig da, fordi jeg er jo uansett gjemt under jakken og ugg`sene, så jeg føler det ikke er verdt det. Men jo det er det!!!!!!
Men nå er det vår, om bare noen få uker, i hope........ Og jeg har allerede begynt og spare masse masse penger og skrive ned ting jeg skal kjøpe til sommer, fordi i år, så er trendene så fine og søte at jeg kunne spist de opp.

Jeg var jo som dere vet på OFW iår og, og det er så utrolig gøy.. Fam var igjen utrolig og impornerte igjen! 

Stikkord for trender spring/summer 2012

 • Pastell
  - Lysegrønt ( Limegrønt )
  - Lyse rosa
  - Lyse lilla
 • Mørke blomserprint
 • Neonfarver


  Pastellfarver 
  Jeg elsker pastellfarver, det gir en herlig følelse når du ser på det. Det er så mykt, søtt og fint på en gang.
  Det er utrolig. Pastellfarver når du er sommerbrun eller vinterblek , så er det super fint, det er så godt uansett!

  Eksempler på noe som er fint i pasteller:

  Dette er nok 1 av mine 1000 favoritttrender denne våren og sommeren.
  Det varierer veldig fra hva hver og en designer har og komme med. I år, er jeg helt forelsket i Chanel og 3.1 ( Chanel er på bildet to, og 3.1 er i midten )
  Det er så varierende med designerene. Men mye fint er det garantert uansett!
  Liker dere pastellfarver?
  Hvilket design likte dere best av disse?
   

   Plisseringer
  Dette er også en utrolig fin trend. Det gir virkelig kjoler, eller skjørt en litt annen twizt og gjør det med en gang mye kulere.

  Eksempel på veldig fine og enkle Plisseringer:

  Her er feks mine favoritter Balenciaga , til venstre, og den ved siden av som er av...............overraskende nok, Chanel, Chanel har alltid vært min smak! Jeg er den største Chanel bitchen du kommer borti:)
  Likte du dette?
  Hvem likte du best? 

  Under water
  Under water trenden er også fin, den er så enkel.. Den liker jeg også veldig godt. Det som er annerledes med denne trenden enn alle andre, det er at designerene gjør det på forskjellige vis, så nå kan jeg ikke bare velge et favoritter, men alle er fine på hver sin måte. Men igjen, jeg må bare gå for Chanel.. Det er det fineste i hele verden <3  Karl Lagefield, my future housband!!!!!!!!!!!

  Eks på Under Water

  Gjett 1 gang på hvem som er Chanel sitt design?  Den siste og fineste!
  Likte du Under Water trenden?
  Hvem likte du best?   
  Så folkens.. Hvis dere likte dette, så kan jeg lage en del to av dette, fordi det er nemlig mange flotte trender i år!
  Men nå skal jeg må Utdanningsmesse med mamma, også etter hvert har det kommet ut en video til dere. Sjekk :http://www.youtube.com/watch?v=Snm17Z6WUys&feature=youtu.be om et par timer, så får dere gi meg respons om hva dere syntes.
  HUSK den er uredigert,fordi jeg skulle se hvordan det ble. Kos dere:)

  Likte du inlegget og videoen?

  Håper virkelig dere likte dette innlegget,fordi det tok meg 2 og en halv time og skrive og ordne! 
Enkel og god middag på 10 minutter

Hei!
Jeg elsker blogg.no!!!!!!!! Skal ALDRI BYTE!!!!!

Nå idag slapper jeg av og skal mye ikveld<3 men frem til det må jeg kunne slappe av mens jeg kan, så jeg bestemte meg for og lage en rask middag, siden mamma er på jobb. Så jeg handlet dette:

Fremgangsmåte er og koke pastaen i 7 minutter, og mens du gjør det, lager du salaten.. I salaten har jeg asparges, fetaost,oliven,hvitløk,og salat og tomat!!:-):-)

Nam

OFW imorgen - Moods of Norway

Hallo:-)
Nå sitter jeg og slapper av, stresser litt, mye som skal skje i helgen, HVERTFALL IMORGEN!!!!!! Blir gal av stress, mamma har lagd cammomille te så jeg kan nyte den og se på tv og blogge litt, igjen fra iPhone.. Orker ikke pcen mere etter at jeg fikk herligheten.. Derfor eg ventet så lenge med og få den...blir avhengig.. Enda væree er det når jeg fikk hele 3 MÅNENDER GRATIS INTERNETT, Netcom i love You!!! Men må begynne og anvende pcen litt mere, plutselig er de 3 månedene omme og da blir regningene nok litt dyre hvis 3G står på:-)
Jaja slenger med en ufreSht og vakkert bilde av meg.. Slapp sv ironi at det var vakkert:-)

Ps: jeg hater ekle menn.. Pedofile men! Er det en av de aliensene som rører meg , da burde de løpe!!!!!!!! Et ikke så uskyldig som jeg ser ut som.. Æsssssj!!!!! Heng dere!!!!!!!!!!!!!!! Ekle menn.. Legger Ann på yngre jenter, eller kidnappet eller voldtar, whatever sier ifra, stay away from me;-)
Skriver dette fordi jeg leste om noe slikt i vg, at jeg hater 20-50 år gamle menn som legger Ann på småbarn / ungdommer generelt;-) ekkelt .. Når jeg leser om sånt får jeg gysninger..... Ekkelt og tenke på at noen jeg kjenner eller ser kanskje er pedofile? Æsj blir gal!! Stay away from me bitchezzz!!! Og alle andre jenter!! Hva syntes dere on pedofili?????

Jeffrey Campbell

Elsker de!
Søsteren min sine

OFW- Fam Irvoll

Hallo!
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Fam Irvoll sin visning , nok en gang utrolig! Hun imponerer mere og mere for hver gang!:-)

Deli de luca- a lifesaver

Jeg blir gal av blogg.no!!!!!!!!! Jeg har skrevet et innlegg i 2 timer! Også blir det slettet, igjen!
Men jo.. Jeg har nå kommet hjem etter vårt resturantbesøk på big horn steak house..
Vi bestemte oss for det fordi vi fikk så lyst på biff.. Da vi kom var der rotete service og dårlig mat! Alt de hadde lagd selv, utenom biffen de kun har stekt var kaldt og slakte fersk!! Utrolig.. Vi leverte tilbake 2 ganger , fikk smme dritten tilbake , og det eneste som da var varmt på tallerkene var tallerkene.. Et tegn på at de hadde puttet hele tallerkenen inn i en mikrobølgeovn, som gjør smaken væree!! Æsj! Men kjøttet var godt! Men tross kald bernaisesaus og kalde grønnsaker var dt koselig!! Så vi droppet desserten der, og gikk til deli de Luca og kjøpte oss kaker der istedetfor:-):-)

Kveldens antrekk

Hallo!
Idag har mamma fri og da skal vi ut og spise! Vi ender vell opp i bogstadveien et sted.. Hmm, kanskje "the brokkers" de har så god mat! Eller noe sånt:-)
Har ikke på meg noe spesielt , skjorte er fra Ralph Lauren
Bukser fra bikbok, og mamma sitt skjerf:-))

Frokost

Er på iPhone, så den klikker! Men har hvertfall lagd frokost! Skrev oppskrift og tok bilder til dere, men det forsvant som vanlig her på blogg.no...... Hater og bruke tid på ting og det forsvinner!!!!!

Helg,we, endelig

Sovner hvert øyeblikk! Haha!
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits