Siden sist

Hei hei alle sammen. 
Nå har jeg vært borte fra bloggen utrolig lenge, og det beklager jeg. Har hatt uendelig mye å gjøre, men nå er det ferie og snart Justin konsert, så da skal jeg være veeldig aktiv!

Men idag våknet jeg klokken halv ni, og sjekker telefonen og ser at Østlandsendingen ( NRK ) Har ringt. Jeg ringer da tilbake, og de kom etter 30 minutter hjem til meg, i min stue og skulle interjvue meg om Justin og denne artikkelen:  http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10108507. Så da blir det å se meg på Østlandsendingen klokken 18.40 ikveld.
Slenger med det fineste bildet jeg har sett av Justin på Believe Tour på leenge!

Har du lest artikkelen i Aftenposten? Har du sett nettutgaven på VG? Skal du se på østlandsendingen? Gi meg tilbakemeldinger og dine meninger om dette, er åpen for alt. Men begrens dere med hat:)  

sexit
elskbar blogg!
25.03.2013, 11:50
URL: http://sexit.blogg.no
sidraa
Visste du at du har en utrolig bra blogg? Ihvertfall imponerer den meg! :) Hyggelig om du kunne ha vært litt hyggelig og lagt igjen en kommentar på min blogg! Liker bloggen din, stå på! :D
26.03.2013, 19:50
URL: http://www.sidraa.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits