Charlotte og Julie

Heisann alle sammen.. 
Lenge siden jeg har blogget nå, men blogg.no virker ret og slett ikke på min blogg.. Vet ikke hvorfor, men håper det ordner seg. Nå er jeg hos Charlotte med Julie  .. Kjempe koselig! Skal nok bli mere blogging i helgen, men det er først når det går.. Får virkelig håpe at det går i helgen, fordi nå har jeg masse og blogge om!jeg ligger under burberry skjerfet mitt..

hva har du gjort i det siste? 
Hva skal du i helgen?

 Jentekveld deluxHeisann alle søte lesere!
Nå ligger jeg hjemme og er syk. Perfekt.. Men jeg skal slutte og sørge.. Det er jo noen fordeler med og være syk og da..

Men iallefall.. I helgen, koste jeg meg masseee! Jeg hadde det så koselig, som jeg ikke har hatt det med jentene mine på lengeee.. Vi har det jo alltid koselig, men denne gangen var noe spesielt♥ Vi spiste middag, snakket og koste oss masse! Girls just wanna have fun


Veeeldig mye kosing som dere kanskje ser.. Men det er oss.. Vi elsker og kose..


Og tullee! elsker dette bildet av Sigge, Camilla & Thea ♥
Juliie & Moi


Og litt gangsta power! Haha, Thea liker IKKE når andre tar plassen hennes, men som dere ser, syntes Oda bare at dette er morsomt.. HAHA!


Dette er hahaha, no doubt.. Thea setter seg oppå meg og begynner og skille meg.. da trenger man ikke musikk for og si det sånn... hahahahhahahhhahahhh! AUU..Jeg er veldig skilen skjønner du.. Som du kanskje ser på tomattrynet mitt!Så ble vi venner igjen da.. Hahhaha, da var vi skuls.. Men det som egentlig skylte at Thea begynte og skile meg var vell fordi hun så hva jeg egentlig gjorde på dette bildet:


HAHA!


Føler at alt blir haha, men dette er haha! Hehe, loner dans..Hehe, ja! Det var ganske mange bilder.. Men jeg elsker og dele bilder med dere,  det er jo tross alt bedre enn og skrive 2000 ord og få dere til og skjønne moroa.. Ingen skjønner moroa når de må lese 2000 ord.. De skjønner det ved litt tekst og masse bilder!

Hadde du en fin helg?
Hva syntes du om bildene?
Har dine venner noen gang hatt en jentekveld?
Hva pleier dere og gjøre når dere er sammen?

KONKURRANSE

Heisann alle sammen!

Idag, har jeg bare lest masse blogger den lille tiden jeg har vært våken.. Og da snublet jeg over en blogg som heter.frkmalin.blogg.no og hun hadde en konkurranse om å vinne noe fra www.veggfolie.no..

Siden jeg aldri vinner noe konkurranser, eller noe.. Så tenkte jeg at jeg bare skulle melde meg på for og prøve, så det gjorde jeg.. Vet ikke hvordan det går enda..  Men det er bare utrolig morsomt og melde seg på en konkurranse som dette, for og se om man vinner eller hva!Så gjør som meg, meld deg på konkurransen og se om du vinner.. Det er morsomt og artig hvis jeg vinner denne.. Haha, jeg har aldri vunnet noe i en konkurranse før, så vi får se!

Skal du melde deg på?
Har du noen gang vunnet i en konkurranse på blogger?

Innkjøp fra Tyrkia

Hei alle sammen!

Fikk et spørsmål om jeg kunne vise litt av det jeg kjøpte i Tyrkia , og det kan jeg selfølgelig gjøre vettu.. Kjøpte ganske mye småting og kose ting.. Men viser bare 1ting nå.. Kan heller vise dere resten senere om dere vil det?Disse skoene falt jeg pladask for.. De var så enkle ment samtidig pyntete! Også satt perfekt♥ Og de kostet bare 120 kr:O Det var sykt billig, så hadde de ikke passet eller noe uansett, hadde jeg kjøpt de uansett fordi det var så billig.

Det var vell det jeg var mest fornøyd med.. Eller, vet ikke. Som sagt så skal jo jeg vise dere resten senere, så da kan jo dere fortelle hva dere syntes var finest.. 
Hva syntes du om disse skoene?
Likte du de?
Overraskelse til dere

Heisann folkens!
Nå er det seriøst lenge siden jeg har blogget.. Og akkuratt det beklager jeg.. Men jeg har vært en uke i Tyrkia.. Og fikk dessverre ikke tid til og oppdatere dere.. Men bloggen den er her hele tiden, så da satte jeg meg ned for og blogge nå! Og oppdatere dere litt..

En uke nede i varmen der nede er helt heaven.. Sol hver dag.. Shopping og masse kosing♥

Storesøster og meg ved stranden nede i Alanya


Kjæresten til søs og meg ved lunchbordet  vårt !
See så deilig.. Dette kan man ikke gjøre i Norge når det er sommer engang..

Jeg hadde det så koselig der nede nå! Kjempe deilig vær nesten hverdag og soling , god mat.. og ja bare himmel i forhold til dette kalde Norden/Norge.. Tok også masse bilder.. Som dere selfølgelig skal få se senere.. Men nå tenkte jeg at jeg kanskje skulle oppdatere dere litt først!

Har du vært i Tyrkia/Alanya før?

 
Dagens Innkjøp

Hei alle sammen!

Idag sto jeg opp ganske sent, bombe.. Men jeg rakk ganske overraskende fortsatt byen, med mamma og søsteren min..Kjempe koselig, og kjempe masse nye innkjøp! Digger å shoppe, fordi man finner alltid noe nytt, haha<3

Og som vanlig gikk vi jo på Zita Chic før vi dro videre til andre butikker.. Og der var jo hele butikken på halv pris.. Og det var bare sykt.. Fant ganske mye, og da er det deilig og ha gavekort i den butikken og vett! Hehe


Smykkene jeg kjøpte på Zita Chic


Et krystallarmbånd i peach farge, til helt sykt liten pris: 75 kr


Super søtt armbånd til 45 kr.. Sykt billig


Krystalløredobber i peach farge med gull.. 89 kr.. Farlig billig


Et kjempe fint statement smykke. 69 kr

Som dere ser, har jeg fått kjempe masse fint, til ingen penger.. Alt dette jeg kjøpte her, betalte jeg bare 270 kr for.. Og det er absolutt ingenting.. Jeg fikk helt sjokk, at jeg  nesten spurte Christina om hun hadde slått inn feil pris..

Hva syntes du om dagens innkjøp? Har du noen gang handlet fra Zita Chic?
Ukens Leserspørsmål

Heisann alle sammen!

Først vil jeg takke alle for at dere stikker innom, og for at dere kommenterer.. Det er kjempe koselig! Takk:-)

Nå i det siste har det ikke gått ann og blogge, så jeg har bare ventet.. Grunnen er nok Voes trafikk, siden hun sluttet og blogge osv.. Så , men jaja! Det ordnet seg jo.. Nå sitter jeg her og blogger, og da har jeg tenkt til og oppdatere dere hverdag fremover altså! Jeg ser også at trafikken til voe er langt nede nå, så det er nok vanlig trafikk..

Men som jeg sa for en stund siden, så skulle jeg ha ukens leserspørsmål en gang i uken eller flere..Da kommer jeg til og svare på spørsmål som dere stiller meg når som helst, anonym, eller whatever.. Er det noe du vil ha svar på? Så send inn en  kommentar, eller en mail til : geena-h@hotmail.com

Ukens Leserspørsmål:


Da du var i Tyrkia/ ALANYA, blogget du ikke så mye, så jeg lurte på om du kunne legge ut flere bilder fra den turen, eller ellers fra i sommer?

Hehe, ja det kan jeg vettuu! Denne var anonym, men svarer fortsatt, med mindre det er no.. Ja , tenk deg frem til det selv..


På Dim Chayi, verdens herligste sted, med bare kaldt vann fra fjellene, med masse sklier osv..

I en av ALANYAS hundre fontener, som Emilie og jeg hoppet i. Nevner inte mere!


Skliebilde fra Dim Chayi


Søskenkjærligheten i legligheten i ALANYA♥

Det var vell litt av alle tusen bilder, men håper det var nok.. Men si ifra om du vil ha mere, eller dere?
Har du noen spørsmål til meg og ukens leserspørsmål?
Hva syntes du om dagens leserspørsmåls innlegg?

Mitt nyttårs antrekk 2010

Heisann alle sammen!

Nå er den kaotiske tiden over, og jeg kan blogge vanlig igjen, fordi nå er det ikke jul mere og ikke flere event jeg skal på.. 
Det er super deilig og kunne ta seg god tid til bloggen igjen.. Ikke det at jeg ikke har gjort det , men hehe dere skjønner da..

Jeg håper dere alle har  hatt en super jul, og et flott år!
Jeg koste meg iallefall super mye hele tiden, har egentlig ikke kjedet meg.. Det går ikke med meg, f eks ikke når man sover til 1545 idag:P hahahha! Jaja

Mange av dere lurte på om jeg kunne vise hva jeg hadde på meg på nyttårsaften, og her er det.. Ganske enkelt og greit egentlig.. Ikke noe big deal..


Kjole: Bik Bok
Smykker: Gaver alle sammen

ps: Den greia som tytter frem på venstre skulder, vet jeg faktisk ikke hva er .. Noe som iallefall har klart og snike seg med på bildet..

Da fikk dere sett mitt antrekk fra nyttårsaften.. Har du postet et på bloggen din, eller skal du?
Så legg igjen en kommentar med link til innlegget så stikker jeg innom å kikker og kommenterer.

Hva syntes du om mitt antrekk fra nyttårsaften?
Hadde du en fin tid i  julen & ved nyttår?

 
 
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits