HØST 2010

Heisann mine trofaste lesere..Kjempe koselig og se at dere er der selv når jeg ikke blogger..Det er så deilig og støttende og sitte og se.. Setter virkelig pris på det, dere aner ikke..

Mange har vell diverse saker de pleier og gjøre i feriene osv, men akkuratt denne ferien var ganske spesiell for min familie og meg. Vi fikk et nyytt familiemedlemm og lille Lucia fikk en nyderlig lillebror Oscar. Hele 57 cm, men helt perfekt !
Men før det skjedde , var vi host mine kjære besteforeldre i Kongsvinger ved Kirkenær.. Kjempe kos.. Og da sitter man gjerne ikke inne, fordi jeg tror seriøst jeg har verdens sprekeste familie, bestemor går tur på iallefall 10 km hverdag med bestefar og tante som trener og mamma som trener and soo on.. Iallefall.. poenget er at når jeg er der er det aldri en gang vi ikke går tur.. Og en av disse turene knipset jeg og knipset som aldri før.. Men tror lille Lucia ble litt sjalu på all naturen som ble knipset av, så hun spurte sakte men sikkert " Geena, kan du oogså ta bilde av meg?" om jeg kunne ta bilde av henne.. Hehe, verdens søteste.
Her er iallefall noen høstbilder jeg ble veldig fornøyd med.Og sist men ikke minst Lille Lille Lucia Lucia

Hva syntes du om bildene?
Hadde du en fin Høstferie?


Lesertips - Photoshoot

Hei alle sammen!
Først og fremst vil jeg takke alle for alle kommentarer og for at dere stikker innom bloggen.. Setter virkelig pris på det:-) Idag så postet jeg et innlegg hvor jeg spurte dere lesere hva jeg kunne blogge om og om dere hadde noen tips til meg..Ja det hadde dere ja.. Men det som ble nevnt flest ganger var photoshoot, så jeg valgte å ha en photoshoot selv om jeg hadde besøk av naboene.. "Har man lyst har man lov- Narvesen" Haha, dårlig humor ja !
Men her er iallefall bildene: ENJOY!

(Mammas vennines datter bak der..)

Det var da bildene jeg tok idag på photoshoot, ser at jeg ikke er så brun lenger men det holder til jeg drar ned igjen om 26 dager idag:D
Så det var da et par av dere lesere som fikk ønsket dere oppfylt,men siden jeg ikke fikk tatt en tredjedel av alle ønskene og tipsene tar jeg da det neste gang jeg ikke har noe og blogge om, så stay tuned!
Hva syntes du om bildene?
Likte du noen av bildene?

Da tenkte jeg at jeg skulle finne på noe med den søte Kajser før han går i taket her, etter venting på meg. Hehe, "Hele" 16 minutter er lenge og vente for en liten hund! Såvi snakkes snart søte lesere:-)
Ha en fin kveld videre og kos dere masse!
Hva er dine planer for kvelden?

Hugs And Kisses♥
Geena H
Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits