Spørsmålsrunde #2

Da skal jeg svare på noen av de andre spørsmålene jeg også har fått inn.

 

Hvor trener du, og hvor ofte? Du ser veldig fit ut.
Ååh så hyggelig sagt:) Takk! Jeg trener på Elixia, alt fra 2-6 ganger i uken:) Og så det er sagt, jeg trener ikke kun for å bli tynnere eller slikt, men for å ta vare på immunsforsvaret:)

Skal du på Justin Bieber konserten i April?
JAAA!

Hvis du skulle valgt: En date med Justin Bieber eller at dere kysset offentlig?
 Jeg ville nok valgt en date med Justin, fordi jeg er ikke så opptatt av at alt skal være så offentlig. Han er jo tross alt et menneske han og:) Ikke alt trenger alltid å bli offentliggjort:)

Er du på dealern med noen eller forelsket?
 Hmmm, kanskje det, kanskje ikke:) Tiden vil vise!

Brunette med brune øyne og hyggelig eller Blondine med blå øyne og hyggelig?
Hmm, klarer ikke velge.. Kommer ann på personligheten dems og hvordan de behandler meg. Utseende er ikke så viktig:) Sjarm og personlighet.

Hvilken skole går du på?
Jeg går på Uranienborg skole.

WOW, hvor er kjolen din fra? Altså, ikke det at de andre sine kjoler ikke var fine, men fyyyyyyyyy din var fin, hvor er den fra? Kan jeg leie den?
Det er ikke min kjole, det er kjære Emilie sin kjole. Elsker den, og den er sååå fin. Som Emilie sier, så er den kjolen det beste kjøpet hun noen gang har gjort, og det tviler jeg ikke på. Den er perfekt!!

Hva er dine 10 livsmål?
Har maange ting jeg vil gjøre i løpet av livet, men de ti første jeg kommer på er:
 - Møte Justin Bieber
 - Dra på en skikkelig romantisk tur med min kjære, et eller annet sted. Så lenge det kun er oss to.
 - Bli journalist
 - Oppleve USA på sitt beste.
 -  Dra til Zansibar på 4dager safaritur. 
 - Bo i USA
 - Hoppe fra et fly, med sånn greie som blåser opp på ryggen din 
  Dette er jo så småting, og ting som ikke kan kalles livsmål. Men dette er noen ting jeg SKAL gjøre innen jeg blir 35:)

Kan du videoblogge?
Hmm, kanskje.

Hva slags jenter liker du ikke?
Kan ikke si at det er noen jenter jeg ikke liker, med mindre jeg kjenner de og vi  ikke kommer overens, men har ingen av de enda.  Håper ikke på å få noen av de heller. Men som sagt, jeg klarer ikke dømme folk før jeg kjenner dem, og har gitt dem en sjanse, til det motsatte av inntrykket jeg har av dem er vist. Men jeg liker ikke jenter som elsker å krangle og henge ut andre!

Dine tre favoritt-filmer og hvorfor?
Dette er vanskkelig....
Men
1) TITANIC, fordi det er rett og slett verdens beste og fineste film
2) Shawshank Redemption, den er bare utrolig bra.
og siste.... Hmm, aner ikke.... alt for mange bra filmer i verden til og kun velge 3.. 

 

Mobbing

Hallo dere

Nå har jeg tenkt til å skrive et innlegg om mine meninger om mobbing og rundt dette. Håper selvfølgelig at dere tar dere tid til å lese det, fordi det er utrolig mange der ute som blir mobbet og har blitt mobbet.

Det å være redd for å gå på skolen, fordi du er redd for kommentarene du får av klassekameratene, eller andre på skolen er grusomt. Du vil ikke, men du vet at du må. Du våkner med hodet høyt og lavt, og sier til deg selv i speilet at  du skal gjennomføre denne dagen for din egen skyld. Du skal vise dem at du klarer å gjennomføre dagen. Og at de ikke klarer å bryte deg helt ned. Ok, de har brutt deg langt ned. Men du vinner, du viser at du klarer å komme på skolen, og gjennomføre en dag, og ikke gi opp. Der taper de. De taper, fordi det de er ute etter, det har ikke skjedd.og det kommer ikke til å skje heller, fordi du er sterkere enn dem, og du viser dem det! Greit, de mobber deg og slenger dritt. Men hadde de klart og stå opp hverdag og dra på skolen og møte opp hvis de hadde blitt mobbet? NEI, det hadde de ikke: Fordi de klarer engang ikke å være seg selv. Det er jo det som gjør at de mobber. De er svake, og usikre. Husk det. Du er sikker, og du blir bare sikrere og flinkere av dette.
JA, det er sikkert grusomt der og da, men tenk deg hvor mye sterkere du er på slutten av dette, og da kan du virkelig fortelle dem hvem som fikk hvilke fordeler. Du fikk fordeler for resten av livet: Nemlig styrke. Men de fikk ikke en dritt. De klarte engang ikke å bryte deg helt ned. IN YOUR FACE kan du si til dem. Fordi det er sant. Du sitter igjen med det gode. For alltid.

 

Noe jeg HATER, det er når noen sier: Hahaha han går   på videregående, og han ble skikkelig mobbet i 1. klasse, og han har gjort ditten og datten og han er teit og han ditten datten. Jeg blir gal: Vet du hva? Folk har en fortid. Ja, mange har gjort mye dumt. Og det har jeg og. Jeg har ikke blitt mobbet, men jeg har hatt ting hengende over meg for ting jeg har gjort, og diverse ting. Men det går alltid over, fordi folk innser etter en stund at du gjerne har vokst og at du har endret deg. Og det er faktisk en selvfølge. Det at man endrer seg er en selvfølge, og det at  Folk  da dømmer folk etter ting de hører eller etter hva en person har gjort for 2 år siden, er skikkelig dritt. SELVFØLGELIG har personen endret seg. ALLE endrer seg hele tiden, og det og gå rundt og snakke dritt om en person du faktisk ikke kjenner personlig, men som du vet ting om via rykter er tragisk. Det er så lavmål at det er kvalmt. Det gjelder ikke bare dette eksempelet. Men bare det å høre folk si seg enige i rykter som går. Og du kjenner ikke personen engang, også skal du dømme vedkomne etter ting som kanskje bare er bullshit, eller som personen det gjelder faktisk er lei seg over og er glad er over, og angrer på. 

Det finnes så utrolig mange måter og mobbe noen på.
Her er NOEN eksempler

  • Drittslengning på nett
  • Utestengelser
  • Ryktespredninger

Og dette fortsetter ut i det uendelige.. Dessverre. Spør du meg, så syntes jeg at mennesker generelt burde bli bedere på å bli kjent med personer. For eksempel før du snakker dritt om vedkomne, eller tror på rykter om vedkomne, eller snakker om ting vedkomne har gjort for flere år siden, eller for hvor mye vedkomne har blitt mobbet. Bli kjent med personene rundt deg, og gjør det letteste mulig for alle rundt deg å være seg selv og kunne hygge seg med folk man er med på fritiden og folk man møter for første gang, uten å være redd for om han tenker noe dumt om deg, siden du gjorde ditten og datten i fjor eller fordi hun sa noe om deg forrige helg. Gi folk en sjanse. Tenk hvis det var deg det var snakk om.

 

 

Vippe extensions

Hei dere:)
Idag har jeg fått prøve noe nytt. Nemlig det å ha vippe extensions. Eller punktvipper, som det er jeg har.

Slenger med noen bilder, så dere kan se hvordan det ser ut på avstand, og close up:) Er veldig fornøyd selv!!

 
På avstand. Du ser det, og det ser fint ut.. LOVE IT! Dette skal jeg ta påfyll på.. Gjett om!!


Og Close UP

Hva syntes dere? Har dere prøvd dette?

TITANIC

Jeg er helt i Paradise... Har akkuratt sett Titanic for 1000 gang i mitt liv. Det er den mest perfekte filmen på jord. Jeg kan se den 1000 ganger, og kose meg like mye som jeg gjorde første gang. TITANIC I LOVE YOU!!
Og Leaonardo DiCaprio åååh min hatt, han gjør det hele enda bedere.. De leppene når han kysser Rose, og hendene hans og alt. Nei fy, nå skal jeg slutte å drømme meg bort... LEONARDO KOM TIL MEG!!


Marc Jacobs

Hallo

Det at  noen lukter godt, det at man føler at man lukter godt, er så utrolig viktig. Jeg personlig elsker når jeg går forbi noen søte gutter, og du kjenner parfymen dems etter dem. og jeg elsker det å kunne sparye på meg en favorittparfyme. Og jeg har alltid vært en Chanel jente, men til jul fikk jeg en ny duft, og den er utrolig god. Den er fra Marc Jacobs, og heter Daisy. Så fra nå av blir denne stående ved siden av min elskede Chanel parfyme flaske! Got to love parfyme..

 


ALLE bildene er tatt av meg..

Har du noen favoritt dufter? Noen gang prøvd DAISY av MARC JACOBS eller CHANEL?


Varme sommerdager
Disse bildene tok jeg i sommer.. Jeg savner det å gå i kjoler, jeg savner det å gå i høyheltesko. Jeg savner det å hygge meg med venner i ukesvis uten tanken på skole og stress. Jeg savner tanken av å kunne føle meg bra. Savner det å være brun.... Det er så utrolig mye som er 1000 ganger bedere om sommeren.. COME BACK NOW♥

You make me think twice about things...YOU make me think twice about love, about trusting people, about a realashionship and life. You make me think viser and smarter. You make me smile, cry and laugh. You make me enjoy life ♥

SWEDISH HOUSE MAFIA - 22 december 2012

Hei igjen søte dere:)
Har glemt og fortelle det, men den 22. December var jeg i Telenor Arena med Lovisa og danset og hadde det gøy til avskjedskonserten til SWEDISH HOUSE MAFIA, fordi jeg hadde fått billetter. OG
For å si det mildt, så var det helt sykt . Elsket det.. et minne for livet!! Slenger med masse bilder fra konserten:)

 
♥♥
Spørsmålsrunde SVAR

Hallo, i løpet av de siste 6 mnd, har jeg fått utroliiiig mange mails og kommentarer med ting dere lurer på. Så jeg tenkte jeg kunne svare på de. Denne gangen blir det ikke videoblogg, men det kommer kanskje:)

Du, hvor kjøper du alle klærene dine? Eller mest vanlig? Du har sykt fint stil:)
- Haha, så snilt sagt! Tusen takk:) Jeg handler overalt egentlig, men mest Zara, Massimo Dutti:)

Hva slags sminke bruker du til hverdags?
- Jeg bruker ikke mye, concealer og solpudder, thats it:)

Hvis du skulle valgt og ha med iphonen på en øde øy eller en gutt, hva hadde du valgt?
- Ofcourse en gutt.. Iphonen blir du fort lei! HAHAH

Er du god venn med alle jentene i "UG"?
- Ja det er jeg.


Hva syntes du om at Andrea Badendyck kjøper så utrolig mange designervesker og sånt?
- Akkuratt det spørsmålet der er veldig mye diskutert. MEN hun er en veskesamler, og det har hun lov til! Hun virker som en jente som har kontroll og vet hva hun gjør, så jeg skal ikke dømme hennes handlinger, fordi jeg vet det er utrolig mange der ute som er imot det hun gjør, men kan ikke si at jeg er så imot det. Fordi selv elsker jeg designer vesker, og jeg kommer til å begynne med det samme som henne:) 
Så jeg syntes det er fint for henne, fordi det virker som hun liker alle veskene hun kjøper og at hun nyter de, så lenge hun er fornøyd burde jo vi slutte å bry oss.

Hvordan går det med kjærligheten da? Hva er det eldste og yngste du kunne vært sammen med?
- Haha, disse spørsmålene minner meg litt om Formspring.. Det kommer helt ann på personen egentlig, jeg er ikke sånn som tenker så veldig mye på alder, er det meant to be, er det meant to be. Alder har ingenting å si, spør du meg! Men det er da min mening.

Hvis du skulle valgt og kjøpe en LOUIS VUITTON veske eller en MULBERRY VESKE, hva ville du valgt?
- Jeg elsker veskene til Louis og Mulberry, men siden jeg allerede har en Mulberry, så kanskje LV? Aner ikke, kommer IGJEN ann på hvilken modell det er snakk om:)

Kan ikke du vær sååå snill og lage en videoblogg av rommet ditt????????

- Ivrig leser ja, det er søtt! Jo det kan jeg vell:)

Har du iPhone 5? Er det sant at du fikk den utenom noen gaver og sånt 2 uker før jul? omg du er bortskjemt......
- Ja jeg har iPhone 5, elsker den! Ja jeg fikk den før jul, ser ikke på meg selv som så veldig bortskjemt av den grunn (?)Fikk du noe fint til jul? SI ALT DU FIKK!!!
- Altså, jeg er ikke så veldig opphengt i materiale ting. Julen er jo familietid osv, men hvis dere er så keene på det, kan jeg godt lage en del 2 av julegavene? Men ja jeg fikk masse fint til jul:)

Hva slags vinterjakke har du? Og hvorfor valgte du akkuratt den du har?
- Jeg har en SVEAjakke. Jeg valgte den, fordi jeg føler ikke at Parajumber er så veldig meg, jeg syntes den er veldig fin. Jeg kunne fått den eller Goose hvis jeg ville, men jeg valgte Svea, fordi jeg har hatt Goose, også ville jeg prøve noe nytt, og jeg likte modellen veldig godt. Den var veldig enkel, og tidløs. Og farven var helt meg. 


Hvorfor trener du så mye? Du er tynn og har ingen feil ved kroppen din, også i tillegg spiser du veldig lite... Tror seriøst du har begynt å få en spiseforstyrrelse.....??
- Alle har deres greie med kroppen deres, og det er ikke alltid alle er like fornøyd. Ja jeg vet jeg er tynn og alt det der, blablabla, men jeg liker og trene og føle meg bra, og forhindre sykdommer ved og trene. DERFOR trener jeg så mye som jeg gjør. Og Jeg spiser ikke lite, jeg spiser det jeg orker... Uansett, det å diskutere kropp og vekt er noe jeg hater, fordi det er mange som faktisk sliter skikkelig, så det og si at jeg har en spiseforstyrrelse er litt feil. 

Hvor trener du og trives du der du trener?
- Jeg trener på ELIXIA, og jeg trives veldig godt. Veldig bra center med god veiledning og treningstider. Også liker jeg at det er veldig "rent" der, og hygenisk. Haha, missforstå meg rett, men det er veldig viktig at du føler at stedet du trener og tilbringer mye tid er rent, og det gjør jeg med elixia. Uansett hvor jeg snur meg, så er det enn som vasker apparater, eller gulvet eller noe som helst.

Hvem pleier du å trene med?
- Jeg pleier å trene med Emilie, Frida, Rebecca, Charlotte og diverse venniner og bekjente:) Og mamma!

Jeg så deg i bogstadveien en gang i høst, og da hadde du syyykelig fine boots, hvor er de fra?
Ååh takk, hvis du mener de beige? Så er de fra ASH. Et veldig bra og fint skomerke, som du får kjøpt hos Lille Vinkel Sko.

Vil dere ha en del 2? Har mange flere spørsmål jeg kan svare på. Men hvis dere vil kan dere bare spørre mere:)
 
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits