POLYVORE.COM

Hei dere.. Håper dere har hatt en fin jul, og at dere koser dere masse nå i romjulen! Familietid og familie er viktig, sett pris på all tid du har med familie. Og kos deg ekstra i julen!

Men akkuratt nå sitter jeg på bussen hjem fra besteforeldrene mine, som bor i Kongsvinger/Kirkenær. Der har jeg vært siden juleaften, og hygget meg masse! God mat, familietid, gaver og nye minner og se tilbake på.
Og siden de bor så langt vekk fra Oslo, så må jeg sitte på bussen en stund, og da har jeg jo selfølgelig med pc, men så er det jo problemet om å ha noe å gjøre på pcen. Så jeg gikk inn på polyvore.com, og begynte å eksperimentere litt der, og lage noen antrekk og slikt til dere.
Så hvis dere liker det, skal jeg begynne å ha det ofte.

 strikkegenseren er fra HM faktisk, jakken fra Zara og jeans fra Acne, og sko fra Hunter, med lommebok fra Marc Jacobs. Det er ikke akkuratt den lommeboken jeg har fra Marc Jacobs da, men det var den eneste de hadde der.

Her er det ikke alt jeg har. Har ikke akkuratt den strikkegenseren, eller akkuratt de bootsene, men de er veldig like.
Mine boots er fra ASH ( Lille Vinkel Sko ) og strikkegenseren fra København et sted..
Grønnebukser fra Zara. Smykke fra BikBok og Veske fra Longchamp!

VIL DERE HA FLERE AV DISSE ANTREKKENE?   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits