KOUTURE

Hei igjen!
Jeg må bare fortelle om en butikk jeg elsker. Jeg syntes det er den fineste butikken i hele Oslo/Norge altså. For det første, så er det den eneste butikken du kan gå inn i, og hvor de ansatte smiler til deg og er kjempe glade. Det er helt utrolig. DE jentene, vet hvordan man selger. De er utrolige dyktige, og utrolig utrolig hygglige. Det er helt facinerende. Første gang jeg var der inne, ville jeg ikke gå ut derfra. Fordi varene dems er så fine. De har alt fra Sherry Hill kjoler, til jeans. Og er du usikker på hva du kler, eller hvordan du skal kombinere, så trer du bare inn i prøverommet, så kommer de ansatte i butikken med ting som hadde passet deg osv. Første gangen jeg var der, endte jeg med og kjøpe en SVEA Jakke.Jeg kjøpte den jo fordi jeg trengte den, men jeg vile kjøpe den DER, i butikken dems, fordi de fikk meg til og bli glad for at jeg hadde kjøpt den, og de var rett og slett super herlige.
Jeg anbefaler alle som bor i oslo og besøke butikken. Den ligger inne i Arkaden, som ligger i Karl Johan. I 1 etage. Hvis dere ikke bor i Oslo, så anbefaler jeg dere og sjekke ut nettsiden dems: www.kouture.no !

Så jeg tenkte jeg skulle vise dere litt av utvalget de har i butikken..

 
De har disse fantastiske stud-bhene til kun 399,-!!


Og denne kjolen, fra Dry Lake, som jeg holdt på og kjøpe igår, men jeg skal kikke litt mere på kjolene dems før jeg bestemmer meg. Og den er heller ikke dyr, 699,-


Også har de utrolig mye som den svenske bloggeren KENZA har, blandt annet denne shortsen og en jakke søsteren min har kjøpt, som er super nice!


Altså, det var så vanskelig og velge ut kun noen bilder og ha med i innlegget,fordi de har såååmye fint!!

Her er da SVEA - Jakkene, de har flere modeller også. Men jeg endte opp med den grønne i midten.


Og fine hverdagsklær, for eksempel disse fine genserene:)

Så dere, ta dere en tur ned til KOUTURE, fordi idag har de et EVENT, fra klokken 16-19 hvor de 20 første som kjøper noe får en kjole og et par sko fra DRY LAKE GRATIS!!!!!!

   

Ingvild ♣♥
Heisann! Du har virkerlig verdens fiiineste blogg, du skulle ha logget på topplisten !!
06.12.2012, 14:53
URL: http://www.piinguus.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei du har nå kommet til min blogg. Jeg blogger om alt som faller meg inn. Er det noe du lurer på eller noe jeg burde blogge om sender du bare en mail til: geena-h@hotmail.com Geena H _______________________________ Alle bildene på bloggen er tatt av meg. Det vil si at jeg EIER bildene og deere må ha min tilatelse for å ta eller "LÅNE" noen av bildene mine. Kontakt: geena-h@hotmail.com


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits