Mobbing

Hallo dere

Nå har jeg tenkt til å skrive et innlegg om mine meninger om mobbing og rundt dette. Håper selvfølgelig at dere tar dere tid til å lese det, fordi det er utrolig mange der ute som blir mobbet og har blitt mobbet.

Det å være redd for å gå på skolen, fordi du er redd for kommentarene du får av klassekameratene, eller andre på skolen er grusomt. Du vil ikke, men du vet at du må. Du våkner med hodet høyt og lavt, og sier til deg selv i speilet at  du skal gjennomføre denne dagen for din egen skyld. Du skal vise dem at du klarer å gjennomføre dagen. Og at de ikke klarer å bryte deg helt ned. Ok, de har brutt deg langt ned. Men du vinner, du viser at du klarer å komme på skolen, og gjennomføre en dag, og ikke gi opp. Der taper de. De taper, fordi det de er ute etter, det har ikke skjedd.og det kommer ikke til å skje heller, fordi du er sterkere enn dem, og du viser dem det! Greit, de mobber deg og slenger dritt. Men hadde de klart og stå opp hverdag og dra på skolen og møte opp hvis de hadde blitt mobbet? NEI, det hadde de ikke: Fordi de klarer engang ikke å være seg selv. Det er jo det som gjør at de mobber. De er svake, og usikre. Husk det. Du er sikker, og du blir bare sikrere og flinkere av dette.
JA, det er sikkert grusomt der og da, men tenk deg hvor mye sterkere du er på slutten av dette, og da kan du virkelig fortelle dem hvem som fikk hvilke fordeler. Du fikk fordeler for resten av livet: Nemlig styrke. Men de fikk ikke en dritt. De klarte engang ikke å bryte deg helt ned. IN YOUR FACE kan du si til dem. Fordi det er sant. Du sitter igjen med det gode. For alltid.

 

Noe jeg HATER, det er når noen sier: Hahaha han går   på videregående, og han ble skikkelig mobbet i 1. klasse, og han har gjort ditten og datten og han er teit og han ditten datten. Jeg blir gal: Vet du hva? Folk har en fortid. Ja, mange har gjort mye dumt. Og det har jeg og. Jeg har ikke blitt mobbet, men jeg har hatt ting hengende over meg for ting jeg har gjort, og diverse ting. Men det går alltid over, fordi folk innser etter en stund at du gjerne har vokst og at du har endret deg. Og det er faktisk en selvfølge. Det at man endrer seg er en selvfølge, og det at  Folk  da dømmer folk etter ting de hører eller etter hva en person har gjort for 2 år siden, er skikkelig dritt. SELVFØLGELIG har personen endret seg. ALLE endrer seg hele tiden, og det og gå rundt og snakke dritt om en person du faktisk ikke kjenner personlig, men som du vet ting om via rykter er tragisk. Det er så lavmål at det er kvalmt. Det gjelder ikke bare dette eksempelet. Men bare det å høre folk si seg enige i rykter som går. Og du kjenner ikke personen engang, også skal du dømme vedkomne etter ting som kanskje bare er bullshit, eller som personen det gjelder faktisk er lei seg over og er glad er over, og angrer på. 

Det finnes så utrolig mange måter og mobbe noen på.
Her er NOEN eksempler

 • Drittslengning på nett
 • Utestengelser
 • Ryktespredninger

Og dette fortsetter ut i det uendelige.. Dessverre. Spør du meg, så syntes jeg at mennesker generelt burde bli bedere på å bli kjent med personer. For eksempel før du snakker dritt om vedkomne, eller tror på rykter om vedkomne, eller snakker om ting vedkomne har gjort for flere år siden, eller for hvor mye vedkomne har blitt mobbet. Bli kjent med personene rundt deg, og gjør det letteste mulig for alle rundt deg å være seg selv og kunne hygge seg med folk man er med på fritiden og folk man møter for første gang, uten å være redd for om han tenker noe dumt om deg, siden du gjorde ditten og datten i fjor eller fordi hun sa noe om deg forrige helg. Gi folk en sjanse. Tenk hvis det var deg det var snakk om.

 

   


  Navn:
  Husk meg?

  E-mail:

  URL:

  Kommentar:


Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits