Spørsmålsrunde SVAR

Hallo, i løpet av de siste 6 mnd, har jeg fått utroliiiig mange mails og kommentarer med ting dere lurer på. Så jeg tenkte jeg kunne svare på de. Denne gangen blir det ikke videoblogg, men det kommer kanskje:)

Du, hvor kjøper du alle klærene dine? Eller mest vanlig? Du har sykt fint stil:)
- Haha, så snilt sagt! Tusen takk:) Jeg handler overalt egentlig, men mest Zara, Massimo Dutti:)

Hva slags sminke bruker du til hverdags?
- Jeg bruker ikke mye, concealer og solpudder, thats it:)

Hvis du skulle valgt og ha med iphonen på en øde øy eller en gutt, hva hadde du valgt?
- Ofcourse en gutt.. Iphonen blir du fort lei! HAHAH

Er du god venn med alle jentene i "UG"?
- Ja det er jeg.


Hva syntes du om at Andrea Badendyck kjøper så utrolig mange designervesker og sånt?
- Akkuratt det spørsmålet der er veldig mye diskutert. MEN hun er en veskesamler, og det har hun lov til! Hun virker som en jente som har kontroll og vet hva hun gjør, så jeg skal ikke dømme hennes handlinger, fordi jeg vet det er utrolig mange der ute som er imot det hun gjør, men kan ikke si at jeg er så imot det. Fordi selv elsker jeg designer vesker, og jeg kommer til å begynne med det samme som henne:) 
Så jeg syntes det er fint for henne, fordi det virker som hun liker alle veskene hun kjøper og at hun nyter de, så lenge hun er fornøyd burde jo vi slutte å bry oss.

Hvordan går det med kjærligheten da? Hva er det eldste og yngste du kunne vært sammen med?
- Haha, disse spørsmålene minner meg litt om Formspring.. Det kommer helt ann på personen egentlig, jeg er ikke sånn som tenker så veldig mye på alder, er det meant to be, er det meant to be. Alder har ingenting å si, spør du meg! Men det er da min mening.

Hvis du skulle valgt og kjøpe en LOUIS VUITTON veske eller en MULBERRY VESKE, hva ville du valgt?
- Jeg elsker veskene til Louis og Mulberry, men siden jeg allerede har en Mulberry, så kanskje LV? Aner ikke, kommer IGJEN ann på hvilken modell det er snakk om:)

Kan ikke du vær sååå snill og lage en videoblogg av rommet ditt????????

- Ivrig leser ja, det er søtt! Jo det kan jeg vell:)

Har du iPhone 5? Er det sant at du fikk den utenom noen gaver og sånt 2 uker før jul? omg du er bortskjemt......
- Ja jeg har iPhone 5, elsker den! Ja jeg fikk den før jul, ser ikke på meg selv som så veldig bortskjemt av den grunn (?)Fikk du noe fint til jul? SI ALT DU FIKK!!!
- Altså, jeg er ikke så veldig opphengt i materiale ting. Julen er jo familietid osv, men hvis dere er så keene på det, kan jeg godt lage en del 2 av julegavene? Men ja jeg fikk masse fint til jul:)

Hva slags vinterjakke har du? Og hvorfor valgte du akkuratt den du har?
- Jeg har en SVEAjakke. Jeg valgte den, fordi jeg føler ikke at Parajumber er så veldig meg, jeg syntes den er veldig fin. Jeg kunne fått den eller Goose hvis jeg ville, men jeg valgte Svea, fordi jeg har hatt Goose, også ville jeg prøve noe nytt, og jeg likte modellen veldig godt. Den var veldig enkel, og tidløs. Og farven var helt meg. 


Hvorfor trener du så mye? Du er tynn og har ingen feil ved kroppen din, også i tillegg spiser du veldig lite... Tror seriøst du har begynt å få en spiseforstyrrelse.....??
- Alle har deres greie med kroppen deres, og det er ikke alltid alle er like fornøyd. Ja jeg vet jeg er tynn og alt det der, blablabla, men jeg liker og trene og føle meg bra, og forhindre sykdommer ved og trene. DERFOR trener jeg så mye som jeg gjør. Og Jeg spiser ikke lite, jeg spiser det jeg orker... Uansett, det å diskutere kropp og vekt er noe jeg hater, fordi det er mange som faktisk sliter skikkelig, så det og si at jeg har en spiseforstyrrelse er litt feil. 

Hvor trener du og trives du der du trener?
- Jeg trener på ELIXIA, og jeg trives veldig godt. Veldig bra center med god veiledning og treningstider. Også liker jeg at det er veldig "rent" der, og hygenisk. Haha, missforstå meg rett, men det er veldig viktig at du føler at stedet du trener og tilbringer mye tid er rent, og det gjør jeg med elixia. Uansett hvor jeg snur meg, så er det enn som vasker apparater, eller gulvet eller noe som helst.

Hvem pleier du å trene med?
- Jeg pleier å trene med Emilie, Frida, Rebecca, Charlotte og diverse venniner og bekjente:) Og mamma!

Jeg så deg i bogstadveien en gang i høst, og da hadde du syyykelig fine boots, hvor er de fra?
Ååh takk, hvis du mener de beige? Så er de fra ASH. Et veldig bra og fint skomerke, som du får kjøpt hos Lille Vinkel Sko.

Vil dere ha en del 2? Har mange flere spørsmål jeg kan svare på. Men hvis dere vil kan dere bare spørre mere:)
   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits