Min hverdagssminke

Hei alle sammen.

Tusen takk for gode kommentarer og meldinger fra dere fra både før og etter mitt bieberparadis. Koselig å se at det er så mange der ute som er glade på mine vegne.

MEN, nå er det straks sommerferie, og jeg har masse planer og gleder meg vilt, så jeg skal blogge masse.

Noen av dere spurte om jeg kunne lage et innlegg om min hverdagssminke, men det blir ikke et langt innlegg. Det er ikke stort jeg bruker av sminke, men kan legge ut dette innlegget også kan jeg evt lage video i sommer, hvis noen er interessert i det.


Jeg bruker IKKE mye. Jeg liker ikke for mye sminke, og jeg bare er ikke en sminkedukke, så dette er min hverdagsminke. Og når jeg drar ut eller sminker meg mere, bruker jeg maskara og primer ( shine ). Ikke stort altså. Men det kan jeg også evt lage innlegg om:)

Jeg begynner da med å ta den kremen fra The Balm. Det er en fuktighetsgivende krem, ikke foundation men en krem.^
Etter det tar jeg concealer, fra YSL. Min farve er 1.5
Også tar jeg HOOLA pudderet, som er et sykt bra solpudder jeg kjøpte i London, fra Benefit i pannen, på nesen og litt rundt i hele ansiktet, og litt i kinnbenene.
Tilslutt fikser jeg da litt på øyenbrynene.

   

Iselin Renée
¨Har ikke prøvd noen av disse før :)
20.06.2013, 07:23
URL: http://iselinrenee.blogg.no
Anne Synnøve Jacobsen
Jeg har heller ikke prøvd noen av de før!
22.06.2013, 13:06
URL: http://annesjacobsen.blogg.no
Ronja Seivaag Sundt
Elsker den maskaraen! fin blogg :)
05.07.2013, 11:22
URL: http://sronja.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits