Dagens antrekk

Heisann folkens!

Nå er det endelig ferie igjen.. Super deilig! Tiden går jo så fort at det går ikke ann.. Syntes akkuratt jeg fikk juleferie jeg.. Haha, men det er egentlig bare bra at tiden går fort, når jeg tenker meg om. Fortere til sommeren, og den skal bli super. Tidenes beste sommer ♥

men det er enda ikke sommer folkens, men det er vinterferie, et par uker nærmere iallefall!


Topp: Gina tricot
Bukse: JC
Jakke lignende: Gina tricot

Nå er jeg i Danmark og stor koser meg masse, siden det er ferie og jeg har pakke dag idagm bare slengte jeg bare noe på meg. Det er vell lov når man bare skal pakke til AYIA NAPA!

Hva syntes du om dagens antrekk?
Hva er dine planer for ferien?

Gleder du deg til sommeren?
Hvordan føler du at sommeren blir for deg?
Min sommergarderobe - Sommeren 2011

Heisann folkens!
Det blir bare kaldere og kaldere for tiden, men heldighvis slipper jeg det om 3 dager i en uke:-) Hehe!

Jeg har blitt heelt hekta på weheartit.com og mote.. Eller mote har alltid vært my thing, men weheartit er best ! Iallefall hvis du magler inspirasjonn til hva du skal blogge om eller noe, så bare går du inn der:-)

Gleder meg til denne uken som kommer, og gleder meg til sommeren.. Kjenner at sommergarderoben allerede er overfull.. Dårlig tegn, men når det er så mye fint i butikkene for tiden er det vanskelig og holde seg una.. f eks Ralph Lauren sin sommer kolleskjon er elsk. Det kan vi snakke om senere, hehe.. Men nå tenkte jeg at jeg kunne dele noen søte bilder fra weheartit.com♥


Den skjorten jeg har på her, er bare  en liten del av min egen sommergarderobe nå.

Men siden jeg nå bare viste inspobilder, så tenkte jeg at hvis dere gjerne vil, så kan dere legge igjen en kommentar om dere vil se MIN sommergarderobe! Det hadde vært utrolig morsomt og dele den med dere, men vil se om dere gjerne vil det før jeg gjør det, i tilfelle noen av dere leser ikke liker det! Men uansett.. Legg igjen en kommentar hvis du vil det. Husk.. Alle som kommenterer får en kommentar tilbake.

Men nå må jeg løpe ut, skal treffe pappa♥

Vil du gjerne se min garderobe? Hva syntes du om mote?

Gleder du deg til sommer? Er du godt forberedt i moten i sommern 2011?
 

Again

Heisann søtiser! Beklager lite blogging, men det er nesten ikke mulig og blogge for tiden.. Gleder meg til uka for og se om det da går. Noe jeg virkelig håper.


Det diggeste på Norsk jord for tiden..NAMNAM!!

Har du problemer med blogg.no for tiden? Har du hatt det?
Liker du Starbucks? Har du smakt Starbucks?Bursdags gave: Juicy Couture

Heisann!
Kjempe lenge siden jeg har blogget nå, og det irriterer.. Men nå kan jeg blogge og da skal jeg slutte og syte!

Jeg har jo snart bursdag.. Og da har man jo gjerne en ønskeliste. Så siden dere lurer på hva jeg ønsker meg til bursdag og sånt, tenkte jeg at jeg kunne dele noe av det med dere..

Idag eller akkuratt nå tenkte jeg og vise dere det jeg ønsker meg fra Juicy Couture.
♥ Bukse, jakke eller et helt sett fra juicy Couture

♥ Smykker fra juicy couture, og anheng

Det er da bare litt av ønskelisten min..
Dere tenker sikkert at jeg er bortskjemt , siden dette bare er litt av det jeg ønsker meg.. Men nej jeg er ikke det.. Det er 50% salg på all juicy på Paleet, så da koster det bare 300 for en bukse.. Jeg dør! Men tror nok jeg hadde fått det uansett, hehe! Bursdager vett.

Hva er typisk for deg og ønske deg til burdagen?
Hva syntes du om Juicy Couture?DELTA

Heisann! Har hatt masse problemer med blogg.no for tiden og jeg klarer bare ikke blogge.. Det irriterer meg litt, men det er dessverre ikke stort man kan gjøre med det. Men her sitter jeg da nå og blogger, så tenkte at jeg kunne avbryte denne klagingen ganske så fort også fortelle dere noe positivt..

Jeg klarer da iallefall og lese andre blogger.. Så da fant jeg en super søtt blogg, som jeg faktisk har vært innom før, som nå har en konkurranse hvor du kan vinne mye fint.. Sminke fra NYX.. Kjempe fine premier..


For og forstå hva du skal gjøre må du stikke innom bloggen henne innen 00.00 fordi da er den avsluttet, og lese og se på videobloggen hennes.. Hun forklarer bra, og er kjempe flink til og lage en video for at man skal forstå konkurransen..Så meld dere på..
Bloggen hennes den er: www.lisalilleseth.blogg.no og konkurransen er på denne linken: http://lisalilleseth.blogg.no/1296583561_leserkonkurranse_vinn.html

Her er også videobloggen hennes..

 Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits